Инвестиция по време на криза...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: е36 318ис М-пакет
Мечтае да кара: e30 V10

Re: Инвестиция по време на криза...

Мнение от angel_lalov » 27 Ное 2010, 14:17

Към ИсПаНетСа - абе човече ти учиш в правилния град и се чудиш с кво да се захваниш!знаеш ли че един таксиджия като ме вози само ми показва момиченца и ми вика "тая 50 лева" оная "40 лева!
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: сам се сети с кво да се занимаваш само трябва да те бива добре с лъжите че да ги подлъжеш! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Продавам М-Техник окачване за 4 цилиндрово за отпред!аморт и пружини като нови са!120Лв!

Изображение

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 27 Ное 2010, 14:54

каде тя криза ? :D
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 27 Ное 2010, 14:56

angel_lalov написа:Към ИсПаНетСа - абе човече ти учиш в правилния град и се чудиш с кво да се захваниш!знаеш ли че един таксиджия като ме вози само ми показва момиченца и ми вика "тая 50 лева" оная "40 лева!
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: сам се сети с кво да се занимаваш само трябва да те бива добре с лъжите че да ги подлъжеш! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аз само не разбрах защо да ги лъже?! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от likesake » 28 Ное 2010, 1:41

с 10 хиляди могат да се направят много неща
защо не се заемеш с дистрибуция на стоки - примерно на дрехи или дамски аксесуари
взимаш стока от илиянци примерно и обикаляш по магазините и предлагаш - може в софия и големите градове
задълително е да се проучи какво се търси в момената - пък и идват праздниците и момента е повече от подходящ за
инвестиция

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 28 Ное 2010, 1:55

а тея парцалки дето се продават по моловете и уж аутлетите във турция са супер евтини, може и със това да се захване човек :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от likesake » 28 Ное 2010, 4:16

в моловете на някои места се зареждат маркови дрехи от стари колекции -взети на безценица и тук им слагат зверски надценки
като пример стари колекции италианско бельо - лормар или пиер карден понякога са тройно по-евтни от колкото редовните
друг прмер- в англия има обувки и маратонки по 20 паунда в аутлет магазин- същите тук над 120 лева ...
по складовете в англия сигурно е още по-евтино

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ditko1 » 28 Ное 2010, 16:01

да и аз видях, че във Англия изкарват отпред, евтини на промоция маратонки или дрехи и всяка седмица различни модели, във мола Спортният магазин изкарва маратонки на промоция, ама те доста пожълтели сигурна са на поне 10г. има доста стари моделчета. Не изкарват действителни промоции.

Идея за хубав бизнес е да направиш един голям хубав фитнес. Братовчед ми е от русе и го водих преди седмица във фитнес JK овча купе 2 (София), на първият етаж е CBA, вторият етаж е фитнеса демек е голям по цялата площ на CBA и има от всеки уред по 5-6, не се чака, не е задушно и голямата площ и чистичкото си е много приятно. Така и така има голяма мания по свободни боеве, сложи един ринг със няколко круши, направи го и за бойни изкуства. Сега ако във софия можех да си позволя да направя такова нещо ще изкъртя.. Забелязал съм че самата зала предразполага човека, във стаички и малки фитнеси(изпотени) ми е отвратително. Може да е криза, но много хора ходят на фитнес. Ако отпускат уредите на изплащане ще е супер, и си плащаш наем. По натам можеш да сложиш сауна и масажи.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на изпарения

Мнение от BorisBMW » 28 Ное 2010, 16:16

Хехе.. с 10к направо фитнес ще отвори, камо ли пък голям.. И нали трябва да се плаща на някой, за бойните спортове. ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ditko1 » 28 Ное 2010, 16:24

ами има доста треньори който си търсят хубави зали със уреди, примерно Пламен Янков със Мишо Виденски водят и във поделението бокс, ама е супер зле, даже не знам дали са сложили ринг..
какво ще кажете за края на 80-те години америка какви фитнеси има.
http://www.youtube.com/watch?v=LqkjS2Yy3LE
Изображение

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 28 Ное 2010, 16:25

Mbass написа:Хехе.. с 10к направо фитнес ще отвори, камо ли пък голям.. И нали трябва да се плаща на някой, за бойните спортове. ;)

Доста по голяма инвестиция се иска, за да е наистина хубав...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ditko1 » 28 Ное 2010, 16:31

така е колеги, но признайте че може и да стане добър бизнес, за мен славия спортес не е нищо особено, боксовите зали са супер стари. Който направи нещо такова, ще лапа много. Фитнеса стана доста модерен, а бойните изкуства още повече, доста се нахъсват хората
Изображение

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 28 Ное 2010, 16:45

ditko1 написа:така е колеги, но признайте че може и да стане добър бизнес, за мен славия спортес не е нищо особено, боксовите зали са супер стари. Който направи нещо такова, ще лапа много. Фитнеса стана доста модерен, а бойните изкуства още повече, доста се нахъсват хората

Има една фитнес зала в Обеля, стъпиш ли там тази зала ти става критерии. В The Mall също са направили много хубав фитнес

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ditko1 » 28 Ное 2010, 17:00

да не говорим, че и отделно си правят парички от протеин или добавки на доза, във славия спортес си взимах на 2.50 лв една доза на BSN, във нашият е 1.60лв на Biotech, правят си пари хората, но идеята е че можеш да изпревариш доста фитнеси във Русе, ако намериш пари :)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 28 Ное 2010, 17:08

на 27 е ръководел 4000 души
на 30 остава безработен, а на 32 е собственик на най-голямото студио за анимация Pixar
а и много други успели са го казали, иска се страст, трябва да си влюбен в работата си, както за първи път си се влюбил в каката с овално дупе и ангелско лице от горния клас :mhihi:

http://vbox7.com/play:2226528b

иначе можеш да се озовеш в сивата статистика на посредствените, които тях си ги устройва да живеят тихо и спокойно без да постигат нищо. Другото е изкривеният за бг стандарт някво бмв/мерц и цицореста блондинка в колата да им вдига самочувствието, хората забравят, че могат да бъдат личности (евала на бойко, кристалина георгиева) и единствено търсят няква далавера да направят, нещо евтино да го шътнат за скъпо, заменки, глупости, всеки се спасява както може по всякви начини, вярно кенефа на картата от преди си го заслужаваме...
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 28 Ное 2010, 17:16

Hack0 написа:Зависи доколко си склонен да рискуваш.
На борсата може да изкараш пари обаче ти трябва много яка психика. Трябва да си такъв темерут, че да не се влияеш от разни книжки по темата и мнението на другите. Трябва сам да си изградиш система и правила, и да си ги спазваш. И най-важното, трябва да не ти пука за парите! Борсата си е високо рискова, но пък една печалба от примерно 30% на месец си е много приятно чувство. :)
Ако не ти се рискува толкова може да се пробваш в търговията или в сферата на услугите. Там даже и да не ти се получат нещата в крайна сметка ще разполагаш с някаква стока, машини и тн. и няма да си съвсем на 0, докато при борсата като нещата се объркат и си занулиш сметката, губиш всичко, което не си си изтеглил в банковата сметка.

с гръб 10к на форекс и добър мен менинджмънт може да се прават прилични пари. да не говорим, че при ливъридж x100 може да играеш с 1 000 000, но тука вече си е шанс, движение с 5 пипса в посока различна, от която търсиш и си фалирал. това е пазар играден в голяма степен върху спекулации в огромни мащаби. златото е балон, потреблението му в момента е по-ниско от ресурса на планетата.
Последна промяна Superexstatic на 28 Ное 2010, 17:24, променена общо 2 пъти
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата