Бойко,правителството!...и некои съображения,дет викаше Тато.
Модератор: Общи модератори
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Re: Бойко,правителството!...и некои съображения,дет викаше Тато.
що се в чуждите панички гледате 

- speedmaniac
- младши ентусиаст
-
Към всички всезнайковци - абе не разбирате ли че положението което се намираме в момента е плод на многогодишни източвания и далавери в държавата, това не е резултат от управлението на ББ.
Положението найстина е много, ама много зле в момента, и никои не отчита че тая криза съвсем сериозно е ударила икономиките на най-големите страни в света, какво остава за нас...
Аз лично не виждам ако се махне ББ какво ще стане после, кой ше дойде. Искате Доган или Сергей? Аре у търция или русия тогава...

Аз лично не виждам ако се махне ББ какво ще стане после, кой ше дойде. Искате Доган или Сергей? Аре у търция или русия тогава...

...E36 Rulzzz...
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E
speedmaniac написа:Към всички всезнайковци - абе не разбирате ли че положението което се намираме в момента е плод на многогодишни източвания и далавери в държавата, това не е резултат от управлението на ББ.![]()
![]()
Положението найстина е много, ама много зле в момента, и никои не отчита че тая криза съвсем сериозно е ударила икономиките на най-големите страни в света, какво остава за нас...
А така сипи им, че ако ги почна аз хейтърите, вероятно ще отнеса едномесечна почивка извън форума

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Alexi написа:що се в чуждите панички гледате
Щото се оказва че тая чуждата...всъщност е мой филиал,ама без аз да знам

Е.Димитров написа:Парите ,драги ми Димитър дето трябва да са в БНБ,една голяма част е в Си банк,и миналия месец питаха "що са там парите" и шефа на БНБ им отговори че няма никакви причини за безпокойство,щото тая банка е силна и няма грижи...
E как па ще са там парите , аз доколкото знам според някакъв нов закон банките нямат право да съхраняват големи суми по трезорите, всичко се носи в БНБ. Което навежда на някои мисли

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
dimithur написа:Е.Димитров написа:Парите ,драги ми Димитър дето трябва да са в БНБ,една голяма част е в Си банк,и миналия месец питаха "що са там парите" и шефа на БНБ им отговори че няма никакви причини за безпокойство,щото тая банка е силна и няма грижи...
E как па ще са там парите , аз доколкото знам според някакъв нов закон банките нямат право да съхраняват големи суми по трезорите, всичко се носи в БНБ. Което навежда на някои мисли
Ми малко знаеш,все пак има интернет-ровиш,четеш,мислиш и евентуално стигаш до изводите...
Ти какво мислиш,че са закарали 3 палета с пари и те си стоят там,работи се с тея пари...
Oф не знам какво се прави, ама след като всички комунисти ги пратят в Белене , следващите трябва да са икономистите 

