Застреляха Боби Цанков!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320Д(M47TUD20)

Re: Застреляха Боби Цанков!

Мнение от Face » 06 Яну 2010, 19:23

След лекцията си по самохвалство и безсмъртие при Венета,си подписа смъртната присъда.
Плати доста висока цена,за да се изгаври с подземния елит в ефир.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 06 Яну 2010, 20:52

Да мрат бее, "държавници" си ги чистят, но не заради по-добра България......! :!:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 06 Яну 2010, 21:01

Face написа:След лекцията си по самохвалство и безсмъртие при Венета,си подписа смъртната присъда.
Плати доста висока цена,за да се изгаври с подземния елит в ефир.

чуй го де...http://vbox7.com/play:b338270f :idea: :arrow: :!:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

ентусиаст
Аватар
Кара: e60 e30 turbo

Мнение от ///ivanE30 » 06 Яну 2010, 21:20

жалко за човека , бил е от хората които са уплатнявали времето на "босовете" но постъпи глупаво като разказа тез неща...
bedrock city racing

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 06 Яну 2010, 21:57

Ае, много сте осведомени всичките....
Цанков и Венета се познават от дълги години... Нормално е да се чустваш така след акто са ликвидирали приятел ;)
А колко още неща отбягват на масата ;)

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 07 Яну 2010, 0:36

///peter написа:Ае, много сте осведомени всичките....
Цанков и Венета се познават от дълги години... Нормално е да се чустваш така след акто са ликвидирали приятел ;)

не се заяждам,ама защо не споделиш? :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 07 Яну 2010, 0:40

Bogat-Beden написа:
///peter написа:Ае, много сте осведомени всичките....

не се заяждам,ама защо не споделиш? :roll:

Щото обичам да чета експертни мнения :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 07 Яну 2010, 4:06

Изображение

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Re: Застреляха Боби Цанков!!!

Мнение от ///M_Martin » 07 Яну 2010, 11:33

Eliana написа:Преди време го гледах по НоваТВ в предаването "Горещо". Тогава си мислех, че на другия ден този човек няма да е сред живите. Явно нещата са били отложени за днес.

:yes: Големи работи наприказва там и яз си помислих че е вече пътник

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 07 Яну 2010, 22:08

:mhihi: :mhihi: толкова смешна държава друга няма ! Маргина бил в Пловдив , и затова влизат по 30 човека в заведенията с калашниците да искат лични карти :mhihi: ебати мишоците , тои Маргина е прост и , ако е в Пловдив ще се истапанчи в планет да си пие кафето , та да доидат боиковците да го приберат :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: просто нямам думи колко смешна и тъпа държава сме , то не останаха други само тея маргини прословути , и сега има няма , чули недочули щото няма кои друг и за всичко те са виновни , да си вдига ония смешник супербоико реитинга и бабите да му се радват , че изловил всички престъпници , че пак да го изберат :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Вчера ни спряха с един приятел , 4-5 улигофрена с калашниците седят като истокани , отворете задните врати , някои вози ли се друг в колата освен вас двамата , отворете багажника , вдигнете стелката да видим резервната гума беееееееееее дееее*а тоя маргин , тои да не е маистор по иога та да се навре на мястото на резервната гума :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: и чак проверявали скъпи автомобили , че тои е малоумен и те като кажат по новините , че проверяват скъпите коли тои ще испердаши един кордон 2-3 ески и 1-2 седмици и така ще си обикаля , нали да го хванат , наще разбираш ли спецццццццццц части :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: ама нали всички с по скъпи коли са престъпници , та затова само скъпи спират , апък кво значи понятитето скъпи е друг въпрос , то значи като си в кадет 85то лето неможе да си престъпник :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Аман , аман стига вече цирк :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: А тоя Боби Цанков , дължи пари на цяла България , кои каде можал е запалил , взе да говори и тои кво чул недочул за хора дето ги е виждал само по весниците , измамил е половин България , има 10201301023012 висящи дела , така , че е нормално на някои да му писне на оная и да го прати там каде му е мястото !
It`s party time !

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 08 Яну 2010, 0:02

Един боклук по-малко,един хляб повече. Все пак криза е. А колко още такива има за трепене.....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 08 Яну 2010, 0:39

е той хляба едва ли взимаше на хората, балъците си го даваха :mhihi: нормален човек едва ли би завлякъл.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 08 Яну 2010, 11:20

Ае и тъй и тъй си ланкаме тука, аз и друго подучих. Ест, неангажиращо. Ами я си представете следното. Герберите нали искат да почнат да слухтят на всякъде, внесоха проектозакон, ама се вдигана голям олелия. Тъй, има съпротива в обществото и то не малка. Предтекста беше да се ловят престъпниците, ама никой не вярва, като се има на предвид качеството на системата дето ще борави с тази информация. Обаче бам, убиват лицето Боби Цанков и се вдига поредната олелия. Знаете ли че, са стреляли по един бизнесмен, близък на президента Първанов, обаче нищо няма за него из медиите, сал тоз Борис Цанков. Не знаете, това не е важно, важен е Боби. И ся ГЕРБ не могат ли да кажат, ами я вижте, я пак се почва със тези убийства, я да прокараме този закон, защото е необходим за ефикасната борба с престъпността, я още някой подобен и те ви как се затяга примката около гърлата ни. Това убийство е идеален предтекст, който може прекрасно да обслужи властовите амбиции на новата власт. Като се замисля, кой има интерес да убие Боби Цанков? Едва ли хората измамени от него, те просто нямат парите да възложат такава поръчка, колкото и да ги е яд. Т'ва на центъра на София, пред камери и т.н, върховна наглост и шамар през лицето на държавата. И никой нищо не видял, посред бял ден. Един даже се изказа, че НСО са го убили. Тези килъри, явно са професионалисти, улучен два пъти в главата с пистолет. Т'ва не е лесно да ви кажа и не всеки го може, в тялото да, ама главата.... Това са подготвени хора и за да го направят, значи имат някаква много силна протекция. Ми незнам, мислете. Аз не искам да се случва горния сценарий, никак даже. Но истината не е винаги това, което на мен ми се иска.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 08 Яну 2010, 11:35

Elesar74 написа:Ае и тъй и тъй си ланкаме тука, аз и друго подучих. Ест, неангажиращо. Ами я си представете следното. Герберите нали искат да почнат да слухтят на всякъде, внесоха проектозакон, ама се вдигана голям олелия. Тъй, има съпротива в обществото и то не малка. Предтекста беше да се ловят престъпниците, ама никой не вярва, като се има на предвид качеството на системата дето ще борави с тази информация. Обаче бам, убиват лицето Боби Цанков и се вдига поредната олелия. Знаете ли че, са стреляли по един бизнесмен, близък на президента Първанов, обаче нищо няма за него из медиите, сал тоз Борис Цанков. Не знаете, това не е важно, важен е Боби. И ся ГЕРБ не могат ли да кажат, ами я вижте, я пак се почва със тези убийства, я да прокараме този закон, защото е необходим за ефикасната борба с престъпността, я още някой подобен и те ви как се затяга примката около гърлата ни. Това убийство е идеален предтекст, който може прекрасно да обслужи властовите амбиции на новата власт. Като се замисля, кой има интерес да убие Боби Цанков? Едва ли хората измамени от него, те просто нямат парите да възложат такава поръчка, колкото и да ги е яд. Т'ва на центъра на София, пред камери и т.н, върховна наглост и шамар през лицето на държавата. И никой нищо не видял, посред бял ден. Един даже се изказа, че НСО са го убили. Тези килъри, явно са професионалисти, улучен два пъти в главата с пистолет. Т'ва не е лесно да ви кажа и не всеки го може, в тялото да, ама главата.... Това са подготвени хора и за да го направят, значи имат някаква много силна протекция. Ми незнам, мислете. Аз не искам да се случва горния сценарий, никак даже. Но истината не е винаги това, което на мен ми се иска.

Хахахаха. НСО, естесвено че НСО! Та те са най-подходящия кадър за едно поръчково убийство :mhihi: :mhihi: :mhihi:
И да били са страшни професионалисти от повече от 9 куршума (от упор!!!!) 5 (пет) са попаднали в тялото. Страхотни са! :mhihi:
А относно целта за подслушването... слуша се още от години, слуша МИ, слуша и НСС. Сега вече слуша ДАНС, не забравяй че най-големите афери с подслушването гръмнаха по времето на ДПС/БСП. Хаха харесва ми обаче, тезата че НСО са убили Цанков :banghead:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
Мечтае да кара: ///M6

Мнение от vanioboy » 08 Яну 2010, 11:44

Elesar74 написа: Един даже се изказа, че НСО са го убили. Тези килъри, явно са професионалисти, улучен два пъти в главата с пистолет. Т'ва не е лесно да ви кажа и не всеки го може, в тялото да, ама главата.... Това са подготвени хора и за да го направят, значи имат някаква много силна протекция. Ми незнам, мислете. Аз не искам да се случва горния сценарий, никак даже. Но истината не е винаги това, което на мен ми се иска.

Е не,това малко ми идва като теория на конспирацията.Поскоро някоя накърнена от писаниците му напоследък мутра се прави на мъж пред дружките си.Колкото до власта тя е толково дезориентирана,че той и е бил последна грижа.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата