Настройват ли медиите населението срещу БМВ собствениците?
Модератор: Общи модератори
- PolandBall
- младши ентусиаст
-
- Кара: Carless
- Мечтае да кара: Всичкото ///M
Re: Настройват ли медиите населението срещу БМВ собственицит
Хубава тема, и да, според мен медиите определено настройват обществото срещу хората които карат БМВ. В новинарски сайт за местните новини, като се спомене за инцидент с БМВ, отдолу в коментарите се счупват да изливат помия и комплекси всички "примерни" водачи на мпс. Но истина е, че има хора дето зимат дърти бававрки и ги ръчкат колкото може до ламаританата и от там идва и лошата слава, но това далече не прави всички собственици на БМВ такива. За съжеление хората са доста плиткоумни и лесно се потдават на манипулация... 

Khrevsu tvahyu gradu tore! Khrevsu kvatro midvhu piedhvro! Khrevsu Kristo midhvu? vhradro! Medvro vhtrienn utrah vreghgrho.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
понякога има защо, тоя малкия каиш, ако беше с LOGAN или Fiat 500 нямаше да убие жената
http://www.blitz.bg/news/article/378166

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
vicho написа:понякога има защо, тоя малкия каиш, ако беше с LOGAN или Fiat 500 нямаше да убие жената![]()
Да, можеше да убие момичето до него... няма нужда от хвърляне на боб.

- vicho
- старши ентусиаст
-
In_Memoriam написа:Да, можеше да убие момичето до него... няма нужда от хвърляне на боб.
има, има, защото както знаем черния X5 дава недосегаемост и предимство, ако е с нормална кола няма такова нещо...
в статията пише "младежа бил подлъган от мощното возило"

- Stahlblau
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: направо.
- Мечтае да кара: настрани!
- Детайли за колата: винаги на борд.
Случай от днес. Карам си съвсем кротко в дясно с 40 и се кефя на слънцето. Днес беше много приятно, аз съм излязъл обедна почивка и си свиркам. Виждам патрулка на булеварда по-надолу. Правя бърза проверка на скорост, светлини, колан - всичко ок. Да обаче ме спират. Проверяват ми документите - всичко наред. Зимни гуми имам. И полицая ми казва следното:
- Много мразя такива самодоволни водачи на най-противната марка като тебе! Я да те видя аптечка имаш ли?
- Имам, разбира се. - казвам му аз.
Слизам показвам му я. А той видимо почна да променя цвета на лицето си, защото нямаше за какво да се хване. Като видя, че ще трябва да си ходя без нищо, ми каза:
- Айде бягай - ти по-надолу ша блъснеш някой и тогава ше те видим, дали ще си толкова усмихнат...
И аз... ъъъ...
Нито съм състезател, нито нещо. Не съм известен на полицията с нищо, даже нямам отнети точки откакто съм шофьор. Просто карах в дясно, слушах си радио Фреш и се кефех на слънцето, без да преча - без да нарушавам правилата, и получих това отношение?! Дабъл ю Ти Еф?!
- Много мразя такива самодоволни водачи на най-противната марка като тебе! Я да те видя аптечка имаш ли?
Слизам показвам му я. А той видимо почна да променя цвета на лицето си, защото нямаше за какво да се хване. Като видя, че ще трябва да си ходя без нищо, ми каза:
- Айде бягай - ти по-надолу ша блъснеш някой и тогава ше те видим, дали ще си толкова усмихнат...
И аз... ъъъ...

Нито съм състезател, нито нещо. Не съм известен на полицията с нищо, даже нямам отнети точки откакто съм шофьор. Просто карах в дясно, слушах си радио Фреш и се кефех на слънцето, без да преча - без да нарушавам правилата, и получих това отношение?! Дабъл ю Ти Еф?!

Въпреки умората сляпо вярвам на хората...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
"Ако вервате на журналисти, по добре се гръмнете..." Не го пиша това за пръв път, няма и да е за последен. Всеки който направи катастрофа със смъртен случай и е нарушил закона за движение по пътищата трябва да лежи в затвора! Дали е с БМВ или не, няма значение. Простотии и наглости си позволяват всякакви хорица със всякакви автомобилчета...
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- vicho
- старши ентусиаст
-
KPETEH написа:"Ако вервате на журналисти, по добре се гръмнете..." Не го пиша това за пръв път, няма и да е за последен. Всеки който направи катастрофа със смъртен случай и е нарушил закона за движение по пътищата трябва да лежи в затвора! Дали е с БМВ или не, няма значение. Простотии и наглости си позволяват всякакви хорица със всякакви автомобилчета...
баце, тоя с X5-цата е невинен да направи катастрофа със смъртен случай в града, are you serious?!?!?!

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Прочети пак!
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
Stahlblau написа:Случай от днес. Карам си съвсем кротко в дясно с 40 и се кефя на слънцето. Днес беше много приятно, аз съм излязъл обедна почивка и си свиркам. Виждам патрулка на булеварда по-надолу. Правя бърза проверка на скорост, светлини, колан - всичко ок. Да обаче ме спират. Проверяват ми документите - всичко наред. Зимни гуми имам. И полицая ми казва следното:
И аз... ъъъ...![]()
Същата работа днес като се връщах от работа - бяха се скрили на спирката на Ботев и Кочев и за късмет пред мен едно E36, зад мен една Х5. Само докато видяха е36цата и скокнаха на средата на пътя и ни спират и трите коли. Спирам и аз и оня се доближава: Ти пък защо спря, айде махай се и аз

Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Мен пък ме спират веднъж на 2 години. Без майтап, пък си карам постоянно. Даже сега като се замисля, изобщо не се сещам кога за последно са ме спирали.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
И на мен не ми върви с полицаите. С колата (Х3) не са ме спирали НИТО ВЕДНЪЖ откакто я купих пролетта на 2012-та, а с мотора само 2 пъти за 5 сезона и то за го разгледат. Сравнително рядък модел е... А със служебното Пежо са ме спирали доста. Понякога минавам покрай "засадата", наловили са 5 - 6 автомобила, аз намалявам, а ченгето ми маха с палката - заминавай... Не знам защо така, чак обидно ми става...
Excellent! Steven is my name!
Старата е36ца 2 години я карах като мисля че не са ме спирали нито един път с нея. Друг познат с е36 го спират де що го видят ,но неговата е със спортни гърнета шарени джанти ,окачване ала бала явно има значение как изглежда колата не е само до марката 

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Borymeckata написа:Не знам защо така, чак обидно ми става...

Колегите,които ги спират рядко сте в провинцията,на мен рекорда ми в Сф е 3 или 4 май пъти за вечерта,дали не беше за 2 часа..(карам безкрайно масова,стара и безлична кола,в 99 процента от времето бавно и пенцюнерската)

П.С. бръсна се сравнително редовно,не гледам лошо,бицепсите ми не са големи,татоси йок..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
seimo написа:Друг познат с е36 го спират де що го видят ,но неговата е със спортни гърнета шарени джанти ,окачване ала бала явно има значение как изглежда колата не е само до марката
Точно

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Е добре, че не си купих юFK... че с моя стенс, гърне (или липса на такова) и номер който не е на стандартното място... 1 спиране нямам за 3-4г :d
Или всъщност имам едно при някаква акция тип "светлина". Бях първа кола на кръстовище на червено и единствено БМВ, ама не беше тенденциозно, просто щото спряха още 3 коли (3 патрула бяха).
Явно в Плд полицията се кефи на ниски коли.
Или всъщност имам едно при някаква акция тип "светлина". Бях първа кола на кръстовище на червено и единствено БМВ, ама не беше тенденциозно, просто щото спряха още 3 коли (3 патрула бяха).
Явно в Плд полицията се кефи на ниски коли.