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Добре де, дайте да се върнем на темата какво не направи Бойко. Макроикономиката и финансите са сложни науки. Как виждам аз нещата, нали всеки гледа от собствената си камбанрия. Мен кризата ме е ударила пренебрежимо малко и не ме интересуват действията на правителството в областта на финасовия сектор. Колкото и арогантно да звучи е така. Не че не са се провалили и там. Не вземам социални помощи и естествено действията на социалното министерство не ме касаят пряко. Здравната вноска е пренебрежимо малка спрямо доходите ми и като сума не ме касае. Но искам свестно здравеопазване, което правителството не ми осигурява за момента. Имам кредити към две банки, естествено аз съм си ги направил, никой не ми е виновен. За сега мога да си покривам вноските чудесно. Направи ли нещо новото правителство за да не се ебават банките с клиентите си. Нищо. Последния път ми вдигнаха вноската по единия кредит с 25%, което няма нищо общо с нито един лихвен процент в света. Другата банка просто си ме дере с такси, защото е по-лесно. И двете банки даже с писма не ме уведомиха. Какво направи Бойко за да защити съвестните клиенти на банките. Нищо. За контрол върху храните, мобилните оператори и енергоразпределителните дружества няма да коментирам. Какво като хвана Алексей Петров. Мен лично Алексей не ме е тормозил, тормозят ме една глутница наркомани. Какви мерки взе новото правителство срещу дребната престъпност. Никакви. Не виждам и да се работи и върху инфраструктурата, дупки яко по пътищата. Администрацията си е все същата, разгонва ни фамилията за всяко нещо. Нещо да се подобри. Не. Аз като представител на средната класа(ако има изобщо такава в България) нищо не устих да се промени към добро в тая държава. Поне не пряко. Което значи, че за мен и това правителство ако не провал е просто посредствено. Не че има по-добра алтернатива.
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
ukelichko написа:Добре де, дайте да се върнем на темата какво не направи Бойко. Макроикономиката и финансите са сложни науки. Как виждам аз нещата, нали всеки гледа от собствената си камбанрия. Мен кризата ме е ударила пренебрежимо малко и не ме интересуват действията на правителството в областта на финасовия сектор. Колкото и арогантно да звучи е така. Не че не са се провалили и там. Не вземам социални помощи и естествено действията на социалното министерство не ме касаят пряко. Здравната вноска е пренебрежимо малка спрямо доходите ми и като сума не ме касае. Но искам свестно здравеопазване, което правителството не ми осигурява за момента. Имам кредити към две банки, естествено аз съм си ги направил, никой не ми е виновен. За сега мога да си покривам вноските чудесно. Направи ли нещо новото правителство за да не се ебават банките с клиентите си. Нищо. Последния път ми вдигнаха вноската по единия кредит с 25%, което няма нищо общо с нито един лихвен процент в света. Другата банка просто си ме дере с такси, защото е по-лесно. И двете банки даже с писма не ме уведомиха. Какво направи Бойко за да защити съвестните клиенти на банките. Нищо. За контрол върху храните, мобилните оператори и енергоразпределителните дружества няма да коментирам. Какво като хвана Алексей Петров. Мен лично Алексей не ме е тормозил, тормозят ме една глутница наркомани. Какви мерки взе новото правителство срещу дребната престъпност. Никакви. Не виждам и да се работи и върху инфраструктурата, дупки яко по пътищата. Администрацията си е все същата, разгонва ни фамилията за всяко нещо. Нещо да се подобри. Не. Аз като представител на средната класа(ако има изобщо такава в България) нищо не устих да се промени към добро в тая държава. Поне не пряко. Което значи, че за мен и това правителство ако не провал е просто посредствено. Не че има по-добра алтернатива.

Aми айде сега подред
1. Банките - ми те са си търговски дружество, още повече, че даже не са и с български капитал - правителството хич не може да им се меси в работата
Единствено можем да направим като в Исландия - изгониха чуждите банки , спряха да си плащат кредитите и станаха рибари отново, щото там в снега няма с какво друго да се занимаваш. И ние можем да го направим, ама като гледам тука на никой не му се копа да сади зарзават
Свикнахме на лесно 
2. Дребна престъпност - еми не само, че нямат шанс да се справят с нея, ми даже и ще се увеличава . Като няма какво да ядеш става страшно. Щом стигнахме учителки да ограбват банки
За да се справи с нея правителството трябва точно първо да излови едрите риби, да им вземат нагушените пари , да влязат обратно в хазната, от където са излезли и да тръгне икономиката напред. Тогава дребните престъпници сами ще се откажат , като имат работа няма да се занимават с глупости
3. Администрация и инфраструктура. Е тука е сложно вече. Реформата, която виждам аз е следната - пенсионират се 5 лелки и на техно място се слага един млад човек със стимулираща заплата от 1.5-2к. Повече работа ще върши и от 5те
Ма вероятно феодалните старци от БАН и други държавни институции ще се вдигнат да прават преврат
При инфраструктурата е същото - виждаме как една дупка се запълва от 5-10 човека . Спокойно работата може да се върши и от двама . Със спестените пари от заплатите на другите, може да се купи повече асфалт и да се правят улиците като хората 
1. Банките - ми те са си търговски дружество, още повече, че даже не са и с български капитал - правителството хич не може да им се меси в работата

2. Дребна престъпност - еми не само, че нямат шанс да се справят с нея, ми даже и ще се увеличава . Като няма какво да ядеш става страшно. Щом стигнахме учителки да ограбват банки

3. Администрация и инфраструктура. Е тука е сложно вече. Реформата, която виждам аз е следната - пенсионират се 5 лелки и на техно място се слага един млад човек със стимулираща заплата от 1.5-2к. Повече работа ще върши и от 5те

- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
dimithur написа:Aми айде сега подред
1. Банките - ми те са си търговски дружество, още повече, че даже не са и с български капитал - правителството хич не може да им се меси в работатаЕдинствено можем да направим като в Исландия - изгониха чуждите банки , спряха да си плащат кредитите и станаха рибари отново, щото там в снега няма с какво друго да се занимаваш. И ние можем да го направим, ама като гледам тука на никой не му се копа да сади зарзават
Свикнахме на лесно
2. Дребна престъпност - еми не само, че нямат шанс да се справят с нея, ми даже и ще се увеличава . Като няма какво да ядеш става страшно. Щом стигнахме учителки да ограбват банкиЗа да се справи с нея правителството трябва точно първо да излови едрите риби, да им вземат нагушените пари , да влязат обратно в хазната, от където са излезли и да тръгне икономиката напред. Тогава дребните престъпници сами ще се откажат , като имат работа няма да се занимават с глупости
![]()
3. Администрация и инфраструктура. Е тука е сложно вече. Реформата, която виждам аз е следната - пенсионират се 5 лелки и на техно място се слага един млад човек със стимулираща заплата от 1.5-2к. Повече работа ще върши и от 5теМа вероятно феодалните старци от БАН и други държавни институции ще се вдигнат да прават преврат
При инфраструктурата е същото - виждаме как една дупка се запълва от 5-10 човека . Спокойно работата може да се върши и от двама . Със спестените пари от заплатите на другите, може да се купи повече асфалт и да се правят улиците като хората
http://www.blitz.bg/news/article/76301
http://www.monitor.bg/article?id=241286Откриването на най-новия шопинг център The Mall постави началото на ценова война между големите търговски вериги в столицата. Напук на новата конкуренция от "Карфур", "Кауфланд" свали цените на плодовете и зеленчуците с до 50 на сто, за да привлече нови клиенти.
Близо час преди отварянето за клиенти, паркингът пред новия търговски комплекс приличаше на митинг от най-ранните дни на демокрацията. С разтварянето на вратите посетителите, с удвоени физически сили, сграбили здраво колички за покупки, влитаха в първия в столицата хипермаркет "Карфур" и почти на бегом се отправяха към хранителните щандове.
Молът, в който са вложени над 200 млн. евро, е разположен на площ от 66 хил.кв. м. с общо
185 магазина, заети от над 200 търговци
За забавление в комплекса има зала за боулинг, киносалон, ресторантска зона и детски кът. В първия сектор има забавачка, където срещу 7 лв. на час и 30 лв. за пет часа, гостите на комплекса може да оставят детето си да за забавлява. Има и групови оферти, като е най-изгодно там да бъдат оставени 3 хлапета в група на възраст между 3 и 12 г. срещу общо 14 лв. на час. Във второто отделение хлапета и родители играят заедно под ръководството на специалисти, обясниха от центъра.
Общо 2700-те паркоместа около мола не стигнаха на мераклиите да влязат и да го разгледат и те започнаха да спират направо в градинките, но паяците бързо въведоха ред и само за 3 часа вдигнаха 24 автомобила.
В интерес на клиентите е предвидено безплатният престой на един автомобил да е между 4 и 5 часа, съобщиха представители на инвеститорите при откриването.
Много съм зла и няма да позволя посетителите да паркират както им хрумне! - емоционално заяви за "Монитор" кметът Йорданка Фандъкова. Аз лично настоях разчистването на нарушителите да започне веднага!
Липсата на удобна пешеходна зона
за живущите в "Младост" 1 събра кмета Йорданка Фандъкова, строителния министър Росен Плевнелиев и зам.-кмета по строителството Петър Диков. След кратък спор за вида на прехода за живущите от отсрещната страна на шосето, Петър Диков бе категоричен, че ще бъде построена пасарелка, която ще представлява и атракция за хората, които минават по нея. До края на тази седмица ще разгледаме проекта.
.
Кисело мляко за 9 стотинки в Карфур
Кофичка кисело мляко на цена от 9 стотинки буквално побърка пазаруващите от третата възраст. Спечелиха най-много тези, които бяха тръгнали на пазар заедно с половинката си и вместо разрешените 3 бройки на човек се запасиха с по 6 кофички. Бананите по 85 ст. и портокалите по 75 ст. бяха също с лимит от 2 кг. на човек. След кратко възмущение първите гости на мола си обещаха да се върнат по няколко пъти до магазина, като в далечните времена, когато по Бай-Тошово време правели същото.
В количества, които се доближават до оборотите на едро, едва кретащи купувачи товареха хляб от 39 ст., а цената от 2,19 лв. за 6 бр. замразени пилешки бутчета ги караше невярващо да надничат над очилата си.
Голям хит станаха и куфарите с колелца от по 9,90 лева за бройка, за които десетки клиенти продължаваха да питат, въпреки че бяха изкупени още в първите няколко часа.
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- martoto
- младши ентусиаст
-
- Кара: от грешната страна
Andreev1959 написа:...Довчера в първите редици на БКП, днес те хулят и клеветят тази велика партия...
...Жизненонеобходимо е всички действително демократични сили в България, начело с Българската социалистическа партия...

