Море 2025г.?!...
Модератор: Общи модератори
Re: Море 2017-та?!...
Red snapper или Fagri както му викат е около 60Е килото.Като го приготвят става около 800гр ,на 4 човека , е то направо да преядеш колега.
Забелязал съм че прясната риба си е бая скъпа в Гърция.Отделно си я плащаш живо тегло по таверните.Може и да греша.
Между другото в Турция риби от сорта на лавраци ,ципури и сьомги си ги има в менюто на олинклузива както и всякакво друго ядене и пиене дето се казва просташки /на корем/лошото е че си вързан за хотела ,което някой не ги устройва.

Забелязал съм че прясната риба си е бая скъпа в Гърция.Отделно си я плащаш живо тегло по таверните.Може и да греша.
Между другото в Турция риби от сорта на лавраци ,ципури и сьомги си ги има в менюто на олинклузива както и всякакво друго ядене и пиене дето се казва просташки /на корем/лошото е че си вързан за хотела ,което някой не ги устройва.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
memorex написа:Red snapper или Fagri както му викат е около 60Е килото.Като го приготвят става около 800гр ,на 4 човека , е то направо да преядеш колега.![]()
Да- Живото тегло беше около 60 евро килото, ама официално - правят шашми с него и ти го смятат както решат.Ако са на кеф,
ще преядеш. Мързи ме да качвам снимки. Блек Снапъра беше 11 евро парчето със гарнитурата- доста едра риба и напълно стига за един човек. Ол инклузив не обичам или по-точно предполага големи хотели, каквито аз ненавиждам. Освен това където и да отида, обикалям всички възможни съседни места и обичам вечери в малки ресторантчета на плажа - което пак обезсмисля пансиона
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Майката му еба*а на туризма
Какви туристи докараха тая година...всичките хубави рускини са с ремаркета
Отделно на Златните има доста пустеещи заведения и магазини, изобщо не са отворили тази година. На плажа само разправии защото не искат да си плащат в платената зона - сочат гривната и викат аз съм олинклузива
. Вечер улиците са празни, а ресторантите на хотелите се пръскат по шевовете (не знам как я ядат тая храна тАм, на мен самия ми дадоха гривна за олинклузива като си взех ключа за стаята и влязох от любопитство да видя как е храната, ами това и на кучето ми не бих го дал
). По баровете на хотелите на претрупана маса с хора има по 2-3 коктейла само или бира

Какви туристи докараха тая година...всичките хубави рускини са с ремаркета

Отделно на Златните има доста пустеещи заведения и магазини, изобщо не са отворили тази година. На плажа само разправии защото не искат да си плащат в платената зона - сочат гривната и викат аз съм олинклузива

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Don_Diego написа:Майката му еба*а на туризма![]()
Какви туристи докараха тая година...всичките хубави рускини са с ремаркета![]()
Отделно на Златните има доста пустеещи заведения и магазини, изобщо не са отворили тази година. На плажа само разправии защото не искат да си плащат в платената зона - сочат гривната и викат аз съм олинклузива. Вечер улиците са празни, а ресторантите на хотелите се пръскат по шевовете (не знам как я ядат тая храна тАм, на мен самия ми дадоха гривна за олинклузива като си взех ключа за стаята и влязох от любопитство да видя как е храната, ами това и на кучето ми не бих го дал
). По баровете на хотелите на претрупана маса с хора има по 2-3 коктейла само или бира
BG типичната реалност за съжаление
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Don_Diego написа:Майката му еба*а на туризма![]()
Какви туристи докараха тая година...всичките хубави рускини са с ремаркета![]()
Отделно на Златните има доста пустеещи заведения и магазини, изобщо не са отворили тази година. На плажа само разправии защото не искат да си плащат в платената зона - сочат гривната и викат аз съм олинклузива. Вечер улиците са празни, а ресторантите на хотелите се пръскат по шевовете (не знам как я ядат тая храна тАм, на мен самия ми дадоха гривна за олинклузива като си взех ключа за стаята и влязох от любопитство да видя как е храната, ами това и на кучето ми не бих го дал
Относно рускините, прав си , брато ! Миналата година бяха все големи компании и все жени, тази или вече са родили деца и са с тях или пък са някакви бавачки или с мъжете си . Но пък има много млади украйнки , които верно са по-беднички ,но пък за един два пъти стават .... Ами все пак си на море и трябва да се забавляваш лятото ,нали така за да може в студената зима като си спомниш за горещото лято и да те сгряват спомените

Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Ще бъда много благодарен колегите посетили Турция тази или миналата година да споделят по какъв начин или чрез кои агенции са направили резервациите си защото през booking цените са направо ужасяващи, което е нормално за ориенталския манталитет на турчолята. За последно бях там преди 10 години и имам интерес пак да отскоча след 10-15 септември. Горещо препоръчвам поне в едната посока да влезете/излезете през гръцко-турската граница. Тази граница не се ползва така активно от "гастарбайтери". Двата близки големи града са Александропули и Кешан.
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Вчера бяха на Силистар. Пътя последните няколко км е МНОГО ТЕСЕН, след това "пътя" от отбивката е направо ужасен, а за капак на всичко искаха и 5лв вход, за да влезна с колата, без да ми дадат касова бележка.
Плажа е чист, водата е топла, но беше мътна. Липсваха и всякакви вълни, та ми беше доста скучно.
Цените на капанчето са ок, цацата беше гадна и студена, явно не бяха сменявали олиото от бая време(цялата беше полепнала), пържените картофи със сирене също бяха студени.

Плажа е чист, водата е топла, но беше мътна. Липсваха и всякакви вълни, та ми беше доста скучно.

Цените на капанчето са ок, цацата беше гадна и студена, явно не бяха сменявали олиото от бая време(цялата беше полепнала), пържените картофи със сирене също бяха студени.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Фидел Кастро написа:Ще бъда много благодарен колегите посетили Турция тази или миналата година да споделят по какъв начин или чрез кои агенции са направили резервациите си защото през booking цените са направо ужасяващи, което е нормално за ориенталския манталитет на турчолята. За последно бях там преди 10 години и имам интерес пак да отскоча след 10-15 септември. Горещо препоръчвам поне в едната посока да влезете/излезете през гръцко-турската граница. Тази граница не се ползва така активно от "гастарбайтери". Двата близки големи града са Александропули и Кешан.
До по миналата година ползвах Астрал с ранни записвания. Миналата година ползвах друга фирма ама в момента не мога да се сетя как се казваше и пак с ранни записвания
Фидел Кастро написа:Ще бъда много благодарен колегите посетили Турция тази или миналата година да споделят по какъв начин или чрез кои агенции са направили резервациите си защото през booking цените са направо ужасяващи, което е нормално за ориенталския манталитет на турчолята. За последно бях там преди 10 години и имам интерес пак да отскоча след 10-15 септември. Горещо препоръчвам поне в едната посока да влезете/излезете през гръцко-турската граница. Тази граница не се ползва така активно от "гастарбайтери". Двата близки големи града са Александропули и Кешан.
Миналата година ползвахме Aries Holidays, може да погледнеш и Orient99.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ако искаш, "драсни" на лично да ти дам телефон на една агенция, от която съм доволен (да не правя излишна реклама). Преди месец бях в Турция и ми направи добра цена.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
@Фидел Кастро - родителите ми направиха едно ранно море в Кушадасъ за без пари (12 нощувки, ол ин, пътуване с нов автобус Мерцедес им струва 700лв
). Турс Клуб им беше агенцията и бях очарован от обслужването (всичко аз им движех по резервацията). Накрая се оказа, че хотела дето са избрали няма да отваря, но от агенцията реагираха с друг хотел (изцяло реновиран и по-хубав от тоя дето бяха избрали първоначално) и пълен ол инклузив без доплащане (бяха избрали оферта с полупансион, че обичат да се хранят на различни места)

- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
adovet написа:До по миналата година ползвах Астрал с ранни записвания. Миналата година ползвах друга фирмая
Благодаря ти! С Астрал имам старо познанство, но по-важното е и да го знаят всички е да се знае точно коя фирма "държи" пакетите, а останалите се явяват вид посредници. По принцип цената е еднаква, но с въпросният "титуляр" можеш да договориш по-добри условия на място.
Например 2001 това беше Аполо, а 2002 се появи един бесен конкурент Акватур, но те явно фалираха или се насочиха към друго. Шефката им Румяна беше опитен брaншовик и беше започнaла още преди почти 30 години с куфарни търговци.
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
- mmc
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 TDS '97
Vra4anin написа:След 10-ина дни заминавам, за трета поредна година ще съм в един хотел на брега в Слънчев Бряг.
...
и разнообразяваме педераското сиво ежедневие поне за малко. Дори да ни вдигне нервите някое от горе изброените изнервящи неща - хейтваме си заедно, а това е безценно![]()
Казано просто - ходя заради хубавия плаж и море и с жената си изкарваме добре. Гледам да не се вторачвам в глупостите дразнещи (които са доста по принцип), просто няма смисъл човек да е тесногръд.
Може би на къмпинг би било добре и бих могъл да елиминирам много от изнервящите фактори, ама тепърва да купувам скъп кемпер кемпер и то такъв такъв, че да ми харесва на мен, а не да се чудя къде да си измия гъза след осирането.... толкова мнго галимация за няма и 10 дни в годината... не ми се занимава. Че сме капризни с моята, на палатка в шубраците не можем да легнем. Затова - у хотела с лайнарската закуска от гмо имитационни продукти които не ям. По-просто ми е така.
Ще ме прощавате, че не пиша по темата( тя за мен е безинтересна, за себе си съм приел, че "качествена почивка" и "българско черноморие" не могат да фигурират в едно изречение) но ми стана любопитно по отношение на болднатие пасажи и бих искал да попитам , ако не възразявате

1. Кво значи "педераско ежедневие"?
2. Защо "хейтенето е безценно"? Навярно щото това е нещо което правите заедно? Нещо като фемили активити което ви сплотява?
3. Как хем "си хейтите заедно" а хем "не се вторачвате в дразнещите неща и не сте тесногръди"?

- mfandakov
- младши ентусиаст
-
Колега имаме във форума човек много наясно с Турция,отзивчив и в час е колегата...Vasko
В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
mfandakov написа:Фидел Кастро написа:Ще бъда много благодарен колегите посетили Турция тази или миналата година да споделят по какъв начин или чрез кои агенции са направили резервациите си защото през booking цените са направо ужасяващи, което е нормално за ориенталския манталитет на турчолята. За последно бях там преди 10 години и имам интерес пак да отскоча след 10-15 септември. Горещо препоръчвам поне в едната посока да влезете/излезете през гръцко-турската граница. Тази граница не се ползва така активно от "гастарбайтери". Двата близки големи града са Александропули и Кешан.
Колега имаме във форума човек много наясно с Турция,отзивчив и в час е колегата...Vasko
подкрепям за Васко синеокия пич

въх как само прозвуча

ето ви още нещо по темата
https://www.facebook.com/events/1469012 ... _tab=about
viewtopic.php?f=3&t=421550

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.