За форумните сервизи и още нещо

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: За форумните сервизи и още нещо

Мнение от zazomazo » 25 Дек 2013, 12:31

колега, да наричаш хората, които ти изкарват хляба "моите тъпанари" е изключително грубо и безочливо!
ти нямаш елементарно уважение към служителите си...та как ще убедиш нас, потенциалните клиенти, че отношението ти към нас е по-различно?

не съм имал допирни точки със сервиза ти, но като виждам начина ти на мислене не бих и искал да имам....
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е71 30д
Мечтае да кара: Ф06
Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/

Мнение от stankata777 » 25 Дек 2013, 12:34

Всеки сам за себе си може да прецени що за човек е РН Пърформанс Груп :mhihi: и количеството на автореклама изписана в неговите теми от няколко съфорумници и явни негови служители/партньори.Приключил бил с Ауди форума?Ами приключвай и с БМВ форума,за да не приключи форума с теб,така както с Явор от Сливница.
И тъй като за пореден път,питаш защо някои хора не са се върнали за рекламации,ще ти отговоря!Някои хора не желаят да слизат до твоето ниво,не искат да акумулират отрицателна енергия с човек с поведение като твоето,не желаят да стъпват в морга,не желаят да стъпват за втори път в меко казано "некоректен" сервиз,а да не забравя и че не издаваш касови бонове в масовите случаи... :no:
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от taratora » 25 Дек 2013, 13:29

РАШО-АУТО написа:защо не се върнахте на рекламация бе колеги

Да кажа само, че не те познавам и не съм ползвал услугите на сервиза и моргата ти.
Но съм си патил с форумен майстор на друга марка, но аз лично не съм пускал тема и не съм се връщал за рекламация. Защо ли? Елементарно - първия път щом не сте ми оправили проблема не виждам смисъл да идвам втори път и насила и криво/ляво да замаскирате проблема. Щото щом 1-вият път не сте го оправили значи не можете/не знаете/не искате и няма смисъл да се насилват нещата. Предпочитам да отида в друг сервиз, където да си ми оправят проблема от първия път и да забравя за съществуването му.
Сега понеже стана вървежно оправданието "който не работи, той не греши". Ми не е така. Може да греши някой гаражен/квартален майстор, може да греши някой новак, но когато претендираш да си нещо и някой и слагаш гръмки имена трябва и да предоставяш подобаващи услуги. Както е видно от конкретния случай не става само с име и 10-15 приближени човека от форума.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 335i 2008

Мнение от bweenie » 25 Дек 2013, 14:44

Аз лично се занимавах един месец с Рашо специалиста и не съм се връщал защото ми писна да се занимавам с некомпетентни хора...
Може ли след ремонт по двигателя да си взема колата и при опит за отваряне на гюрука да ми се счупят части от механизма (едни щанги)? Може ли да си взема колата и да си намеря сменено стъкло на огледалото като съм му оставил една торба с пари? Може ли когато трябва колата да ми е готова да ми кажат че механика който трябва да ми сглоби двигателя е в някво районно защото го били арестували за някакви кражби? :kuku: :kuku: :kuku: Да не говориме колко работи не бяха направени както трябва и трябваше да ходя при други хора да му оправят щетите на Рашо или "неговите тъпанари" ;)

RN Performance Service
Аватар
Кара: САМО БМВ
Мечтае да кара: МИНИВАН BMW

Мнение от РАШО-АУТО » 25 Дек 2013, 16:28

Ми не знам по какъв начин та нареча хората на които бях дал хляб в ръцете и на които бях гласувал доверие да работят по вашите коли и факт е,че двете ми морги са на доста голямо разтояние една от друга и пътувам често до чужбина и раборниците ми са имали свобода и не са правили всичко както трябва.За това сега е по друг начин с друг персонал и всичко е съвсем различно.Даже се чуваме с клиенти взели автомобилите си в рамките на 2 дни след ремонта да кажат как е колата и всичко точно ли е.Ръцете не си ги бърша с никой то е факт !!! Та хора които са недоволни пак казвам да заповядат в сервиза да се дооправят нещата защото някой от тях даже не съм присъствал на ремонтите на автомобилите им.Когато няколко човека по точно двам клиенти ми звъннаха и ми казаха за нередности по автомобилите а аз бях единия път в гърция,а другия в италия за коли се разбрах с тях да докарат колите си когато аз съм там доотстраниха им повредите бяха допълнително компенсирани за недоразумението до ден днешен си правят колите при мен и са доволни,а хора които не са останали доволни аз няма как да знам какво е станало и няма как да съм им доотстранил проблемите съжалявам,но не съм врачка.Сега вече съм 90% от времето на сервиза и на моргата в Овча купел и пак казвам на всички които са останали недоволни от обслужването на моя сервиз да заповядат аз ще бъда там да ми обяднят за какво става въпрос и да оправим нещата.И пак казвам нито съм МИЗЕРНИК нито съм НЕКАДЪРНИК.Както и не си измивам ръцете с никой макар,ме аз не съм пипал по автомобилите ви поемам цялата отговорност защото е станало в моя сервиз и за това пак предлагам заповядайте да доотстраним и да дооправим автомобилите ви. За хората които ми нямат телефона : 0896188888 / 0899868888
И пак казвам ВИНАГИ СЪМ ДЪРЖАЛ НА КОРЕКТНИ ОТНОШЕНИЯ И КОЙТО МЕ ПОЗНАВА ЗНАЕ,ЧЕ ПАРИТЕ НЕ СА ФАКТОР ПРИ МЕН А ЧОВЕШКИТЕ ОТНОШЕНИЯ АДСКИ МНОГО ПЪТИ СА БИЛИ ДОГОВАРЯНИ СЪМИ С КЛИЕНТИТЕ И ПО ВРЕМЕ НА РЕМОНТА ИЗЛИЗА ОЩЕ НЕЩО И ЗА ДА НЕ СЕ КАЗВА НА КЛИЕНТА ДРУГА ПО ВИСОКА СУМА ОТ ДОГОВОРЕНАТА И КЛИЕНТА ДА ОСТАНЕ С ГРЕШНО ВПЕЧАТЛЕНИЕ,ЧЕ ЕДВА ЛИ НЕ ГО ЛЪЖЕМЕ И ТОЙ НЯМА ИЗБОР МУ СЕ КУПУВА ЧАСТА И СЕ МОНТИРА ЗА НАША СМЕТКА.КАКТО И В МОРГАТА КЛИЕНТ СИ КУПУВА НЯКОЛКО РАБОТИ ПРАВИ МУ СЕ ОБЩА ЦЕНА ТАКАВА КОЯТО ГО УСТРОЙВА И МУ СЕ ДОПОДАРЯВА НЕЩО ЗА ДА Е ДОВОЛЕН. ТАКА,ЧЕ ВИЯ СИ НАПРАВЕТЕ СМЕТКАТА КАКЪВ ЧОВЕК СЪМ !!! КОЙТО ИСКА ДА ЗАПОВЯДА СЕРВИЗА МИ Е ОТВОРЕН И АЗ ВЕЧЕ СЪМ НОН СТОП ТАМ ЗА ДА НЕ СТАВАТ ИЗДЪНКИ И ДА ИМА НЕДОВОЛНИ

RN Performance Service
Аватар

Мнение от РАШО-АУТО » 25 Дек 2013, 16:37

А по въпроса с кабриото и гюрука със смененото огледало мани па ти не ми пиши глупости,а кажи на хората колко те чаках за пари колко други работи ти се направиха по колата и чак сме му сменили стъклото на огледалото при положение,че имам 80 свалени огледала от Е36 и са по 15-20 лв огледалото аз стъкло ще му подменя ебати палячото.Че с бащати ми плащахте ремонта на по 50-100 лв големите играчи с Q7-ците аре не ми отваряй устата защото ти пък си се помислил за голям основния ремон с половината втора употреба части и какво като са викнали в районното момчето за някаква кражба пред блока на която е бил свидетел и е викнал куките ? Чак емутикони наслага,че съм побъркам а ? ИГРАЧ СИ КОЛЕГА.

Аватар
Кара: '74 3.0CSi
Мечтае да кара: made by pininfarina
Детайли за колата: винаги над 200 к.с.

Мнение от rosendaal » 25 Дек 2013, 16:53

Грешката ти, г-н Рашо е, че въобще тръгна да се защитаваш.
Това винаги оставя хората с усещането, че някой е гузен.
А на многобройните призиви на един от администрацията всеки да говори конкретно никой не се съобрази.
Което автоматично прави още по-трудна задачата на обвинения да се защити.
върви доказвай сега че нямаш сестра.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 335i 2008

Мнение от bweenie » 25 Дек 2013, 16:56

РАШО-АУТО написа:А по въпроса с кабриото и гюрука със смененото огледало мани па ти не ми пиши глупости,а кажи на хората колко те чаках за пари колко други работи ти се направиха по колата и чак сме му сменили стъклото на огледалото при положение,че имам 80 свалени огледала от Е36 и са по 15-20 лв огледалото аз стъкло ще му подменя ебати палячото.Че с бащати ми плащахте ремонта на по 50-100 лв големите играчи с Q7-ците аре не ми отваряй устата защото ти пък си се помислил за голям основния ремон с половината втора употреба части и какво като са викнали в районното момчето за някаква кражба пред блока на която е бил свидетел и е викнал куките ? Чак емутикони наслага,че съм побъркам а ? ИГРАЧ СИ КОЛЕГА.

Ти луд ли се бе? Кой ти е плащал по 50-100лв? Всеки път като трябваше да идвам в великия ти сервиз ти обясняваше че ти трябват още части? Всичко ти беше платено. Колко пъти ти се носеше по 300-400лв и се оказваше че трябват още...+ това не те знам какви части си ми слагал втора употреба освен някви зъбни колела във ваноса? останалото по твои думи е ново. Пък ти какво си слагал е твоя работа. А тва кой с ква кола е идвал да ме взима не е твой проблем. Нали като ти оставя колата да ми се прави трябва да се прибера с нещо бе боклук. Ако искаш автобуса да си хвана? А за огледалото, ти тогава същото ми каза, че имаш 100 огледала, накрая едвам изровихме едно единствено от моргата ти дето смърди на лайна. Аре скрий се някъде и не се прави на големия бизнесмен дето се оказва че даже тоя сервиз не е твой а си оставен там да се правиш на шеф. И не знам какво толкова си правил по колата ми при положение че всичко след това беше преправено на друго място с други части понеже се оказа че нищо не си направил. След великия ти ремонт се наложи да сменям всички гарнитури наново понеже болтовете бяха пренатегнати и резбите скъсани. Само ти оставих сумати пари за нищо. Аиде свещи да си купиш с тия пари цървул такъв.

И никакъв колега не съм ти. Не се занимавам да лъжа хората и да им взимам парите.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 25 Дек 2013, 17:03

Давайте го без обиди, ако искате темата да просъществува и да се разбере в крайна сметка кой крив, кой прав. :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 25 Дек 2013, 17:03

След всичко прочетено , мисля че трябва да се даде шанс на колегата да доразвие бизнеса си , още повече че в тези трудни времена , държавата има нужда от предприемачи !
Виновен е за това , че поради една или друга причина е занемарил бизнеса си , недоволни клиенти и т.н , за което в момента плаща скъпо и прескъпо , но след постовете му останах с впечатление , че искрено съжалява за този период и е готов да поправи грешката си !
пс. не познавам нито монтьора , нито е клиентите му...
Весели празници :D
Изображение

RN Performance Service
Аватар

Мнение от РАШО-АУТО » 25 Дек 2013, 17:13

bweenie написа:
РАШО-АУТО написа:А по въпроса с кабриото и гюрука със смененото огледало мани па ти не ми пиши глупости,а кажи на хората колко те чаках за пари колко други работи ти се направиха по колата и чак сме му сменили стъклото на огледалото при положение,че имам 80 свалени огледала от Е36 и са по 15-20 лв огледалото аз стъкло ще му подменя ебати палячото.Че с бащати ми плащахте ремонта на по 50-100 лв големите играчи с Q7-ците аре не ми отваряй устата защото ти пък си се помислил за голям основния ремон с половината втора употреба части и какво като са викнали в районното момчето за някаква кражба пред блока на която е бил свидетел и е викнал куките ? Чак емутикони наслага,че съм побъркам а ? ИГРАЧ СИ КОЛЕГА.

Ти луд ли се бе? Кой ти е плащал по 50-100лв? Всеки път като трябваше да идвам в великия ти сервиз ти обясняваше че ти трябват още части? Всичко ти беше платено. Колко пъти ти се носеше по 300-400лв и се оказваше че трябват още...+ това не те знам какви части си ми слагал втора употреба освен някви зъбни колела във ваноса? останалото по твои думи е ново. Пък ти какво си слагал е твоя работа. А тва кой с ква кола е идвал да ме взима не е твой проблем. Нали като ти оставя колата да ми се прави трябва да се прибера с нещо бе боклук. Ако искаш автобуса да си хвана? А за огледалото, ти тогава същото ми каза, че имаш 100 огледала, накрая едвам изровихме едно единствено от моргата ти дето смърди на лайна. Аре скрий се някъде и не се прави на големия бизнесмен дето се оказва че даже тоя сервиз не е твой а си оставен там да се правиш на шеф. И не знам какво толкова си правил по колата ми при положение че всичко след това беше преправено на друго място с други части понеже се оказа че нищо не си направил. След великия ти ремонт се наложи да сменям всички гарнитури наново понеже болтовете бяха пренатегнати и резбите скъсани. Само ти оставих сумати пари за нищо. Аиде свещи да си купиш с тия пари цървул такъв.

И никакъв колега не съм ти. Не се занимавам да лъжа хората и да им взимам парите.

Мани не ми говори така сам моля те.Сервизите са си лично мой както и моргите никога не съм имал съдружници.По въпроса с плащанията си спомням,че доплащахтахте след като ви стана колата.Огледалото е миришело на лайна ако си си пипал устата преди това,а по въпроса със скъсани болтове ама много си се объркал и как със скъсани болтове не спря да я караш тази кола месеци след това и я виждах почти всеки ден ??? Или и ти нямаше какво да правиш и пописа да по храниш малко а ???
А цървул няма да ти казвам кой е,че ще ти стане криво ;)

RN Performance Service
Аватар

Мнение от РАШО-АУТО » 25 Дек 2013, 17:19

bum_bum написа:Давайте го без обиди, ако искате темата да просъществува и да се разбере в крайна сметка кой крив, кой прав. :mhihi:

АЗ ЗАЯВЯВАМ ПРЕД ТЕБ КАТО МОДЕРАТОР ВЪВ ФОРУМА,ЧЕ ПОРАДИ НЕПОСТОЯННО ПРИСЪСТВИЕ ОТ МОЯ СТРАНА В СЕТВИЗА МИ СА СТАНАЛИ НЕДОРАЗУМЕНИЯ ОТ СТРАНА НА ПЕРСОНАЛЪТ МИ И ЗА ТОВА ХОРАТА КОИТО СА МИ ПОДРОНИЛИ АВТОРИТЕТА И ИМЕТО МИ СА БИЛИ ОТСТРАНЕНИ.КАЗВАМ ГО ПРЕД ТЕБ И ПРЕД ВСИЧКИ КОЛЕГИ КОИТО СА ОСТАНАЛИ НЕДОВОЛНИ,ЧЕ ЩЕ БУЪДАТ КОМПЕНСИРАНИ АКО МИ СЕ ОБАДЯТ И МИНАТ ПРЕЗ СЕРВИЗА МИ.
НИКОГА НЕ СЪМ БИЛ БУМИАР И НИКОГА НЕ СЪМ СЕ ОТМЯТАЛ ОТ ДУМАТА СИ.
0896188888 / 0899868888
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 25 Дек 2013, 17:23

Аз имам един въпрос към Рашо.
Драги Рашо,защо след като твоя сервиз уж е специализиран да прави коли с марката BMW....се опитва да прави автомобили с марката AUDI ?
Мерси предварително,за мене отговора ти ми е важен !

RN Performance Service
Аватар

Мнение от РАШО-АУТО » 25 Дек 2013, 17:39

Ми защото братле имам доста приятели коит карат други модели автомобили и идват при мен да си ги обслужват автомобилите си при мен.Въпросното момче Тани ми беше приятел а девойката заради която стана проблема негово гадже.И Тани ми водеше негови познати с Аудита и аз няма как да кажа на хората сори ама няма да ви правя автомобилите защото аз 14 години карам само автомобили от марката БМВ и моргите са ми само за БМВ сервиза също.Понеже въпросното момче Тани имаше да мидава голяма съма от повече от година и накрая ми писна да чакам и си ги поисках и станах измамник некадърник и т.н.А и все едно да подържам твоя автомобил БМВ и приятел твой или роднина твой да има автомобил с различна марка от твоя автомобил да го доведеш при мен защото си доволен от мен и аз да го върна,просто няма да е коректно.

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 25 Дек 2013, 18:08

Изчетох ти доводите и въпроса на sambeto беше доста правилен, извинявай, че ти го казвам ама все повече недоволни ще имаш с тоя начин на мислене. Първо "твоите тъпанари" не ги е наел сульо и пульо, ами точно ти. Да си миеш ръцете с тях по тоя повод е нескопосано. Второ уж си решил сервиза ти е само за BMW, пък излиза, че и аудита правиш и други коли, демек заблуждаваш хората с реклама на специализиран сервиз, на всичкито отгоре си се изцепил, че иначе щяло да бъде некоректно. Искаш ли да ти кажа веднага кво значи специализиран сервиз за BMW, човека който единствено се занимава с колата ми (също е от форума впрочем) карам му една мазда къде приятел ще купува да и замери компресията само, неискаше да я погледне даже, къде се знаем от 6 години и ми вика обърни се към колегите ми (съседния сервиз), а момчето идваше от 250км насам за да я погледне някой преди да я вземе! Ето това е как се върши работа с принципи, твойто "специализирано" е бошлаф явно.
Последна промяна b00st на 25 Дек 2013, 18:15, променена общо 1 път

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата