Шампионска лига сезон 2011-2012г,
Модератор: Общи модератори
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Re: Шампионска лига сезон 2010-2011г,
Nightmare написа:Обиждайте, плюйте, говорете...
Да не напомням кои бяха тримата номинирани за златна топка, кой е голмайстора на примера дивисион...
А за наглото държание на Моу, за оставяната винаги по-висока трева, за онова недоразумение Пепе на който наистина трябва да му се забрани да играе...абсолютен селски футболист просто не искам да коментирам.
Само, че сега във вторник пак съдията ще е виновен като паднете с 2-3 гола![]()
После на финала Манчестър ще кажат пак че съдията е виновен като паднат с 2-3 гола и те на финала...
Идете и свирете вие като толкова много знаете, ама докато си плюете тука Барселона играят футбол и ще вземат и тазгодишната ШЛ !!!
VIVA LA BARÇA !!
Точно тази година, точно за златната топка трябва толкова много да си затварят устата всички фенове на пръца, че чак толкова нагласена награда и мис българия няма.
Имаше 1 футболист който трябваше да я вземе и Снайдер-а, на великия треньор МОУ

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
Doberman_vas написа:Nightmare написа:Обиждайте, плюйте, говорете...
Да не напомням кои бяха тримата номинирани за златна топка, кой е голмайстора на примера дивисион...
А за наглото държание на Моу, за оставяната винаги по-висока трева, за онова недоразумение Пепе на който наистина трябва да му се забрани да играе...абсолютен селски футболист просто не искам да коментирам.
После на финала Манчестър ще кажат пак че съдията е виновен като паднат с 2-3 гола и те на финала...
Идете и свирете вие като толкова много знаете, ама докато си плюете тука Барселона играят футбол и ще вземат и тазгодишната ШЛ !!!
VIVA LA BARÇA !!
Точно тази година, точно за златната топка трябва толкова много да си затварят устата всички фенове на пръца, че чак толкова нагласена награда и мис българия няма.
Имаше 1 футболист който трябваше да я вземе и Снайдер-а, на великия треньор МОУ![]()

Ако беше по старата схема ДА щеше да я вземе Снайдер,обаче от тази година има нова формула за това кой ще я спечели.Това че не ти харесва си е твое право.
Щом от Международната федерация по футбол (ФИФА) и френското списание "Франс футбол" са решили така,значи е по-добре.
Последна промяна nakoone на 03 Май 2011, 22:30, променена общо 1 път

- BorisBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на изпарения
Nightmare написа:Обиждайте, плюйте, говорете...
VIVA LA BARÇA !!

Мале, мале....
Колко малко написа, пък колко много глупости каза.....
Дори няма да си правя труда да коментирам.....То видеата до тука с тези смешници фърцелона сами говорят....
BorisBMW написа:......
То видеата до тука с тези смешници фърцелона сами говорят....
мхм...и резултат 5:0 също говори....

zazomazo написа:BorisBMW написа:......
То видеата до тука с тези смешници фърцелона сами говорят....
мхм...и резултат 5:0 също говори....

И по-новия 2-0 съшо говори

Плюйте си колкото искате ние сме шампионииии

- BorisBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на изпарения
Не знам как може да се хвалите с тази "победа"...
Аз ако бях от Барселона щеше да ме е срам от тази победа, и най-малкото щях да се въздържам от коментари...
Аз ако бях от Барселона щеше да ме е срам от тази победа, и най-малкото щях да се въздържам от коментари...
бате, аз ако бях от реал щях да потъна в земята от срам, че отбора е излязъл в домакински мач в полуфинал да играе с 10 човека в защита
и нямаше да търся причината в съдията или в това колко е кадърен другия отбор, а в недъгавата тактика на тренера

и нямаше да търся причината в съдията или в това колко е кадърен другия отбор, а в недъгавата тактика на тренера

не съм знаел, че войната между Реал и Барселона е толкова силна
за съжаление нямам тв плюс, обаче щом има такива спорове ще гледам да си пусна

за съжаление нямам тв плюс, обаче щом има такива спорове ще гледам да си пусна

- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
© написа:не съм знаел, че войната между Реал и Барселона е толкова силна![]()
за съжаление нямам тв плюс, обаче щом има такива спорове ще гледам да си пусна![]()
Ся вторник гледай мача по бтв екшън

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
barabqga написа:© написа:не съм знаел, че войната между Реал и Барселона е толкова силна![]()
за съжаление нямам тв плюс, обаче щом има такива спорове ще гледам да си пусна![]()
Ся вторник гледай мача по бтв екшън
Или Бтв Комеди.

добре, че е шампионска лига, че да ги гледам
яд ме е, че още на полуфиналите се паднаха два испански отбора, вместо да се пробват един по един срещу Манчестър или поне единия да се пробва в по-ранна фаза
яд ме е, че още на полуфиналите се паднаха два испански отбора, вместо да се пробват един по един срещу Манчестър или поне единия да се пробва в по-ранна фаза
И аз нямам тв плюс за съжаление, ама не пропускам мач на барса, гледам ги в нета.
Иначе по темата, Реал, не че не ги харесвам...харесвах ги като отбор преди Моу, уважавам повечето звезди играли и излезли от там...Раул все още показва как се вкарват голове, Гути, Зидан и тн. Обаче това не е играта на реал, този защитет футбол все едно гледам Италия на четвъртфинал
...не е в техен стил просто 
Иначе по темата, Реал, не че не ги харесвам...харесвах ги като отбор преди Моу, уважавам повечето звезди играли и излезли от там...Раул все още показва как се вкарват голове, Гути, Зидан и тн. Обаче това не е играта на реал, този защитет футбол все едно гледам Италия на четвъртфинал

- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
Първо полувреме:
Барса-Реал 0:0,владеене на топката-67%:33%,удари във вратата-7:0
Нямам нищо против и така да свърши мача.
Барса-Реал 0:0,владеене на топката-67%:33%,удари във вратата-7:0

Нямам нищо против и така да свърши мача.

поне е по-раздвижен мача от предишния
и "белия балет" не изпълнява пиесата "волна програма от 10 защитника"

и "белия балет" не изпълнява пиесата "волна програма от 10 защитника"

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Преди малко какъв фал свириха на Роналдо, така и не разбрах
Дано Манчестър ги тресне лошо на финала

Дано Манчестър ги тресне лошо на финала