Левски-ЦСКА?
Модератор: Общи модератори
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Re: Левски-ЦСКА?
Mollov написа:Едно време като те срещнат група левскари и да те е страх да им кажеш, че си от ЦСКА, че да не стане лошо... ми сега да ти е неудобно да кажеш, че си ЦСКА-р, че да не ти се смеят... егати смешната история...
Къде тва Колега, че на орляка ми обесиха шалчето с все маратонките на онова дърво.....
Бахти резила

- BorisBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на изпарения
Аз си имах звук, но не съм на булсат. Сега чакам да видя по ринг какво ще кажат.
Честито на червения сектор от форума.
Честито на червения сектор от форума.

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Аз говорех по принцип... ма преди години дори и да изядеш бой, за дето си от противниковият отбор - да имаш за кво да са те били... ми сега...
Аз реално останах супер учуден като видях 0:3 преди малко, като пуснах BTV Action... ма "наш'те" не са останали длъжни като гледам, извън стадиона е станало меле...
Аз реално останах супер учуден като видях 0:3 преди малко, като пуснах BTV Action... ма "наш'те" не са останали длъжни като гледам, извън стадиона е станало меле...
- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
Mollov написа:Аз говорех по принцип... ма преди години дори и да изядеш бой, за дето си от противниковият отбор - да имаш за кво да са те били... ми сега...
Е как няма да стане меле, какви са тия глупости? Още от началото на мача имаше 200 полицаи пред сектора на ЦСКА, станаха много повече след това. Борат усети унижението и искаше да изгони публиката и сега като станат мелета да отклони вниманието към събитията извън терена. Откъде накъде ще гони цялата публика? А и нормално след като изгони публиката да има екшън извън стадиона.
И говедата са трошили на Армията, ама никога не са гонени, мамичката му гнусна на милиоционерско-доносническото говедо Тара

Последна промяна goguma на 26 Фев 2011, 21:07, променена общо 1 път
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
Mollov написа:Аз говорех по принцип... ма преди години дори и да изядеш бой, за дето си от противниковият отбор - да имаш за кво да са те били... ми сега...
Някакъв на носилка го изкарваха от една градинка на Мадрид

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
goguma написа:Mollov написа:Аз говорех по принцип... ма преди години дори и да изядеш бой, за дето си от противниковият отбор - да имаш за кво да са те били... ми сега...
Е как няма да стане меле, какви са тия глупости? Още от началото на мача имаше 200 полицаи пред сектора на ЦСКА, станаха много повече след това. Борат усети унижението и искаше да изгони публиката и сега като станат мелета да отклони вниманието към събитията извън терена. Откъде накъде ще гони цялата публика? А и нормално след като изгони публиката да има екшън извън стадиона.
И говедата са трошили на Армията, ама никога не са гонени, мамичката му гнусна на милиоционерско-доносническото говедо Тара
Приятелю това го написах тук в темата още като ги изгониха! Не съм врачка но съм достатъчно далновиден че да разбера какво ще стане! Сега който е изгонил нашите фенове трябва да поеме отговорност! Трябва да си изключително ТЪП че да изгониш 3000 човека с по 15лв за билет и да си мислиш че ще се приберат по домовете! Честита ти победа!

- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
TPAKTOP написа:Приятелю това го написах тук в темата още като ги изгониха! Не съм врачка но съм достатъчно далновиден че да разбера какво ще стане! Сега който е изгонил нашите фенове трябва да поеме отговорност! Трябва да си изключително ТЪП че да изгониш 3000 човека с по 15лв за билет и да си мислиш че ще се приберат по домовете! Честита ти победа!
Въпросът е защо точно ни изгониха феновете? Под какъв предлог? Че мятат пиратки? Че са строшили 20 седалки? Че това се случва всеки мач! Да изгониш 3000 фена на почивката си е живо подстрекателство към престъпления! Това си е чисто отклоняване на вниманието от мача към феновете!
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Кога ще се усетят нашите българи, че да се сбият след мач е най- голямата възможна простотия на "феновете". Едните били, другите паднали. Живи и здрави. Какво се бият тези тъпаци... ама буквално тъпаци, не ми е ясно и никога не ми е било ясно.
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
goguma написа:TPAKTOP написа:Приятелю това го написах тук в темата още като ги изгониха! Не съм врачка но съм достатъчно далновиден че да разбера какво ще стане! Сега който е изгонил нашите фенове трябва да поеме отговорност! Трябва да си изключително ТЪП че да изгониш 3000 човека с по 15лв за билет и да си мислиш че ще се приберат по домовете! Честита ти победа!
Въпросът е защо точно ни изгониха феновете? Под какъв предлог? Че мятат пиратки? Че са строшили 20 седалки? Че това се случва всеки мач! Да изгониш 3000 фена на почивката си е живо подстрекателство към престъпления! Това си е чисто отклоняване на вниманието от мача към феновете!
Ама колега това е точно моето мнение!

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Mollov написа:Maverick_VS написа::mhihi:![]()
![]()
Честита победа на феновете на червения отбор - заслужена бих казал
Тоа ПА... сбрали се два нефелни отбора и показали кой е по-малко зле от другия... и си заслужил победата... гхъ-гхъ-гхъ...
Па земи се порадвай на победата, бе, какво гледаш реално на нещата

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ей ся, момент..... момент.... почнАх.....
Радвам се бе, радвам се.... ей ма 

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Пускайте RingBG да гледате извън стадиона 

- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Няма значение резултата - Футбол нямаше, футбол. Чудо голямо като паднали Левски - пак ще се изправят 

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
larbi написа:Няма значение резултата - Футбол нямаше, футбол. Чудо голямо като паднали Левски - пак ще се изправят
Що винаги като падате футбол няма?

TPAKTOP написа:larbi написа:Няма значение резултата - Футбол нямаше, футбол. Чудо голямо като паднали Левски - пак ще се изправят
Що винаги като падате футбол няма?Футбол нямаше от ваша страна! Ако не си бяхме вкарали автогол щяхме да ви бием с повече! Веднъж поне кажете самата истина "Бяхме по-слаби"!