Любовно писмо :)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Re: Любовно писмо :)

Мнение от klintan66 » 14 Сеп 2011, 14:52

Простото си е просто,това е !

На 15 на 30 или 50 , личи си от два реда ,да не казвам от две думи.

В момента при мен работят две девойчета на по 18 години,които са приети в ПУ инжинерна физика със събеседване, УЖ ,само и само да запълнят местата . Някакъв професор им казал до преговарят от от 8 клас насам защото нищо не знаели .Нютон и Ом въобще нищо не им говорят.Думата гравитация също :shock: Дипломата на едната е 3,75 на другата около 4.
Като хора не са лоши, напротив, но са много ,много глупави .... и хубави. На едната, днес, гаджето и подари 101 рози е така от обич ...За съжаление мадамата, като прохождаща мастия му слага рога с един тотален охлюв.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 14 Сеп 2011, 15:14

Vra4anin написа:ако човека е вътрешно ОК и има мозък и желание да се осъвършенства, ако си е прост, див и не приема градивна критика, значи няма да се промени и по принцип на такъв тип човек нищо в живота няма да му е ОК, все ще е с рогата напред. Има много такива, но...

Аз още преди да го прочета това се сетих за един :mhihi:
И съм напълно съгласен с теб - който има желание и воля да се усъвършенства успява - а ония другите цял живот някой друг им е крив.

Vra4anin написа:не това (да се пише грамотно и четливо) определя до колко ще бъдеш успял в живота (донякъде за съжаление).

:yes: И тук съм съгласен!
Може да си неграмотен, но същевременно напълно културен, да можеш да омайваш хората, да си амбициозен, да имаш усет за нещата и т.н.
И същевременно може да си завършил ядрена физика или космонавтика и да си пълно говедо, което не може смислено изречение да върже или 2 мили думи да каже.
Обикновено неграмотността върви ръка за ръка с последното, но историята (и форума :mhihi: ) познава и изключения.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 318i E36
Мечтае да кара: BMW M3 GTR
Детайли за колата: Бързо Мощно Возило

Мнение от Gungrave » 14 Сеп 2011, 15:50

авторката ако скива тая тема 6те се самоубие.. :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 14 Сеп 2011, 16:10

Gungrave написа:авторката ако скива тая тема 6те се самоубие.. :mhihi:

Или пък може да стане известна ако някой раздуха случая - подобно на "авторката" на хита "Кен Ли" :mhihi:

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 14 Сеп 2011, 16:17

flame написа:
Gungrave написа:авторката ако скива тая тема 6те се самоубие.. :mhihi:

Или пък може да стане известна ако някой раздуха случая - подобно на "авторката" на хита "Кен Ли" :mhihi:

И колко пък известна стана точно тя пача? Една седмица. Един ден по новините, два дена вбокса, два дена тубата, един ден международните новини и тва е, свърши. Дали са й в идеалния вариант няколко стотин/хиляди лева и тва е. Отдавна ги е изяла и изсрала и никой не се и сеща за тоя миндил вече.
BTW гледайте хикс фактор, има много кадидат кен лий-та :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 318i E36
Мечтае да кара: BMW M3 GTR
Детайли за колата: Бързо Мощно Возило

Мнение от Gungrave » 14 Сеп 2011, 16:26

за тая ще и трябват субтитри въпреки че ще говори на български.. :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 15 Сеп 2011, 9:17

klintan66 написа:Простото си е просто,това е !

На 15 на 30 или 50 , личи си от два реда ,да не казвам от две думи.

В момента при мен работят две девойчета на по 18 години,които са приети в ПУ инжинерна физика със събеседване, УЖ ,само и само да запълнят местата . Някакъв професор им казал до преговарят от от 8 клас насам защото нищо не знаели .Нютон и Ом въобще нищо не им говорят.Думата гравитация също :shock: Дипломата на едната е 3,75 на другата около 4.
Като хора не са лоши, напротив, но са много ,много глупави .... и хубави. На едната, днес, гаджето и подари 101 рози е така от обич ...За съжаление мадамата, като прохождаща мастия му слага рога с един тотален охлюв.

Ето това ми оправи настроението за целия ден и вече не ме е яд, че ме снимаха вчера за превишена скорост, нито че колата ми се ебава с мене :lalala:

По темата:
Колеги, загледайте се хубаво в писмото. Момата е свикнала да пише на шльокавица. От там и заместването на Ъ с А и разни подобни идеотщини. За правописа няма какво да говорим. Дано е видяла как сме й се смяли и това да я е накарало да размисли над правописа си.

Аз ако получа такова писмо ще му се обадя на девойчето да се видим и да й обясня тези неща ей така от добра вола да не се излага.

Към колегата дето ни питаше колко книги сме прочели ---> ами май над 100 последните 2-3 години и ми се струват малко. Този форум ми запълва времето :P (предните 2 изречения не са заядливи!)

Поздрави и нека някой да й каже на момата къде бърка за да не се излага така.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 15 Сеп 2011, 9:42

Zubcho написа:[Към колегата дето ни питаше колко книги сме прочели ---> ами май над 100 последните 2-3 години и ми се струват малко. Този форум ми запълва времето :P (предните 2 изречения не са заядливи!)

Поздрави и нека някой да й каже на момата къде бърка за да не се излага така.

Разбира се,безкрайно уважавам нещата които пишеш,но моля те,сподели част от книгите които си/сте прочели за последните 2-3 години и моля да се изключат следните автори/книги от списъка:
Тери Пратчет,Удхаус,Дъглъс Адамс,Стивън Кинг,Гришъм,Шидни Шелдън,Куельо (мисля че така се пишеше) + учебниците.
Примерно,някой да е чел "От гарвана до По...","Тъй рече Заратустра"," „Декамерон”,"„Кентърбърийски разкази”,“Божествена комедия”,нещо от Емил Зола,"Фауст"-ама той се учи (поне по моето време) в училище,Хемингуей (Тоя е егати и пича,пура,уйски и лежерни разкази),Джорж Оруел-то само една книга съм чел и аз на този автор,друга подобна е "456 градуса по фаранхайт",това не е приключенска с някакви координати на заровено съкровище а е утопична и всъщност това са градусите дето се пали хартията...
Пак казвам,чел съм доста....и не пиша правилно :mhihi: :banghead: :banghead: :banghead:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39... :D
Мечтае да кара: платноходка

Мнение от eekset » 15 Сеп 2011, 12:10

ае в тоя форум всичко съм виждал да са си мерили, ама книгите... :shock:
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 15 Сеп 2011, 15:11

eekset написа:ае в тоя форум всичко съм виждал да са си мерили, ама книгите... :shock:

Тихо сега! За това сме мъже за да си ги мерим! :mrgreen:

До Е.Димитров:
Да доста от тези популярни писатели чета + още много. Имам книги/поредици от книги, които съм прочел по 2,3,5 пъти. Като например... Бойно поле Земя, Колелото на Времето, трилогията за Кобрите и тн. Факт, че не се разбрахме с класическите автори. Нито аз ги харесвам нито те мен :lol: Аве чета си доста факт, но за мен класиката е в друг жанр :). И пак е факт, че не мога да пиша правилно - признавам си без бой. Да живее автоматичната проверка на правописа. Ей за това са компютрите да ни служат. Лошото, е че компютрите ни направиха мързеливи и започваме да не си ползваме мозъците пълноценно.

Към автора на темата:
Нека да й се покаже грешката на тази мома да се поучи от нея и да не става за напред за смях.

Поздрави на всички четящи темата и всичко най-хубаво (дори и на тези които няма да я видят) Всичко писано от мен е с добри чувства :bchug:

Иво Андреев
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 М52B20 coupe
Мечтае да кара: Bmw Е36 M3

Мнение от emiliqn.gqurov » 24 Сеп 2011, 12:26

Изображение Булката още не е махнал мустака :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 325tds
Мечтае да кара: e46 330xd

Мнение от Coulthard » 24 Сеп 2011, 13:40

Е.Димитров написа:Разбира се,безкрайно уважавам нещата които пишеш,но моля те,сподели част от книгите които си/сте прочели за последните 2-3 години и моля да се изключат следните автори/книги от списъка:
Тери Пратчет,Удхаус,Дъглъс Адамс,Стивън Кинг,Гришъм,Шидни Шелдън,Куельо (мисля че така се пишеше) + учебниците.
Примерно,някой да е чел "От гарвана до По...","Тъй рече Заратустра"," „Декамерон”,"„Кентърбърийски разкази”,“Божествена комедия”,нещо от Емил Зола,"Фауст"-ама той се учи (поне по моето време) в училище,Хемингуей (Тоя е егати и пича,пура,уйски и лежерни разкази),Джорж Оруел-то само една книга съм чел и аз на този автор,друга подобна е "456 градуса по фаранхайт",това не е приключенска с някакви координати на заровено съкровище а е утопична и всъщност това са градусите дето се пали хартията...
Пак казвам,чел съм доста....и не пиша правилно :mhihi: :banghead: :banghead: :banghead:

С риск да се заям с теб, но П.Г Удхаус е класик :) също така и Джером К. Джером, Пратчет е наследник на този стил на писане - тънък и не толкова тънък английски хумор - това че не може да го разбереш не е наш проблем. Стивън Кинг вече е обявен за класика според милиони хора, Джон Гришъм е най-филмираният писател.
Относно изброените от теб.... книгата е Fahrenheit 451 просто явно не ти е направила достатъчно впечатление на лавицата на родителите ти, Хемингуей е писал невероятни очерци но е алкохолик и се самоубива по най-нелепият начин понеже е бил психически болен, а иначе си изживява живота по уникален начин - първа световна, памплона, ВСВ - всъщност първият чужденец влязал в освободен Париж. Джордж Оруел през цялата си "кариера" на утопист и демократ-социалист (колкото и да е невъзможно това) е написал 5 новели, от които точно една става известна - Животинска ферма - тва е от него, хубо че го филмираха наскоро, че да се знае кой е. Ницше (Тъй рече Заратустра) е шовинистична свиня която е искала да прави секс със сестра си, всъщност любимият автор на Хитлер......

Ся скиваш ли кво е тъпо да си даваш мнението относно литературни предпочитания.
Зъбчо го кефи бързо развиващи се книги в това няма нищо лошо, евала за Л. Рон Хъбард - Бойно поле Земя и му препоръчвам ако може да си намери и Мисия Земя от същият автор - много забавна sci-fi комедийна поредица

Със здраве и без лоши чувства
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 24 Сеп 2011, 16:31

^Това че пишеш глупости ,друго не може да ми направи впечатление от повествованието ти...
Удхаус го чета и аз и то редовно,мисля че имам всички книги на удхаус които са излизали на българският пазар.
Тери Пратчет-със сигурност имам всички книги от историите от "Света на диска" както и една книга за котките и една книга ,която не мога да се сетя,става въпрос за усмиването на хората от острова(Англия) съпоставена срещу хората на континента(Европа)
Останалите книги-автори като Кинг,Гришъм ,това "приятелю" са "конфекция",много високо качество и нищо по-различно от Сидни Шелдън и Куельо,различни таргет групи но не и класик,класици са Зола и тн.
451 Градуса по Фаранфаит-не ти разбрах изречението и какво не ми било направило впечатление и къде съм я бил намерил,некаква глупост очевидно си написал която ще пропусна-книгата ми хареса иначе,открих я на морето преди около може би 15 години,нямаше тогава толкова интернет и се четяха книги на плажа...
Хемионгуей-не ме интересува как е умрял (факти) а какво и как е писал,всъщност самият Хемингуей започва да пише доста късно...
Оруел-не съм гледал филма,щото нали съм прост-обичам анимации,книгата съм я чел преди около 10 години и е единствената книга която съм чел от този автор.
Ницше-Харесва ми,"Тъй рече заратустра" ми харесва,шувинист не шувинист не ме интересува а това на кой е бил любим автор-не страдам от скруполи,и Вагнер е бил любим композитор на хитлер, но ми харесват доста негови произведения,особенно "Валкирия"

Ся ти "скива ли" че не ме интересуват мнения на подрастващи тинейджъри :dummy:
Иначе може и да си свестен и за това ще добавя-Нищо лично :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 325tds
Мечтае да кара: e46 330xd

Мнение от Coulthard » 24 Сеп 2011, 17:24

Освен че имаше лека грешка в заглавието на книгата ..... провери по нагоре в мненията си, относно ницше проблема не е че е шовенист, а че е бил влюбен в сестра си .... не е луд милият :)

И защо винаги когато някой бг се опитва да критикува във форум го избива или на пари или на възраст, ами ако съм по-голям от теб :) или викаш тва е невъзможно.

Не изпитвам грам лоши чувства към теб и те се кефя на повечето от мненията, просто опита да се изтъкнеш че си повече от нас раята понеже виж си чел някои класици.... изброяването на 5 имена не променя нищо
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 24 Сеп 2011, 21:14

Coulthard написа:Освен че имаше лека грешка в заглавието на книгата ..... провери по нагоре в мненията си, относно ницше проблема не е че е шовенист, а че е бил влюбен в сестра си .... не е луд милият :)

И защо винаги когато някой бг се опитва да критикува във форум го избива или на пари или на възраст, ами ако съм по-голям от теб :) или викаш тва е невъзможно.

Не изпитвам грам лоши чувства към теб и те се кефя на повечето от мненията, просто опита да се изтъкнеш че си повече от нас раята понеже виж си чел някои класици.... изброяването на 5 имена не променя нищо

Напротив,мнението ми целеше да изтъкна факта че човек и дори да е чел много-може да не е много...умен и грамотен,какъвто съм аз,ако прочетеш пак мнението ми,от което стана раздора,ще видиш че тъкмо това имам в предвид...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата