Sonisphere фестивал СОФИЯ
Модератор: Общи модератори
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Re: Sonisphere фестивал СОФИЯ
За Manowar не ми се говори,били обидени,и аз съм обиден изпяха 3 парчета,дрънкаха глупости и т,н очаквах много от тях
За звука незнам дали е бил слаб аз бях front of stage по средата точно и дрехите се движиха от силата на звука по мен,даже после и не чувах
Антракс ме израдваха много.мегадет можеше малко повече да се постараят,те излезнаха изпяха си песните и се прибраха,Слеър
доволно забиха
Металика
най големите,надскочиха се,и 2008 направиха силен концерт,но този ще се помни 
За звука незнам дали е бил слаб аз бях front of stage по средата точно и дрехите се движиха от силата на звука по мен,даже после и не чувах

Антракс ме израдваха много.мегадет можеше малко повече да се постараят,те излезнаха изпяха си песните и се прибраха,Слеър

Металика

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
След като пях с Тил на стадиона... вече съм друг емоционално...
Относно - качеството, който си ги харесва Рамшайн и две парчета да свирят - пак ще е на концерта, и пак ще се изкърти
Относно - качеството, който си ги харесва Рамшайн и две парчета да свирят - пак ще е на концерта, и пак ще се изкърти

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
BMDrago написа:нали знаете,че ДВД-то го има в Замундата ....Аз даже се видях
на Раммщайн няма нищо в замунда

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Е.Димитров написа:BMDrago написа:нали знаете,че ДВД-то го има в Замундата ....Аз даже се видях
Рамщайн не са в обхвата на Sonisphere феста, The Big 4 и т.н., който е бил само първия ден. Тъй че такова DVD просто няма, щото никой не е снимал (говоря за снимачни екипи).
P.S. Аз го дръпнах това голямото ~25GB, ама още не съм го гледал.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Elesar74 написа:Е.Димитров написа:BMDrago написа:нали знаете,че ДВД-то го има в Замундата ....Аз даже се видях
Рамщайн не са в обхвата на Sonisphere феста, The Big 4 и т.н., който е бил само първия ден. Тъй че такова DVD просто няма, щото никой не е снимал (говоря за снимачни екипи).
Незнам дали е снимал,или онея с 6 те камери които преброих-професионални кямери,само са стояли там,освен това концерта се е предавал в 32 страни
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Е.Димитров написа:Elesar74 написа:Е.Димитров написа:BMDrago написа:нали знаете,че ДВД-то го има в Замундата ....Аз даже се видях
Незнам дали е снимал,или онея с 6 те камери които преброих-професионални кямери,само са стояли там,освен това концерта се е предавал в 32 страни
Kакто и Елесар написа - само първия ден се предаваше на HD в чужбина.
Rammstein и целия Day 2 не са. 6-мата които си преброил са оператори за видео стените, този материал не е записван.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Elesar74 написа:P.S. Аз го дръпнах това голямото ~25GB, ама още не съм го гледал.
Гледай го, ше се накендзаш от кеф особено ако имаш подходящо оборудване.
- cursed_in_eternity
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320i 93год.
- Мечтае да кара: това по горе ми стига за сега но една колекция от М3-ки не бих отказал
- Детайли за колата: Къса ми нервите!!!
И аз го гледах вече ДВД-то,станало е нечовешко
!Много добро качество на картината и на звука.Сега е в 10-те наи-активни торента на замунда.

- Archangel
- старши ентусиаст
-
Между другото - не бъркайте понятията. Това не е ДВД-то. Това е HD-то, което е излъчвано на живо в кината по света.
ДВД-то ще излезе през септември и ще съдържа изрязаните песни, разни бонус материали и интервюта с бандите(част от които бяха пуснати в това HD).
ДВД-то ще излезе през септември и ще съдържа изрязаните песни, разни бонус материали и интервюта с бандите(част от които бяха пуснати в това HD).
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- cursed_in_eternity
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320i 93год.
- Мечтае да кара: това по горе ми стига за сега но една колекция от М3-ки не бих отказал
- Детайли за колата: Къса ми нервите!!!
Ехаааа супер!!!!!!Мерси за корекцията,това е още по добре!!!!!!!!Аз се чудих къде изчезна Fuel,а то тя е била изрязана.
- Huku
- ПотенЦял
-
Се си спориме тука момчетата - кое е по-добре - да те пере дъжд там на стадиона, да се сдобиеш с бира с 300 зора, да ти се пика от нея и да чакаш на яка опашка за тоалетна и да не виждаш сцената въобще; или да си пуснеш концерта вкъщи след няколко дни и да си сипеш едно уискенце с фъстъчки(за тия пари) на уютна обстановка...
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Huku написа:Се си спориме тука момчетата - кое е по-добре - да те пере дъжд там на стадиона, да се сдобиеш с бира с 300 зора, да ти се пика от нея и да чакаш на яка опашка за тоалетна и да не виждаш сцената въобще; или да си пуснеш концерта вкъщи след няколко дни и да си сипеш едно уискенце с фъстъчки(за тия пари) на уютна обстановка...
Ами незнам но тук сбърка яко... Според мене да си там е различно от това да зяпаш у вас плазмата.... Истинските фенове на тази музика са оценили според мене усещането.... По думите ти разбирам две неща : или не си фен на тази музика... или просто не си могъл да отидеш на концерта и си мислиш алтернативи... По скоро ми се вярва да е първото...
- Archangel
- старши ентусиаст
-
SaSo написа:Huku написа:Се си спориме тука момчетата - кое е по-добре - да те пере дъжд там на стадиона, да се сдобиеш с бира с 300 зора, да ти се пика от нея и да чакаш на яка опашка за тоалетна и да не виждаш сцената въобще; или да си пуснеш концерта вкъщи след няколко дни и да си сипеш едно уискенце с фъстъчки(за тия пари) на уютна обстановка...
Ами незнам но тук сбърка яко... Според мене да си там е различно от това да зяпаш у вас плазмата.... Истинските фенове на тази музика са оценили според мене усещането.... По думите ти разбирам две неща : или не си фен на тази музика... или просто не си могъл да отидеш на концерта и си мислиш алтернативи... По скоро ми се вярва да е първото...

Да киснеш у вас на плазмата...нито ше пееш с тях, нито ще усетиш нещо от стадиона.
Бира като излезеш имаше колкото искаш. Тоалетни - имаше към 25 ЕКО-та на всеки вход.
Да го гледаш по ТВ е ако наистина не си достатъчно фен на този тип музика.
Никога няма да се доближи преживяването до усещането на живо.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Huku
- ПотенЦял
-
Не бе, само си говорехме тука приятелчетата кое е по-пишман работа...