Избор на бензиново комби до 10к
Модератор: Общи модератори
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Re: Избор на бензиново комби до 10к
K_Ilkov написа:Хората се опитват да ти помогнат ти недоволстваш, че те офертират![]()
Прав си, да. Благодаря на всички за помощта!

K_Ilkov написа:Така генерализирано - Дизелите м/у 7 и 12 години развалят ли се?
И за това си прав. Твърде общо е.
Някой има ли представа колко се чупят Форд Мондео (TDCi) и Шкода Октавия (TDi) ? Взирам конкретно 1.8/125к.с.- 2.0/140к.с. на Форд и 1.9/105к.с. - 2.0/140к.с. за Фоксваген.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
steeN написа:Карали ли сте ван на дълъг път? Ужасно е. Комби е много по-добре.
Да не говорим, че нито климатика смогва на такова нещо, нито парното.
Възможно най-кофти за мен... ни рак, ни щука.
Карал съм, що?

Няколко генерации на Вито, Рено/Опел Виваро и още няколко из Европата баш ...
Пълни с хора и багаж

Изключително ми е било приятно щото позицията на седене е по-висока, място бол,
на магистралата все тая ... 120-130 си вървят спокойно даже и неколко глоби имам за скорост

А Грандиса като цяло е далече от ван ... някакво пораснало комби да, ама ван - не мисля.

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Айде добре, не ван, миниван. Имам предвид Мазда 5, Тойота Венза и подобни. Комбито има център на тежестта като нормален автомобил и не е такъв аквариум вътре. А тия пък големите ванове, вече и пари да ми дават не карам такива неща, седнал като на куненски стол и се клати все едно си на лодка.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
u`F`o написа:K_Ilkov написа:Хората се опитват да ти помогнат ти недоволстваш, че те офертират![]()
Прав си, да. Благодаря на всички за помощта!Оценявам, че давате идеи и съвети.
Някой има ли представа колко се чупят Форд Мондео (TDCi) и Шкода Октавия (TDi) ? Взирам конкретно 1.8/125к.с.- 2.0/140к.с. на Форд и 1.9/105к.с. - 2.0/140к.с. за Фоксваген.
За ВАГ двигателите 1.9 (105 к.с.)е доказала се железарка, тоя 2.0 правеше някакви проблеми - или бяха буталата или не що по блока, не си спомням вече. На Форда двигателите си спомням, че хвърляха дюзи и те бяха много скъпи. Предимство на 2.0 е, че е с верига.
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Еми... Значи колегата е готов за VAG форума или някав японски, темата тука е като за ключ май.
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Как може да ви харесват гробници на по 600 000 реални км.? Всички 15 годишни са такива.
Иначе всяка втора обява за такива дърти барутници е тип -
"колата уникат - карана е от 53 набор...карана е от жена ми само в събота....тинтириминти....мотора измит...и след 1500 км. теква като лейка!
Ще предложа Дачия Лоугън с 3 г. гаранция!
Знам че ще ме обявите за луд щом предлагам Дачия пред бмв на 600 000 км.
"колата уникат - карана е от 53 набор...карана е от жена ми само в събота....тинтириминти....мотора измит...и след 1500 км. теква като лейка!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Демирев написа:Как може да ви харесват гробници на по 600 000 реални км.? Всички 15 годишни са такива.
Верно ли са на по толко

За румънската алтернатива те изпреварих ама не кълве

Аз па не разбирам къф кеф е румънското рено ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
skipper написа:u`F`o написа:K_Ilkov написа:Хората се опитват да ти помогнат ти недоволстваш, че те офертират![]()
Прав си, да. Благодаря на всички за помощта!Оценявам, че давате идеи и съвети.
За ВАГ двигателите 1.9 (105 к.с.)е доказала се железарка, тоя 2.0 правеше някакви проблеми - или бяха буталата или не що по блока, не си спомням вече. На Форда двигателите си спомням, че хвърляха дюзи и те бяха много скъпи. Предимство на 2.0 е, че е с верига.
1.9 105/131 са си кучета верно е, за 2.0 до 2005 големи митове за дюзите или поне при ауди тъй се чуваше, ма то май маторя е същия ако па се решиш гледай поне 2006г. За мондеото единствено, което знам от майстори е, че мотора трябва да е нещо си Ендура Д, обаче не съм сигурен дали не са по-задни години тея мотори.

- Демирев
- ентусиаст
-
К. ИЛКОВ - Кефа с румънското рено е че му сваляш найлоните от всякъде. Един път в годината отиваш да пиеш кафе докато ти сменят безплатно маслото и филтрите. Докато с 15 годишното 6 цл. бмв-ауди-пасат 2.5 турбо-дизел....стоиш в сервиза всеки месец и ревеш с крокодилски сълзи като чуеш 4 цифреният ремонт с труда и частите.
И най-важното знаеш че имаш поне 6 налични еърбега. В кошника всички са изгърмени и с изкл. лампа.
Иначе Дачия е дърво. И аз бих събрал още малко или на безлихвен лизинг за 2 г. с първ.вноска 50% Шкода Рапид.
Това ми е мнението. Втора употреба вече никога! Още повече вече никога от Германия - всичко там е блъскано по 3 пъти и на по 600 000 км.
И най-важното знаеш че имаш поне 6 налични еърбега. В кошника всички са изгърмени и с изкл. лампа.
Иначе Дачия е дърво. И аз бих събрал още малко или на безлихвен лизинг за 2 г. с първ.вноска 50% Шкода Рапид.
Това ми е мнението. Втора употреба вече никога! Още повече вече никога от Германия - всичко там е блъскано по 3 пъти и на по 600 000 км.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Избор на бензиново комби до 10к
Е ти си купил е46 320д, може би най-голямата трагедия на БМВ. Не че и последните не ядат турбота, ама не може да караш дизел като бензин...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Демирев
- ентусиаст
-
Това към кой беше?
Аз съм с Е46 - 1895 сс 118 к.с.....трябва ли да пояснявам че това е бензин...още повече съм писал и Заволи....и Е46 със турбо няма....ваноси имат и то само някои....
мале-мале-мале....
Е46 1.9 не е дизел нито пък има турбо и ваноси
ужассс!!! в бмв форум сме уж

Майко мило....не ми се беше налагало отдавна да обеснявам че БМВ Е46 1.9 не е дизел

Аз съм с Е46 - 1895 сс 118 к.с.....трябва ли да пояснявам че това е бензин...още повече съм писал и Заволи....и Е46 със турбо няма....ваноси имат и то само някои....

Майко мило....не ми се беше налагало отдавна да обеснявам че БМВ Е46 1.9 не е дизел

Бати генералните заключения - от Германия всички коли били по 600к км
Тва че вас са ви го набутали 2 ката и сега ревете , не значи че не може да се намери читава кола
Темата общо взето е пълен фъш , то не бяха виещи Мерцедеси , скърцащи Е36ци ... ся всичко що е Germany = 600k km
Човека иска удобна и комфортна кола главно за извънградско , вие му предлагате Дачия

Тва че вас са ви го набутали 2 ката и сега ревете , не значи че не може да се намери читава кола

Темата общо взето е пълен фъш , то не бяха виещи Мерцедеси , скърцащи Е36ци ... ся всичко що е Germany = 600k km

Човека иска удобна и комфортна кола главно за извънградско , вие му предлагате Дачия

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
39ките след фейс имат осем еърбега, даже има и с десет но рядко.. 46цата също е с осем..
Аз се возя с 15 годишно е46 на 142к километра, бащата с е39 дизел 15 годишно на 180к километра.. съдейки само по личната статистика (да не включвам всички 15 годишно БМВ та дето са минали през мен) малко крайни са ти заключенията за 15 годишните варели..
Аз се возя с 15 годишно е46 на 142к километра, бащата с е39 дизел 15 годишно на 180к километра.. съдейки само по личната статистика (да не включвам всички 15 годишно БМВ та дето са минали през мен) малко крайни са ти заключенията за 15 годишните варели..

Демирев написа:К. ИЛКОВ - Кефа с румънското рено е че му сваляш найлоните от всякъде. Един път в годината отиваш да пиеш кафе докато ти сменят безплатно маслото и филтрите. Докато с 15 годишното 6 цл. бмв-ауди-пасат 2.5 турбо-дизел....стоиш в сервиза всеки месец и ревеш с крокодилски сълзи като чуеш 4 цифреният ремонт с труда и частите.
Карам 528 е39 вече 3-та година почти, нямам газ, влизъл съм в сервиз 1 път да сменя цялото окачване отпред и отзад и..това е, нито един еър бег не ми е гръмнал, карам по около 20 000 км на година. Кеф с румънското рено няма, а коли има всякакви, и потрошени и здрави. Ако за 4-цифрен ремонт визирам около 1000-2000 лв, ревеш с крокодилски сълзи, нова кола трудно ще си позволиш.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Демирев написа:Кефа с румънското рено е че му сваляш найлоните от всякъде. Един път в годината отиваш да пиеш кафе докато ти сменят безплатно маслото и филтрите.

Сменяй не само хапчетата, ами дилъра като цяло

Въобще качвал ли си се в такова румънско дърво, каквото препоръчваш??? Пластмасите са по-зле от тези на китайските боклуци в джъмбо... И това е най-малкото... Даже не ми се коментира...
Последна промяна drago_pavlov на 24 Авг 2015, 8:38, променена общо 2 пъти
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.