Настройват ли медиите населението срещу БМВ собствениците?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Carless
Мечтае да кара: Всичкото ///M

Re: Настройват ли медиите населението срещу БМВ собственицит

Мнение от PolandBall » 03 Дек 2015, 22:45

Хубава тема, и да, според мен медиите определено настройват обществото срещу хората които карат БМВ. В новинарски сайт за местните новини, като се спомене за инцидент с БМВ, отдолу в коментарите се счупват да изливат помия и комплекси всички "примерни" водачи на мпс. Но истина е, че има хора дето зимат дърти бававрки и ги ръчкат колкото може до ламаританата и от там идва и лошата слава, но това далече не прави всички собственици на БМВ такива. За съжеление хората са доста плиткоумни и лесно се потдават на манипулация... :kuku:
Khrevsu tvahyu gradu tore! Khrevsu kvatro midvhu piedhvro! Khrevsu Kristo midhvu? vhradro! Medvro vhtrienn utrah vreghgrho.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 04 Дек 2015, 10:51

понякога има защо, тоя малкия каиш, ако беше с LOGAN или Fiat 500 нямаше да убие жената :help:

http://www.blitz.bg/news/article/378166
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 04 Дек 2015, 11:46

vicho написа:понякога има защо, тоя малкия каиш, ако беше с LOGAN или Fiat 500 нямаше да убие жената :help:

http://www.blitz.bg/news/article/378166

Да, можеше да убие момичето до него... няма нужда от хвърляне на боб. :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 04 Дек 2015, 13:44

In_Memoriam написа:Да, можеше да убие момичето до него... няма нужда от хвърляне на боб. :yes:

има, има, защото както знаем черния X5 дава недосегаемост и предимство, ако е с нормална кола няма такова нещо...

в статията пише "младежа бил подлъган от мощното возило" :kuku:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: направо.
Мечтае да кара: настрани!
Детайли за колата: винаги на борд.

Мнение от Stahlblau » 04 Дек 2015, 16:10

Случай от днес. Карам си съвсем кротко в дясно с 40 и се кефя на слънцето. Днес беше много приятно, аз съм излязъл обедна почивка и си свиркам. Виждам патрулка на булеварда по-надолу. Правя бърза проверка на скорост, светлини, колан - всичко ок. Да обаче ме спират. Проверяват ми документите - всичко наред. Зимни гуми имам. И полицая ми казва следното:
- Много мразя такива самодоволни водачи на най-противната марка като тебе! Я да те видя аптечка имаш ли?
- Имам, разбира се. - казвам му аз.
Слизам показвам му я. А той видимо почна да променя цвета на лицето си, защото нямаше за какво да се хване. Като видя, че ще трябва да си ходя без нищо, ми каза:
- Айде бягай - ти по-надолу ша блъснеш някой и тогава ше те видим, дали ще си толкова усмихнат...
И аз... ъъъ... :kuku:

Нито съм състезател, нито нещо. Не съм известен на полицията с нищо, даже нямам отнети точки откакто съм шофьор. Просто карах в дясно, слушах си радио Фреш и се кефех на слънцето, без да преча - без да нарушавам правилата, и получих това отношение?! Дабъл ю Ти Еф?! :conf:
Въпреки умората сляпо вярвам на хората...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 04 Дек 2015, 16:14

"Ако вервате на журналисти, по добре се гръмнете..." Не го пиша това за пръв път, няма и да е за последен. Всеки който направи катастрофа със смъртен случай и е нарушил закона за движение по пътищата трябва да лежи в затвора! Дали е с БМВ или не, няма значение. Простотии и наглости си позволяват всякакви хорица със всякакви автомобилчета...
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 04 Дек 2015, 16:24

KPETEH написа:"Ако вервате на журналисти, по добре се гръмнете..." Не го пиша това за пръв път, няма и да е за последен. Всеки който направи катастрофа със смъртен случай и е нарушил закона за движение по пътищата трябва да лежи в затвора! Дали е с БМВ или не, няма значение. Простотии и наглости си позволяват всякакви хорица със всякакви автомобилчета...

баце, тоя с X5-цата е невинен да направи катастрофа със смъртен случай в града, are you serious?!?!?! :banghead:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 04 Дек 2015, 16:30

Прочети пак!
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: сред идиоти.
Мечтае да кара: e31 850csi

Мнение от skipper » 04 Дек 2015, 18:27

Stahlblau написа:Случай от днес. Карам си съвсем кротко в дясно с 40 и се кефя на слънцето. Днес беше много приятно, аз съм излязъл обедна почивка и си свиркам. Виждам патрулка на булеварда по-надолу. Правя бърза проверка на скорост, светлини, колан - всичко ок. Да обаче ме спират. Проверяват ми документите - всичко наред. Зимни гуми имам. И полицая ми казва следното:
- Много мразя такива самодоволни водачи на най-противната марка като тебе! Я да те видя аптечка имаш ли?
- Имам, разбира се. - казвам му аз.
Слизам показвам му я. А той видимо почна да променя цвета на лицето си, защото нямаше за какво да се хване. Като видя, че ще трябва да си ходя без нищо, ми каза:
- Айде бягай - ти по-надолу ша блъснеш някой и тогава ше те видим, дали ще си толкова усмихнат...
И аз... ъъъ... :kuku:

Нито съм състезател, нито нещо. Не съм известен на полицията с нищо, даже нямам отнети точки откакто съм шофьор. Просто карах в дясно, слушах си радио Фреш и се кефех на слънцето, без да преча - без да нарушавам правилата, и получих това отношение?! Дабъл ю Ти Еф?! :conf:

Същата работа днес като се връщах от работа - бяха се скрили на спирката на Ботев и Кочев и за късмет пред мен едно E36, зад мен една Х5. Само докато видяха е36цата и скокнаха на средата на пътя и ни спират и трите коли. Спирам и аз и оня се доближава: Ти пък защо спря, айде махай се и аз :shock: Явно пак има анти-BMW кампания в Плевен :dunno:
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 04 Дек 2015, 18:37

Мен пък ме спират веднъж на 2 години. Без майтап, пък си карам постоянно. Даже сега като се замисля, изобщо не се сещам кога за последно са ме спирали.

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 04 Дек 2015, 18:53

И на мен не ми върви с полицаите. С колата (Х3) не са ме спирали НИТО ВЕДНЪЖ откакто я купих пролетта на 2012-та, а с мотора само 2 пъти за 5 сезона и то за го разгледат. Сравнително рядък модел е... А със служебното Пежо са ме спирали доста. Понякога минавам покрай "засадата", наловили са 5 - 6 автомобила, аз намалявам, а ченгето ми маха с палката - заминавай... Не знам защо така, чак обидно ми става...
Excellent! Steven is my name!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 04 Дек 2015, 19:00

Старата е36ца 2 години я карах като мисля че не са ме спирали нито един път с нея. Друг познат с е36 го спират де що го видят ,но неговата е със спортни гърнета шарени джанти ,окачване ала бала явно има значение как изглежда колата не е само до марката :lol:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 04 Дек 2015, 21:53

Borymeckata написа:Не знам защо така, чак обидно ми става...
:mhihi:
Колегите,които ги спират рядко сте в провинцията,на мен рекорда ми в Сф е 3 или 4 май пъти за вечерта,дали не беше за 2 часа..(карам безкрайно масова,стара и безлична кола,в 99 процента от времето бавно и пенцюнерската) :dunno:
П.С. бръсна се сравнително редовно,не гледам лошо,бицепсите ми не са големи,татоси йок..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 04 Дек 2015, 22:11

seimo написа:Друг познат с е36 го спират де що го видят ,но неговата е със спортни гърнета шарени джанти ,окачване ала бала явно има значение как изглежда колата не е само до марката :lol:

Точно :yes: Един приятел с Е46 с FK окачване, 18-ки и гърне :mhihi: са го спирали 3 пъти, само докато АЗ съм се возел :shock: Всеки път с яко проверки. В Бургас даже проверяваха и друго момче в колата, лични карти а-у :kuku: Яко заяждане.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 05 Дек 2015, 9:04

Е добре, че не си купих юFK... че с моя стенс, гърне (или липса на такова) и номер който не е на стандартното място... 1 спиране нямам за 3-4г :d

Или всъщност имам едно при някаква акция тип "светлина". Бях първа кола на кръстовище на червено и единствено БМВ, ама не беше тенденциозно, просто щото спряха още 3 коли (3 патрула бяха).

Явно в Плд полицията се кефи на ниски коли.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата