нови цени на горивата
Модератор: Общи модератори
- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
Re: нови цени на горивата
Elesar74 написа:Горивата скъпи, рев, сълзи и сополи, а не виждам никакво спадане в движението и количеството коли по пътищата? Вечерно време в нашия уж беден град, гъзарчетата въртят гуми по улиците, дават газ в лютеницата и всякакви други щуротии. Беден бил българина.....
Както каза JazzJack, взиомайте по едно скутерче, колело, ползвайте градски транспорт, аз колата отдавна съм я оставил за извънградско. Лошо е за тези, които не могат да ползват алтернативен транспорт и за превозвачите...
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Тъй правя и аз.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
И аз съм имал и карал скутерче много време, ама е по-лесно приложимо за малките градове.
В София на скутерче си чист самоубиец според мен ...
В София на скутерче си чист самоубиец според мен ...
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Уволниха го Трайков, а момчето си бачкаше стабилно!
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5077891
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5077891
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- ilia1984
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: BMW
Вицовете са май в друг раздел момчето си "бачкаше" стабилно но за себе сиВеселин|Василев написа:Уволниха го Трайков, а момчето си бачкаше стабилно!

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
ilia1984 написа:Вицовете са май в друг раздел момчето си "бачкаше" стабилно но за себе сиВеселин|Василев написа:Уволниха го Трайков, а момчето си бачкаше стабилно!При конфликт Израел-Иран цената на барел нефт ще мине 200$ което при сегашният курс ще бъде към 4-5лв литър бензин
ти да знаеш някой от онези там да не работи за себе си? за разлика от останалите той поне показваше, че бачка! При 200$ барел цената тук ще е минимум 5 лв!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- ilia1984
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: BMW
Веселин|Василев написа:ти да знаеш някой от онези там да не работи за себе си? за разлика от останалите той поне показваше, че бачка!
Познавам Трайчо много преди да стане министър повярвай ми държавното благо му е била последната грижа

- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
Статия от времето,когато Трайчо Трайков беше министър - Март 2011 - бензина тъкмо стана 2.46 лв:
"Според министъра на икономиката, енергетика и туризма Трайчо Трайков обаче няма изкривяване при крайните цени на горивата. Като той се позова на резултатите от анализа на министерство на икономиката и туризма.
По думите му във всички компоненти на цената до бензиноколонката няма компоненти в България, които да са по високи от тези в Европа - и производствената цена, и дистрибуторските маржове. За производствените разходи на едното или другото гориво въпросът остава до голяма степен на пазара, защото ако една рафинерия го продава по-скъпо, по един изкуствен начин, то тогава всеки ще може да купи от друга, която го прави по ефективно, обясни Трайков.
„Това, което аз исках да видя, е съотношението между цените на петролния и международен пазар, цените на производители и цените на дребно. В това отношение този анализ показва, че няма аномалии”, подчерта енергийният министър."
Сега друга песен пее.
"Според министъра на икономиката, енергетика и туризма Трайчо Трайков обаче няма изкривяване при крайните цени на горивата. Като той се позова на резултатите от анализа на министерство на икономиката и туризма.
По думите му във всички компоненти на цената до бензиноколонката няма компоненти в България, които да са по високи от тези в Европа - и производствената цена, и дистрибуторските маржове. За производствените разходи на едното или другото гориво въпросът остава до голяма степен на пазара, защото ако една рафинерия го продава по-скъпо, по един изкуствен начин, то тогава всеки ще може да купи от друга, която го прави по ефективно, обясни Трайков.
„Това, което аз исках да видя, е съотношението между цените на петролния и международен пазар, цените на производители и цените на дребно. В това отношение този анализ показва, че няма аномалии”, подчерта енергийният министър."
Сега друга песен пее.
dimov_ написа:Статия от времето,когато Трайчо Трайков беше министър - Март 2011 - бензина тъкмо стана 2.46 лв:
Сега друга песен пее.
точно това и аз си мислех, както повечето бивши министри идва им акъла, но не когато трябва типично по български
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
ilia1984 написа:При конфликт Израел-Иран цената на барел нефт ще мине 200$ което при сегашният курс ще бъде към 4-5лв литър бензин
ти да не си от тези т. нар. експерти?
- shark1986
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д Е46 136к.с
- Мечтае да кара: BMW F10
BMW 535 написа::arrow:
Това е когато барела беше под 50$!ГЕРБ не е виновна,а и те могат да я свалят със няколко стотинки само и пак ще сме недоволни!
shark1986 написа:ГЕРБ не е виновна,........
Не , не не е

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
ivoo написа:shark1986 написа:ГЕРБ не е виновна,........
Не , не не еТой Станишев е виновен
Дай да го върнем , ако ти липсва много?

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!