Горивата и оФците
Модератор: Общи модератори
- Avramov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ваноса да пее одата на радостта
Re: Горивата и оФците
zzuzi написа:Май баш за тоя петък няма да се получи-много късно стана.По-добре да се поотложи,но да сме повече-за да не сме двама човека и половина пускаме теми в повечето авто форуми,фейсбуци и т.н.,директно се казва дата и час(например 4ти февруари 17:00) и точните места,а не айде,айде,ама кога,ама къде.Няма да е зле и да звъннеме в господарите,бтв,нещо такова да си знаят,че ще става нещо.
+1

На Шеловете от двете страни на Цариградско ще е едно перфектно място. Така едно хубаво като за Петък да се задръстят 6-те ленти в двете посоки.
Последна промяна Avramov на 20 Яну 2011, 11:37, променена общо 1 път
Aim to be the best, live with the rest!

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
днес по вестниците пише че правителството щяло да обуздава цените(каквото и да значи) горивата,хляба щяли да паднат с някви стинки,ама днес като минах покраи шел бенза си беше 2.35 

Mitko195 написа:uCnaHeTcA написа:zzuzi написа:Май баш за тоя петък няма да се получи-много късно стана.По-добре да се поотложи,но да сме повече-за да не сме двама човека и половина пускаме теми в повечето авто форуми,фейсбуци и т.н.,директно се казва дата и час(например 4ти февруари 17:00) и точните места,а не айде,айде,ама кога,ама къде.Няма да е зле и да звъннеме в господарите,бтв,нещо такова да си знаят,че ще става нещо.
+1, аз имам рег в ауди, опел, фв, нисан, мерцедес форумите
Супер ! Ама нека да направим хубава тема със сериозна организация в нашия форум и после да дадем линк към темата за другите форуми. Те като видят, че BMW Форума има организация и потвърдени участници- предполагам доста по лесно ще се присъединят към нас
Аз ще съдействам за Alfa Romeo форума.

Е.Димитров написа:b.bonev написа:Днес в Румъния пак са протестирали по същия начин, кво стана при нас нали уж имаше желаещи да се включат. Аре пък квот стане. Колега автор и ти ли се примири?
Не колега,просто ще се съберем няколко приятели и ще се "пошегуваме",то тук в интренет пространството има само "писатели"
Извинявам се много, че се намесвам, но ако искате нещо по сериозно, нека се пyсне отделна тема в която да има организация, тази така се е размила, че човек докато стигне до същественото гyби интерес и сигyрна съм сте загyбили вече част от аyдиторията. Това лично като съвет, ако искате повечко подкрепа. Аз лично нямам време да чета всички страници, за да разбера дали сте стигнали до някакви конкретни идеи.

- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
krystal написа:Е.Димитров написа:b.bonev написа:Днес в Румъния пак са протестирали по същия начин, кво стана при нас нали уж имаше желаещи да се включат. Аре пък квот стане. Колега автор и ти ли се примири?
Не колега,просто ще се съберем няколко приятели и ще се "пошегуваме",то тук в интренет пространството има само "писатели"
Извинявам се много, че се намесвам, но ако искате нещо по сериозно, нека се пyсне отделна тема в която да има организация, тази така се е размила, че човек докато стигне до същественото гyби интерес и сигyрна съм сте загyбили вече част от аyдиторията. Това лично като съвет, ако искате повечко подкрепа. Аз лично нямам време да чета всички страници, за да разбера дали сте стигнали до някакви конкретни идеи.
Тя и другата тема ще се размие