То че Боковото правителство е сбирщайн от арогантност, простащина и некадърст е вярно ама последното нещо от което се нуждае България в бавното си демократично съзряване е БСП и сие. А ти човече се нуждаеш от сериозно лечение

Andreev1959 написа:.....
Абе комунистическо мекере такова, ти какво си, някакъв платен бот дето се регистрира по форумите и спами с глупостите си ли ? Колко ти плащат за тая дейност ? И как - сигурно в натура - обичаш да лапаш червени пишки най-вероятно ? Баси нещастника, как може да има толкова прост народ бе - толкова тъп, че направо вдлъбнат. Е затова сме зле - заради такива червени фашкии като тебе, нещастни родоостъпници , дано ви пратят всичките в Белене както вие сте правили преди това. Или директно да ви закопат в некой трап - щото сте толкова смотани, че сигурно и там да ви заточат, една кофа с цимент не може да разбъркате. Кой велик мъдър комунистически вожд я написа тая статийка а ? серГейчо ли ? А лапа ли му пишката, за да ти авторските права да можеш да спамиш по форумите ? Ма си толкова некадърен, че дори с копи пейст не можеш да си служиш - па си объркал таговете. Как па една чума не се намери да ви изтръшка всички болшевишки нещастници бе - по корави сте и от хлебарките, все ще се подавате от некоя дупка и ще дразните бе

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
има доста верни неща ,казани за бойко и правителството му....! за прокламациите към комунизъм ше се въздържа ,че на мене рано сутрин не ми се кълне като на димитър....!
до къде я докарахме - да кажа ,че в такъв текст има и верни неща!
тва само жабока боко може да ме докара до такова положение да си притрая на такъв текст и на такъв реваншистки комунизъм.... 
до къде я докарахме - да кажа ,че в такъв текст има и верни неща!

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
dimithur написа:Andreev1959 написа:.....
Абе комунистическо мекере такова, ти какво си, някакъв платен бот дето се регистрира по форумите и спами с глупостите си ли ? Колко ти плащат за тая дейност ? И как - сигурно в натура - обичаш да лапаш червени пишки най-вероятно ? Баси нещастника, как може да има толкова прост народ бе - толкова тъп, че направо вдлъбнат. Е затова сме зле - заради такива червени фашкии като тебе, нещастни родоостъпници , дано ви пратят всичките в Белене както вие сте правили преди това. Или директно да ви закопат в некой трап - щото сте толкова смотани, че сигурно и там да ви заточат, една кофа с цимент не може да разбъркате. Кой велик мъдър комунистически вожд я написа тая статийка а ? серГейчо ли ? А лапа ли му пишката, за да ти авторските права да можеш да спамиш по форумите ? Ма си толкова некадърен, че дори с копи пейст не можеш да си служиш - па си объркал таговете. Как па една чума не се намери да ви изтръшка всички болшевишки нещастници бе - по корави сте и от хлебарките, все ще се подавате от некоя дупка и ще дразните беАре фащай си и сергейчото и гоцето и янето и отивайте на майната си някъде дееба и червената измет нещастна
бе изтрещял е тоя ,бот ли е,робот ли е,каква велика партия....
Ама и ти колега си същият,само че от друга партия...така че,моля те,замисли се как изглеждаш от страни,онзи псевдо-комунист,ти седесар...просто едно и също нещо,2 лица на една монета..