Шампионска лига 2012-2013
Модератор: Общи модератори
Re: Шампионска лига 2012-2013
Реал ги мачкат, но както винаги късмета е с манксовете, които вместо да губят с 0:3 до момента, дори записаха гол на чужд терен. 

- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
як мач и късмет за тия от албиона 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Не знам, ама съдията беше пълен комик... и не визирам само последното отсъждане, а целия мач.
П.П. Очаквах грубо падане на Манчестър, те пък докараха Х
П.П. Очаквах грубо падане на Манчестър, те пък докараха Х

И аз очаквах, но се бранеха здраво. А вратаря не случайно го избраха за играч на мача 

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
И аз се надявах Реал да сплеска Манчо , но уви.. хубавото на тоя турнир и тези отбори е че това 1:1 нищо не значи. На реванша могат да отнесат една 3чица
Ман.
Но 2то полувреме и като цяло тоя мач беше слаб за Реал - бяха доста еднообразни, понякога безидейни, центрирания - вярно е че Де ГЕЯ е рибка жестока ,ама все пак ...
Мача на истината или разгрома е другата седмица
ФОРЦА МИЛАН!!!

Но 2то полувреме и като цяло тоя мач беше слаб за Реал - бяха доста еднообразни, понякога безидейни, центрирания - вярно е че Де ГЕЯ е рибка жестока ,ама все пак ...
Мача на истината или разгрома е другата седмица

ФОРЦА МИЛАН!!!

- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
значи, ако РЕАЛ не продължат тоя път тоя муриньо ли е къф е трябва да го обесят на мечката в центъра 

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- ivan83
- младши ентусиаст
-
- Кара: на цигари
- Мечтае да кара: само на пури
- Детайли за колата: и тя пуши
малиии много сте се надъхали
, да не би балета да играят с Гранада ме момци
както реал можеха да бият така и юнайтед, защото много удари направиха бат Крисо и компания, но чистото 100%-во се падна на Робин ван "милостивия"

както реал можеха да бият така и юнайтед, защото много удари направиха бат Крисо и компания, но чистото 100%-во се падна на Робин ван "милостивия"
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
всеки има право да хейтва
дори и на мен който съм заклет фен на ман ютд този мач не ми хареса, голям бой ще ядем у дома...
От друга страна ще ми хареса да направим най добрия мач за сезона именно вкъщи срещу Реал, ако ще после да ни отстранят - този раздут и смешен отбор съшит от балерини и олигофрен (визирам Пепе) последните 2-3 години адски ми ходи по нервите... баси драмите баси сълзите

От друга страна ще ми хареса да направим най добрия мач за сезона именно вкъщи срещу Реал, ако ще после да ни отстранят - този раздут и смешен отбор съшит от балерини и олигофрен (визирам Пепе) последните 2-3 години адски ми ходи по нервите... баси драмите баси сълзите
- ivan83
- младши ентусиаст
-
- Кара: на цигари
- Мечтае да кара: само на пури
- Детайли за колата: и тя пуши
Coulthard написа:всеки има право да хейтвадори и на мен който съм заклет фен на ман ютд този мач не ми хареса, голям бой ще ядем у дома...
къв заклет фен бе брааааат? , юнайтед таз година са супер сила

има само 2 отбора които могат да им се опнат, единия го видяхме(на олд трафорд мача ще е съвсем различен), а другият се знае...Барца, те са им черни котки, но съм сигурен че този път сърът ще триумфира
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
къв заклет фен бе брааааат? , юнайтед таз година са супер сила
има само 2 отбора които могат да им се опнат, единия го видяхме(на олд трафорд мача ще е съвсем различен), а другият се знае...Барца, те са им черни котки, но съм сигурен че този път сърът ще триумфира
Аз пък ми се струва, че с в грешка точно тази година Юнайтед са в слаба форма, и единствената причина да водят в Англия е Перси, и не са два отборите които могат да ги отстранят-Байерн, Барса, Реал, Ювентус и Борусия ми се струва че имат големи шансове.
чакай да се изкажа тука като един стар хейтър, че не издържам -
направо вече си представям ако се стигне до мач между юнайтед и барса.
съдията излиза и трябва да свири началото на мача. поглежда от едната страна - барса... поглежда от другата - юнайтед. и си вика - "бах', аз за кого ли да свиря сега? а-а-а-а, 'б#л съм ви майката, аз си тръгвам!"
със влад0 и малик треа си направим една тема "лига европа" и да си пишеме 3мата вътре (ако има и някой от пуул също)
направо вече си представям ако се стигне до мач между юнайтед и барса.
съдията излиза и трябва да свири началото на мача. поглежда от едната страна - барса... поглежда от другата - юнайтед. и си вика - "бах', аз за кого ли да свиря сега? а-а-а-а, 'б#л съм ви майката, аз си тръгвам!"

със влад0 и малик треа си направим една тема "лига европа" и да си пишеме 3мата вътре (ако има и някой от пуул също)

- Malik
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530d '09
А не не... не стига, че отбора играе в треторазряден турнир, ами и ние да отидем в подобна тема. Няма начин
Оставаме тук в очакване на по-голяма от нашата издънка 

Ако ще да са супер сила, аз съм им антифен от финала на Шампионска лига срещу Барса. Тогава 3 дни не можех да си намеря място от кеф 
Иначе германските отбори въобще не са за подценяване, даже си мисля, че тази година Байерн Мюнхен може да бие всеки

Иначе германските отбори въобще не са за подценяване, даже си мисля, че тази година Байерн Мюнхен може да бие всеки
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Абе а не бързайте с тая Барса,току виж се препънат срещу росонерите