Децата по- рано или по- късно в живота?
Модератор: Общи модератори
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: Децата по- рано или по- късно в живота?
K_Ilkov написа::yes: Именно
То лошото е, че тия дето не могат да отгледат често си мислят точно обратното ...
За това обществото и държавата като негово продължение би трябвало да вкара в коловоза и родителите и децата дето са изпуснати ...
За съжаление в това отношение има пълна абдикация от училища и изобщо от всички институции ...
Мой познат - в класа на сина му има дете дето биел всички деца наред, момичета, момчета ...
Сина му му отвърнал, и извикали бащата.
Психоложката обяснила, че те учели децата да не отвръщат на въпросното агресивно дете![]()
СмЕтам не е нужно да коментирам изобщо ...![]()
![]()
Да бе да....от толерастия и еврогей наклонности да му писне на човек...
То ше ми бие децата, те няма да му отвръщат, ми как иначе да се уредят нещата?Като му станат слуги ли? Айде няма нужда!
Аз даже ако съм на въпросния баща ще намеря бащата на побойника и ще го предупредя, че му е за последно и повтори ли се той ще си го отнесе.
Ние за какво ги гледаме тия деца, да ги бият някакви отрепки дето не е имало кой да ги вкара в правия път ли?
По темата, аз съм на мнение, че няма точна формула за това кога точно да си създадеш децата.
Номера е да не пропуснеш момента когато попаднеш на правилния човек, защото най-важно в едно семейство е да има разбирателство за да живеят заедно и да отгледат и възпитат стойностни хора.
Ако става въпрос да градиш кариера пък после, и това не е вариант, защото колкото и пари да изкарваш те никога не стигат, трябва да се уцели златната среда просто

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
от моя опит съм видял, че колкото по-глезено е било детето и е имало неограничени парични средства като малко, човек не е станал.
Имам съседи-съученици, при които на един бащата е бил мутра, на друг велик кръчмар, на трети професор по някакви науки, но всичките имаха много пари, респективно децата им разполагаха с такива.
Нито едно от тях не стана нещо, единия стана крадец и беше прибиран още преди да навърши 18 год по разните тву-та, втория стана и той известна мутра, третия, псевдо мутра и т.н.
Единия от тези, ходеше сам всеки ден с нова западна кола на училище в 8 клас! По това време западни коли почти нямаше, камо ли нови! Имаше и мотор!
Имам съседи-съученици, при които на един бащата е бил мутра, на друг велик кръчмар, на трети професор по някакви науки, но всичките имаха много пари, респективно децата им разполагаха с такива.
Нито едно от тях не стана нещо, единия стана крадец и беше прибиран още преди да навърши 18 год по разните тву-та, втория стана и той известна мутра, третия, псевдо мутра и т.н.
Единия от тези, ходеше сам всеки ден с нова западна кола на училище в 8 клас! По това време западни коли почти нямаше, камо ли нови! Имаше и мотор!
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
alekangg написа:Единия от тези, ходеше сам всеки ден с нова западна кола на училище в 8 клас! По това време западни коли почти нямаше, камо ли нови! Имаше и мотор!
да не си учил с Маргините ?

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Stahlblau написа::OT: Това със 20-те стотинки беше велико! Поздрави на Ники!![]()
Тая нощ спим с голяма ми дъщеря и по едно време я усещам, че сънува някакъв кошмар. Събуждам я леко без да я стряскам и я питам:
-Кошмар ли сънуваш?
И тя: - Не. Вълкът сънувам, че ме гони!
Аз си правя ръката на пистолет и казвам тихо "БУМ! Застрелях го!"
След което последва: - Добре че си до мен, тате!
Целувка и заспиване...
Поздрави!

Допреди няколко месеца спеше между нас с майка му, и понеже се връщам късно от работа нищо не можеше да ме успокои и приспи така, както като го гушна вече заспал и ми замирише на бебе. Сега ми липсва, като си спи в леглото.. майка му иска да гушка мене, а аз него

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
vicho написа:alekangg написа:Единия от тези, ходеше сам всеки ден с нова западна кола на училище в 8 клас! По това време западни коли почти нямаше, камо ли нови! Имаше и мотор!
да не си учил с Маргините ?
Не, този е по-дребен, от Варна е, понякога излизат новини из вестниците за него.
alekangg написа:от моя опит съм видял, че колкото по-глезено е било детето и е имало неограничени парични средства като малко, човек не е станал.
Странно как децата на богати на запад са в елитни университети, а тука стават мутри

Става така щото тати е новобогаташ и не знае как да възпита сина си

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
Интересно как преобладаващата активност в темата е именно от юзъри, които нямат/не искат деца. 

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
@acer така е. Колко богати у нас не са в някакви схеми или откровени мутри? Какви да станат децата им?
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
nqmam_bmw написа:Интересно как преобладаващата активност в темата е именно от юзъри, които нямат/не искат деца.
То в целия форум е така...
Най-активен в темата за американските бегачки - ачката, дето само по списания ги е гледал.
Най-активни в темата за М6-тиците - хора с макс. 46-тици.
В темата за тираждии - стинката, дето вероятно не се е качвал в камион.
И т.н.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Ще ги Убидиш 

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Ачката сигурно от няколко години не влизал и писал, но остави солидна следа във форума. Аз ще го запомня с теориите му относно кое е правилната и истинската дирекция (за него). Ачката завинаги един от нас
На кого ни остави, капитане? 

K_Ilkov написа:Мисля, че си твърде краен, както и той![]()
Все пак в днешния свят продължаването на рода, не е единственото, което може да ти осмисли живота ...
Щом има такива дето искат да се еВат помежду си (еднополовите демек) и тва се счита за нормално вече едва ли не
не виждам що за проблем, е някой да няма желание да има деца ...
Има и хора дето не искат БМВ-та, тях па хич не ги разбирам ама ей на има![]()
На мен обаче ми е много интересно автора на темата, ако има желание, да обясни как кореспондират тези неща писани от него ...alx написа:надявам се като започнат да се интересуват от пари да ми се качи рейтинга.alx написа:моля?
освен отделните стаи (просто защото са разнополови и ще е куцо като станат на 7 примерно) за друго не съм съгласен. псп-та? няма такова животно. има един час телевизия детски канал ако са си написали домашните и са си свършили задълженията. лаптопи? един. стар. и го делят по 1 час на ден на сайт за игри за математика и четене. доста дрешки? няма такова животно. имат 2-размера по-големи дрешки чисти, но не задължително нови. хоби? училището им е хоби. спортове? какви по-точно? едни маратонки и една топка. ако искат хокей примерно - има си обяви за стара екипировка. частни уроци? може би частно училище. ама ако трябва да ходят на уроци- значи просто моя избор за тяхното училище не е добър.
децата знаят две и двеста. първите 18 години ще знаят 200. после всичко си идва на мястото. ако са хора на място оставям им всичко, яхвам мотора и отивам да умра някъде на спокойствие. ако не стане от тях хора- да му мислят. всичко дето имам отива по фондации. и така.
Хаха... Грешно си ми изтълкувал позицията. А може би аз грешно се изразих. Идеята не е да им купувам неща или да ги спонсорирам а като пораснат малко и разберат аз какво съм постигнал да се заинтересоват как се е получило и да развият ентусиазъм за лично развитие в правилните посоки. Иначе и сега децата ми като се замисля нямат нищо скъпо. А вече не са бебета и гледат другите деца, че живеят в различни къщи от нашата и се возят в друга класа коли и ме питат това онова... Та в такъв смисъл моето време идва...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
алх, сори за френския..ама дъртата е прихванала и се чудиш ли кво ли? Любовницата ли кое?
Ще имаш внуци ли, други къщи, колко деца, че едните гледат другите, па питаш за още
Ще имаш внуци ли, други къщи, колко деца, че едните гледат другите, па питаш за още

- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
Superexstatic написа:Ачката сигурно от няколко години не влизал и писал, но остави солидна следа във форума. Аз ще го запомня с теориите му относно кое е правилната и истинската дирекция (за него). Ачката завинаги един от насНа кого ни остави, капитане?
А, да не забравяме, че преди БМВ-то имаше и АУДИ (пак с грешна дирекция), а там (в техния форум) направо го правеха на мармалад.

За жалост, след като тотализира Аудито на околомръсното, изчезна и от онзи форум.

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Superexstatic написа:Ачката сигурно от няколко години не влизал и писал, но остави солидна следа във форума. Аз ще го запомня с теориите му относно кое е правилната и истинската дирекция (за него). Ачката завинаги един от насНа кого ни остави, капитане?
Преувеличаваш - последното му мнение е от преди месец.
Явно е зает с новата машина - тоя път с правилната дирекция. За него може и да е грешната де...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.