Ад на магистралата София-Бургас- за това ли плащаме винетки

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Слави
Аватар

Re: Ад на магистралата София-Бургас- за това ли плащаме вине

Мнение от © » 03 Яну 2017, 13:54

Много се забавлявах с тази тема. Любимите ми са мачете, бензинова резачка и уиски. А и въжета има, малко като филм на ужасите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 03 Яну 2017, 14:41

Най-добре преди тръгване зимата на път да се чете темата Какво ще правим по време на война, така като гледам нещата почти се припокриват :D
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 03 Яну 2017, 19:18

Младо семейство, което прекара нощта в колата си на второстепенния път край Айтос разказа, че сутринта обърналият се пред автомобила им ТИР все пак бил вдигнат: „След това чакахме още два часа. Въпречи, че пътят беше разчистен от часове, не ни пускаха да минем. Чак в 11 часа разбрахме защо. Откъм Бургас се зададе Бойко Борисов с мощен джип и една кохорта журналисти по петите му. Борисов слезе и тържествено обяви пред камерите, че вече всичко е наред, защото той лично се ангажирал да помогне за почистването. С жена ми го гледахме отстрани онемели. При вече разчистен път, ни държаха още три часа на студа, за да го чакаме да дойде и да си направи селфи с бедстващите! А после Борисов запали колата и тръгна към Карнобат да си прави и там селфита… Това е повече от подигравка! Това е фрапираща наглост!“. – оплака се премръзналото нещастно семейство. Но кой да ги чуе. Официозните и най-рейтингови телевизии показаха само Борисов!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 03 Яну 2017, 22:14

© написа:Много се забавлявах с тази тема. Любимите ми са мачете, бензинова резачка и уиски. А и въжета има, малко като филм на ужасите :mhihi:

Предполагам въжетата са за да Ви вържат ръцете отзад , в случай че решите да си прегризете вените от студ през ноща . Уискито ясно за какво е , разтривки и компреси ама бензинова резачка и мачете ....по добре си носете готови нацепени дърва в багажника ако ще сечете огрев с тия инструменти ???? :D
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 03 Яну 2017, 22:45

Боримечка, ти като мен май си любител на филмите на ужасите а? :mhihi: Някои от атрибутите ти май са за там. :mhihi:
Шегата настрана, но браво, всъщност всичко от багажника може да ти влезе в употреба, само не искам аз да съм препятствието по пътя ти. :mhihi:

Иначе отсега по ТВ се казва в периода 5-ти - 7-ми януари да се пътува само при неотложни обстоятелства. Очакват се доста по-кофти условия с много повече студ. Дано това спре поне някои шофьори да пътуват на дълги разстояния в непознати пътища. Ще видим дали темата ще се актуализира тогава, дано не, но не вярвам.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 518
Мечтае да кара: БМВ с кожен салон

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 03 Яну 2017, 23:26

Очаквайте лоша реколта на домата и краставицата. Правителството препоръчва да не се яде шопска салата ,само ако е въпрос на живот и смърт. Връзват гащите вече,да има после ето казахме !
Изображение
М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 03 Яну 2017, 23:45

http://www.flagman.bg/article/118062
Човека даже и фото не си направил

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 04 Яну 2017, 0:10

Top Gun Maverick написа:Иначе отсега по ТВ се казва в периода 5-ти - 7-ми януари да се пътува само при неотложни обстоятелства.

Начи аз декември имам рожден ден, майка ми също, жената и тя и детето за калпак. После идва Коледа. После пък Нова Година. После Иванов ден. Годишно приключване, фирмени данъци-манъци и т.н.

Та накратко- януари ми е крайно неудобно да плащам винетка и пътен данък. Та може ли да ги платя евентуално март-април някъде?

Държавата няма как да обслужи пътя за преминаването по който аз съм си платил преди цели 11 месеца и ме съветва да не пътувам. Това гледам, че се приема от голяма част от хората във форума за съвсем нормално. Аз обаче ако съм на зор с парите няма кой да ме пусне да пътувам без да съм си платил за това, което те всъщност не правят. :dunno:

Като е важно да уточним, че нито става въпрос за някакви урагани, бедствия, екстремни температури или нещо подобно.

В София при снеговалеж се плаща май към 1 милион на ден. И всички знаят какво се чисти- големите булеварди, околовръстното и "чао". И като не е изчистено пак се изцепи някой "във въздуха ли да ги ловят". Ми да. За толкова пари мисля, че би било редно.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alX3m » 04 Яну 2017, 0:31

Аре стига глупости... при последния лек снеговалеж в столицата имаше повече сол по пътя от Боневил... Ба*ти мрънкането...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: таралясник

Мнение от Pisobella » 04 Яну 2017, 0:49

Borymeckata написа:
Pisobella написа:Хора, за нещата, които се носят в багажника зимно време на път .... не е ли по-добре да сте подготвени, отколкото да ви се случи случка и да се чудите кво да правите?
Аз нося какво ли не целогодишно, зимата добавям още сумати неща... Нищо, че карам почти само градско и рядко ми се случва да драпам по сняг някъде, ама то и в града си трябват лопати, въжета, ако има много сняг :lol: :lol: :lol: Пък и да не ги мъкнете тия неща на ръце?

То не, че няма хора, които даже крик нямат в колата си! .......

Миналата зима бях пуснал такава тема - май пак е актуална:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=126&t=403326&p=4152466&hilit=%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D1%80%D1%83%D0%B4%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5#p4152466

Хахаха на тази тема не съм попадала. Ама се сетих за една друга тема кой какво си носи в багажника: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 4&t=350082
Изображение
Аз умирам и светло се раждам ... за всяка спам тема!!! xD
click me !!! ---> http://z0r.de/63

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 04 Яну 2017, 1:40

alX3m написа:Аре стига глупости... при последния лек снеговалеж в столицата имаше повече сол по пътя от Боневил... Ба*ти мрънкането...

Ми тя на едро е 10-тина стотинки килото.

За един милион остава и тва да няма.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 04 Яну 2017, 6:36

Вчера ми беше първият работен ден за годината. Още имам клиенти с летни гуми на колите си. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 04 Яну 2017, 9:07

Dirty M5 driveR написа:Вчера ми беше първият работен ден за годината. Още имам клиенти с летни гуми на колите си. :mhihi:

Гледай дали имат винетки, ако имат - няма страшно, може и със сликове :yes:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 04 Яну 2017, 9:22

То няма угодия, преди защо не са спряли движението, сега когато искат да го спрат, защо го спират....
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 04 Яну 2017, 10:18

За тази или някоя друга магистрала няма ли да е по-удачно да се използва роторен снегорин? Като гледам, те ринат, снега се измества в страни, после вятъра го връща обратно и ефекта е нулев.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата