Магистрала Тракия ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Re: Магистрала Тракия ?

Мнение от ((:BuKcu:)) » 10 Юли 2013, 11:42

Е.Димитров написа:За мен проблем не са бензиностанциите,даже няма никакъв проблем с магистралата (освен на едно-две места дето имам чувството че яздя кон,но пък съм позитивен човек и извличам ползи от ситуацията,ако пътувате с дама с голям бюст си е направо красиво и желаете да продължи постоянно това видение),проблем са спирките,в много горещо време ,както каза колега по-горе,няма къде да се скриеш на сянка...

((:BuKcu:))
Какво ОМВ на стара загора,от преди чирпан до петолъчката няма нищо,но пък си права,сипваш гориво до горе и караш,са газаджиите с малките бутилки е неприятно разбира се,но това е положението...

Има ОМВ на Ст.Загора посока Бс!!! За това съм 100% сигурна. Преди да пуснат новия участък беше преди кръговото към Ст.Загора

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 10 Юли 2013, 12:12

((:BuKcu:)) написа:
Е.Димитров написа:За мен проблем не са бензиностанциите,даже няма никакъв проблем с магистралата (освен на едно-две места дето имам чувството че яздя кон,но пък съм позитивен човек и извличам ползи от ситуацията,ако пътувате с дама с голям бюст си е направо красиво и желаете да продължи постоянно това видение),проблем са спирките,в много горещо време ,както каза колега по-горе,няма къде да се скриеш на сянка...

Какво ОМВ на стара загора,от преди чирпан до петолъчката няма нищо,но пък си права,сипваш гориво до горе и караш,са газаджиите с малките бутилки е неприятно разбира се,но това е положението...

Има ОМВ на Ст.Загора посока Бс!!! За това съм 100% сигурна. Преди да пуснат новия участък беше преди кръговото към Ст.Загора

Не бъди толквоа сигурна,и за да съм точен е на 165я км посока Бургас - с една дума на има няма 220км от Бургас и на само 57км от Стара Загора - е да ама тва НЕ Е в Стара Загора... :mhihi:

И за да не спорим :yes:
as.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 10 Юли 2013, 12:42

В посока Бургас последните две бензиностанции са : на Лукойл - точно преди втората "самолетна писта" и на OMV на стария край на магистралата на разклона за Чирпан. Оттам нататък бензиностанции няма.
Колкото до OMV-тата около Стара Загора, проверката е лесна
http://www.omv.bg/portal/01/bg/omv_bg/A ... stantziite
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 10 Юли 2013, 12:49

drago_pavlov написа:Къде ги видя тея "тираджийски мотели с душове"??? Сигурно има 3 такива в цяла Европа... Тираджиите си спят в камионите - безплатно, няма такъв който ще даде пари за мотел. Душовете са по бензиностанциите - 50 стИ'нки тоалетна, 3 евро душ
Мотелите се ползват от екскурзианти или пътуващи по бизнес :winky:
Аз лично ще те черпя един "сикс пак" ако ми покажеш тираджия, който спи на мотел/хотел, а не в камиона :winky:

Пич, ако беше впрегнал поне малко енергията,която хабиш в злобни коментари и беше я преобразувал в мисловен процес "извън кутията" нямаше да e никак лошо за самият теб.

Tir Motel с душове е понятие което описва огромен паркинг за тирове (щото нали трябва да се спре някъде, за да се спи в кабината) и леки коли, където освен бензиностанция има място за хранене, тоалетни, душове и евентуално стаи тип bed & breakfast.И това не е обикновена магистрална отбивка.
Ти обаче разбираш твърде праволинейно нещата и не влагаш никаква фантазия.
Нещо от сорта на "Пише - Жени, отваряш - кенеф" ;)

Аз съм един от най-радостните за магистралата. Едно е да минаваш по въпросният път 2 пъти в годината за да идеш и да се върнеш от моренце, съвсем друго е обаче, когато от този път отчасти ти зависи работата, познаваш го доста добре, защото задължително поне 1 път в седмицата го минаваш или поне част от него, главен маршрут е между родният ти град и града в който живееш - тогава някак си не ти е все тая дали е облагородено или не ;)

Айде и със здраве. Ще я видим каква ще стане.

ПП. Може да направим анкета "На коя фирма ще е първата бензиностанция,която ще се появи от 210тия км до Бургас" ? :mrgreen:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

Слави
Аватар

Мнение от © » 10 Юли 2013, 13:14

Според мен Лукойл първи ще направи нещо. Другите фирми са слаби - ОМВ нещо не им се работи, може и да се махнат от БГ, ШЕЛ загубиха повечето си бензиностанции в много градове и едва ли са се загрижили точно за магистралата, ЕКО също не вярвам да започне да строи нещо ново, Петрол - умряла работа, Ромпетрол - категорично не. Газпром имат пари за развитие, но също не строят - само купуват съществуващи. Изобщо кой ще е този луд да хвърли няколко милиона в един бизнес в който няма пари, нито пък някакви шансове за бъдещо развитие

Между другото при 146км/ч не глобяват т.е. 180км за 1 ч и 14 мин. Трябва да имате някакъв здравословен проблем да не може да изкарате толкова време без тоалетна :lol:

Потребител
Аватар

Мнение от Project_2501 » 10 Юли 2013, 13:23

© написа:
Между другото при 146км/ч не глобяват т.е. 180км за 1 ч и 14 мин. Трябва да имате някакъв здравословен проблем да не може да изкарате толкова време без тоалетна :lol:

абе като те присвие стомаха тоя 1 час ще ти се стори две вечности, да не говорим за концентрацията при шофиране
ами ако си уморен и очите почнат да ти се затварят и ти трябва нещо да пийнеш?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 10 Юли 2013, 13:28

© написа:

И то само ако ти се ака,за пикането въобще мъжете няма какво да повдигаме въпрос :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 10 Юли 2013, 16:04

Gqbriel написа:

Не бъди толквоа сигурна,и за да съм точен е на 165я км посока Бургас - с една дума на има няма 220км от Бургас и на само 57км от Стара Загора - е да ама тва НЕ Е в Стара Загора... :mhihi:

as.jpg

Сега за 57 км ли си :dunno:
Важното е, че има ОМВ,макар и на 57км от Ст.Загора и на 220км от Бургас, което води обратно до извода, че който каквито и бегачки да кара за 220км все ще издържат. Дали по закон трябва да има някакви бензиностации, не знам, но със сигурност до другото лято ще се появят още.

А за Лукойла, който споменах, проверих, че е на 154-ят км, така че да стигнем до извода, след ОМВ-то няма др. бензиностанция. Така че последно зареждане и дано хората стигат благополучно до Бс.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 10 Юли 2013, 16:22

Gqbriel написа:

as.jpg

Сега за 57 км ли си :dunno:
Важното е, че има ОМВ,макар и на 57км от Ст.Загора и на 220км от Бургас, което води обратно до извода, че който каквито и бегачки да кара за 220км все ще издържат. Дали по закон трябва да има някакви бензиностации, не знам, но със сигурност до другото лято ще се появят още.

А за Лукойла, който споменах, проверих, че е на 154-ят км, така че да стигнем до извода, след ОМВ-то няма др. бензиностанция. Така че последно зареждане и дано хората стигат благополучно до Бс.

Aз не съм и за 100 ,но 57 са два пъти повече от отбивката за Сливен на сегашния край на магистралта за едно зареждане и ядене на Burger King от там некви 25км до Карнобатската част и перде до Бургас...така че за едни 100 км се ореваха света :mhihi: :kuku:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 10 Юли 2013, 16:32

В темите за разходите на всички колите им горят по 5-6 /100, ама иначе няма да изкарат 200 км без презареждане :ok:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 10 Юли 2013, 16:39

и на сливен отбиването от магистралата е 10на км и на карнобат пак толкова, така че да сме живи и здрави да я пуснат тази година :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Юли 2013, 18:13

Като изчетох цялата тема, която е пълна с 90% излишни неща, направо се чудя защо на вас шопите ви направиха тази магистрала - за да ви е по-лесно или за да има от какво още да се оплаквате? Сигурно трябва да питаме този, който е я замислил, ама той взе, че умря и само ученика му остана, той пък не е във властта вече...временно. Или сигурно се чудят какво да правят парите идващи от цялата провинция...нали все пак данъците за вас ги даваме. :mhihi:
Много правилно каза някой по-горе. В темите за разходите всеки втори слиза под заводските, ама сега се прави проблем за няма и 200км. За тоалетни също, за крайпътни ресторантчета със скапана храна...
Толкова ли някой не може да си вземе нещо от вкъщи, та да не УМРЕ ОТ ГЛАД за два часа? Толкова ли не може да си купи нещо до Стара Загора? Какво правят хората по другите държави, които карат с часове без да спират? Откога по света магистралите са заприличали на кръчми, че и тука да искате така?
Според мен се хванете сега всички мрънкащи тука и организирайте един протест за несъвършенствата на новите участъци от Тракията с искане да я отворят след 2-3 години, когато всичко ще е "както трябва".
Вместо да мрънкате за глупости, вземете я погледнете тая магистрала, че от София до Пловдив не може да се кара с нормални скорости ако си с по-ниски гуми от 225/55...примерно.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Потребител
Аватар

Мнение от Project_2501 » 10 Юли 2013, 21:43

Има хора, които ползват магистралата 2 пъти годишно - един път към морето и един път след морето. Има и хора, които я ползват ежеседмично.
За втория тип бензиностанциите и паркингите, където можеш да починеш от шофирането са като оазиси в пустиня...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2008 X5 30d
Мечтае да кара: M-power

Мнение от doncheff » 10 Юли 2013, 21:50

До колкото знам, има проект за изграждане на бензиностанции Еко и Лукойл по тази отсечка.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 10 Юли 2013, 22:57

Project_2501 написа:Има хора, които ползват магистралата 2 пъти годишно - един път към морето и един път след морето. Има и хора, които я ползват ежеседмично.
За втория тип бензиностанциите и паркингите, където можеш да починеш от шофирането са като оазиси в пустиня...

Че то е лесно, минават по стария път и ще са в оазис навсякъде :dunno: Никой не ги задължава да използват магистралата като не им харесва, нали така :!:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата