КАТ спира случайните проверки?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: КАТ спира случайните проверки?

Мнение от blqsu4ko » 18 Окт 2013, 14:48

M3 E92 написа:Никога не съм им предлагал и никога няма да им предложа пари, защото няма за какво да се заядат :smoke:
Онази вечер във Варна ме спряха без причина, но реших да не се заяждам за случайната проверка, за да не си губя времето после с техните простотии :roll:

И аз така разправях но се налага понякога.. По-добре да им дам 20лв. от колкото да ми спрат колата от движение защото съм забравил прегледа.. Или от някоя безобидна лигня като стъпиш на криво и се съберат едни 300-400лв. акт - къде са 10 къде са 400 :mhihi: :mhihi:
Live it like you Love it

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 18 Окт 2013, 16:14

Къде са тези полицаи дето те пускат без акт за 300 лв. срещу десет лева?
Ако си с тавова стабилно нарушение за акт за 300 лв. никой няма да те пусне срещу по-малко от 100 лв.

Срещу 10 лв. ще си тръгнеш само ако нарушението ти е супер дребно...не вкл. фарове или че шофираш на габарит.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Мнение от Nasko_ » 18 Окт 2013, 20:33

blqsu4ko написа:. По-добре да им дам 20лв. от колкото да ми спрат колата от движение защото съм забравил прегледа..

Ти се моли следващия път, когато си "забравиш" прегледа, да не изпаднеш в по-лоша ситуация...ПТП примерно ( на никой не го пожелавам), че тогава актът за 400лв ще ти е най-малкия проблем!
Това за мен е абсолютна безотговорност, равносилна на карането без задължителната застраховка.
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

Потребител
Аватар

Мнение от petkov23 » 21 Окт 2013, 1:31

Да ви се оплача и аз от куките в София, не карам БМВ, но PA на регистрационния номер направо е магнит, наскоро ходих до дружба да взема уж една колежка те се оказаха няколко станахме 6 човека в колата на както и да е до студентски град не е кой знае колко далече, но точно на първите 5 метра се разминах с патрулка и веднага обърнаха и почнаха да ми пресветкат къси-дълги, първия път си помислих че някой познат е зад мен но се загледах в бурканите, отбих и се почна защо не спираш на подадения сигнал, викам ми в Пазарджик катаджиите имат едни сини лампи отгоре, и там заглъхна вика хубаво документи за проверка, както и лични карти на останалите, всичко редовно докато не реши че трябва да отворя багажника и видя 4 глави на задната седалка, гледа аптечки, пожарогасител, резервна гума. Седнаха в патрулката и ме държат отвън да чакам, след малко ме викнаха и почнаха да увъртат, "вие сте 6 човека мпс-то е за 5, кво ше праим, и аз ми ше пишем кво има да праим" драскаха по една бланка още 10 минути и пак ме викнаха, викат талона ще ти го задържим и ще пишем акт, ми добре пишете къде трябва да си търся талона(понеже имаме много объркана система, на мой познат му писаха акт за без фарове и талона си го взе от Полицията в Пазарджик, а не Кат) и се почна пак едно увъртане, е как да ти пишем акт сега, проверихме те и нямаш никакви провинения до сега, и започнаха да говорят дали съм пил да направим тест за алкохол, тогава вече ми писна 30 минути висна кат сопол на средата на улицата, викам айде вади тъпия дрегер и да си паля колата. Извикаха ме по близо подаде ми всичките документи(книжка, лична карта, талон на колата, застраховка, преглед , полица и най-отдолу синьото талонче) само ги разлистих, и ми казаха видя ли кво стана, казах ми разминах се. Запалиха си колата и тръгнаха.
Не се гордея с това как ми се размина, винаги съм смятал че грешките трябва да се наказват.
Просто куките решиха че щом няма за тях, няма и за държавата.

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 21 Окт 2013, 10:07

Е те и мен ме спряха в студентски в 2 през ноща сам. И багажника ме караха да отварям. Спеше ми се много и не ми се занимаваше да им правя въпреки. Всичко приключи за 3 мин и си тръгнах.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Аватар

Мнение от Хаос » 21 Окт 2013, 11:20

в събота на излизане на подбалканската отбих за Елин Пелин да сложа камерата на стъклото и се върнах на подбалканската
50 метра след отбивката куката като видя BMW-то и веднага зае поза на хищник, развя леко палката с отработено движение и очите му светнаха в синьо на двайсетолевка
обаче в момента, в който щеше да ми вдигне палката видя, че имам камера на джама и реши, че не е съвсем разумно да ме спира и посърна леко, а после и повече като го поздравих с газ до ламарината
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 21 Окт 2013, 11:25

Хаос написа:в събота на излизане на подбалканската отбих за Елин Пелин да сложа камерата на стъклото и се върнах на подбалканската
50 метра след отбивката куката като видя BMW-то и веднага зае поза на хищник, развя леко палката с отработено движение и очите му светнаха в синьо на двайсетолевка
обаче в момента, в който щеше да ми вдигне палката видя, че имам камера на джама и реши, че не е съвсем разумно да ме спира и посърна леко, а после и повече като го поздравих с газ до ламарината

Нали си го снимал това събитие,пусни го да видим как е станала ситуацията. :bchug:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 21 Окт 2013, 11:33

Демирев написа:Къде са тези полицаи дето те пускат без акт за 300 лв. срещу десет лева?
Ако си с тавова стабилно нарушение за акт за 300 лв. никой няма да те пусне срещу по-малко от 100 лв.

Срещу 10 лв. ще си тръгнеш само ако нарушението ти е супер дребно...не вкл. фарове или че шофираш на габарит.

Щом казваш че е така няма как да не се съглася с теб. :)
Иначе случката е следната - бях спрял пред гранда в младост, тръгвам си към 11 и нещо, точно преди да спрат светофарите. Нямаше пукната кола и се бяхме разлигавили жестоко :mhihi: Набих една задна и лекичко върнах назад до светофара, направих обратен и видях че куките тръгват и минах на червено и на втория светофар - демек 2 светофара на червено и първата маневра нямам представа как да я определя :mhihi: :mhihi:
Всичко приключи с това, как им подавам 20ка а те ми връщат ресто - 10лв. :mhihi: :mhihi: *и държа да отбележа, че не съм застрашил абсолютно никой в цялата простотия!

Nasko_ написа:
blqsu4ko написа:. По-добре да им дам 20лв. от колкото да ми спрат колата от движение защото съм забравил прегледа..

Ти се моли следващия път, когато си "забравиш" прегледа, да не изпаднеш в по-лоша ситуация...ПТП примерно ( на никой не го пожелавам), че тогава актът за 400лв ще ти е най-малкия проблем!
Това за мен е абсолютна безотговорност, равносилна на карането без задължителната застраховка.

Този случай колата стоя счупена цяла зима пред блока. След като не я бях карал 3 месеца и най-накрая смених скорости и съединител я взех от сервиза вечерта към 10. Нямаше как да направя прегледа, да не говорим че бях забравил за него. Спряха ме гадовете на 50 метра от сервиза. Точно тръгвах и бях без колан и говорех по телефона, дадох 30 или 40 лв за всичко, не помня..
Live it like you Love it

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 28 Окт 2013, 0:39

От преди 30мин...

Карам към нас пускам си мигача за ляв завой , при което ушевите спрели в насрешното и ми махат... Спирам аз , тоя ми се представя и го питам: Има ли причина да ме спирате?? Ами мн го натискаш това БМВ :shock:

Това при положение , че карах по нанагорнище , където ограничението е 70 и карах с 70+-5 :dummy:

Записаха ме за проверката и ме изпратиха...
Изображение Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 28 Окт 2013, 0:42

xerial написа:От преди 30мин...

Карам към нас пускам си мигача за ляв завой , при което ушевите спрели в насрешното и ми махат... Спирам аз , тоя ми се представя и го питам: Има ли причина да ме спирате?? Ами мн го натискаш това БМВ :shock:

Това при положение , че карах по нанагорнище , където ограничението е 70 и карах с 70+-5 :dummy:

Записаха ме за проверката и ме изпратиха...

Спокойно мене са ме спирали преди със адската причина - не съм бил пуснал мигач :mhihi:
И тва патрулна кола на буркани ме накара да отбия. Разбира се беше вечер, няква малоумна проверка на документите просто. Така, че си спестете питанията за да не слушате глупави отговори.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 М57D25
Мечтае да кара: E60///M5

Мнение от kufi01 » 29 Окт 2013, 21:35

Пресен случаи от днес които ми намирисва на БМВ-Акция пътувам си аз за лозен днес да видя един познат и стигаики до отбивката откъм магистралата забелязвам че господата полицай са на обичайното си място има няма 50м след завоя и като видяха бмв щяха да си счупят краката и както и да е дай документи и аз давам но в следващия момент се чува ОТВОРИ ПРЕДНИЯ КАПАК и съответно се започнаха едни проверки на номер двг и номер на рама незнам какво да мисля :dunno:
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 29 Окт 2013, 21:38

Ти после не ги ли пита защо те спират?
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 29 Окт 2013, 21:40

kufi01 написа:Пресен случаи от днес които ми намирисва на БМВ-Акция пътувам си аз за лозен днес да видя един познат и стигаики до отбивката откъм магистралата забелязвам че господата полицай са на обичайното си място има няма 50м след завоя и като видяха бмв щяха да си счупят краката и както и да е дай документи и аз давам но в следващия момент се чува ОТВОРИ ПРЕДНИЯ КАПАК и съответно се започнаха едни проверки на номер двг и номер на рама незнам какво да мисля :dunno:
Проверяват БМВ-тата дали са със сменени двигатели и дали се правим на тарикати с 2.8 двигател, пък по талон 1.6 :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 29 Окт 2013, 21:56

Номера на двигателя как го гледат, че те на канала се мръщят че не е чист и не искат да гледат, а на пътя са ентусиасти. :dummy:
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 29 Окт 2013, 21:58

На пътя само рамата могат да видят при повечето коли. Ама и да я видят, това какъв е двигателя за тях е мистерия. Единствено може да сравняват рамата на шасито с тази на стъклото и талона.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата