Бой в центъра на Враца завърши със смърт

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Re: Бой в центъра на Враца завърши със смърт

Мнение от doomy525 » 16 Яну 2016, 9:25

Въздържах се да пиша в тази тема..
Жалко за момчето - един невинен живот си отиде..
Другото е без значение..
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d & 322ci
Мечтае да кара: e30 с V8

Мнение от Silverlight » 16 Яну 2016, 9:27

Много ясно, че страната на момчето лъже в негова полза. В репортажа приятелката и казва, че е викала с цяло гърло и се опитвала да спре кола, за да закарат момчето в болница пък в видеото само се разхожда, аз не виждам да вика или да се опитва да спре кола?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 16 Яну 2016, 11:15

Абе, че един млад живот си е отишъл е така, но сега медиите съсипват умишлено още два живота. И никой няма да си понесе отговорността. И лъжливата прияъелка и медии, никой. Случая ще утихне до2 седмици най-много, след това чакаме следващата причина да попсуваме. Всички ние казваме "нормално е" гаджето да лъже, повчето от нас го казват като чадт от речта, като паразитен израз, без да влагаме истинският смисъл, защото не е нормално. Това е лъжа, лъже свидетелстването е престъплние.

А иначе като човек с няколко дребни регистрации, лапешки глупащини, простъпки, винаги се замислям, че ако ми се случи нещо подобно, директно отивам на бесилката, ще ме изкарат най-големия изрод на света. А тива, че съм си понесъл отговорността и наказанието, определени от държавата не ги касае, отсрещната страна лъже като разпрана, аз съм осъждан, иди доказвсй, че нямаш сестра
Без страх, без спирачка!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39

Мнение от wladio » 16 Яну 2016, 11:29

MatriX_Fucked написа:Абе, че един млад живот си е отишъл е така, но сега медиите съсипват умишлено още два живота. И никой няма да си понесе отговорността. И лъжливата прияъелка и медии, никой. Случая ще утихне до2 седмици най-много, след това чакаме следващата причина да попсуваме. Всички ние казваме "нормално е" гаджето да лъже, повчето от нас го казват като чадт от речта, като паразитен израз, без да влагаме истинският смисъл, защото не е нормално. Това е лъжа, лъже свидетелстването е престъплние.

А иначе като човек с няколко дребни регистрации, лапешки глупащини, простъпки,
винаги се замислям, че ако ми се случи нещо подобно, директно отивам на бесилката, ще ме изкарат най-големия изрод на света. А тива, че съм си понесъл отговорността и наказанието, определени от държавата не ги касае, отсрещната страна лъже като разпрана, аз съм осъждан, иди доказвсй, че нямаш сестра

:yes:

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 16 Яну 2016, 11:29

Само на мен ли ми се струва, че тоя пич като си падна, сам си тресна главата в бетонния стълб на портата отзад?
Si non confectus, non reficiat.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 16 Яну 2016, 11:41

Кой крив, кой прав, ще се разбере, но този случай е нещото, което преля чашата на търпението. На обикновените хора им е писнало от мутри, селски биячи, Ценко Чоковци и подобна сган, която ги тероризира вече 20 години и са готови за най-малкото нещо да изпратят някой на бесилото. Живея в този регион и тук си е дива работа и простотия в стил средата на 90-те. Всеки е облякъл трите ленти, гледа страшно и се занимава с далавери. Просточора боготвори Ценко Чоков, защото бил раздавал собствено правосъдие и има ебаси ланеца. Съдебната система и полицията са мърляви и местните мутри, че дори и техните синове се изживяват като феодали. Та тези двамата братя ще го отнесат, дори да са невинни. Иначе Бойко рискува народното недоволство да го свали за втори път. Ако бяха програмисти в дънки и мърляви пуловерчета в стил Стив Джобс, никой нямаше да протестира, но това са си мини мутренца с автокъща и прякори. Също така тази част на годината е най-депресарската и всичко е изкрейзило. Повечето протести, бунтове и подобни истории по времето на прехода са се случвали точно по това време. Управляващите го знаят и ще се опитата да потушат народното недоволство. Иначе както сме кротък народ, така нещата могат да ескалират много бързо и да развалят комфорта на Баце и компания.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d & 322ci
Мечтае да кара: e30 с V8

Мнение от Silverlight » 16 Яну 2016, 14:46

Линк към видео материала.
Колеги, ако има някой който е учил психика, може ли да каже това въртене на очите насам-натам, какво означава? :kuku:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E53 4.8, X6 2008 и X5 2011 5.0i
Мечтае да кара: новата М X5 ...
Детайли за колата: всичките са манияяяяяяяя....

Мнение от vlado6669 » 16 Яну 2016, 15:18

Извинявам се предварително, не визирам никого но "бедните" хорица са смазани и не от сега и не от скоро. Предлага им се малко хляб и малко зрелище от медийте, свързани с една трагедия причинена от пълната липса на толерантност и уважение към другите нормални хорица. Култ само към "мутри и батки" и сакън да не се забъркаш с някой такъв си седиш и снимаш. Всеки втори ходи като буре с барут с тлеещ фитил, малка искра и бум - ама не пред когото трябва, и отишъл си млад живот и двама, който никога няма да са същите ... От друга страна по същото време, близко до нулата протести, оправдана съдийка от "перфектната" ни съдебна система, държава, магистрали, почти никакъв външен дълг..... няма корупция, няма корумпирани в затвора... всичко ни е на 6. Три дни се пошумя за горивата, за винетките....ама каква медиина драма се изви за трагедията в Враца, дет въобще не е ясно кой крив кой прав, дано поне за това дело съда и прокуратурата свършат неква работа. И Хорица дет едвам свързват двата края ама си гласуват за Боко и кервана, а той си върви добре едни фирми печелят почти всички търгове, дълга се трупа... и те така... :cry:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 16 Яну 2016, 17:11

vlado6669 написа:Извинявам се предварително, не визирам никого но "бедните" хорица са смазани и не от сега и не от скоро. Предлага им се малко хляб и малко зрелище от медийте, свързани с една трагедия причинена от пълната липса на толерантност и уважение към другите нормални хорица. Култ само към "мутри и батки" и сакън да не се забъркаш с някой такъв си седиш и снимаш. Всеки втори ходи като буре с барут с тлеещ фитил, малка искра и бум - ама не пред когото трябва, и отишъл си млад живот и двама, който никога няма да са същите ... От друга страна по същото време, близко до нулата протести, оправдана съдийка от "перфектната" ни съдебна система, държава, магистрали, почти никакъв външен дълг..... няма корупция, няма корумпирани в затвора... всичко ни е на 6. Три дни се пошумя за горивата, за винетките....ама каква медиина драма се изви за трагедията в Враца, дет въобще не е ясно кой крив кой прав, дано поне за това дело съда и прокуратурата свършат неква работа. И Хорица дет едвам свързват двата края ама си гласуват за Боко и кервана, а той си върви добре едни фирми печелят почти всички търгове, дълга се трупа... и те така... :cry:

Изображение

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 17 Яну 2016, 2:07

http://nakratko.bg/category/58/102627/

Сега пък нямат пари да го погребат. Уж 3-4 коли продаваше докато беше жив и някакви части за скутер и какво ли не, а сега изведнъж нямат пари...

П.П. сега видях обявата за аудито е свалена както и обявите за голфа, маздата и какво беше там. И сега казват че нямат пари за погребение за да се засили филма.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 17 Яну 2016, 9:51

Zagy написа:Само на мен ли ми се струва, че тоя пич като си падна, сам си тресна главата в бетонния стълб на портата отзад?

+1
Аз бой не видях ( линка към клипа във ФБ,пуснат от КРЕТЕН)
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 17 Яну 2016, 10:46

ukelichko написа:Много се дразня като чета по-горните постове за лъвове и мишки и подобни свръх-мега-хипер-битурбо селски изказвания. Какво значи да си лъв или мишка. Според селяните не трябвало един вид да си оставяш магарето в калта, трябвало да си мъж, да се бориш, да отвръщаш на ударите, да си силен. ОК, но в селските им главици това значи да се прередиш на опашката, да псуваш и да се заканваш по кръстовищата, да налиташ на бой(обикновено на по-слаби), да се държиш нагло и за най-малкото нещо да правиш скандал. Ако се държиш възпитано, преглъщаш по някоя случка с която така или иначе не можеш да се пребориш, спазваш правилата за движение, изпълняваш нарежданията на мениджъра в работата, то ти си мишка, толераст, педераст, мекотело и т.н. Е драги лъвове и борци, като сте такива и сте принципни, защо работите за 800 лева? Защо не се борите, нали сте борци? Защо в страната ви няма свястно здравеопазване, полиция, съдебна система и образование? Къде сте бе лъвове -борци. Защо като сте толкова борбени и не си оставяте магарето в калта се движите с коли на по 10+години по пътища като лунен пейзаж. Защо ви прецакват банки, застрахователи, общински администрации и други подобни. Борете се бе!!!! Преборете се мангалите да не ограбват бабите ви по селата. Преборете се родителите ви да не получават мизерни пенсии. Направете въстание, поведете революцията, която ще изчисти всички смрадове от властта и най-после ще заживеем в нормална държава. Вие, лъвовете ни поведете, ние мишките ще ви подкрепим и на по-късен етап всички ще заживеем щастливо. Ама не ви стиска, нали? Виждал съм много принципни лъвове през 97-ма, но всички бяха на страната на комунистите и полицията, защото нещата можеха доста да загрубеят и не беше като да правиш скандали пред хоремага на село. Та и тогава за пореден път се наложи мишките и енетелектуалците да поведат протестите. Вие сте лъвове, както казах само за дребните неща, иначе за глобалните сте по-мишки и от Мики Маус. И като се срещнаха няколко врачански лъва, какво стана? Единият лъв си отиде, другите двама ще изгният в пандиза заради някакво тъпо спречкване и селски комплекси. Предполагам всички са бързали и от тези секунди през които единият лъв е трябвало да изчака е зависел животът му. По ирония се оказа, че е точно обратното.....Бог да го прости момчето. Живеем в държава с ненормално население и сбъркани ценности, за съжаление.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39

Мнение от wladio » 17 Яну 2016, 10:52

larbi написа:http://nakratko.bg/category/58/102627/

Сега пък нямат пари да го погребат. Уж 3-4 коли продаваше докато беше жив и някакви части за скутер и какво ли не, а сега изведнъж нямат пари...

П.П. сега видях обявата за аудито е свалена както и обявите за голфа, маздата и какво беше там. И сега казват че нямат пари за погребение за да се засили филма.

Тия хора надали осъзнават каква бърканица забъркаха,но вече прекаляват. Дано всичко излезе наяве,и аз мисля че ще се случи скоро. Ако не бяха медиите отдавна да е станало.

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 17 Яну 2016, 13:07

larbi написа:http://nakratko.bg/category/58/102627/

Прекалено съмнителна стана тази работа... :kuku:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 17 Яну 2016, 14:00

Ето нещо, което не е точно по темата, но в едната от статиите е споменат случая, а и показват някои неща относно модели на подражание и т.н:
http://www.webcafe.bg/id_1532771463
http://www.webcafe.bg/webcafe/obshtestv ... 4522_arena
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата