КАТ спира случайните проверки?
Модератор: Общи модератори
Re: КАТ спира случайните проверки?
M3 E92 написа:Никога не съм им предлагал и никога няма да им предложа пари, защото няма за какво да се заядат![]()
Онази вечер във Варна ме спряха без причина, но реших да не се заяждам за случайната проверка, за да не си губя времето после с техните простотии
И аз така разправях но се налага понякога.. По-добре да им дам 20лв. от колкото да ми спрат колата от движение защото съм забравил прегледа.. Или от някоя безобидна лигня като стъпиш на криво и се съберат едни 300-400лв. акт - къде са 10 къде са 400

Live it like you Love it
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Къде са тези полицаи дето те пускат без акт за 300 лв. срещу десет лева?
Ако си с тавова стабилно нарушение за акт за 300 лв. никой няма да те пусне срещу по-малко от 100 лв.
Срещу 10 лв. ще си тръгнеш само ако нарушението ти е супер дребно...не вкл. фарове или че шофираш на габарит.
Ако си с тавова стабилно нарушение за акт за 300 лв. никой няма да те пусне срещу по-малко от 100 лв.
Срещу 10 лв. ще си тръгнеш само ако нарушението ти е супер дребно...не вкл. фарове или че шофираш на габарит.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
blqsu4ko написа:. По-добре да им дам 20лв. от колкото да ми спрат колата от движение защото съм забравил прегледа..
Ти се моли следващия път, когато си "забравиш" прегледа, да не изпаднеш в по-лоша ситуация...ПТП примерно ( на никой не го пожелавам), че тогава актът за 400лв ще ти е най-малкия проблем!
Това за мен е абсолютна безотговорност, равносилна на карането без задължителната застраховка.
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
Да ви се оплача и аз от куките в София, не карам БМВ, но PA на регистрационния номер направо е магнит, наскоро ходих до дружба да взема уж една колежка те се оказаха няколко станахме 6 човека в колата на както и да е до студентски град не е кой знае колко далече, но точно на първите 5 метра се разминах с патрулка и веднага обърнаха и почнаха да ми пресветкат къси-дълги, първия път си помислих че някой познат е зад мен но се загледах в бурканите, отбих и се почна защо не спираш на подадения сигнал, викам ми в Пазарджик катаджиите имат едни сини лампи отгоре, и там заглъхна вика хубаво документи за проверка, както и лични карти на останалите, всичко редовно докато не реши че трябва да отворя багажника и видя 4 глави на задната седалка, гледа аптечки, пожарогасител, резервна гума. Седнаха в патрулката и ме държат отвън да чакам, след малко ме викнаха и почнаха да увъртат, "вие сте 6 човека мпс-то е за 5, кво ше праим, и аз ми ше пишем кво има да праим" драскаха по една бланка още 10 минути и пак ме викнаха, викат талона ще ти го задържим и ще пишем акт, ми добре пишете къде трябва да си търся талона(понеже имаме много объркана система, на мой познат му писаха акт за без фарове и талона си го взе от Полицията в Пазарджик, а не Кат) и се почна пак едно увъртане, е как да ти пишем акт сега, проверихме те и нямаш никакви провинения до сега, и започнаха да говорят дали съм пил да направим тест за алкохол, тогава вече ми писна 30 минути висна кат сопол на средата на улицата, викам айде вади тъпия дрегер и да си паля колата. Извикаха ме по близо подаде ми всичките документи(книжка, лична карта, талон на колата, застраховка, преглед , полица и най-отдолу синьото талонче) само ги разлистих, и ми казаха видя ли кво стана, казах ми разминах се. Запалиха си колата и тръгнаха.
Не се гордея с това как ми се размина, винаги съм смятал че грешките трябва да се наказват.
Просто куките решиха че щом няма за тях, няма и за държавата.
Не се гордея с това как ми се размина, винаги съм смятал че грешките трябва да се наказват.
Просто куките решиха че щом няма за тях, няма и за държавата.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Е те и мен ме спряха в студентски в 2 през ноща сам. И багажника ме караха да отварям. Спеше ми се много и не ми се занимаваше да им правя въпреки. Всичко приключи за 3 мин и си тръгнах.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
в събота на излизане на подбалканската отбих за Елин Пелин да сложа камерата на стъклото и се върнах на подбалканската
50 метра след отбивката куката като видя BMW-то и веднага зае поза на хищник, развя леко палката с отработено движение и очите му светнаха в синьо на двайсетолевка
обаче в момента, в който щеше да ми вдигне палката видя, че имам камера на джама и реши, че не е съвсем разумно да ме спира и посърна леко, а после и повече като го поздравих с газ до ламарината
50 метра след отбивката куката като видя BMW-то и веднага зае поза на хищник, развя леко палката с отработено движение и очите му светнаха в синьо на двайсетолевка
обаче в момента, в който щеше да ми вдигне палката видя, че имам камера на джама и реши, че не е съвсем разумно да ме спира и посърна леко, а после и повече като го поздравих с газ до ламарината
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Хаос написа:в събота на излизане на подбалканската отбих за Елин Пелин да сложа камерата на стъклото и се върнах на подбалканската
Нали си го снимал това събитие,пусни го да видим как е станала ситуацията.

Демирев написа:Къде са тези полицаи дето те пускат без акт за 300 лв. срещу десет лева?
Щом казваш че е така няма как да не се съглася с теб.

Иначе случката е следната - бях спрял пред гранда в младост, тръгвам си към 11 и нещо, точно преди да спрат светофарите. Нямаше пукната кола и се бяхме разлигавили жестоко

Всичко приключи с това, как им подавам 20ка а те ми връщат ресто - 10лв.

Nasko_ написа:blqsu4ko написа:. По-добре да им дам 20лв. от колкото да ми спрат колата от движение защото съм забравил прегледа..
Ти се моли следващия път, когато си "забравиш" прегледа, да не изпаднеш в по-лоша ситуация...ПТП примерно ( на никой не го пожелавам), че тогава актът за 400лв ще ти е най-малкия проблем!
Това за мен е абсолютна безотговорност, равносилна на карането без задължителната застраховка.
Този случай колата стоя счупена цяла зима пред блока. След като не я бях карал 3 месеца и най-накрая смених скорости и съединител я взех от сервиза вечерта към 10. Нямаше как да направя прегледа, да не говорим че бях забравил за него. Спряха ме гадовете на 50 метра от сервиза. Точно тръгвах и бях без колан и говорех по телефона, дадох 30 или 40 лв за всичко, не помня..
Live it like you Love it
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
От преди 30мин...
Карам към нас пускам си мигача за ляв завой , при което ушевите спрели в насрешното и ми махат... Спирам аз , тоя ми се представя и го питам: Има ли причина да ме спирате?? Ами мн го натискаш това БМВ
Това при положение , че карах по нанагорнище , където ограничението е 70 и карах с 70+-5
Записаха ме за проверката и ме изпратиха...
Карам към нас пускам си мигача за ляв завой , при което ушевите спрели в насрешното и ми махат... Спирам аз , тоя ми се представя и го питам: Има ли причина да ме спирате?? Ами мн го натискаш това БМВ

Това при положение , че карах по нанагорнище , където ограничението е 70 и карах с 70+-5

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
xerial написа:От преди 30мин...
Карам към нас пускам си мигача за ляв завой , при което ушевите спрели в насрешното и ми махат... Спирам аз , тоя ми се представя и го питам: Има ли причина да ме спирате?? Ами мн го натискаш това БМВ![]()
Това при положение , че карах по нанагорнище , където ограничението е 70 и карах с 70+-5![]()
Спокойно мене са ме спирали преди със адската причина - не съм бил пуснал мигач

И тва патрулна кола на буркани ме накара да отбия. Разбира се беше вечер, няква малоумна проверка на документите просто. Така, че си спестете питанията за да не слушате глупави отговори.
- kufi01
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57D25
- Мечтае да кара: E60///M5
Пресен случаи от днес които ми намирисва на БМВ-Акция пътувам си аз за лозен днес да видя един познат и стигаики до отбивката откъм магистралата забелязвам че господата полицай са на обичайното си място има няма 50м след завоя и като видяха бмв щяха да си счупят краката и както и да е дай документи и аз давам но в следващия момент се чува ОТВОРИ ПРЕДНИЯ КАПАК и съответно се започнаха едни проверки на номер двг и номер на рама незнам какво да мисля 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Ти после не ги ли пита защо те спират?
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Проверяват БМВ-тата дали са със сменени двигатели и дали се правим на тарикати с 2.8 двигател, пък по талон 1.6kufi01 написа:Пресен случаи от днес които ми намирисва на БМВ-Акция пътувам си аз за лозен днес да видя един познат и стигаики до отбивката откъм магистралата забелязвам че господата полицай са на обичайното си място има няма 50м след завоя и като видяха бмв щяха да си счупят краката и както и да е дай документи и аз давам но в следващия момент се чува ОТВОРИ ПРЕДНИЯ КАПАК и съответно се започнаха едни проверки на номер двг и номер на рама незнам какво да мисля

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Номера на двигателя как го гледат, че те на канала се мръщят че не е чист и не искат да гледат, а на пътя са ентусиасти. 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
На пътя само рамата могат да видят при повечето коли. Ама и да я видят, това какъв е двигателя за тях е мистерия. Единствено може да сравняват рамата на шасито с тази на стъклото и талона.
In God we trust, all others we track.