24 часовият ефект на Кока-Кола-та
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: 24 часовият ефект на Кока-Кола-та
Аз не правя разлика по вкус, даже и Торн Спринг, дето всички викат, че била баси помията не и правя разлика от другите. Да, Девин е леко алкална. Изворната е 7,8 а минералната 9,4. По този признак ако се гледа може би най-неутралната е Савина- 7,2 до 7,6.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
интересно. тази торн спринг все едно са ми я наляли от блатото. има вкус на тиня 
сега се сетих... горна баня май се казваше, тя също много ми харесваше. савина не я помня.
п.с. преди години(може 10на да са вече) имаше някакъв слух, че девин част от водата била менте... т.е. филтрирана чешмяна, разредена с минерална, но така и не разбрах дали има нещо вярно.

сега се сетих... горна баня май се казваше, тя също много ми харесваше. савина не я помня.
п.с. преди години(може 10на да са вече) имаше някакъв слух, че девин част от водата била менте... т.е. филтрирана чешмяна, разредена с минерална, но така и не разбрах дали има нещо вярно.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
steeN написа:п.с. преди години(може 10на да са вече) имаше някакъв слух, че девин част от водата била менте... т.е. филтрирана чешмяна, разредена с минерална, но така и не разбрах дали има нещо вярно.
Аз съм го написал по-назад. Ако приемемче тази менте "част" е ... 90%

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Няма стандарт мисля за водата....купуваш си я, пък какво е вътре..коктейл "Менделеев"
По- важно според мен е да не е прекалено твърда, щото при нас чешмяната вода е бъкана с варовик и после бъбречни заболявания, пикочни камъни, кофти.

Никой не мое ма връне на селу!
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
От вас ми се препи кола. Тея всичките образователни филмчета и дискусий ми замерисват на реклама... И антирекламата е реклама 

Колата знам, че едно време е измислена, като сироп за кашлица.
Обичам кола. Бих се лишила от кафе, но не и от кока кола. А тази реклама ми е любима.
http://www.vbox7.com/play:b1819217

Обичам кола. Бих се лишила от кафе, но не и от кока кола. А тази реклама ми е любима.

http://www.vbox7.com/play:b1819217
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
steeN написа:интересно. тази торн спринг все едно са ми я наляли от блатото. има вкус на тиня
Изворната вода на Девин, която пием с розовия етикет, е тяхната чешмяна.

Както са и повечето градове, питейната вода се добива от извори, просто там е с ниска минерализация и много добро качество... а и най-вече - добра маркетингова стратегия.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Няма смисъл да се разбрежда минералната с чешмяна или разни такива работи. Проблема на производителите на тия води е цената на опаковката, а не на продукта. Изворната си е като чешмяната, но по-чиста надявам се.
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
steeN написа:
Аз този мит съм го чувала за Горна Баня

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
И аз верно бях чувал за някакви уникални разлики в цените заради опаковката.. Тук в Кипър по улиците има едни специални апарати.. пускаш си определена сума и си пълниш я 1 я 5 я 20л.. като водата си е наистина минерална.. а цената е: 20л-1евро 

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
uricatoli написа:Тук в Кипър по улиците има едни специални апарати.. пускаш си определена сума и си пълниш я 1 я 5 я 20л.. като водата си е наистина минерална.. а цената е: 20л-1евро
Доста евтино е 20 литра за 1 евро. Като се има предвид че 10 л. пластмасова дамаджана на Горна Баня в Кауфланд - Била - Лидл е 1.45 евро.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Като имаш в предвид, че в Кипър питейната вода е кът и е бая скъп ресурс 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
LizarD написа:От вас ми се препи кола. Тея всичките образователни филмчета и дискусий ми замерисват на реклама... И антирекламата е реклама

За колата се знае отдавна , че мори ръждата ... както и зъбките и корема

- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
вече почти всичко е вредно
Дори вече да дишаш е вредно, както беше казал някой тук скоро ...

M - The most powerful letter in the world
- bum_bum
- старши ентусиаст
-