ВъншнияТ ни министър се изложи

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Re: ВъншнияТ ни министър се изложи

Мнение от ditko1 » 14 Яну 2010, 12:27

До колкото казаха, нападат я леви парти със умисъл.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 14 Яну 2010, 12:29

bum_bum написа:И да оставим на страна конфликта на интереси аз примерно в трети клас знаех къде се намират Афганистан, Конго, Судан и т.н. и кои са столиците им. Що за външен министър имаме, че дори и най-елементарна обща култура да няма в областта в която се предполага, че трябва да е повече от специалист.

За мен проблема е всъщност той вече колега го каза,не се е подготвила,четох някъде че Евродепутатите получават готови въпроси и се подготвят за тях преди да се изтапанчат на трибуната,именно за това изказванията в ЕП на депутат са около 3 до 5 минути,четох също че тя е получила въпросите на които трябва да отговаря,но си е мислила че нещата са като в България,викат я за да и дадът нещо докато я черпат с кафенце без да я занимават с некакви глупости за талибани и нек'ви жени у конго (това не беше ли заир едно време)

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 14 Яну 2010, 12:35

И още нещо ви убягва докато се дърлите кой повече кафета е изпил в европарламента и ги разбира работите.
ГЕРБ доказаха и то пред доста широка аудитория,че са доста слаби в политиката и има мноооого да учат от старата госпожа БСП за това как се удря дипломатично и с финес.Естествено че не индивидуално Румянка се е готвела за джоб интервЮто пред европарламента,а цял екип гербери е обсъдил тактиката и думите и.Е да ,ама не,видя се че ББ разполага само с плЮнки които да хвърля по българските телевизии пред простия народ,но на европейско ниво шашми и вицове не минават,там хората искат директен,кратък и стегнат отговор,а не да се пипаме за коляното под масата.Много сме глупави щом хора влачещи на наш гръб ни карат така да мислим,че да ги защитаваме.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 14 Яну 2010, 12:41

bum_bum написа:И да оставим на страна конфликта на интереси аз примерно в трети клас знаех къде се намират Афганистан, Конго, Судан и т.н. и кои са столиците им. Що за външен министър имаме, че дори и най-елементарна обща култура да няма в областта в която се предполага, че трябва да е повече от специалист.

jordanpar написа:И ,пламък,какво толкова защитаваш Желева,кафе ли си и носил сутрин в леглото,не мога да разбера.

Първо на първо не аз на нея, а тя на мен! :lol:
И второ на второ - не беше кафе, а капучино! :lol:

Ако трябва да бъдем сериозни - не ве хора, не защитавам Желева!
Дори още в началото споменах, че трябва да е ултра тъпа патка ако позволи непрехвърлянето на 1 фирма да й съсипе политическата кариера.
Но съм твърдо против това сънародници да си правят парчета в международен план и целият свят да ни се смее после!
Мисля, че това с нищо няма да допринесе за доброто на България и на всички нас. :(

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 14 Яну 2010, 12:43

///peter написа:А тва за Дянков какъв глупак бил, винаги ме е смазвало. Нищо че всички взети заедно едва ли ще доближим там където е бил той преди да стане министър :winky:

:yes: И на мен може да не ми е сипматичен, но ще тръгна да критикувам професионалните му качества една когато поне малко го доближа ;)
Но както добре знаем на село в кръчмата всеки е по-компетентен по всеки министър и еврокомисар! :lol: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 14 Яну 2010, 12:47

Е.Димитров написа:
bum_bum написа:..без да я занимават с некакви глупости за талибани и нек'ви жени у конго (това не беше ли заир едно време)

Беше.. добре, че не я попитаха за кое точно Конго говори, че те са две :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 14 Яну 2010, 12:48

flame написа:
///peter написа:А тва за Дянков какъв глупак бил, винаги ме е смазвало. Нищо че всички взети заедно едва ли ще доближим там където е бил той преди да стане министър :winky:

:yes: И на мен може да не ми е сипматичен, но ще тръгна да критикувам професионалните му качества една когато поне малко го доближа ;)
Но както добре знаем на село в кръчмата всеки е по-компетентен по всеки министър и еврокомисар! :lol: :mhihi:

Ти остави другото, но виж къде работи. Те там от кол и въже ги взимат... Бе за това сме на тоя хал...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 14 Яну 2010, 12:49

///peter написа:Хахаха, винаги съм се радвам когато кажеш нещо на някой той автоматично разбира че си "от другата страна".
Аз до сега никъде не видях flame да говори за ББ, ма нищо :mhihi:

А тва за Дянков какъв глупак бил, винаги ме е смазвало. Нищо че всички взети заедно едва ли ще доближим там където е бил той преди да стане министър :winky:

Къде е бил и какъв е бил...няма никакво значение,важното е сега какъв е и какво прави!!!
Не може един министър да използва думи като "Глупости","феодални старци","Дървен философ"и тн,просто е недупостимо,той трябва да е обект на подражание, а аз не го харесвам за друго,просто без да съм икономист виждам как стават нещата по света и как у нас,по света взичко се замразява и се чака да се излезне от кризата,банки свалят %,държавата помага на гражданите си,защото знае че ако гражданите са зле и държават няма да прокопса,как е в България,в разгара на кризата банките вдигнаха лихвите,паралелно с това правителството качи де що може да се качи като данъци,започнаха да искат,да настояват и да се оправдават с предишното,добре де,народа какво е виновен че е давал на предишното за да даде повече на сегашното и как като е световен финансист не проумее че трябва първо да защити народа,да намери начин да озапти банките и тогава да поиска...как успя да вземе от пенсионерите даже и за малко от майките,ама понеже назря скандал каза че било "техническа грешка"
Абе заеби,по добре никога да не се занимавам с политиканство,да си гледам бизнесчето и ако мога да врътна държавата да я врътна с кеф...
п/п
не е одил у казармата дянков а е използвал да влезне в университета...после как точно 1990 година е заминал да учи в чужбина в престижни университети-тук историята мълчи...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 14 Яну 2010, 12:56

Именно щото го коментират хора които не разбират от това което прави, затова той е глупак.
Когато имаш липса в нещо, би ли могъл да дариш някой с него? каква държавна политика ще водиш без пари, идеи някакви?
Това което прави Дянков трябваше да се направи още в началото на 90тте. Е сега стана ударно!
Това за феотдалните старци е истина, в бан преко сили да работят 2-3 човека. Скоро да си чувал за откритията на бан? Аз не...
Да си виждал млади хора да работят там? Аз не... Даваш ли си сметка, че за едни прости открития в 21 век се използват компютърни модели, въпросните господа от бан, ако работят с нещо повече от пишещи машини, аз ще си резна зелката дето викат по Враца :mhihi:
И пак намесваш банките с правителството, мисля че миналия път доста лесно за смилане го написах, ама нейсе.

flame написа:///peter, бате, треа да питаме колегата Е.Димитров у коя кръчма оди, да земем и ние да се образоваме малко, че ше земем да си умрем прости! :lol: :mhihi:

Аз го знам, че одим да се отъркаме и ние там :mhihi:

Ай отивам да гнетя, че днес не съм на кеф хич

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 14 Яну 2010, 12:59

///peter написа:
flame написа:

Ти остави другото, но виж къде работи. Те там от кол и въже ги взимат... Бе за това сме на тоя хал...

Ами всъщност има доста скандали в световната банка,преди година гръмна скандал че тогаващният председадел си е назначил любовницата и то на сериозна заплата,очевидно е че понякога взимат от "кол и въже" в тая банка :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от speedmaniac » 14 Яну 2010, 13:00

Вижте мен не ме интересува кой в коя фирма е участвал, но просто съм ИЗУМЕН как може такова предателство пред цяла Европа, и то от самите нас. Българин да натопи българин. Е това е философията на шопа, "Аз не искам да съм добре само Вуте да е зле"... Без коментар, мога само да кажа на тая кучка Първанова да го д*ха... :ranting: :bang: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: Това за нея и всички леви и други които пречат на ББ, я се върнете една година назад и си спомнете какво беше Януари месец??? :dummy:
...E36 Rulzzz... ;)
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 14 Яну 2010, 13:01

И още нещо ви убягва.
БСП си спечели една хубава червена точка в очите на цяла Европа.Показа,че е партия способна да загърби вътрешнонационални интереси в името на една истина важна за цяла Европа.Както и да се увъртат нещата,много добре изиграно от тяхна страна.А ГЕРБ си спечели оценка слаб 2-,защото се показаха като партия стремяща се към свои цели дори с името на укриване на истината.Един доста тежък пирон в ковчега им и то показан на световно ниво.
Кофти,сори Бойко,слаба презентация.
И запомнете че политиката е най-мръсното нещо и е стил по-свободен и от уличен бой.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Biankonero » 14 Яну 2010, 13:10

За настъпания Дянков има мнения, че до края на мандата главната му мисия е да ни вкара в едно заемче от няколко милиарда от МВФ или СБ - ще да видим дали ще излязат верни...
А за топенето един други - долна постъпка на долни хора, но и че външната ни министърка е тъпа овца, с коефициент на интилигентност малко над нула - две мнения няма...

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 14 Яну 2010, 13:19

jordanpar написа:БСП си спечели една хубава червена точка в очите на цяла Европа.

Ей тук ще си позволя да не се съглася!
Който прави ХХХ-ски номера - след това винаги ще бъде подозиран, че е способен да ги приложи и на всички останали!
А и както вече стана ясно всички са били удивени от това как може сънародници да се топят вазимно!
И тези номера и прийоми КАТЕГОРИЧНО не правят добро впечатление в цивилизована Европа! :nono:

speedmaniac написа:Вижте мен не ме интересува кой в коя фирма е участвал, но просто съм ИЗУМЕН как може такова предателство пред цяла Европа, и то от самите нас. Българин да натопи българин. Е това е философията на шопа, "Аз не искам да съм добре само Вуте да е зле"

Кратко и ясно! Това е и моето мнение!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: от грешната страна

Мнение от martoto » 14 Яну 2010, 14:10

speedmaniac написа:Вижте мен не ме интересува кой в коя фирма е участвал, но просто съм ИЗУМЕН как може такова предателство пред цяла Европа, и то от самите нас. Българин да натопи българин. Е това е философията на шопа, "Аз не искам да съм добре само Вуте да е зле"... Без коментар, мога само да кажа на тая кучка Първанова да го д*ха... :ranting: :bang: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: Това за нея и всички леви и други които пречат на ББ, я се върнете една година назад и си спомнете какво беше Януари месец??? :dummy:
А поне малко не ви ли интересува отговор на въпроса защо е предложена такава спорна кандидатура за толкова сериозна позиция в Европа въобще? И на всичкото отгоре, дори човек които нищо не разбира, беше достатъчно да гледа поне част от "спектакъла" за да разбере, че този човек нищо не разбира от работата си и от това за което кандидатства. Даже не си беше направила труда да се опита поне малко да се подготви. Това е министър на външните работи, бе хора. Разберето го най-накрая!!! Та смятате ли, че наистина пак са Му виновни единствено и само БСП (да не говорим, че Първанова е от НДСВ)?

И за капак на всичко ББ продължава да твърди, че е издигнал Желева заради професионалните й качеста и продължавал да стои зад нея. При това положение има само два варианта - или да е по-тъп и и от нея или да е поне толкова нагъл за да казва на черното - бяло. Или пък що да не си говори каквото му е удобно, щото мат'ряла пак ще му повярва. :banghead:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата