АТАКА?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

За или против действията на АТАКА

ЗА
107
54%
Против
92
46%

Общо гласове : 199
Потребител
Аватар
Кара: тдс с чип...
Мечтае да кара: М-5

Re: АТАКА?

Мнение от escard1 » 24 Май 2011, 1:07

Идват избори!ДПС пак си плати на Атака и чака турците да се обединят и да гласуват.Демократична държава сме и всеки има конституционно право да изповядва религията си.Умните хора не се връзват на простите.Бъдете умни :bchug:

ентусиаст
Аватар
Кара: MB w212 AMG
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от kronos » 24 Май 2011, 1:27

Христо Калчев беше завършил един от романите си със следното изречение: До като сокола не падне, България няма да се оправи. Овчицата е в ноктите му и блее смирено...и така и ще си остане, защото сме п.тки заспали.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 24 Май 2011, 2:40

В България има свобода на религиите,и мисля ,че всеки има право да си изповядва религията според неговите канони.Мюсюлманството е световно призната религия,и това,че банда комплексирани пумияри се опитват да извлекат полза от един етнически конфликт е НЕДОПУСТИМО! Много хора говорят че турци ни заробвали,правели си каквото искат,превземали ни едвали не...ми така ще е...когато са по-силни и задружни от нас,когато мислят в името на националното си благо,а не как да прецакаш съседа си,не турците-ами циганите ще ни поробят :banghead: На България единствените виновни за ситуацията са самите Българи,със своето си държание и турската шуробаджанащина и ориенталските принципи на живеене 8)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e31 850i ,f10 520d
Мечтае да кара: Детско багерче

Мнение от BMWgiunter » 24 Май 2011, 12:36

Аз твърдо не подкрепям Сидеров,той така или иначе излъга вече един път народа,а и мисля че не е психически много стабилен,и всичко според мен е една показност.И на мен ми писна от турски новини по Българската национална телевизия,също така има населени места в България където ако не знаеш турски не можеш да си купиш един хляб,и още куп абсурди,но г-н. Сидеров къде беше последните 2 години ,но ето че наближиха избори и той отново почната се бори за благото на народа....е мъжко дупе един път се е*е ,и тези хора които въпреки твърдо доказалите се факти му вярват не им прави чест.Да протести и митинги му е майката но не и под патронажа на Сидеров.И нека спрем да бъдем за малко овце и все да чакаме някой да ни оправи....,защото те ни оправиха но само отзад ,ние - народа сме България и нещата са в нашите ръце !
Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 24 Май 2011, 13:05

парадокс-колегите ми турци в университета са по-готини от колегите българи, всяка вечер пият като животни, имат поведение на чарли шиийн, приличат на "бехлю" и са супер приятелски настроени, докато българските ми колеги са доста злобни. последният път като бях в европейската част на истанбул видях едни от най-красивите жени с полички тип колан, така че генерализирането е излишно и остаряло

иначе, ако приемем, че сидеров не играе двойна игра/партия с доган в 14-ти век би бил главатар.. кучето ми има повече политечески качества отколкото той
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бас Барабас

Мнение от Яро » 24 Май 2011, 14:02

Амет и Болен двамата у затвора в една килия. Да видя кой ше играе жената :mhihi:
Тия заигравания с религии и етноси не водят към нищо добро. Който не вярва да си припомни Сърбия.
Та Болен у панделата за разпалване на религиозна омраза!
Всеки шут в задника - крачка напред!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec » 24 Май 2011, 14:19

acer написа:...ако приемем, че сидеров не играе двойна игра/партия с доган...

Играе,играе...

Уикилиикс-грами.
Новопубликувани секретни телеграми на американското посолство у нас разкриват мнението на дипломатите за българските политици и демокрация. А то е кратко и ясно – българите се упражняват в нещо като демокрация, като вадят от парламента едни боклуци и ги заменят с други.
Това се твърди от посланик Нанси Макълдауни по време на изборите за евродепутати, които бяха последвани и от парламентарния вот, който доведе на власт ГЕРБ и Бойко Борисов.
Според „Уикилийкс“, много от „боклуците“ имали абонамент за народното събрание.Американските дипломати са разбрали много преди българския народ, че ДПС на Ахмед Доган и „Атака“ на Волен Сидеров ваимно си правят услуги и с действията си поддържат и двата електората активни до максимален предел .ДПС е описана като бивш защитник на човешките права, който сега се е специализирал в източване на еврофондовете, в машина за правене на пари, която хвърляла най-голяма сянка върху управлението на страната.

Аватар

Мнение от Хаос » 24 Май 2011, 14:26

Етнически мир ще има само тогава, когато турчулята са по-тихи от водата и по-ниски от тревата в чуждата за тях България!
България не иска турци и джамии!
България не иска мюезина да мее с мегафон и/или озвучителна уредба!

България иска църкви, манастири и параклиси. И никакви минарета.

В университета за съжаление в моята специалност имаше предимно турци. Шумни, бездарни, нагли и прости. Един по-наперен даже веднъж си позволи да почне да пее на турски по време на упражнение, някаква тяхна поп-песен. Но въпреки турското численото превъзходство в стаята, веднага го скастрих и му забраних да пее, той позапротестира, но все пак спря. По-късно даже ми подава ръка за здравей и ме запсува на турски след като го изгледах кръвнишки... Ако не бяха 10:1 щях да му разбия устата.

Анадолска сган, вън от България!
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 24 Май 2011, 16:15

Колко нови църкви са построени във вашият квартал???Колко пари сте отделили за религия,образование и наука последните години???Отговорете си първо на този въпрос,и тогава ще разберете -защо България е на това дередже в момента :evil:

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 24 Май 2011, 18:40

Хаос написа:Етнически мир ще има само тогава, когато турчулята са по-тихи от водата и по-ниски от тревата в чуждата за тях България!
България не иска турци и джамии!
България не иска мюезина да мее с мегафон и/или озвучителна уредба!

България иска църкви, манастири и параклиси. И никакви минарета.

В университета за съжаление в моята специалност имаше предимно турци. Шумни, бездарни, нагли и прости. Един по-наперен даже веднъж си позволи да почне да пее на турски по време на упражнение, някаква тяхна поп-песен. Но въпреки турското численото превъзходство в стаята, веднага го скастрих и му забраних да пее, той позапротестира, но все пак спря. По-късно даже ми подава ръка за здравей и ме запсува на турски след като го изгледах кръвнишки... Ако не бяха 10:1 щях да му разбия устата.

Анадолска сган, вън от България!

Я, поредната заблудена и проста овца повярвала на ония педал Болен...

единственото с което се съгласих е тонколоните по джамиите и то защото просто пречат на всички други около тях... всичко друго е пълни глупости...

май ти бяга нещо смисъла на "етнически мир"... Твоето "по-тихи от водата и по-ниски от тревата в чуждата за тях България" определено е предпоставка за всичко друго, но не и мир, ама се искат малко повече от 2 гънки в мозъка за да го осъзнаеш...
и за твое нещастие в БГ има твърде малко турци за да заявяваш да си ходят- тук има мюсюлмани в изобилие, но турците са прекалено малко за да им се обръща внимание... може би ще трябва да ти разясня и какво означава "турчин" или сам ще се сетиш :?:
и назад в темата казах, и наблюдения имам явно повече от тебе- хората са си хора, независимо какви са... но явно за някои ограничени мозъци е трудно да направят разлика между една турска партия, която си гледа собственият интерес и обикновените хора на които и аз, и вие казваме турци...
ти учиш вишу с турци, аз имам къща в турско село (където ми е по-приятно да си пия ракията с комшиите, отколкото в града) + служих в поделение където българите бяхме под 20% (остатъка турци и цигани) и като махнем мангалите от сметката, с турците не само нямаше проблеми- те бяха по-свестни от поне половината българи... това, че ти си попаднал на няк'ви олигофренчета (каквито са като цяло голям процент изобщо от младежите) в никой случай не е критерий за нищо... освен за твоето ограничено мислене де- то се иска просто да се замисли човек за да види к'ви ги въртят АТАКА, ДПС, че и ВМРО на моменти...
просто е- идват избори, трябва да покажат, че са още живи щото електората им забрави за съществуването на тея партии... и понеже тея демонстрации се разминават без последствия и за АТАКА, и за ДПС привържениците им в един момент почват да си позволяват твърде много...

ПС: В сигурно 90% от случаите "анадолската сган" и най-малка идея си няма къде точно е тоя Анадол, щото целият си живот са прекарали в рамките на селото/града/общината... част от тая сган дори не знае, че имаме море- познай що...
Изображение
Изображение

Аватар

Мнение от Хаос » 24 Май 2011, 19:10

тоз пък турколюб, ти откъде се изрови бе?
ограничено ми било мисленето, ми хубу, пий си ракията с турчулята, хаха, невежа смотан, Корана им забранява да пият алкохол!
не си единственият виждал турци на живо и имащ къща в някое мюсюлманско село
кво да ти обяснявам въобще, мненията ти в темата не съм чел, още по-малко съм те репликирал теб, не ме цитирай
и не обиждай на брой мозъчни гънки, щото ще те сложа в малкия си джоб по всички параграфи, които си харесаш!
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

Аватар

Мнение от ms » 24 Май 2011, 19:22

Хаос написа:тоз пък турколюб, ти откъде се изрови бе?
ограничено ми било мисленето, ми хубу, пий си ракията с турчулята, хаха, невежа смотан, Корана им забранява да пият алкохол!
не си единственият виждал турци на живо и имащ къща в някое мюсюлманско село
кво да ти обяснявам въобще, мненията ти в темата не съм чел, още по-малко съм те репликирал теб, не ме цитирай
и не обиждай на брой мозъчни гънки, щото ще те сложа в малкия си джоб по всички параграфи, които си харесаш!

ще цитирам който ми е кеф- свобода на словото му казваха май...

100% не съм виждал само аз турци на живо, ама като ви чета мненията в темата май съм от малкото дето са виждали такива преди възродителния процес, преди да дойде демокрацията, преди да се пръкне ДПС и си мисля, че имам по-правилни впечатления от същите тея турци...
и малко е несериозно да ми обясняваш на кой к'во му е забранено да пие и яде- аз го знам, те също са го чували, ама интересното е кой го спазва :mhihi:

ПС: добре- на мозъчни гънки няма да обиждам... то няма и смисъл- явно "заблудена и проста овца" не те е засегнало колкото очаквах...
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e31 850i ,f10 520d
Мечтае да кара: Детско багерче

Мнение от BMWgiunter » 24 Май 2011, 22:30

Колеги,нещо се отклонихте от темата ,като чета последните два - три поста и си правя извод ,че за това сме в това положение ,всеки гледа да се докаже колко умен бил,колко компетентен и т.н и няма никакво единство между българите ,айде да спрем да броим мозъчните клетки, а вместо това да ги раздвижим в друга посока. :yes:
Изображение Изображение

Аватар

Мнение от ms » 24 Май 2011, 22:33

да не те отчайвам ама единство между българите няма да си жив да видиш... и децата ти няма да са, и внуците ти едва ли ще доживеят... единство търси някъде извън границите на тая територия дето обитаваме...
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 24 Май 2011, 22:48

Хаос написа:............................ пий си ракията с турчулята, хаха, невежа смотан, Корана им забранява да пият алкохол!
.............................

Невежата си ти, спри да се излагаш и не обиждай колегите. Къде е казано, че като е турчин трябва да е 100% мисюлманин. Ти като си българин колко пъти влезна в църква за последните 15 дена. Нямам думи просто - толкова глупости се изписаха в тая тема. Няма ли някой да и набие ключа най-накрая. И вземете та правете разлика между циганин и турчин, точно толкова е колкото между циганин и българин.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата