ЗА или ПРОТИВ легализиране на марихуаната

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ЗА или ПРОТИВ легализиране на марихуаната

ЗА
128
48%
ПРОТИВ
102
39%
Все ми е тая
34
13%

Общо гласове : 264
старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Re: ЗА или ПРОТИВ легализиране на марихуаната

Мнение от K_Ilkov » 29 Окт 2013, 12:42

Greaddy написа:Същата история,алкохола го ненавиждам по абсолютно същия начин ама няма как да го забранят щото държавата ни няма да съществува :mhihi:

e за тва става въпрос :yes:
всичко е въпрос на едни пари ... много пари ...
а не колко е вредна тревата, алкохола или цигарите ...

щото се оказва, че с пиячка може да се тровиш и деградираш,
но с други работи не, щото някой така е казал ...

енд ъф стори за мен :wave: Успех!
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 325i
Мечтае да кара: M-ка, кво друго?

Мнение от Wolf4 » 29 Окт 2013, 12:47

Към наивниците, които си мислят, че ако марихуаната се легализира, дилърите, които я продават незаконно ще изчезнат - това няма да се случи.

В Холандия, независимо, че леките наркотици се продават легално, незаконните дилъри продължават да продават. По всички ъгли в центъра на градовете, на оживени и наблюдавани от полицията места, пред кинотеатри, заведения и клубове, закачулени негра продават дрога. Продават дрогата по-евтино от легалните кофи-шопове и клиентелата им е огромна.

Това, че марихуаната е безвредна и едва ли не по-безопасна от цигарите е мит, който се раздухва от цялата огромна машина за производство и продажба на наркотици. Истинското и "желано" качество от тези, които стоят в основата на световната нарко-индустрия е бързият и и необратим ефект върху мозъка. Дебилизираните индивиди стават лесни за разпознаване след една или няколко години редовно пушене на марихуана, те продължават да изпълняват професионалните си задължения (ако не изискват концентрация на вниманието и развити аналитични способности) и продължават да бъдат полезни в сферата на нискоквалифицираният труд.

"Интелектуалците" пристрастени към тази отрова започват да деградират като качества далеч по-бързо и забележимо. Има цяла плеада музиканти, художници и актьори, които слезнаха безвъзвратно от световната сцена (някои от тях и от живота), а една немалка част се превърнаха в любими шутове за световната преса. Погледнете какво се случи със знаменитости и великолепни творци като Елвис Пресли (Кралят), Жан Клод ван Дам, Чарли Шийн, Макколи Кълкин, Роби Уилямс, Джон Бон Джоуви, Ричи Самбора, Фреди Меркюри (Великият), Джони Вайсмюлер, Кърт Кобейн, Аксел Роуз и още и още...

Второто, особено ценно "качество" на марихуаната е, че тя е "успешен", особено ефективен старт към употребата и последващото пристрастяване към всички останали наркотици като групата на "тежките" убийци -хероиновите, кокаиновите и синтетичните отрови.

И последно - колеги, приятели и не чак толкова :lol: - мислете, че имате или ще имате деца. Не вярвам, че който и да е от вас би желал детето му да употребява марихуана или да деградира от нея още в ранна възраст. Казано иначе - изборът остава върху съвестта на всеки от нас.
Последна промяна Wolf4 на 29 Окт 2013, 12:49, променена общо 1 път
Are you M enough...?!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 29 Окт 2013, 12:49

Е.Димитров написа:
drago_pavlov написа:
Е.Димитров написа:Този случай за който говоря е преди няколко дена,две момчета от Пловдив пушили,скарали се и едното наръгало 12 пъти или нещо такова с нож.

За този случай един прокурор каза снощи по всички телевизии, че няма алкохол в кръвта им, но пробите за наркотици ще са готови до 15 дни.
Случката е заради пари, но има няколко версии.
Това дето го пишеш са свободни съчинения :yes:

Това което пиша са неща които са казани от компетентните органи,а именно че преди това са пушили трева и са се скарали заради плей стейшън
Но какво пък,все едно да споря с алкохолици че алкохола им влияе зле на преценката и не могат да шофират.
Пушете си каквото искате,хич не ме интересува,по принцип не мога да понасям дрогирани или пияни субекти,за мен тези хора са пропадняци,та вие като си пушите ако щете си мислете че сте ебаси великаните.

Пък и се оказах прав ,като писах да се пусне анкета за дрогата че ще има повече привърженици от колкото за тютюнопушенето,което доказва че първата анкета не може да има показателен пример за правилното мислене на част от хората.

Това, което аз написах са думите на прокурора, които работи по случая. Не знам кои са твоите "компетентни органи"...

П.П.: Нито пуша (каквото и да било); нито пия; гласувах "против" във анкетата; така че не ме причислявай към каквито и да било социални групи.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 29 Окт 2013, 13:03

Тука отново се разписват хора само с бегли представи и грам допир до марихуаната - гледали, пробвали, чели по вестници... Кат не знаете за кво става дума не разбирам какво коментирате.
Прочетете хрониките - ПИЯНИТЕ са в основата на повечето битови свади и проблеми. Към ЦИГАРИТЕ се пристрастяваш трайно.... И Алкохола и цигарите преебават дробовете.
Пуших коз 11 години, пушил съм по 2-3 пъти на ден, дори в работно време. Никога не са ме хващали, никога не съм се сбивал, не са ме били, нямам досие, нямам и висше образование. Единственото, което ми навреди или поне така си внушавам е краткотрайната памет, не помня не важни неща - като имена на хора които виждам за пъри път. Спрях марихуаната за 1 ден! Малко след като разбрах, че ще ставам баща. Всички които оспорват зависимостта са единствено некомпетентни. Това, че някой не спира да пуши единствено значи, че той не иска! Няма как да превъртиш ако не пушиш.
Колкото до белото - само ще кажа, че в Мексико струваше 10 долара и нема нищо общо с прахта за пране която дишат тука модерните и си мислят, че излитат :winky:
Джамовете са вредни - не може да е иначе.
Гъбите от Мальовица са чудесни стига да имаш време и да не си некой със слаби нерви дето да драйфа щом си помисли, че се утровил или па да почен да се тъпче с води и храни за да го пусне по-рано, че му писнало да му подскачат борчетата 8)
Няма нужда да се легализира - верно е, че повече със слаби ангели ще имат достъп до нея и ще се свалят още годините когато за първи път се пробва, което е фатално за дечица на по 12-13 години!
Последна промяна KPETEH на 29 Окт 2013, 13:06, променена общо 1 път
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 29 Окт 2013, 13:04

Ама, да в Амстердам се счупват да продават трева нелегално, подбивали цената... бисер след бисер :mhihi:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 29 Окт 2013, 13:13

Wolf4 написа: ... Елвис Пресли (Кралят), Жан Клод ван Дам, Чарли Шийн, Макколи Кълкин, Роби Уилямс, Джон Бон Джоуви, Ричи Самбора, Фреди Меркюри (Великият), Джони Вайсмюлер, Кърт Кобейн, Аксел Роуз и още и още ...

Имам възражение по тоя списък ...
Тия тука повечето имат толкова общо с тревата колкото аз със Холивуд :yes:

Чарли Шийн защо е в тоя списък?
Тоя човек направи кариера докато друса, пие и е*е ...
кво му е :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 29 Окт 2013, 13:26

K_Ilkov написа:
Wolf4 написа: ... ............... Макколи Кълкин.......................

Имам възражение по тоя списък ...
.......................

Брях, тоя Кълкин кога е станал на 60 ?!?!

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 29 Окт 2013, 13:51

Тфа не е от марихуана! От нея се дебелее!!!
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 29 Окт 2013, 14:05

KPETEH написа:Тфа не е от марихуана! От нея се дебелее!!!

Не си разбрал, всичко е от марихуаната :mhihi:
всеки, който е съсипал живота си е имал досег
да тази всепокваряваща смрад, пряко или косвено,
някой дори при произнасянето на самата дума затъпяват мигновенно ...

Анатема на бича на новото хилядолетие!

:paranoid: :paranoid: :paranoid:
Изображение

...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 325i
Мечтае да кара: M-ка, кво друго?

Мнение от Wolf4 » 29 Окт 2013, 15:36

KPETEH написа:Т...
Пуших коз 11 години, пушил съм по 2-3 пъти на ден, дори в работно време. Никога не са ме хващали, никога не съм се сбивал, не са ме били, нямам досие, нямам и висше образование. Единственото, което ми навреди или поне така си внушавам е краткотрайната памет, не помня не важни неща - като имена на хора които виждам за пъри път. ...
Няма нужда да се легализира - верно е, че повече със слаби ангели ще имат достъп до нея и ще се свалят още годините когато за първи път се пробва, което е фатално за дечица на по 12-13 години!

Та какво точно искаш да кажеш?

Колега, едно от нещата, което не крие кой знае каква интрига е интелектуалният "потенциал" на българина...
Are you M enough...?!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 29 Окт 2013, 15:51

Значи равносметката:
Не пушете тютюн,щото е много вреден и гаден и смърди и въобще...
Обаче пушете марихуана,щото е полезна,гони среса,повишава интелектуалните качества,даже задължително след тежък ден в офиса или...на полето,тя не смърди и въобще няма никакъв проблем с нея,може би и деца могат да я ползват :mhihi:

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 29 Окт 2013, 16:29

Ти кво да не се опитваш от темите в "Извън темата"
да извадиш някаква универсална истина за живота :mhihi:
Изображение

...

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 29 Окт 2013, 16:31

Wolf4 написа:"торото, особено ценно "качество" на марихуаната е, че тя е "успешен", особено ефективен старт към употребата и последващото пристрастяване към всички останали наркотици като групата на "тежките" убийци -хероиновите, кокаиновите и синтетичните отрови.

Абсолютно!

Ако и да се случва при 1 промил от редовно ползващите!
Говорете си каквото искате- аргументите с алкохола и цигарите за НЕвалидни

И понеже споменахте колата-всички знете предполагам,че е изобретена като лек срещу главоболие и Е съдържала кокаин на един ранен етап
може американските войници да не са "друсали" с такова,ама ако ми кажете ,че не са тествали пържещи мозъка синтетики и други чудесии върху тях..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 29 Окт 2013, 16:36

Bogat-Beden написа:Говорете си каквото искате- аргументите с алкохола и цигарите за НЕвалидни

би ли обяснил защо?
Изображение

...

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 29 Окт 2013, 17:34

K_Ilkov написа:
Bogat-Beden написа:Говорете си каквото искате- аргументите с алкохола и цигарите за НЕвалидни

би ли обяснил защо?

по принцип не бих :lol:

ама ти си пич :bchug:

защото са си пълни гомна също,и с течение на времето-дали столетия ,десетилетия +/- ,обществото ще ги отхвърли (приемаме за даденост версията,че то прогресира разбира се :mhihi: )
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата