Паранормални явления

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Паранормални явления

Мнение от bum_bum » 03 Яну 2013, 18:43

Изпращяли сте нацяло :kuku: :kuku: :kuku: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 03 Яну 2013, 19:10

:mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 03' e46 330d
Мечтае да кара: Bmw E34 M5
Детайли за колата: Италиански ковчег, на пътя към възкресението си.

Мнение от daniel_e30 » 03 Яну 2013, 19:43

Айде и аз да се включа.. начи първо за ''дежа ву -то'' - случва ми се и на мене доста често и не мога да си го обясня и аз ама е много стряскащо ! :help: Друга случка за която сега се сещам....беше зимата точно преди кукеров ден в моето село ,към 5:00-5:30 адски студ... сигурно беше -20 та.. пихме кафенце с мойте приятели и после к'во ни хрумна да тръгнем да си разкарваме кучетата на някъде.. и решихме да е м/у моето село ( Марково) и съседното село( Първенец) само че да уточня че м/у 2-те села си има абсолютно нормален асвалтов път е вярно е кър, тъмно но се пак е път! Обаче ние лапетийте решихме да минем през язовирите, уточнявам : Има друго черно пътче което преминава покрай 2-та язовира горе-долу на 1км. един от друг ( много стари,превърнали се в блата и изоставени от 10 г.насам сигурно) има една голяма изоставена вила едно време беше къща на ловната дружинка но много отдавна сигурно преди 30 години после се слиза в една долчинка пълна с ниски дървета , от там през едни ниви и пак се връщаш на гореспоменатия път нали хубав нормален просто минава през полята ! Та тръгваме ние и тъкмо подминаваме 1-вия язовир и тръгваме към 2-рия и стигаме до едни големи ровове.. никой не знае от кога са там и защо, просто големи изорани ли изкопани ли дупки,тъкмо минаваме покрай едната и се чу едно като пукот и дрънчене на чанове ние сичките :paranoid: но си продължихме по пътя.. по-надолу точно до гореспоменатата къщичка,тъкмо е подминаваме и входната и врата почва да скърца се едно някой е бута, ние вече :++ и забързваме стабилно, нивите ги минаваме на бърз ход и излизаме на пътя в посока съседното село, пътя е дълъг прав и се вижда на далече както си вървиме и на 50-100 метра пред нас един силует..черен сякаш имаше рога на главата..нисък прегърбен... сякаш беше облечен с нещо като дълго наметало ни сичките бяхме :kuku: от страх вече.. и нали силуета наближава останаха може би 60м. до нас и ние сичките готови вече секи момент да се обърнем и да си запалим подметките ако тоя се затича към нас и това нещо както си вървеше от едната страна на пътя изведнъж буквално изчезна..... минали сме още максимум 20м. и се обърнахме и газ към селото само че по асфалта този път... случвало ми се е да се прибирам от съседното село към 11-12 вечерта и да виждам силуети в нивята,кучешко скимтене, а наоколо е напълно ПУСТО добре че поне бях с колело та на 18-та и съм си чупил краката от въртене ! :conf: На същия път сестра ми като е минавала е виждала кола с отворена шофъорска врата и премигващи фарове в колата и наоколо е нямало никой !

Друга случка, излизам пак в мойто село само че лятото,и баба ми като ме изпращаше ми каза:
- Недей закъснявай много че на Гергана има самодиви ! - (Местността ''Гергана е едно дере над което има мост , обрасъл в шубраци и има чешма малко след него, говори се че там преди години момиче на име Гергана се самоубило - хвърлило се от моста и т.н..) Но аз не обърнах внимание и стана доста късно към 12-1 часа.. ние се разхождахме пак компанийка из селото разделихме се и ми се наложи да мина точно по този мост.. сега си спомням че минах около 1:40 от там.. та както си вървя аз.. се чува едно шумолене.. става все по-силно.. осетих вятър и сякаш нещо ми каза ''Бягай от тука ,бягай от тука'' аз естествено... ръгнах 2-ра и дим да ме нямa... и стигам аз до вкъщи и гледам баба ми седи на пейката и ме чака.. още като стъпих на прага ми каза :
-Ти беше на Гергана нали ?!?!? - Аз е така :paranoid: .... викам
- Да от къде разбра.... само ме погледна и каза.. повече след 10 часа от там да не си минал или няма да ме търсиш ! - И влезна в съседната стая.. а аз още стоя до вратата и се чудя кво става... след 5 мин. излезна баба и ми показа едно малко дървено кръстче.Думите и бяха :
-Това малкото -сичко казва ! - Целуна го и го скри някъде. На другия ден е питах от къде го има.. напрай се че не ме чу и до ден днешен не иска да ми каже..

Ето това вече не мога да си го обясня... ако някой може - да заповяда ! :dunno:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: без гражданска
Мечтае да кара: e36 ///M

Мнение от burnou7 » 03 Яну 2013, 22:34

Няма да е лошо и по един тел. да оставите на дилърите си и ние да пробваме постата :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F82 M4

Мнение от devent » 03 Яну 2013, 22:35

На мен не са ми се случвали никакви подобни неща, не ги отричам, но и не вярвам в тях. Ще ви разкажа, обаче, две истории, на мой близки хора:
1. Преди години, когато почина баба ми(лека й пръст), майка ми ми разказа, как се е събудила през нощта и в присъница е видяла неясен образ на червенокоса жена(баба ми беше червенокоса), на тавана, която й маха и се отдалечава. На сутринта се обадиха от болницата и ни съобщиха, че баба ми е починала през нощта :|

2. Това е разказ на приятел, който е много сериозно момче и не вярвам да си измисля, но ние тогава, когато ни го разказа го изкъртихме от бъзици. Четох и тук във форума подобна история, не знам дали е съвпадение или означава нещо, но както и да е.. Та, моя приятел бил на гости на баба си в неговото село, тамън щял да ляга, загасил телевизора и след няколко секунди чул нещо като чегъртане на прозореца. Не му обърнал внимание, но след няколко минути пак се повторило същото чегъртане и той станал да погледне. Запалил лампата, погледнал през прозореца - нищо. Обърнал се и след 2 крачки чул адското тропане по стъклото. Взел 3 етажа стълби за 5 секунди и казал на баба му, която се опитала да го успокой, че и тя е става свидетелка на странни работи, и това нещо я пази :kuku:
Аз съм ходил там няколко пъти с него и компания, спали сме си сладко и нищо не ни се е случвало.. Но бабата твърдо отказва да говори на тази тема и много си промени настроението двата пъти, когато я попитахме.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 04 Яну 2013, 1:34

burnou7 написа:Няма да е лошо и по един тел. да оставите на дилърите си и ние да пробваме постата :mhihi:

Машрома е страшен :D
Ако не се прекалява е :smoke:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от ///Maximalniq » 04 Яну 2013, 1:59

Много гадно да четеш такива истории в 1 часа по тъмно :paranoid:

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 04 Яну 2013, 2:12

Не мога да разбера хората, които категорично отричат всякакви такива неща...

Чух за някаква "призрачна" изоставена къща до Елин Пелин - в Мусачево... Много работи се случвали там. Някой знае ли нещо по въпроса?
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: колело с обратна дирекция
Мечтае да кара: колело с предно предаване

Мнение от Metzeler » 04 Яну 2013, 2:15

Нещо странно... ами случвало ми се е доста пъти и доста неща но се сещам за нещо което доста често се случва като първия път беше найстина интересно...
Закарах си скутерчето преди доста години на майстор да го поправи,просто исках да му пусне 1 шлайф да смениме тва онва да стане ново,но... майстора осра моторчето тотално и аз съм бил толкова хал хабер че 1 шлаиф съм го мислил като смяна на масло толкова безобидно нещо и така аз изгубих вяра в майсторите и реших сам да се заема с ремонта му(повторния).Мина се седмица...мина и 2ра и половината махала умуваме кво се случва с тоя мотор... и както и да е лягам си 1 вечер аз умувайки и се сабуждам сутринта с отговор на въпроса кое не е наред по моторчето и как да го оправя и от кревата метнах некви панталонки изстрелях се долу на двора и мотора запали и заработи повече от перфектно...
Та незнам как точно става и на какво се дължи,но да сънуваш нещо от което си нямаш никва представа и да си разрешиш проблема сънувайки го ми седи леко странно и анормално :mhihi:
Поздрави и за много години колеги!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 04 Яну 2013, 8:15

Тва девавю-то е адски странно явление - седиш и с минути се чудиш как е възможно нещо да се повтаря до такава степен в детайлност... На мен ми се случи преди дни, като беше изразено в един разговор между вуйчо ми и братовчед ми, в продължение на 30сек. може би. Не знам паранормално ли е, кво е, ама ме озадачава всеки път.
Иначе нещо интересно, което ми се е случвало - няколко пъти в непоследователни нощи компютъра ми се включва сам :shock: без да съм правил никакви настройки и прочие, и без вероятност някой от нас да го е влючил.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 04 Яну 2013, 11:28

Metzeler написа:Нещо странно... ами случвало ми се е доста пъти и доста неща но се сещам за нещо което доста често се случва като първия път беше найстина интересно...
Закарах си скутерчето преди доста години на майстор да го поправи,просто исках да му пусне 1 шлайф да смениме тва онва да стане ново,но... майстора осра моторчето тотално и аз съм бил толкова хал хабер че 1 шлаиф съм го мислил като смяна на масло толкова безобидно нещо и така аз изгубих вяра в майсторите и реших сам да се заема с ремонта му(повторния).Мина се седмица...мина и 2ра и половината махала умуваме кво се случва с тоя мотор... и както и да е лягам си 1 вечер аз умувайки и се сабуждам сутринта с отговор на въпроса кое не е наред по моторчето и как да го оправя и от кревата метнах некви панталонки изстрелях се долу на двора и мотора запали и заработи повече от перфектно...
Та незнам как точно става и на какво се дължи,но да сънуваш нещо от което си нямаш никва представа и да си разрешиш проблема сънувайки го ми седи леко странно и анормално :mhihi:
Поздрави и за много години колеги!!!

Нищо странно няма .Ако щещ вярвай преди години четох една статия за някъв индиец .Работил в авто сервиз и описваха как оправя проблеми по двигателя с почукване по купето с малко чукче и баене без въобще да дига капака.Тва звучи като някъв майтап но не си го измислям .В тоа побъркан свят съм убеден че присъстват всякакви дивотии къде обясними къде не .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 04 Яну 2013, 12:18

интересно ми е да чета различните мнения тук, но бих препоръчал на повечето участници в тази тема да се захващат с някакъв вид спорт. редовните упражнения водят до синтез на естествени анти-депресанти, метаболизмът се ускорява, мозъкът се снабдява с повече кислород.
и като краен резултат призраците остават в астралния свят, където им е мястото :yes:
хубав ден на всички!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 04 Яну 2013, 12:33

Dirty M5 driveR написа:Тва девавю-то е адски странно явление - седиш и с минути се чудиш как е възможно нещо да се повтаря до такава степен в детайлност... На мен ми се случи преди дни, като беше изразено в един разговор между вуйчо ми и братовчед ми, в продължение на 30сек. може би. Не знам паранормално ли е, кво е, ама ме озадачава всеки път.
Иначе нещо интересно, което ми се е случвало - няколко пъти в непоследователни нощи компютъра ми се включва сам :shock: без да съм правил никакви настройки и прочие, и без вероятност някой от нас да го е влючил.

ха, и на мен тва с компютъра ми се случва често и нямам обяснение , а иначе дежа вю е голям кеф :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 04 Яну 2013, 15:55

Ми не е много голям кеф щото ако с новите гаджета на първа среща имаш дежавю спуканата ти е работата.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318is, E46 328ci

Мнение от CTORH » 04 Яну 2013, 17:28

BMWPetar написа:Не мога да разбера хората, които категорично отричат всякакви такива неща...

Чух за някаква "призрачна" изоставена къща до Елин Пелин - в Мусачево... Много работи се случвали там. Някой знае ли нещо по въпроса?

http://vbox7.com/play:812783809a

Потърси в гугъл за нея, известна е тая къща.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата