На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: Аватар - впечатления от филма.

Мнение от Е.Димитров » 02 Фев 2010, 10:44

Хубав е филма,ония ден го гледах,просто това е идеята ,според мен де, легендата за Покахонтас,леко изменена и малко взета идея от един руски автор-фантаст по въпроса за връзката с майката природа (винаги съм се възмущавал,се мяйката природа пък за бащата никой не приказва,ше трябва да се сезира омбуцмана за дискреминация)
По едно време ми се искаше ей тоя идиот,земния командир и онуй малкото лекенце да ги издира и да ги пребия като кучета мамка им...
Иначе филма е доста добър,кара те да се замислиш..и още нещо

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30 320i coupe

Мнение от Simmargal » 02 Фев 2010, 13:57

Филма го гледахме от 3ти ред. Хубав беше. Някой беше споменал в по-предните страници да се гледа от предните редове. Не го препоръчвам. Бая дългичък филм беше и много ме заболяха очите. Трудно се следи и цялата картина. Иначе наистина филма си го биваше! Несравним спрямо сегашните буламачи. ;) Приятно гледане на който не го е гледал, заслужава си! :yes: :bchug:
BLING-BLING!!! Когато се кача в BMW, в стомаха ми не пърхат пеперуди, а цели птеродактили.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: "пъргава" 316-ка
Мечтае да кара: IS-ka

Мнение от 6per40 » 02 Фев 2010, 15:20

Честно казано филмът грам не ми хареса.. може би защото отидох да го гледам с големи очаквания след всички коментари за него, но още на втората минута знаех какво ще стане на финала... има само ефекти и нищо друго..
това си е лично мое мнение и не го натрапвам на никой :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 02 Фев 2010, 15:52

6per40 написа:Честно казано филмът грам не ми хареса.. може би защото отидох да го гледам с големи очаквания след всички коментари за него, но още на втората минута знаех какво ще стане на финала... има само ефекти и нищо друго..
това си е лично мое мнение и не го натрапвам на никой :)

Да де,ама как ше са само ефекти,самата фабула на филма е интересна и трябва да се вникне в нея,на много места във филма се подчертаваше един факт,филмът не трябва да се гледа само с очите ами и със сърцето и с разбиране...

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 02 Фев 2010, 16:15

Е.Димитров написа:Да де,ама как ше са само ефекти,самата фабула на филма е интересна и трябва да се вникне в нея,на много места във филма се подчертаваше един факт,филмът не трябва да се гледа само с очите ами и със сърцето и с разбиране...

Ъъъъ... кажи ми, че се шегуваш, моля те... "трябва да се вникне в нея", хахахахахах... мда бе, особено ако си на 10 години и не си прочел 5 книги в живота си. :mhihi:
Не ме разбирай погрешно, филмът е добър. Само че сюжетът да е интересен... ми не е... абсолютно е предвидим, от началото до края. Да трябва да се вникне в него... ми пак не, поднесен е по такъв начин, че да е максимално лесен за възприемане и разбиране. :)
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 03 Фев 2010, 0:50

и вече с 8 номинации за Оскар :kuku: :paranoid: :conf:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 03 Фев 2010, 1:54

Zapa написа:и вече с 8 номинации за Оскар :kuku: :paranoid: :conf:

Майкооооо и за какво са тези оскари , освен спец ефекти :evil: Отново Камерън ще му дадът всички оскари и той ще се кефи , че е Краля на света , да му е*а и тъпите оскари ... :kuku:

Потребител
Аватар

Мнение от qvkata » 03 Фев 2010, 3:50

Казваш го така все едно заплатата ти зависи от тва. Като не ти харесва не коментирай и да налагаш мнение...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 03 Фев 2010, 12:07

Feanor написа:
Е.Димитров написа:Да де,ама как ше са само ефекти,самата фабула на филма е интересна и трябва да се вникне в нея,на много места във филма се подчертаваше един факт,филмът не трябва да се гледа само с очите ами и със сърцето и с разбиране...

Ъъъъ... кажи ми, че се шегуваш, моля те... "трябва да се вникне в нея", хахахахахах... мда бе, особено ако си на 10 години и не си прочел 5 книги в живота си. :mhihi:
Не ме разбирай погрешно, филмът е добър. Само че сюжетът да е интересен... ми не е... абсолютно е предвидим, от началото до края. Да трябва да се вникне в него... ми пак не, поднесен е по такъв начин, че да е максимално лесен за възприемане и разбиране. :)

Всъщност не се шегувам,не е кой знае какво филма,но е интересен като визия и идея,а идеята е взета от другаде,то иначе всичко вече е казано и филмирано...

За оскарите
че кой друг да вземе оскарите????

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 03 Фев 2010, 12:21

объркал съм се, филма има 9 а не 8 номинации :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от veso_topalov » 07 Фев 2010, 19:19

Добър е филма,става за гледане :)

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 07 Фев 2010, 19:58

Исках да го гледам на кино, ама в Русе няма кино :mhihi:
та гледах го вкъщи и първата вечер заспах на половината,на следващия ден го догледах.Както и да е хареса ми ама няма да го гледам пак даже и да има кино в Русе :mhihi:
Изображение

T.N.T. for the brain
Аватар
Кара: Слънцето да се мръщи!!!

Мнение от PeBuLs » 08 Фев 2010, 0:36

Feanor написа:

по принцип си прав ... нооо ... кажи ми кой филм не е предвидим вече
и кажи някоя идея или сюжет които не сме гледали поне 100-200 пъти
всичко вече е борба кой най добре ще представи с ефекти следващия филм за края на света :)
аз не виждам какво друго би ме впечатлило иначе .. след 10-20 мин от всеки филм и знаеш как ще завърши
е можеби не всички .. наскоро гледах Паранормална Активност .. интересно ми беше
не бях гледала ужас от 1вия ред на представяне :lol:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 08 Фев 2010, 17:27

PeBuLs написа:по принцип си прав ... нооо ... кажи ми кой филм не е предвидим вече
и кажи някоя идея или сюжет които не сме гледали поне 100-200 пъти
всичко вече е борба кой най добре ще представи с ефекти следващия филм за края на света :)

Не е точно така.
The Notebook например е точно такъв предвидим филм, каквито всички сме гледали десетки и стотици пъти... само че с изключение на последните му 10 минути. Тях... другаде не можеш да ги видиш. Те правят филма. И в тях ефекти няма. :) Та от време на време изскача и по нещо различно, оригинално и запомнящо се. Според мен просто публиката не цени особено оригиналността. Тя си харесва едни "класически" истории и няма против да ги гледа за 135-ти път, този път в космоса и с триметрови сини хора. :)
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i m52

Мнение от niki0007 » 08 Фев 2010, 17:45

страхотен e пак ще се гледа :yes:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата