Pulev - Chisora КРАЙ!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Re: Pulev - Chisora КРАЙ!

Мнение от Biankonero » 08 Май 2016, 13:01

Там където играят големите пари няма как всичко да е чисто. Майк Тайсън беше атрактивен и неконтрулируем - веднага му спретнаха едно изнасилване и отиде в историята. Това не е от значение. От значение е, че имаме сънародник на толкова високо ниво, при това шампион. Може би няколко човека са над неговото ниво. Та това е, което мен специално ме радва - че българския флаг се развя снощи пред многомилионна аудитория от целия свят - това е важното.

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 08 Май 2016, 13:54

Не народ а мърша...
Лек ден! :)
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: видимо доволен
Мечтае да кара: само за удоволствие...
Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко

Мнение от ~Мишо~ » 08 Май 2016, 14:34

Larbi написа:Не знам тези които са горди с Пулев от какво са горди точно...

Европейски шампион, стопляш ли? :idea: Ти вероятно имаш много по-високи успехи в нещо, що не ги направиш достояние? Ще се гордея и с теб, обещавам! Само дето за сега е :arrow:
boksioraE39 написа:Не народ а мърша...

:winky:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Re: Pulev - Chisora 7.05 по Diema Sport 22 ч.

Мнение от Top Gun Maverick » 08 Май 2016, 14:58

Още в началото на темата много му се смеехте на нашия, ама ви казах, че така ще стане:

Top Gun Maverick написа:Всички се смеете, ама аз пък мисля, че нашия ще бие. Много бях разочарован от изцепките му преди и след мача с Кличко, но този макак пък наистина трябва да се научи на уважение защото ако нашия не уважи Кличко(от комплексарщина и безпомощност)то тоя си е пълен селянин и е типичен пример за израсъл в бедно семейство, който като види някой лев и си мисли, че целия свят е негов. Когато наплю Кличко в лицето си отнесе порцията бой, този път дано пак си я поеме, а нашия да получи втори и последен шанс за световните титли.

Какъвто и да е Пулев, само него имаме в бокса. И мен ме е срам за приказките му преди и след мача с Кличко, но все пак трябва да го подкрепяме. Нали видяхте публиката, която далеч не бе съставена предимно от Българи, как го подкрепяше снощи? Разбира се за това голяма роля и това, че за да подкрепи противника, зрителя трябва да е поне наполовина имбецил, колкото е Чисора. Сега пътя към титлата отново е отворен и нашия ще трябва да си го заслужи. Честно казано не мисля, че онзи Фюри е с нещо повече от Пулев. Това, че победи един вече слизащ от върховете Кличко, далеч не го прави младия Кличко или дори близко до това. Кой знае и там какви ги надробиха, че да падне.
Що се отнася до коментарите, че и двамата снощи били скучни, слаби боксьори и т.н. то отдавна при тежките нещата станаха такива. Боксът беше бокс някъде до края на 90-те и после се измени тотално, влезнаха съвсем тип нови боксьори, като цяло скучни, бавни и мудни. И на мен ми се гледа Майк Тайсън, ама няма да е скоро, освен в ю-туба. :mhihi:

Larbi написа:
bum_bum написа:
Може да кажем, че е бил нареден ако коефициента беше срещу Коврата. Ама при положение, че беше за него какъв смисъл има да уреждаш подобен мач че да спечели този, който предварително е посочен за победител с 25% по-голяма вероятност от другия?

Извинявай ама точно така работи всичко. Спорта и букитата са свързани тясно и предварително се знае кое как е уредено и какъв шанс има един кой си отбор или състезател. С малки изключения разбира се, дали за да пуснат фъндък или просто нещо не са преценили. Но като цяло букитата с това се хранят и трябва да знаят кой какви шансове има и кое е уредено и кое не. Аз имах предчувствие, че Пулев ще победи, но след като видях коефициента вече бях сигурен. Няма просто как за Пулев за победа да е само 1.25..... Изобщо нагласена работа. Толкова да са сигурни, че Пулев ще победи. От къде? От къде знаят, че Дерек ще стои като боксова круша през целия мач? Замисли се.

От спортни залагания сигурно разбирам...хайде да ти кажа доста. Та на 1.25 няма какво да нагласят. Нещата не се нагласят много преди от букитата, а като видят накъде вървят залозите, АКО изобщо те са в схемата, по-надолу ще ти обясня защо. За този мач са от мноооого време залозите и ако има нещо, което да се наглася с тях то е след като са направени по-голямата част от залозите. Ако реално е било нагласено и това се знае, ти на 1.25 знаеш ли какви пари може да се направят изобщо? :shock: И като си бил ТОЛКОВА сигурен, защо не отиде да заложиш къщата или нещо голямо, че сега да се тупаш с няколко десетки хилядарки, ами само обясняваш как стават нещата с уреждането на мачовете? И да знаеш, колкото на по-високо ниво е един мач в съвременния спорт, толкова по-трудно се урежда.
А букитата не се издържат основно от уреждане на мачове, то и без това чисто самия спорт им помага със същността си. При професионални спортисти много неща чисто спортни могат да наклонят везните в една или друга посока. И за това, което ти обещах по-горе. Букитата не са основните манипулатори на спортни събития, а съвсем други хора, а букитата са повече потърпевши, особено от малки спортни събития като малки страни като нашата. Събират се Пенчо и Любчо собственици на Депортиво Лесичери и Спортинг Делиорманово и виждат коефициентите за техния си мач в някой букмейкър. Нали се сещаш, че могат да нагласят всичко и да заложат чрез 100 различно човека по цял свят различни суми? И това се е случвало много пъти, ама много. И още си го правят, просто гледат сумите на залозите да не са прекалено големи и да не си приличат самите залози защото както ти казаха потърпевшите от букитата се усещат, веднага смъкват коефициента или дори по-лошо - направо спират залозите за този мач и не изплащат нищо след това като връщат парите и сигнализират на сътоветните органи, онези почват разследване и така си отидоха бая спортни хора по света. В някои случаи направо вадят съответното първенство на дадена страна от всякакви залози за неопределено време и тогава Пенчо и Любчо спират да правят пари от тая работа защото едно буки като те извади, другите веднага научават защо и край.
Та това е, те са основно потърпевши от манипулиране, а не обратно. Защото и без манипулация е достатъчно трудно да познаваш редовно спортни събития. Той и Джокович млати наред, ама преди няколко седмици нали видя как падна неочаквано. Това се случва постоянно с бол примери във всички спортове.Чисто математически букито печели достатъчно и предостатъчно защото взема от едни и дава на други да речем половината, а коефициентите винаги се припокриват и всичко е сметнато - малките коефициенти носят по-големи залози и при печалба се дават по-малки чисти печалби на заложилите, а големите носят по-малко приходи за букито, но пък ако някой хване по-големи коефициент, чистата печалба е повече. Това всеки го знае, но и в двата случая разбери, че печели букито защото днес, утре и в другиден ще излезе това 1.25, но на деня Х няма да излезе и точно тогава букито лапва парите отново. АКо мислиш, че 1.25 е много лесен коефициент, пробвай в един тираж на Еврофутбол да видиш колко от всички мачове с 1.10-1.30 ще излезнат. :mhihi:
Последна промяна Top Gun Maverick на 08 Май 2016, 15:17, променена общо 1 път
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39

Мнение от wladio » 08 Май 2016, 14:59

~Мишо~ написа:
Larbi написа:Не знам тези които са горди с Пулев от какво са горди точно...

Европейски шампион, стопляш ли? :idea: Ти вероятно имаш много по-високи успехи в нещо, що не ги направиш достояние? Ще се гордея и с теб, обещавам! Само дето за сега е :arrow:

:winky:

:yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39

Мнение от wladio » 08 Май 2016, 15:03

какви Българи сте вие??????
завистници,песимисти,хейтъри и т.н.
ако беше паднал Кубрат??????щеше да има още повече плюене.
държавата ни и народа ни се гордее с такива като него,не като вас.
един беше казал-истината е като ана..ния с..кс,когато ти не харесва, боли..................
пишете и плюйте,не се радвайте.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 08 Май 2016, 15:37

Цялата истина в едно изречение! :banghead:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d & 322ci
Мечтае да кара: e30 с V8

Мнение от Silverlight » 08 Май 2016, 15:55

DiMIcha84 написа:

Цялата истина в едно изречение! :banghead:

Ние поне не си променяме мнението според резултата. Преди мача с Кличко всички бяха за Кубрат и като падна всички тези, които бяха за него почнаха да го плюят и да му се подиграват. Според мен не е достоен боксьор, а по-скоро чалга мутра. Вчера това се видя в мача вместо да се бие мъжки и накрая да се прави на джентълмен, той се прави на най-големия селянин.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 08 Май 2016, 16:09

Всъщност не мислех че нашия ще бие след всичко изписано в темата и клипчетата изгледани в нета. Като цяло странни коефициенти за единия и другия. Все си мисля че са по-равностойни. Не мисля обаче че мача е бил нагласен, купен и т.н. Както и да го мисля и да го смятам, за да се купи такъв мач някой трябва да ръсне много пари, а не виждам Кубрат да има чак толкова много, дори и след милиона с Кличко, Зауерленд също не вярвам да дадат толко кеш за него, освен ако не искат следващия мач да е с някой по-зрелищен боксьор и да избият, но пак гаранция няма. Относно играта - почнал е да се пази повече, с изключение на ударите в тялото, които изпускаше. Научил е номерата, които Кличко му прилагаше с главата на противника под мишницата. Относно атакуване и поведение - имам чувството, че го е страх да изнесе удар напред, доста неуверено атакува, факт е, че не носи на бой и малко или много е предпазлив докато вкара десен да не получи десен, но ако потренира върху подвижността и бързината може и да му се получат повече нещата.
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 08 Май 2016, 16:42

Аз не вярвах, че ще бие Пулев, но съм приятно изненадан. :D
Браво на Пулев :yes:
Какви Българи сте се чудя щом не се радвате на неговия успех?
Да срещу Кличко се изложи, но сега се справи добре и заслужава похвала!
Но то си е ваш проблем като сте хейтъри...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 08 Май 2016, 23:10

bmw maniqk ivo bmw написа:Аз не вярвах, че ще бие Пулев, но съм приятно изненадан. :D
Браво на Пулев :yes:
Какви Българи сте се чудя щом не се радвате на неговия успех?
Да срещу Кличко се изложи, но сега се справи добре и заслужава похвала!
Но то си е ваш проблем като сте хейтъри...

Защо да се е изложил?Може да се изложи срещу по-слаб,но срещу най-добрия :nono:
На мен не ми харесва стила му и за мен е доста посредствен боксьор,но все пак е един от малкото Българи,които ни прославят по света.
Да не дава Господ да излезе срещу Антъни Джошуа,че ще бере големи ядове каквато е флегма.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 08 Май 2016, 23:39

Пичуе, да Пулев победи. Повод за национална гордост та чак и оня малоумния дето се води президент го споменава та го фали. Еваларка уникално. Ма тва че победи в некъв смешен мач и спечели неква смешна титла....как да му се кефя на макс кажете ми? Тази титла в боксовите среди е малко като за начинаещите или силно застаряващите профи боксьори. Искам да го видя Пулев срещу наистина качествен боксьор...опа май вече го видях. Е нищо де може и срещу някой друг. Не се заблуждавайте, че няма други в неговата категория. Гледам тука топ 20 в рейтинга, и между другото нашия е на 5-то място, което е абсолютно нереално, защото след него са Джошуа и Ортиз, а кой и да го фане от теа нашио ше е в болницата. Та гледам си бая рендета има. С една дума Пулев май ще поприключи кариерата с тая титла. Понатрупа некой лев, взе неква титла, приятелче е с Баце и Стоичков, идол е на цела България щото нали България на три морета алабала, па и Андреа сигурно е бременна. Не е луд да оставя детето сираче, а е много вероятно след една среща примерно с Уайлдър :mhihi: Та и аз се кефя, българи ЮНАЦИ! УРА!
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 08 Май 2016, 23:57

Някой ще ми обясни ли защо като не сме превъзбудени от победата и не сме започнали да го боготворим в транс Кубрат, задължително сме хейтъри, родоотстъпници и тн. Както казах по-рано в темата: надявах се и се радвам, че победи! Но не и от начина, по който победи. Прекалено явно бе театрото: да те бият в тялото и ти да се плезиш, противника да си спира ударите, да те чака безучастно да го пребиеш в ъгъла. Не и от начина, по който говори за противниците преди срещите. Такова поведение не приляга на шампион. Не помня Кличко да е обиждал и да хвърля безпочвени обвинение наляво-надясно. Може да говори как ще ги смаже от бой, но до там - докажи на ринга, че си по-добър и оцени труда на противника след срещата. Ей тия дребни неща не ми харесват в Кубрат и няма вариант да почна да се подмокрям и да го величая щом победи. Отделно нещата дето съм ги виждал да прави преди докато беше в аматьорския бокс.....хептен разваля впечатлението за невероятния шампион дето се опитвате да го изкарате.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 09 Май 2016, 2:10

Честито на Кубрат, контролираше мача, с изключение на два-три момента, за радост не доведоха до нищо сериозно. Но, няма как да си кривя душата, не знам с тази игра как ще победи Кличко, Фюри, Хей, Джошуа и т.н. :dunno: Искаше ми се след загубата от Кличко да го видя в нова светлина, озверял, непримирим... Аз ли очаквам много, нямам идея. Според мен е рано за чак толкова бурна радост... :confused:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
Мечтае да кара: E30 - M3

Мнение от xela » 09 Май 2016, 8:33

И аз да кажа нещо, не че на някой му дреме :mrgreen:

Честита победа на Пулев, много се забавлявах и 12-те рунда.
Нашия игра със самочувствие и увереност. Силно ме впечатли издръжливостта му, но да седнеш на стола само веднъж за 12 рунда е меко казано глупаво :conf:

Но най-забавния момент беше веднага след гонга на 12-тия рунд в отговор на реакцията на Чисора :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата