Антъни Джошуа vs Владимир Кличко (29 април)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Антъни Джошуа vs Владимир Кличко (29 април)

Мнение от Витанов » 02 Май 2017, 16:45

Отново е на черешата :mhihi: :) :| :( :help:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 02 Май 2017, 17:41

А вие какво очаквате да каже, че го е страх и предпочита да го изнасилят вместо да излезе на ринга срещу Джошуа или ...?!

Типично по български знаете само да плюете. И какво като падна от Кличко, и какво като падне от Джошуа?! Факта, че е претендент е достатъчен за уважение.

Потребител
Аватар
Кара: F31

Мнение от alozavar » 02 Май 2017, 18:02

Очаквам да говори разумно и реалистично като "претендент", а не "типично по български" да ляля селски приказки по интервюта и после да му свият сърмите, както стана с Кличко (където му било минало времето и играел ретро, но го наби набързо), както 100% ще стане, ако се бие и с Джошуа. Аз ви казах това, аз ви казах онова, този ще бие онзи, "пълни глупости"- страхотно интервю, евала :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 02 Май 2017, 18:10

Не знам защо има очаквания, че някой(който и да е, било то спортист, политик и какъв ли не, не само Пулев) би казал, признал и т.н. че е по-слаб, че няма шанс, че ще загуби. Ми разбира се, че е съвсем нормална реакцията му. Винаги има по-силни и по-слаби, фаворити и аутсайдери, но никой няма да каже"излизам, за да загубя".

Потребител
Аватар
Кара: F31

Мнение от alozavar » 02 Май 2017, 18:26

Ако свалите патрЕотските очила, може и да видите, че между това да говориш уверено и надъхано, да покажеш самочувствие и същевременно уважение към противника и приказките на Пулев има огроооооомна разлика. А никой, включително и аз, не очаква да каже, че ще загуби мач, защото е по-слаб, не знам откъде измислихте и това :lol:
Вие чули ли сте Григор да обяснява по интервюта как е по-техничен от Джокович или понеже Федерер и Надал се бият взаимно, значи няма непобедими хора :paranoid: Стига моля ви... Сигурно и Джошуа е качил Кличко на самолета с две порции фиш енд чипс :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 02 Май 2017, 19:18

Правете разлика м/ж патриотизъм и псевдопатриотизъм ;) Ако сте на мнението че няма лоша реклама добре, но Пулев не е "джентълмен" и ни прави лоши реклама. Кличко и други боксьори използваха не малко "етикети" към Пулев, не е особено повод за гордост.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 02 Май 2017, 21:26

Club BMW написа:А вие какво очаквате да каже, че го е страх и предпочита да го изнасилят вместо да излезе на ринга срещу Джошуа или ...?!

Аз лично очаквам "Мафия, мафия..." след като е припаднал на ринга...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 02 Май 2017, 21:48

Club BMW написа:А вие какво очаквате да каже, че го е страх и предпочита да го изнасилят вместо да излезе на ринга срещу Джошуа или ...?!

Типично по български знаете само да плюете. И какво като падна от Кличко, и какво като падне от Джошуа?! Факта, че е претендент е достатъчен за уважение.

Честно казано един нормален човек би казал нещо такова: " Хубав мач направиха, ще се радвам да се бия с някой от тях" и т.н., а нашия започна пак с АЗ-а.. Разбирам да беше пребил Кличко за да се изкава така за Джошуа, а то.. не знам дали разбирате, но единственото което прави Пулев в момента е да събере някой лев щото не му остава много време в бокса. И Фюрката говори глупости, но той го прави да изглежда весело и винаги по някакъв негов си начин показва и респект към противника. Не знам на мен много ми падна в очите, а мислех, че този му треньор ще успее малко да го промени, но уви дори и немците не успяха. :mrgreen: да вземе да се командирова в Северна Корея да се научи малко на уважение дисциплина.. :lol:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 03 Май 2017, 3:00

Леле колко се посмях...тая малка змиОърка грам идея си няма Джошуа как ще го погребе просто направо на ринга ...
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

Потребител
Аватар

Мнение от atanas82 » 03 Май 2017, 11:53

Ако случайно се стигне до мач между Джошуа и Пулев,аз със сигурност няма да го гледам понеже със сигурност ще ме хване жал за нашия.Пък се чудя и на Кубрат уж интелигентен спортист как може да говори такива неща.Не ме разбирайте погрешно ,не мразя българските спортисти напротив,но под лупа съм гледал мачовете на Джошуа и просто Пулев няма как да се сравнява с него.На този етап мисля Уайлдър може да се опъне на Джошуа.

Изпратено от моят ALE-L21 с помощта на Tapatalk

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530d

Мнение от Simeon24 » 03 Май 2017, 11:57

Бой с бой нямат нищо общо попринцип, но в случая от всички претенденти за титлите на Джошуа, най-лесен противник би бил именно нашият боксьор. Но пак казвам бой с бой не си приличат. Това, че нашият е паднал от Кличко, а Джошуа го е победил, не означава 100% победа за Джошуя срещу Кубрат.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320д Е46 136к.с
Мечтае да кара: BMW F10

Мнение от shark1986 » 03 Май 2017, 12:19

https://www.ringtv.com/ratings/?weightclass=272
Не случайно нашия е на 4-то място.И заслужава поне малко уважение!

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 03 Май 2017, 12:56

Е като изпопреби де-що имаше пенсиониран боксьор, оставаше и да не събере точки за 4то място :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 03 Май 2017, 19:28

Без да разбирам от бокс, само с 20ина изгледани мача мога смело да кажа - нашето момче е други измерения. ЦСКА срещу Байрен Мюнхен, Левски срещу Реал МАдрид - това е разликата. А парадоксалните му коментари не са дори смешни - те са жалки и говорят изключително лошо.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 03 Май 2017, 20:45

Стига вече с нашия, ако има мач с тях ще го гледаме чак толкова, а и темата съвсем се измести.
Има ли привърженици на идеята за някакъв уреден мач? Кличко нарочно се дръпна в 6-тия рунд когато просто можеше да го пребие(така изглеждаше поне)или просто като видя, че го пребива реши да не рискува и просто да чака края на мача за да бие по точки? Все пак се очакваше в края на мача кой ще е по-свеж...
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата