Как Ви се струва новата 5-ца?
Модератор: Общи модератори
Re: Как Ви се струва новата 5-ца?
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=jzUFCQ-P1Zg&spfreload=5[/youtube]
Още малко от грозната 5ца
Още малко от грозната 5ца

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Факт ... Китай е най-важния пазар в света ... там се котират едни определени неща ... всеки прави едно и също почти ... но тва е малко прекомерно ... но явно така са по-сигурни продажбите ... мина времето когато всяка марка беше ясно различима и различна.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Много интересно обаче как "снимката" на 5-цата е обработена и анимирана така целенасочено, че да се набляга на някакви прилики. Чак едната в покой, а другата в движение за да може джантите да имитират прилика.
Лично аз виждам голям брой разлики. Всеки вижда каквото си реши. По тая схема може да излезе, че бая от големите компании крадат от Корейците и Китайците дори. 

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- V8 project... loading
И аз виждам разлики като са една до друга, то оставаше и да са еднакви щеше да е върхът на бездарността. Само ако ги гледам отдалеч или една след друга няма да мога да кажа кое какво е 

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Айде кажете честно... Като си купувате БМВ мислите ли дали прилича на някоя друга кола?! Стига глупости. Ако някой му мине през акъла дори значи иска някаква си кола, а не БМВ.
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- V8 project... loading
Dirty M5 driveR написа:Айде кажете честно... Като си купувате БМВ мислите ли дали прилича на някоя друга кола?! Стига глупости. Ако някой му мине през акъла дори значи иска някаква си кола, а не БМВ.
Не знам, но ако прилича специално на Хонда ще се замисля сериозно

- stefan8898
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: samolet
- Мечтае да кара: F10 M5
Аз отдавна не си купувам колите по външен вид, ами по качествата, които притежават, защото ги ползвам по предазначение - карам ги, а не стоя по барчета и да ги гледам .
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
е то е ясно ... е60 и а4 ... 

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Да съживя мъртвеца
Досега ровичках една 530Xd
Новата е 5ца е МНОГО добра, дори сравнена с Ф10 е стъпка напред - фабрични Adaptive LED, тамагочи ключа от 7ма серия, контрола с жестовe...абе всичко е супер. Външния вид особено с М пакет е брутален (макар и стоповете малко да ми мязат на 3та серия
). Багажника е с доста приличен обем, мястото на предните седалки е достатъчно, отзад обаче са се изложили - изключително тясно е, а ако има човек около 2м на предната седалка зад него само в бебешко столче може да се седне
iDrive е супер интуитивен и сигурно първолак с лекота ще се справя с управлението му, позицията на седене също е добра, ергономията също - всичко е там където очакваш да бъде
Малко дразнещо е наличието на резервоар за AdBlue, отвреме на време ще трябва като тираджия да наливаш ама пуста екология

Новата е 5ца е МНОГО добра, дори сравнена с Ф10 е стъпка напред - фабрични Adaptive LED, тамагочи ключа от 7ма серия, контрола с жестовe...абе всичко е супер. Външния вид особено с М пакет е брутален (макар и стоповете малко да ми мязат на 3та серия

Малко дразнещо е наличието на резервоар за AdBlue, отвреме на време ще трябва като тираджия да наливаш ама пуста екология

- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Don_Diego написа:Малко дразнещо е наличието на резервоар за AdBlue, отвреме на време ще трябва като тираджия да наливаш ама пуста екология
Е стига деееее,AdBlue не е от вчера

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Аз не казвам, че е лошо нещо адблуто, просто съм свикнал да го наливаме на големите пътнически бусове (Спринтер, при тях отвора за наливане е под предния капак и изливането става много бавно и е дразнещо поне за мен). При 5цата отвора е до този за големия резервоар и е измислено доста удобно в интерес на истината. Самите предимства на адблуто за екологията са безспорни 

- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Леле майкоооу, ше му сипвам адблу ли? Егати кочината, ако иска и натурален сок ше му сипя! Аз на всичките камиони съм изключил адблутата, па на тоя кенеф ше сипвам. Тука от дупките по пътищата ми изгоряха една камара модули и боклуци по тия адблу системи, направо им знаех цените наизуст. Ужаст!
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!