Модератор: Общи модератори
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Аватар - впечатления от филма.
Хубав е филма,ония ден го гледах,просто това е идеята ,според мен де, легендата за Покахонтас,леко изменена и малко взета идея от един руски автор-фантаст по въпроса за връзката с майката природа (винаги съм се възмущавал,се мяйката природа пък за бащата никой не приказва,ше трябва да се сезира омбуцмана за дискреминация)
По едно време ми се искаше ей тоя идиот,земния командир и онуй малкото лекенце да ги издира и да ги пребия като кучета мамка им...
Иначе филма е доста добър,кара те да се замислиш..и още нещо
По едно време ми се искаше ей тоя идиот,земния командир и онуй малкото лекенце да ги издира и да ги пребия като кучета мамка им...
Иначе филма е доста добър,кара те да се замислиш..и още нещо
- Simmargal
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 320i coupe
Филма го гледахме от 3ти ред. Хубав беше. Някой беше споменал в по-предните страници да се гледа от предните редове. Не го препоръчвам. Бая дългичък филм беше и много ме заболяха очите. Трудно се следи и цялата картина. Иначе наистина филма си го биваше! Несравним спрямо сегашните буламачи.
Приятно гледане на който не го е гледал, заслужава си!

BLING-BLING!!! Когато се кача в BMW, в стомаха ми не пърхат пеперуди, а цели птеродактили.
- 6per40
- младши ентусиаст
-
- Кара: "пъргава" 316-ка
- Мечтае да кара: IS-ka
Честно казано филмът грам не ми хареса.. може би защото отидох да го гледам с големи очаквания след всички коментари за него, но още на втората минута знаех какво ще стане на финала... има само ефекти и нищо друго..
това си е лично мое мнение и не го натрапвам на никой

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
6per40 написа:Честно казано филмът грам не ми хареса.. може би защото отидох да го гледам с големи очаквания след всички коментари за него, но още на втората минута знаех какво ще стане на финала... има само ефекти и нищо друго..
Да де,ама как ше са само ефекти,самата фабула на филма е интересна и трябва да се вникне в нея,на много места във филма се подчертаваше един факт,филмът не трябва да се гледа само с очите ами и със сърцето и с разбиране...
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Е.Димитров написа:Да де,ама как ше са само ефекти,самата фабула на филма е интересна и трябва да се вникне в нея,на много места във филма се подчертаваше един факт,филмът не трябва да се гледа само с очите ами и със сърцето и с разбиране...
Ъъъъ... кажи ми, че се шегуваш, моля те... "трябва да се вникне в нея", хахахахахах... мда бе, особено ако си на 10 години и не си прочел 5 книги в живота си.

Не ме разбирай погрешно, филмът е добър. Само че сюжетът да е интересен... ми не е... абсолютно е предвидим, от началото до края. Да трябва да се вникне в него... ми пак не, поднесен е по такъв начин, че да е максимално лесен за възприемане и разбиране.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Zapa написа:и вече с 8 номинации за Оскар![]()
![]()
Майкооооо и за какво са тези оскари , освен спец ефекти

Казваш го така все едно заплатата ти зависи от тва. Като не ти харесва не коментирай и да налагаш мнение...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Feanor написа:Е.Димитров написа:Да де,ама как ше са само ефекти,самата фабула на филма е интересна и трябва да се вникне в нея,на много места във филма се подчертаваше един факт,филмът не трябва да се гледа само с очите ами и със сърцето и с разбиране...
Ъъъъ... кажи ми, че се шегуваш, моля те... "трябва да се вникне в нея", хахахахахах... мда бе, особено ако си на 10 години и не си прочел 5 книги в живота си.![]()
Не ме разбирай погрешно, филмът е добър. Само че сюжетът да е интересен... ми не е... абсолютно е предвидим, от началото до края. Да трябва да се вникне в него... ми пак не, поднесен е по такъв начин, че да е максимално лесен за възприемане и разбиране.
Всъщност не се шегувам,не е кой знае какво филма,но е интересен като визия и идея,а идеята е взета от другаде,то иначе всичко вече е казано и филмирано...
За оскарите
че кой друг да вземе оскарите????
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
- veso_topalov
- кандидат ентусиаст
-
Добър е филма,става за гледане 

- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
Исках да го гледам на кино, ама в Русе няма кино
та гледах го вкъщи и първата вечер заспах на половината,на следващия ден го догледах.Както и да е хареса ми ама няма да го гледам пак даже и да има кино в Русе

та гледах го вкъщи и първата вечер заспах на половината,на следващия ден го догледах.Както и да е хареса ми ама няма да го гледам пак даже и да има кино в Русе

- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
- Кара: Слънцето да се мръщи!!!
Feanor написа:Е.Димитров написа:Да де,ама как ше са само ефекти,самата фабула на филма е интересна и трябва да се вникне в нея,на много места във филма се подчертаваше един факт,филмът не трябва да се гледа само с очите ами и със сърцето и с разбиране...
Ъъъъ... кажи ми, че се шегуваш, моля те... "трябва да се вникне в нея", хахахахахах... мда бе, особено ако си на 10 години и не си прочел 5 книги в живота си.![]()
по принцип си прав ... нооо ... кажи ми кой филм не е предвидим вече
и кажи някоя идея или сюжет които не сме гледали поне 100-200 пъти
всичко вече е борба кой най добре ще представи с ефекти следващия филм за края на света

аз не виждам какво друго би ме впечатлило иначе .. след 10-20 мин от всеки филм и знаеш как ще завърши
е можеби не всички .. наскоро гледах Паранормална Активност .. интересно ми беше
не бях гледала ужас от 1вия ред на представяне

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
PeBuLs написа:по принцип си прав ... нооо ... кажи ми кой филм не е предвидим вече
и кажи някоя идея или сюжет които не сме гледали поне 100-200 пъти
всичко вече е борба кой най добре ще представи с ефекти следващия филм за края на света
Не е точно така.
The Notebook например е точно такъв предвидим филм, каквито всички сме гледали десетки и стотици пъти... само че с изключение на последните му 10 минути. Тях... другаде не можеш да ги видиш. Те правят филма. И в тях ефекти няма.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- niki0007
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i m52