Най-добър Висок Клас SmartPhone ?
Модератор: Общи модератори
Re: Най-добър Висок Клас SmartPhone ?
Aйде, айде, същите глупости се пишеха и за 5s:
http://www.cultofmac.com/248603/iphone- ... s-pockets/
А уникалната Галакси 3 ми се счупи в джоба без изтърваване. Дисплеят й умря, без да има точица по телефона. Вътре платката се била изкъртила. Машаааалааааа. Никой не отрича, че iPhone-a е деликатна машина. За всички, които зачукват пирони с телефона си, купете си чук или някой Caterpillar.
Иначе се пишат откровени глупости в някои постове, весело е
Забавното е, че повечето Apple потребители, са били и потребители на Андроид устройства, или ги ползват паралелно.
Докато повечето закоравели Андроидаджии само са държали Apple устройства и до там.
http://www.cultofmac.com/248603/iphone- ... s-pockets/
А уникалната Галакси 3 ми се счупи в джоба без изтърваване. Дисплеят й умря, без да има точица по телефона. Вътре платката се била изкъртила. Машаааалааааа. Никой не отрича, че iPhone-a е деликатна машина. За всички, които зачукват пирони с телефона си, купете си чук или някой Caterpillar.
Иначе се пишат откровени глупости в някои постове, весело е

Забавното е, че повечето Apple потребители, са били и потребители на Андроид устройства, или ги ползват паралелно.
Докато повечето закоравели Андроидаджии само са държали Apple устройства и до там.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
liloff написа:
Ми не е така,на мен и всички колеги ни дадоха IPhone служебни,да не кажа че знам за поне още 10 човека ,които си взеха висок клас андроид и заебаха IPhone ,уникален пример е и един колега,който е стиснат по принцип ,но си извади пари и си купи някакъв хуявей и вече не иска да пипа Айфон.
По-скоро е обратното,Айфонаджиите никога не са цъкали андроид и постоянно обясняват колко са зле,без да имат ни най-малка представа.
Пък и андроид е за хора,които искат малко повече от "ало" и "поща"
За цените ,че държат цена е същото чудо както че автомобилите тойота държат цена,никой не знае защо е така,но е факт

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Е.Димитров написа:liloff написа:
Ми не е така,на мен и всички колеги ни дадоха IPhone служебни,да не кажа че знам за поне още 10 човека ,които си взеха висок клас андроид и заебаха IPhone ,уникален пример е и един колега,който е стиснат по принцип ,но си извади пари и си купи някакъв хуявей и вече не иска да пипа Айфон.
По-скоро е обратното,Айфонаджиите никога не са цъкали андроид и постоянно обясняват колко са зле,без да имат ни най-малка представа.
За цените ,че държат цена е същото чудо както че автомобилите тойота държат цена,никой не знае защо е така,но е факт
Видяхме колко ги разбираш iPhone-ите, с iOS-а от преди 2 години.
Колкото до стойността - чакам момента да видя кога андроид устроиство ще се продава за повече от колата ми, ако не ти се вярва - напиши iphone 2g sealed в ebay и се наслаждавай. Стане ли това с който и да е андроид, хвърлям сякви iPhone-и, Ipod-и и си взимам първия Хуявей 64GB с 3 SD слота и 2-3 сим карти от магазина, като колегата ти.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
b00st написа:Е.Димитров написа:liloff написа:
Видяхме колко ги разбираш iPhone-ите, с iOS-а от преди 2 години.
Колкото до стойността - чакам момента да видя кога андроид устроиство ще се продава за повече от колата ми, ако не ти се вярва - напиши iphone 2g sealed в ebay и се наслаждавай. Стане ли това с който и да е андроид, хвърлям сякви iPhone-и, Ipod-и и си взимам първия Хуявей 64GB с 3 SD слота и 2-3 сим карти от магазина, като колегата ти.
Да бре,то има комикси дето са не разпечатани и се продават колкото апартамента ти,но това означава ли че е някакъв фактор?
Както казах-чудо,както тойота се продава и си държи цена.
Но пък се разбра че ти си именно от тези хора дето никога не са пипали андройд,но държиш да споделиш колко страхотен е IPhone в тема,в която автора е споделил че IPhone не желае.
Има и друго,когато IPhone започне да има толкова възможности,колкото в момента моят апарат ,или казано иначе,ако в бъдеще се появи IPhone ,който в същото това бъдеще е толкова функционален или повече от Андроид ,веднага ще си взема такъв апарат,както и ако апарат с windows направят такъв скок,за момента андроид е по-функционален,предлага повече възможности и именно това го прави толкова разпространена операционна система.
Аз не робувам на марки,единственото което ме интересува са възможности.
п/п
В ибей съм виждал всякакви интересни оферти,малко са реалните продажби на тези неща обаче.
Последна промяна Е.Димитров на 24 Сеп 2014, 21:17, променена общо 2 пъти
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Е.Димитров, не знам защо продължаваш да пишеш в темата след мнението ти за WiFi 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
TNT написа:Е.Димитров, не знам защо продължаваш да пишеш в темата след мнението ти за WiFi
Темата е на колега,който иска висок клас смарт апарат,който НЕ Е IPhone,която вие направихте на мармалад.
Да,не съм си ъпдейтнал телефона,защото не ми харесва дизайна на иконите, и съм пропуснал тази ОГРОМНА новост,да си включваш WiFi то,както го правят андроид от самото им излизане.
Егати и чутовният напредък,очаквам при следващият ъпдейт да сложат и софтуерен бутон,който да връща стъпка на зад ,но това сигурно ще е след 5 години...
Не се излагайте,има един чудесен дизайн и това му е на този телефон,поработете с някой висок клас андроид,поцъкайте и тогава започнете да пишете мнения.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Преди ябълката бях с възможно най-якото галакси, което предлагаха. С последните софтуери и т.н.
А ти си 2 години назад с ябълките.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
TNT написа:Преди ябълката бях с възможно най-якото галакси, което предлагаха. С последните софтуери и т.н.А ти си 2 години назад с ябълките.
Не искам да го подкарваме в пряка реч,но съм убеден че преди написах че следвам естествената еволюция на техниката,било то в компютри или телефони.
Имах и windows,и Симбиан и съответно като излезе 3G си взех и после 3GS,но в един момент когато задобряха андроид си взех SGS2 и видях разликите,възможностите и съответно в момента съм с SGS4,не казвам че е най-добрият,но казвам че възможностите му са доста повече от IPhone.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
TNT написа:Преди ябълката бях с възможно най-якото галакси, което предлагаха. С последните софтуери и т.н.А ти си 2 години назад с ябълките.
Той е 2 години назад със софтуера само, а с хардуера може да е бил и 3-4 (btw нещо което при андроид няма как да стане). И му личи от километри

Аз нямам нищо против андроид и цялата им система, ама постовете с wifi-я, тойотите и хуаявея просто бяха върховен булшит.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
OK.
Вие сте прави,аз не съм.
Надявам се с това да се сложи точка спора.
Вие сте прави,аз не съм.
Надявам се с това да се сложи точка спора.
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Най интересното е че тези, които харесват ябълките просто казват че е най добър и това е и не могат да се обосноват
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Мисля, че темата вече е за ключ и автора и няколко пъти вече каза какво мисли да направи и като цяло темата се изчерпа.
Може... Аз засега съм 50:50. 2 Андроид флагмана (за поколенията си) и 2 iPhone-a.Е.Димитров написа:По-скоро е обратното,Айфонаджиите никога не са цъкали андроид и постоянно обясняват колко са зле,без да имат ни най-малка представа.
Това за Тойота е добро, винаги съм се чудил как тая пластмасова пръчка държи такива цени

ъм... единственото хубаво на Гнусмаса ми беше, че като го омазах с един Cynogen (на S3 е катастрофа, на S2 работи уникааално), просто си пляснях официален ROM, който си харесах (английски, че за ментел бяха 2-3 десерта назад), и тръгна за минути...
=> можеш да трещиш квото ти дойде като софт отгоре. Добре се отразява на джоба, особено като тестваш фул версиите на разни offline навигации.
Има си и минуси, от много боза по тела, един приятел разбра чрез фактурата си, че е звънял на sex телефони в други държави. Но няма страшно. Като му го забърсахме тела изцяло, се оправиха нещата.

iPhone-a не е много съгласен с намеренията ми без jail, но какво да се прави

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Е.Димитров написа:TNT написа:Преди ябълката бях с възможно най-якото галакси, което предлагаха. С последните софтуери и т.н.А ти си 2 години назад с ябълките.
Не искам да го подкарваме в пряка реч,но съм убеден че преди написах че следвам естествената еволюция на техниката,било то в компютри или телефони.
Имах и windows,и Симбиан и съответно като излезе 3G си взех и после 3GS,но в един момент когато задобряха андроид си взех SGS2 и видях разликите,възможностите и съответно в момента съм с SGS4,не казвам че е най-добрият,но казвам че възможностите му са доста повече от IPhone.
След година и половина с Xperia Z познай с какво ще си сменя телефона... отново

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Колкото и да не ти харесват тия аифони тука така могат да те убедят че верно да си купиш...
И най-якото е почитателите на ябълките как говорят с едно такова величие все едно като си го купиш 5s вече си една идея по-вървежен...
П.П Човека изрично каза да не му предлагате ябълки и круши но айде и тука да драскаме..
П.П 2 На мен ми е се тая,харесвам и двете,макарче след 1-месец носене на 4s маи ми е малко сложен или аз съм тъп де..

И най-якото е почитателите на ябълките как говорят с едно такова величие все едно като си го купиш 5s вече си една идея по-вървежен...

П.П Човека изрично каза да не му предлагате ябълки и круши но айде и тука да драскаме..
П.П 2 На мен ми е се тая,харесвам и двете,макарче след 1-месец носене на 4s маи ми е малко сложен или аз съм тъп де..

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!