Застреляха Боби Цанков!
Модератор: Общи модератори
- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
Re: Застреляха Боби Цанков!
След лекцията си по самохвалство и безсмъртие при Венета,си подписа смъртната присъда.
Плати доста висока цена,за да се изгаври с подземния елит в ефир.
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Да мрат бее, "държавници" си ги чистят, но не заради по-добра България......! 

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
Face написа:След лекцията си по самохвалство и безсмъртие при Венета,си подписа смъртната присъда.
чуй го де...http://vbox7.com/play:b338270f

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
жалко за човека , бил е от хората които са уплатнявали времето на "босовете" но постъпи глупаво като разказа тез неща...
bedrock city racing
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Ае, много сте осведомени всичките....
Цанков и Венета се познават от дълги години... Нормално е да се чустваш така след акто са ликвидирали приятел
А колко още неща отбягват на масата
Цанков и Венета се познават от дълги години... Нормално е да се чустваш така след акто са ликвидирали приятел

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
///peter написа:Ае, много сте осведомени всичките....
Цанков и Венета се познават от дълги години... Нормално е да се чустваш така след акто са ликвидирали приятел![]()
не се заяждам,ама защо не споделиш?

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Bogat-Beden написа:///peter написа:Ае, много сте осведомени всичките....
Цанков и Венета се познават от дълги години... Нормално е да се чустваш така след акто са ликвидирали приятел![]()
не се заяждам,ама защо не споделиш?
Щото обичам да чета експертни мнения

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Re: Застреляха Боби Цанков!!!
Eliana написа:Преди време го гледах по НоваТВ в предаването "Горещо". Тогава си мислех, че на другия ден този човек няма да е сред живите. Явно нещата са били отложени за днес.

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-

It`s party time !
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
Един боклук по-малко,един хляб повече. Все пак криза е. А колко още такива има за трепене.....
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
е той хляба едва ли взимаше на хората, балъците си го даваха
нормален човек едва ли би завлякъл.

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Ае и тъй и тъй си ланкаме тука, аз и друго подучих. Ест, неангажиращо. Ами я си представете следното. Герберите нали искат да почнат да слухтят на всякъде, внесоха проектозакон, ама се вдигана голям олелия. Тъй, има съпротива в обществото и то не малка. Предтекста беше да се ловят престъпниците, ама никой не вярва, като се има на предвид качеството на системата дето ще борави с тази информация. Обаче бам, убиват лицето Боби Цанков и се вдига поредната олелия. Знаете ли че, са стреляли по един бизнесмен, близък на президента Първанов, обаче нищо няма за него из медиите, сал тоз Борис Цанков. Не знаете, това не е важно, важен е Боби. И ся ГЕРБ не могат ли да кажат, ами я вижте, я пак се почва със тези убийства, я да прокараме този закон, защото е необходим за ефикасната борба с престъпността, я още някой подобен и те ви как се затяга примката около гърлата ни. Това убийство е идеален предтекст, който може прекрасно да обслужи властовите амбиции на новата власт. Като се замисля, кой има интерес да убие Боби Цанков? Едва ли хората измамени от него, те просто нямат парите да възложат такава поръчка, колкото и да ги е яд. Т'ва на центъра на София, пред камери и т.н, върховна наглост и шамар през лицето на държавата. И никой нищо не видял, посред бял ден. Един даже се изказа, че НСО са го убили. Тези килъри, явно са професионалисти, улучен два пъти в главата с пистолет. Т'ва не е лесно да ви кажа и не всеки го може, в тялото да, ама главата.... Това са подготвени хора и за да го направят, значи имат някаква много силна протекция. Ми незнам, мислете. Аз не искам да се случва горния сценарий, никак даже. Но истината не е винаги това, което на мен ми се иска.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Elesar74 написа:Ае и тъй и тъй си ланкаме тука, аз и друго подучих. Ест, неангажиращо. Ами я си представете следното. Герберите нали искат да почнат да слухтят на всякъде, внесоха проектозакон, ама се вдигана голям олелия. Тъй, има съпротива в обществото и то не малка. Предтекста беше да се ловят престъпниците, ама никой не вярва, като се има на предвид качеството на системата дето ще борави с тази информация. Обаче бам, убиват лицето Боби Цанков и се вдига поредната олелия. Знаете ли че, са стреляли по един бизнесмен, близък на президента Първанов, обаче нищо няма за него из медиите, сал тоз Борис Цанков. Не знаете, това не е важно, важен е Боби. И ся ГЕРБ не могат ли да кажат, ами я вижте, я пак се почва със тези убийства, я да прокараме този закон, защото е необходим за ефикасната борба с престъпността, я още някой подобен и те ви как се затяга примката около гърлата ни. Това убийство е идеален предтекст, който може прекрасно да обслужи властовите амбиции на новата власт. Като се замисля, кой има интерес да убие Боби Цанков? Едва ли хората измамени от него, те просто нямат парите да възложат такава поръчка, колкото и да ги е яд. Т'ва на центъра на София, пред камери и т.н, върховна наглост и шамар през лицето на държавата. И никой нищо не видял, посред бял ден. Един даже се изказа, че НСО са го убили. Тези килъри, явно са професионалисти, улучен два пъти в главата с пистолет. Т'ва не е лесно да ви кажа и не всеки го може, в тялото да, ама главата.... Това са подготвени хора и за да го направят, значи имат някаква много силна протекция. Ми незнам, мислете. Аз не искам да се случва горния сценарий, никак даже. Но истината не е винаги това, което на мен ми се иска.
Хахахаха. НСО, естесвено че НСО! Та те са най-подходящия кадър за едно поръчково убийство

И да били са страшни професионалисти от повече от 9 куршума (от упор!!!!) 5 (пет) са попаднали в тялото. Страхотни са!

А относно целта за подслушването... слуша се още от години, слуша МИ, слуша и НСС. Сега вече слуша ДАНС, не забравяй че най-големите афери с подслушването гръмнаха по времето на ДПС/БСП. Хаха харесва ми обаче, тезата че НСО са убили Цанков

- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
Elesar74 написа: Един даже се изказа, че НСО са го убили. Тези килъри, явно са професионалисти, улучен два пъти в главата с пистолет. Т'ва не е лесно да ви кажа и не всеки го може, в тялото да, ама главата.... Това са подготвени хора и за да го направят, значи имат някаква много силна протекция. Ми незнам, мислете. Аз не искам да се случва горния сценарий, никак даже. Но истината не е винаги това, което на мен ми се иска.
Е не,това малко ми идва като теория на конспирацията.Поскоро някоя накърнена от писаниците му напоследък мутра се прави на мъж пред дружките си.Колкото до власта тя е толково дезориентирана,че той и е бил последна грижа.