нерационална омраза? всеки си има поне една

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: нерационална омраза? всеки си има поне една

Мнение от Мишел » 25 Ное 2010, 22:47

THE DUNK MACHINE написа:Най-много мразя когато вляза в магазин или заведение и си поискам нещо конкретно да почнат да ми предлагат нещо друго и да ми обясняват как това което искам всъщност не ми трябва :bang:

:lol: Това е нещо, което и мен ме побърква!!! Особено много се дразня, когато всеки път си плащам телефона в Глобул, да ми се обяснява неистово как имам нужда от стационарен телефон, защото е адската оферта!!

Сега се сетих нещо друго и някой път няма да ми издържат нервите в някой магазин: кажете ми нормално ли е в количката, където хората си слагат храната, хляба, нещо, което после искат да приберат чисто в чантата си, там да подскача с обувките някой келеш и тъпата му майка да му се радва и да го поощрява? И защо по дяволите го е сложила в количката за храна?!!! ОТКАЧАМ като го видя това!! То детето не е виновно, абстарихайте се от "келеш", ама беснея на майките в такъв момент!! Както и в заведение като ги пуснат да тичат навсякъде, да се спъват в сервитьорката, да лазят по земята, да влизат под масите, тяхната, на другите хора...... някой ден ще има "извинете, не го видях" и да се оправя..... :banghead:

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Мнение от Huku » 25 Ное 2010, 23:16

Мишел написа:Сега се сетих нещо друго и някой път няма да ми издържат нервите в някой магазин: кажете ми нормално ли е в количката, където хората си слагат храната, хляба, нещо, което после искат да приберат чисто в чантата си, там да подскача с обувките някой келеш и тъпата му майка да му се радва и да го поощрява? И защо по дяволите го е сложила в количката за храна?!!! ОТКАЧАМ като го видя това!! То детето не е виновно, абстарихайте се от "келеш", ама беснея на майките в такъв момент!! Както и в заведение като ги пуснат да тичат навсякъде, да се спъват в сервитьорката, да лазят по земята, да влизат под масите, тяхната, на другите хора...... някой ден ще има "извинете, не го видях" и да се оправя..... :banghead:

:mhihi:

:OT: целуфкиии!
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 26 Ное 2010, 4:35

Мишел написа:
THE DUNK MACHINE написа:Най-много мразя когато вляза в магазин или заведение и си поискам нещо конкретно да почнат да ми предлагат нещо друго и да ми обясняват как това което искам всъщност не ми трябва :bang:

:lol: Това е нещо, което и мен ме побърква!!! Особено много се дразня, когато всеки път си плащам телефона в Глобул, да ми се обяснява неистово как имам нужда от стационарен телефон, защото е адската оферта!!

Сега се сетих нещо друго и някой път няма да ми издържат нервите в някой магазин: кажете ми нормално ли е в количката, където хората си слагат храната, хляба, нещо, което после искат да приберат чисто в чантата си, там да подскача с обувките някой келеш и тъпата му майка да му се радва и да го поощрява? И защо по дяволите го е сложила в количката за храна?!!! ОТКАЧАМ като го видя това!! То детето не е виновно, абстарихайте се от "келеш", ама беснея на майките в такъв момент!! Както и в заведение като ги пуснат да тичат навсякъде, да се спъват в сервитьорката, да лазят по земята, да влизат под масите, тяхната, на другите хора...... някой ден ще има "извинете, не го видях" и да се оправя..... :banghead:

Те за т'ва ги гледам ся' в Билла ли беше, некви нови колички, специално за деца... Явно са доста хората като теб :yes: Аз пък им се кефя, 'щото помня като малък какъв кеф ми е било да се вози из колички и т.н., но беше нещо като мечта... :mhihi: :twisted: Да си в количката и гааааз :mhihi: Ех времена... :(
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 26 Ное 2010, 10:29

Мишел написа:нормално ли е в количката, където хората си слагат храната, хляба, нещо, което после искат да приберат чисто в чантата си, там да подскача с обувките някой келеш и тъпата му майка да му се радва и да го поощрява? И защо по дяволите го е сложила в количката за храна?!!! ОТКАЧАМ като го видя това!! То детето не е виновно, абстарихайте се от "келеш", ама беснея на майките в такъв момент!! Както и в заведение като ги пуснат да тичат навсякъде, да се спъват в сервитьорката, да лазят по земята, да влизат под масите, тяхната, на другите хора...... някой ден ще има "извинете, не го видях" и да се оправя..... :banghead:

Ще видиш ти един ден като станеш сладко мамче дали пак така ще мислиш :winky: :D
Иначе и на мен ми се е случвало нещо да ме дразни, но като погледна от другата страна на барикадата и разбирам много неща ;)

uCnaHeTcA написа:Аз пък им се кефя, 'щото помня като малък какъв кеф ми е било да се вози из колички и т.н., но беше нещо като мечта... :mhihi: :twisted: Да си в количката и гааааз :mhihi: Ех времена... :(

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mrgreen:

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 26 Ное 2010, 10:34

flame написа:...но като погледна от другата страна на барикадата и разбирам много неща ;)

В такъв случай не се дразни на педали, че.... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Si non confectus, non reficiat.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 26 Ное 2010, 10:44

Zagy написа:
flame написа:...но като погледна от другата страна на барикадата и разбирам много неща ;)

В такъв случай не се дразни на педали, че.... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:lol: :lol: :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 26 Ное 2010, 14:36

Мишел написа:Сега се сетих нещо друго и някой път няма да ми издържат нервите в някой магазин: кажете ми нормално ли е в количката, където хората си слагат храната, хляба, нещо, което после искат да приберат чисто в чантата си, там да подскача с обувките някой келеш и тъпата му майка да му се радва и да го поощрява? И защо по дяволите го е сложила в количката за храна?!!! ОТКАЧАМ като го видя това!! То детето не е виновно, абстарихайте се от "келеш", ама беснея на майките в такъв момент!! Както и в заведение като ги пуснат да тичат навсякъде, да се спъват в сервитьорката, да лазят по земята, да влизат под масите, тяхната, на другите хора...... някой ден ще има "извинете, не го видях" и да се оправя..... :banghead:

За такива, като теб си има квартални магазинчета, че да не се дразниш.
Ако можеш пък да ми покажеш как се бyта количка с две малки деца, щот съм явно от тези тъпите майки дет на са намерили дрyг вариант, обещавам че ще следвам примера ти. :bowdown: :kuku: (може и да не ми отговаряш) ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 26 Ное 2010, 14:40

Дали ще ти отговаря - решава си тя, не помня от кога ти определяш кой да ти отговаря и кой не? :mhihi: Нещо стъпи на черен облак ми се струва...

В тоя ред на мисли, има и майки, които пазаруват и с 3те си деца, които си стоят мирно и кротко.... Това, че не можеш да си опазиш децата и не си ги възпитала кое, как и защо не е редно, не е проблем на другите, пазаруващи в магазина,а си е лино твой.
За "етика" и "съобрзителност" чувала ли си или и тея думи са ти непонятни, като доста други? :mhihi:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 26 Ное 2010, 14:41

некой да донесе пуканки..... :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio

Мнение от UBAH5 » 26 Ное 2010, 14:44

Изображение
Изображение
When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 26 Ное 2010, 14:47

M2PR написа:Дали ще ти отговаря - решава си тя, не помня от кога ти определяш кой да ти отговаря и кой не? :mhihi: Нещо стъпи на черен облак ми се струва...

В тоя ред на мисли, има и майки, които пазаруват и с 3те си деца, които си стоят мирно и кротко.... Това, че не можеш да си опазиш децата и не си ги възпитала кое, как и защо не е редно, не е проблем на другите, пазаруващи в магазина,а си е лино твой.
За "етика" и "съобрзителност" чувала ли си или и тея думи са ти непонятни, като доста други? :mhihi:

Милата. Това че теб не те слагат в количката, не е показател за възпитанието на дрyгите деца и къде те се намират. Пробвай пак. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 26 Ное 2010, 14:48

голЕма омраза имам към хейтъри а по форумите ги има на кило :yes:

кво разбира деян енчев в понятието хейтър: човек притаил в себе си микс от омраза, самокритика и безсилие, леещ омраза по околните. Такъв който не може да си позволи трезва преценка и следва глупави стереотипи - движени единствено от ограниченото му съзнание и култура.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 26 Ное 2010, 14:50

krystal, когато не можеш да обосновеш тезата си и няма какво да отговориш, не е нужно да постваш плиткоумните си мнения, защото бай Моллов ей сега ще се развихри ;)

пп. Междувременно, вместо да се мъчиш да отговаряш тук, по-добре ходи си гледай децата и положи някакво усилие за възпитанието им. Ако пък не можеш - образовай се с някоя книжка - достатъчно литература има по темата ;)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 26 Ное 2010, 14:53

ЧЧЧЧ, Момии, айде да се спрете а? :wave: Една шепа сме тука и дай да се издърляме помежду си... СРАМОТА!
:OT:

ОН - мразя Жени да се карат, да си доказват коя колко, защо и пр... :confused: :( :banghead:
Мъжете може да се млатат, Жените с Мъжете също, но ние помежду си НЕ :smoke: :bchug:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: BMW320i

Мнение от impressionistus » 26 Ное 2010, 14:59

Най-мразя да обръщам градината...мисля да я бетонирам :bchug:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата