Windows Phone/Windows 10 Mobile/Windows 10/ Windows Insiders

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30+е34
Мечтае да кара: е30+е34+е38
Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!

Re: Windows Phone

Мнение от кичоне » 21 Юни 2015, 10:38

Здравейте,колеги!
Може ли да споделите програма,с която да следя камери,които съм поставил...На андроида имам такава...вкарвам ип адрес и гледам....а сега на windows намирам само такива,които не мага директно да плясна ип адреса,а иска първо да вляза в даден сайт.....
Благодаря предварително....
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: сред идиоти.
Мечтае да кара: e31 850csi

Мнение от skipper » 21 Юни 2015, 21:43

кичоне написа:Здравейте,колеги!
Може ли да споделите програма,с която да следя камери,които съм поставил...На андроида имам такава...вкарвам ип адрес и гледам....а сега на windows намирам само такива,които не мага директно да плясна ип адреса,а иска първо да вляза в даден сайт.....
Благодаря предварително....

Пробвай с някой от тези http://appcrawlr.com/windows-apps/best-apps-ip-camera

BMW//MPower написа:Как да си пусна Кортана без да си сменям региона на US,понеже последния път имах проблеми с ъпдейтването на телефона заради това?

Cortana работоти на следните зададени региони Австралия, Германия, Индия, Испания, Италия, Канада, Китай, Обединеното кралство, САЩ, Франция.
За да работи трябва да си задал еднакъв екранен език и регион :bchug:
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 23 Юни 2015, 8:22

Здравейте, новобранец има 2 въпроса :mhihi:

1. Как да направя българската клавиатура с фонетична подредба (като на пишеща машина) , а не с бдс :mhihi:
2. Има ли някакъв апп, който да е музикален плеър и да предлага функцията play on connect, в смисъл като закача телефона за 3.5 жак и да тръгва веднага музика ? :yes:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от кичоне » 23 Юни 2015, 12:10

И аз да забия 3 въпроса....

1.Има ли опция навигацията,като и задавам да търси място да не иска wi fi или 3g...нали е офлайн...gps-а ме засича и си ме показва къде съм,но без да му пусна нет не намира нищо......

2.Също така имам някакъв бъг....3g-то ак ако го пускам днес и спирам няма проблеми,но като мине една вечер и на другия ден като поискам да го ползвам не тръгва....трябва да рестартна тела и тогава си бачка както трябва....и до следващия път като пренощува пак....
3.Има ли вариант вибрацията да и задавам опция като ми звъни да не е само в началото и после само на мелодия да кара....

Порових и за трите неща в настройките,ама или съм кьорав и не виждам или няма такъв вариант....

Благодаря на отзовалите се.... :bchug:

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 23 Юни 2015, 13:09

кичоне написа:И аз да забия 3 въпроса....

1.Има ли опция навигацията,като и задавам да търси място да не иска wi fi или 3g...нали е офлайн...gps-а ме засича и си ме показва къде съм,но без да му пусна нет не намира нищо......

....

Свалил ли си карти, предварително. Навигациите работят нормално и в офлайн режим.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от кичоне » 23 Юни 2015, 13:37

Lenco написа:

....

Свалил ли си карти, предварително. Навигациите работят нормално и в офлайн режим.

Не съм свалял нищо,както го купих и така...гледам че ме засича къде съм и на къде карам,показва ми улици бензиностанции и т.н. Затова си помислих,че си имам вътре карта....

Старши скрапер
Аватар

Мнение от Lenco » 23 Юни 2015, 13:59

Няма как да се случи,
here drive
-settings
-map options
-menage maps
-download new maps
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от кичоне » 23 Юни 2015, 14:41

Благодаря...случиха се нещата...Ще черпя,ако се обадиш в Бургас като си .....

Остава да има вариант и за другите две неща.....

Старши скрапер
Аватар

Мнение от Lenco » 23 Юни 2015, 14:50

За 3G-то явно е бъг или не те харесва да приспивате заедно.
За вибрацията нямам идея.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от skipper » 23 Юни 2015, 18:22

ogata написа:Здравейте, новобранец има 2 въпроса :mhihi:

1. Как да направя българската клавиатура с фонетична подредба (като на пишеща машина) , а не с бдс :mhihi:
2. Има ли някакъв апп, който да е музикален плеър и да предлага функцията play on connect, в смисъл като закача телефона за 3.5 жак и да тръгва веднага музика ? :yes:

1. Принципно клавиатурата на windows phone е във варианта традиционна фонетична, бдс няма.
2. Възможно е да има такова приложение, но поне аз не съм срещал даже и на компютър.

2.Също така имам някакъв бъг....3g-то ак ако го пускам днес и спирам няма проблеми,но като мине една вечер и на другия ден като поискам да го ползвам не тръгва....трябва да рестартна тела и тогава си бачка както трябва....и до следващия път като пренощува пак....
3.Има ли вариант вибрацията да и задавам опция като ми звъни да не е само в началото и после само на мелодия да кара....

Порових и за трите неща в настройките,ама или съм кьорав и не виждам или няма такъв вариант....

Благодаря на отзовалите се.... :bchug:

1. Изтегли си картите на България първо на телефона, за да ти работи офлайн навигацията. Също, ако ползваш Here Drive + си изтегли българския език - още при първото зареждане на приложението те кара да правиш тези неща, но явно ти си скипвал.
2. Днес беше пуснат ъпдейт оправящ някои бъгове във firmware.

Some low-end Lumias are receiving an update to fix Wi-Fi, cellular and camera issues

Microsoft is rolling out an update to low-end Lumias that bring a slew of fixes for common issues. The update, which is now available for to the Lumia 430, Lumia 435, Lumia 530, Lumia 532 and Lumia 535, brings stability improvements as well as better Wi-Fi connectivity, improved support for installing content on an SD card, and more.
The update takes the firmware version to 02074.00000.15234.280xx, with the version number at 8.10.14234.375 (Denim). Here's the breakdown of what's new for the Lumia 435, 530, 532 and 535:

Improved WiFi connectivity.
Improved support for installing apps to a SD memory card.
Additional improvements to stability, national roaming, and more.

The Lumia 430 nets enhancements to exposure and white balance as well:

Improved WiFi connectivity.
Improved support for installing apps to a SD memory card.
Improvements to camera exposure and white balance settings.
Additional improvements to stability, cellular connectivity, national roaming, and more.

Просто влез във Phone update и му дай да се ъпдейтне.
3. С коя версия на Windows Phone си, защото аз съм с 8.1 Update 2 познат като GDR2 и при мен някои неща са променени и няма да мога да ти кажа точно кое къде е, но влез в настройките на звука и провери следните опции дали са чекнати :
wp_ss_20150623_0001.png

wp_ss_20150623_0002.png

wp_ss_20150623_0004.png
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от кичоне » 23 Юни 2015, 22:40

За вибрацията...всичко е направено както си го показал....от самото начало при позвъняване извибрира два три пъти заедно с мелодията и после си продължава само свирнята

За актуализацията няколко пъти и задавам,не ми показва нова актуализация.....мисля,че това се дължи на региона(в момента съм на България)предполагам ако сменя региона щв ми покаже....но кой да задам и после да го върнали ..Иначе съм с windows Phone update ,няма 1 няма 2.....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 318i 98
Мечтае да кара: Електромобил...

Мнение от vavilon » 24 Юни 2015, 16:04

В Here Drive +, вече показва трафика в цяла България. Трябва да има интернет, опцията в Here Drive + за интернет връзка да е пусната и опция за движение също (Here Drive +/ настройки/ опции карти/ движение).
Трафик: червен цвят- теЖко натоварено; жълт цвят- средно натоварено и зелен цвят- малко натоварено движение.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от кичоне » 24 Юни 2015, 22:14

Д споделя,че проблема с 3g е решен....изнесох в лентата за бърз достъп иконата за мобилни данни и от тогава нямам грижи.....макар да ми е странно.преди това си влизах в менюто за да ги пусна и правеше проблем,а сега няма грижи....За вибрацията четох,че това си е така,надеждата е в актуализацията като направя....само колегата skipper да сподели на кой регион да мина..... :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от skipper » 25 Юни 2015, 20:29

кичоне написа:Д споделя,че проблема с 3g е решен....изнесох в лентата за бърз достъп иконата за мобилни данни и от тогава нямам грижи.....макар да ми е странно.преди това си влизах в менюто за да ги пусна и правеше проблем,а сега няма грижи....За вибрацията четох,че това си е така,надеждата е в актуализацията като направя....само колегата skipper да сподели на кой регион да мина..... :bchug:

Ако не ти излиза актуализацията, направи я по стария и изпитан начин. Нужни средства - PC/лаптоп, micro usb кабел, Lumia Recovery tool ( http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=525569 ) и батерията на телефона да е над 50%. За 10тина минути телефона става като изкаран от магазина :mhihi:
Oo (|||)(|||) oO

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от кичоне » 25 Юни 2015, 22:21

Ами порових за актуализацията и попаднах на това : http://www.microsoft.com/en/mobile/supp ... in-europe/
Та според него версията за регион България(а и не само за България) и Лумиа 535 е 8.10.14234.375 ,а аз съм със същата.....та явно още няма....Инсталирах си и preview for developers и с него не ми изкара нова версия....

За съжаление днес пак ми направи същият проблем 3g-то,ще се надявам с бъдещ update да се оправи това заедно с настройката на виброто.....

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата