питайте алх нещо...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 16 Май 2005, 16:01

Новия Judas как ти се вижда.. "Angel of Retribution".. :?: :lol:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 16 Май 2005, 18:43

Признавайки че БМВ е максималния баланс или с други думи че е най добрия автомобил :D , за теб лично става на въпрос, признаваш ли по този начин и че атмосферните мотори са по добри от принудително пълнещите се?
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

The White Power
Аватар

Мнение от sid » 16 Май 2005, 21:41

Stabbing westward ,баси мислех си 4е само аз сам фен на тая група :lol:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 16 Май 2005, 21:48

SlipKnoT написа:Новия Judas как ти се вижда.. "Angel of Retribution".. :?: :lol:

ма те имат нов албум? дори не знаех.. знаех че са тръгнали на тур.. имам някакви билети за юни...

ще го потърся - ако клони към fight- сигурно няма да ми хареса.. ма ако е във по-стар стил- хм.. :smoke:
алекс
трабант 601с
разни други возила

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 16 Май 2005, 21:58

Tano написа:Признавайки че БМВ е максималния баланс или с други думи че е най добрия автомобил :D , за теб лично става на въпрос, признаваш ли по този начин и че атмосферните мотори са по добри от принудително пълнещите се?

не, не казвам че е най-добрия. във всяко отношение има по-добри от него, но като цяло просто няма поне за мене от гледна точка на инжинерни постижения :) не бъркай понятията. примерно не съм очарован от турбинирани 6 литра дето правят 1000 коня, но шапка свалям за 5 литра и 500 коня (ако и да ги прави на 8250 оборота)...

та какво разбираш под по-добри двигатели? ако ти си със 420 коня турбиниран 3 литра а аз съм със 330 коня нормален 3.2, няма да ми избягаш на писта колкото и да се напъваш освен ако няма много дълги прави участъци... но ако съм на драг.. със 330 ша трябва да слизам и да бутам че да удържам някои със 110 коня повече... та всеки двигател си има свойте силни слаби страни... на атмосферния силните са гъвкавоста и плавното развиване на конете което позволява да се сложат на асфалта по качествено когато е натоварено шасито. помпаните двигатели пък правят повече коне и много повече въртящ момент, но по доста по-нерегулируем начин което пък ги прави трудни за "консумация"

та.. не може просто да се каже "еди кои са по-добри" . също както не можеш да кажеш "еди коя си марка е по-добра от другите и точка". просто всеки производител е"абониран" за определена философия която се харесва на определени хора и така. впрочем това важи за всичко...
алекс
трабант 601с
разни други возила

devildriver
Аватар

Мнение от SlipKnoT » 16 Май 2005, 23:16

alx написа:
SlipKnoT написа:Новия Judas как ти се вижда.. "Angel of Retribution".. :?: :lol:

ма те имат нов албум? дори не знаех.. знаех че са тръгнали на тур.. имам някакви билети за юни...

ще го потърся - ако клони към fight- сигурно няма да ми хареса.. ма ако е във по-стар стил- хм.. :smoke:

Не е най добрият им албум.., но става.. а и все пак е с Халфорд.. което за мен го прави добър.. :twisted: ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 17 Май 2005, 0:21

20 минути за да прочета всичко до тук ;)

1. От къде черпиш информация за това което става в света, пазари и цени?
2. Любими вестници? (БГ, Великобритания, Щатите)
3. Коя версия предпочиташ: електронната или хартиената?
4. Какви цели си си поставил и не си успял да ги постигнеш?
5. Как преодоляваш носталгията?

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 17 Май 2005, 8:50

споделяш ли твърдението
1000kg better than 1000hp?!?

как би направил света по-добър
(ако можеш)
;)
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 17 Май 2005, 11:06

Не мога да не споделя, че си един от най-земните хора, които познавам (макар и бегло лично, но все пак съм чел постовете ти поне 2 пъти). А такива с твоите познания и светоглед хич не са много. И ако се чудиш защо е това предисловие, отговарям веднага - с толкова познания, компютри, "овчарство", недвижими имоти, автомобили и т.н. къде отиват любовта и семейството. Струва ли си всичко това, ако цената е да ги оставиш на заден план...? Напред си написал,че предпочиташ да караш мотор сам, със сигурност не мислиш за работа тогава...? Как релаксираш от това ежедневие? Айде ше питам още по-нататък, да не прекалявам :winky: 8)
Never mistake motion for action...

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 17 Май 2005, 12:43

Ако някой ден имаш възможността за "изкупиш" едно Е60 М5, какъв цвят би си го поръчал и с какви екстри? :D
MORE BEER!

devildriver
Аватар

Мнение от SlipKnoT » 17 Май 2005, 12:44

Azrail написа:Ако някой ден имаш възможността за "изкупиш" едно Е60 М5, какъв цвят би си го поръчал и с какви екстри? :D

:mhihi: :twisted: :mhihi:

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 17 Май 2005, 12:59

Една велика група бяха казали "Bad boys wear BLACK!" :twisted: Cowboys From Hell май беше песента :twisted: :bowdown: :twisted:
MORE BEER!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 17 Май 2005, 18:16

xterminat0r написа:20 минути за да прочета всичко до тук ;)

1. От къде черпиш информация за това което става в света, пазари и цени?
2. Любими вестници? (БГ, Великобритания, Щатите)
3. Коя версия предпочиташ: електронната или хартиената?
4. Какви цели си си поставил и не си успял да ги постигнеш?
5. Как преодоляваш носталгията?

1. абонирал съм се за "жива" връзка на световните агенции (stream). имам филтри които съм сложил да отсяват от огромната информация това което ме интересува. чета ги от време на време :)

2. любими нямам а и всъщност почти не чета вестници. аполитичен съм и политиката ме интересува до толкова до колкото има ефект върху бизнес средата, а кои кого застрелял не ме интересува.

3. всичко е електронно. много по-бързо мога да "индексирам" материала и да прочета каквото ме интересува.

4. ми то малко като детска въртележка- целта е винаги кончето от другата страна.. ма не се знае кои кого гони, движението е вихрено ма дистанцията си седи същата... нямам поставени цели като постижения, целите са ми определени душевни състояния. другото идва във комплект със това. със други думи- не си давам много зор :)

5. носталгията- не я преодолявам. научил съм се да я поставям на заден план но за преодоляване е малко пресилено да се каже...
Последна промяна alx на 17 Май 2005, 18:30, променена общо 1 път
алекс
трабант 601с
разни други возила

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 17 Май 2005, 18:30

naskoksan написа:споделяш ли твърдението
1000kg better than 1000hp?!?

как би направил света по-добър
(ако можеш)
;)

много общо звучи.. истината винаги е компромис- ако съм 1000кг, колко коня ще съм? ако съм 1000 коня колко ще тежа? колкото повече параметри знаеш за един проблем, толкова по-интелигентно решение можеш да постигнеш (разбирай компромис). крайните решения са точно това- крайни решения които статистиката удавя безследно ;)

по-добър света не мога да го направя. много зло се е насъбрало а аз съм реалист... аз правя каквото зависи от мене ма не си правя илюзията че променям нещо на общия фон.
алекс
трабант 601с
разни други возила

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 17 Май 2005, 18:47

Lion написа:Не мога да не споделя, че си един от най-земните хора, които познавам (макар и бегло лично, но все пак съм чел постовете ти поне 2 пъти). А такива с твоите познания и светоглед хич не са много. И ако се чудиш защо е това предисловие, отговарям веднага - с толкова познания, компютри, "овчарство", недвижими имоти, автомобили и т.н. къде отиват любовта и семейството. Струва ли си всичко това, ако цената е да ги оставиш на заден план...? Напред си написал,че предпочиташ да караш мотор сам, със сигурност не мислиш за работа тогава...? Как релаксираш от това ежедневие? Айде ше питам още по-нататък, да не прекалявам :winky: 8)

а, кат ми падне спя непробудно, другото както дойде и имам време... през седмицата нямам време за нищо друго освен работа (със малки изключения и тогава се разсейвам по форумите), уикендите гледам да са ми 100% свободни и тогава "живея на скорост".. наваксвам.

за жертвите- да. професионалните ми задължения определено имат отрицателен ефект върху личния ми живот ма кво... май така са ми вързани жиците та не ми пречи особено...
алекс
трабант 601с
разни други возила

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата