Формула 1 - начало на сезон 2015г.
Модератор: Общи модератори
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: Формула 1 - начало на сезон 2015г.
hell's angel написа:Стига рева с'а . Като ти харесва да гледаш влака, как прави 70 обиколки на Монако си го гледай - никой не те спира. Ама остави и другите да имат право на мнение и да си го изказват. Доста неща можеш да научиш за Формулата от времето преди да стане подвижна реклама от разни подмятания в темите![]()
Ше ме извиняваш, господин колега, ама така може да говориш на село с аверите. Аз ли рева от 2 години насам, че формулата станала не-формула?! Направете си тема и хейтвайте в нея, бе! Защо трябва да ви четем писанията всеки божи ден? Да - чухме ви, че не ви харесва как седят нещата в шампионата, ама това е положението. Споделяме доста от вашите възгледи, ама айде темата да служи за коментар на този сезон, а не на сезони от преди 20 години. Само българина е такова животно, дето като му се зададе да направи нещо той прави квото си знае, и най-често точно обратното. Отворете тема за величието на Формула 1 в миналото и пишете на воля.
Няма спор , че в момента формулата е по-скучна , но тръпката да я гледам си остава. Отново мечтата ми е да отида и да гледам състезание на живо. Ние няма какво да променим , а от мрънкане и хейтене файда няма
И то не ми е скучна , защото няма изпреварвания и т.н. , а защото стратегиите са ограничени до минимум 2 варианта , ако не е единия то следва да е другия. Няма с какво тимовете да се изненадат , освен с по-добрите си коли , то и се вижда класиране как накрая е по двойки ...

И то не ми е скучна , защото няма изпреварвания и т.н. , а защото стратегиите са ограничени до минимум 2 варианта , ако не е единия то следва да е другия. Няма с какво тимовете да се изненадат , освен с по-добрите си коли , то и се вижда класиране как накрая е по двойки ...
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Dirty M5 driveR написа:Ше ме извиняваш......
Извинен си.

Ubi dubium, ibi libertas
Колега, тук сме, за да обменяме мнения, не квалификации. Аз съм израстнал с имената на Лауда, Фитипалди, Пикет, Ричард Груев и инж. Тенчев от най-ранните му години. Не крия, на 49 Лазарника съм. Виждам как през годините непрекъснато под един или друг предлог Ф1 се унищожава. Жиж дамо колко пъти бяха изменени правилата за гумите в последните 10 години
Откакто БМВ се завърна във формулата през 2000г до напускането през 2009 не съм пропуснал нито едно състезание. Дори съм влачил телевизор на 2000м надморска височина, само и само да гледам. За мен BMW F1 08 e една от най красивите коли в историята.
Сегашните пърделници да меко казано трагични. Аз не карам никого да не ги харесва, но това и не дава право на никой да нарежда какво да харесвам аз или другите.

Откакто БМВ се завърна във формулата през 2000г до напускането през 2009 не съм пропуснал нито едно състезание. Дори съм влачил телевизор на 2000м надморска височина, само и само да гледам. За мен BMW F1 08 e една от най красивите коли в историята.
Сегашните пърделници да меко казано трагични. Аз не карам никого да не ги харесва, но това и не дава право на никой да нарежда какво да харесвам аз или другите.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
Много малко хора явно могат да разберат какво искам да кажа, за съжаление... Не целя да обиждам никого. Но вие обиждате всички, които са част от темата, за да споделят тръпката от гледането на този спорт. Колите били пърделници и прахосмукачки, пилотите били разглезени... Аз не виждам как тия определение се вписват в подобна тема. И то да бяха споменати веднъж... а то е всеки втори пост. Няма да си губя времето и спирам да пиша за поредна година. Приятно гледане и хейтване! 

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Dirty M5 driveR е прав като не ви харесва сегашната формула си направете тема за когато ви е харесвала.
Казахте си мнението и ви разбрахме, не виждам къв е смисъла да спорите за едно и също?
Явно ви е кеф да тормозите хората дето ни е интересно.
Казахте си мнението и ви разбрахме, не виждам къв е смисъла да спорите за едно и също?
Явно ви е кеф да тормозите хората дето ни е интересно.

Чета из нета поредни идеи за промени в правилата с цел завръщане на публиката. Отново щяло да има дозареждане, за да вдигнат скоростта на обиколка с 3-4 сек.... Щели да увеличават и силата на звука на двигателите, хихи, как ли ще стане това???
Много ми се иска харесващите сегашния формат да продължат да харесват и един бъдещ такъв. Еднолитрови четирицилиндрови боксери с компресор за вдигане на мощността.
Ще кажете, че е невъзможно? Обяснете го на онези, гледали 3.5 литра V12, 3.0 V10, 2.4 V8 и т.н. и т.н., че ще гледат сегашните "двигатели".
Поздрави!
Много ми се иска харесващите сегашния формат да продължат да харесват и един бъдещ такъв. Еднолитрови четирицилиндрови боксери с компресор за вдигане на мощността.
Ще кажете, че е невъзможно? Обяснете го на онези, гледали 3.5 литра V12, 3.0 V10, 2.4 V8 и т.н. и т.н., че ще гледат сегашните "двигатели".
Поздрави!
Ето едно мнение защо нещата се случват по тоя начин
http://www.bonamyfinch.com/april-2015-milking-f1-brand/
http://www.bonamyfinch.com/april-2015-milking-f1-brand/
what a helluva ride
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Връщането на презареждането зависи от разходите, заяви Тото Волф
http://clubs1.bg/news/v-t-v-35271
за 2017 г.:
- по-бързи с 5 до 6 секунди на обиколка автомобили чрез аеродинамична еволюция, по-широки гуми и намаляване теглото на автомобилите;
- връщане на презареждането;
- двигатели с по-високи обороти с по-висок звук;
- по-агресивен външен вид.
Дискутирани бяха и някои други мерки, които обаче изискват допълнително проучване преди да бъдат прилагани. Те включват:
- общ преглед на формата на състезателния уикенд;
- мерки за това единствено пилотът да има участие при стартовете, без каквото и да е външно съдействие.
http://clubs1.bg/news/v-t-v-35271
за 2017 г.:
- по-бързи с 5 до 6 секунди на обиколка автомобили чрез аеродинамична еволюция, по-широки гуми и намаляване теглото на автомобилите;
- връщане на презареждането;
- двигатели с по-високи обороти с по-висок звук;
- по-агресивен външен вид.
Дискутирани бяха и някои други мерки, които обаче изискват допълнително проучване преди да бъдат прилагани. Те включват:
- общ преглед на формата на състезателния уикенд;
- мерки за това единствено пилотът да има участие при стартовете, без каквото и да е външно съдействие.

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Dirty M5 driveR написа:Много малко хора явно могат да разберат какво искам да кажа,
Разбрахме...
Dirty M5 driveR написа:Информационният дисплей на воланите ми допада доста. Ще изглежда супер при състезанията на тъмно.
Колкото повече копчета и лампички, толкова по-интересно състезание, нали?

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
Не разбирам защо вадите от 9 кладенеца вода да ми покажете, че "не" съм прав. Цитирате мои изказвания извън контекста и кво?! Малоумно е. Събрали сте се тук групичка псевдофенове на спорта и като на седянка се оплаквате що е скучно. Някой да се изкаже, че е доволен и вие го правите на гъз, щото бил харесвал не каквато трябва Формула 1. Спортът се изменя и всеки сам за себе си решава дали му е интересно. Разликата между мен и вас е тази, че аз никога няма да ви нарека антифенове, ако се отречете от спорта (понеже не ви е интересно вече). А вие мен ме плюете цяла тема, защото продължавам да намирам нещо интригуващо във сегашния формат и го споделям, каквато е и целта на темата.
Няма какво повече да кажа.
Няма какво повече да кажа.
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Самият факт че никой не е коментирал състезанието е показателен за това колко интересно беше:

От няколко години смятам че Монако трябва да е вън от календара. Няма как да стане в момента с тоя шампионат интересно състезание там. Изтеглих го от нета тоя път състезанието за да мога да си го превъртам като ми доскучее. Е не превъртах, понеже ми се приспа сериозно, но просто няма такава скука. Дори и от факта че Мерцедес подари една позиция на Ферари не ми стана по-хубаво, показателно е това просто

От няколко години смятам че Монако трябва да е вън от календара. Няма как да стане в момента с тоя шампионат интересно състезание там. Изтеглих го от нета тоя път състезанието за да мога да си го превъртам като ми доскучее. Е не превъртах, понеже ми се приспа сериозно, но просто няма такава скука. Дори и от факта че Мерцедес подари една позиция на Ферари не ми стана по-хубаво, показателно е това просто

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
11-та обиколка и .. последния е затворен с една
А коментаторите се мъчат да ни обяснят колко интересна е битката за 14-то място
Освен да махнат сините флагове, че да стане интересно.
А негритянина как го прецакаха не е истина просто.

Освен да махнат сините флагове, че да стане интересно.

А негритянина как го прецакаха не е истина просто.
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Boyadjiev написа:Самият факт че никой не е коментирал състезанието е показателен за това колко интересно беше:
Монако винаги е била това което в сега, влак от 20 + коли ....
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
ей... тая държава е съставена само от мрънкалници, които се готвят за война
... абе интересно ми е, едно състезание да кажете че ви е харесало... някога
вчера беше супер... хитър, повярвал си младеж, грешката му, и естествения подбор си каза думата
... хареса ми 

вчера беше супер... хитър, повярвал си младеж, грешката му, и естествения подбор си каза думата