Дупки,дупки,дупки
Модератор: Общи модератори
Re: Дупки,дупки,дупки
Демирев написа:Дупки в Мюнхен 2010г.![]()
![]()
![]()
пълен размер
http://img237.imageshack.us/img237/6623/picture166p.jpg
И какво искаш да покажеш с това?Това може би е някакво недоразумение.Като цяло пътната инфраструктура в Мюнхен е като стъкло.Да не говорим,че в този огромен индустриален център задръствания няма.Защото светофарите са рядкост.На повечето кръстовища са надлези и подлези.
Не виждам какво сочим единсвената дупка там и не търсим отговорност за остатъците от асфалт у нас.
- icog
- младши ентусиаст
-
- Кара: Трамвай по Графа
- Мечтае да кара: Подводница
- Детайли за колата: F10 530 xd
Е ще ги търсим на 10-ти. Само да не стане както обикновено - много лай пред компютъра и никой на улицата.
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Georgi написа:Демирев написа:Дупки в Мюнхен 2010г.![]()
![]()
![]()
пълен размер
http://img237.imageshack.us/img237/6623/picture166p.jpg
И какво искаш да покажеш с това?Това може би е някакво недоразумение.Като цяло пътната инфраструктура в Мюнхен е като стъкло.Да не говорим,че в този огромен индустриален център задръствания няма.Защото светофарите са рядкост.На повечето кръстовища са надлези и подлези.
Не виждам какво сочим единсвената дупка там и не търсим отговорност за остатъците от асфалт у нас.
Тази снимка съм я взел от един немски форум. Жител на този квартал и улица се оплаква че се отваря на същото място за втора поредна зима! Вижда се и на снимката че е кърпена и до кръпката сега пак има нова дупка. Това познато ли ти е или си си втълпил, че не живеят хора там или че всички са примерни агънца, само в България мислим за шашми?
Нормално е да протестираме! Още по-нормално е че даже трябва да се протистира на живо пред общината, а не по форуми, но нека не се добавя всеки път дебилското; ''това го има само в България"! Още повече, че където и да е навън в страна от ЕС разполагат с 20 пъти по-големи данъци, тоест 20 пъти по-големи приходи!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Ше ме прощавате, ама само човек, който не е стъпвал в Германия може да говори за дупки там. Нямате и идея за какви пътища става дума там. Жал ми е за хората, които не са излизали от България.Само си представете, че в Белгия например всички улици, първостепенни, второстепенни и N-степенни пътища и магистрали са осветени от силни лампи открай-докрай - хиляди километри пътища с лампи. Навсякъде. Тук в София уличните лампи (ако има и ако светят) са толкова слаби, че аз специялно не виждам разлика от тъмнината и рехавата оранжево-кафеникаКва светлина.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
и докато си говорим,пръснах джантата с гумата в една дупка вечерта вчера в младост 4 

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
KIM написа:и докато си говорим,пръснах джантата с гумата в една дупка вечерта вчера в младост 4
В трапа до училището, дето е в дясната част на платното ли?
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
И аз да се разпиша - неголяма, но "остра" дупка и сега фиатчето е с патерица... помпайте си хубаво гумите, че моята бе малко мека и сега е малко в двора... а е 14"... пък после 17" -18"... тва само в чужбината - тук при нас тракторни гуми само...
///peter написа:KIM написа:и докато си говорим,пръснах джантата с гумата в една дупка вечерта вчера в младост 4
В трапа до училището, дето е в дясната част на платното ли?
не точно по линията на 305 малко след замъка...
Младост 3 се води там, яки са нали
навсякъде е нещо страшно... а междублоковите улички просто няма нужда да се коментира ...

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
porostorm написа:Младост 3 се води там, яки са налинавсякъде е нещо страшно... а междублоковите улички просто няма нужда да се коментира ...
Мини по околовръстното в посока от бул.Европа към Нови Искър да видиш истински дупки с бонус стърчаща арматура от тях и това продължава до Горубляне, простоооо...... незнам кво да кажа.
Да стачкуваме ли, да блокираме ли центъра с коли и около НС, МС и т.н. Ще има ли изобщо ефект? Или просто да си ходим в белите държави и да не се връщаме тук повече.

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
аз пак да си питам, дали ако има ЛИНЧ за някой кмет ще се промени нещо?! просто случайна мисъл 

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Ами ще се научите временно до май месец да карате с 35-40 км/ч максимум в града и 60 км/ч. извънграда на първокласните пътища, където непознавате пътя и няма да имате проблеми! Така правя аз и съм спокоен.
Всеки ден съм свидетел как покрай мен летят бясно коли, че и присвирват по 1-2 пъти по-наглите, въпреки дупките. Та повечето сами си предизвикват последиците. Вчера докато отбих за вестник на една будка бях свидел как пич говорещ по телефон прелетя със 70/80 км/ч с Е92 през доста голяма дупка, за която аз почти спирам с 5 км/ч, в слънчевия обяд се вижда доста отдалеч и други намалят та се разбира отдалеч че има нещо там за заобикаляне ама защо да прекъсва разговора?
Когато трябва да стигна някъде точно тръгвам с 15 мин. по-рано от обикновенно и не ми се налага да летя бясно през дупките.
Всеки ден съм свидетел как покрай мен летят бясно коли, че и присвирват по 1-2 пъти по-наглите, въпреки дупките. Та повечето сами си предизвикват последиците. Вчера докато отбих за вестник на една будка бях свидел как пич говорещ по телефон прелетя със 70/80 км/ч с Е92 през доста голяма дупка, за която аз почти спирам с 5 км/ч, в слънчевия обяд се вижда доста отдалеч и други намалят та се разбира отдалеч че има нещо там за заобикаляне ама защо да прекъсва разговора?
Когато трябва да стигна някъде точно тръгвам с 15 мин. по-рано от обикновенно и не ми се налага да летя бясно през дупките.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
vicho написа:аз пак да си питам, дали ако има ЛИНЧ за някой кмет ще се промени нещо?! просто случайна мисъл
Тази "случайна" мисъл и на мен ми се върти в главата, особено като чета, че моя квартал попада в жълтата зона за цакане при паркирането. Минават ми странни мисли за поокършване на едно фандъково вратле...