Черен петък ли е черния петък в България?
Модератор: Общи модератори
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: Черен петък ли е черния петък в България?
Има оферта в Емаг за бял Х5М... намален е с към 100 000лв ....

- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Binev_OuT написа:Че тука в Германия...
SE тук в Белгия е 299 евро в MediaMarkt може би вече от близо 2 месеца.

99% от намаленията на черния петък могат да бъдат намерене по всяко друго време на годината.
единственото изключение е ако купуваш нещо конкретно и не много разпространено от фирма производител и тя предложи директно намаление (на сайта си) за черен петък. ето един пример - умен контролер за система за поливане - по принцип цената му е фиксирана, но за черен петък се предлага с $40 намаление. www.rachio.com
единственото изключение е ако купуваш нещо конкретно и не много разпространено от фирма производител и тя предложи директно намаление (на сайта си) за черен петък. ето един пример - умен контролер за система за поливане - по принцип цената му е фиксирана, но за черен петък се предлага с $40 намаление. www.rachio.com
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
.
Последна промяна acho.rs на 23 Ное 2018, 18:47, променена общо 1 път
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Миналата година си бях харесал камина от Арт Флейм - чаках като луд полунощ и я взех с 200лв надолу от сайта им. После от спортна злоба наблюдавах сигурно половин година - с повече от 50лв не я свалиха. Освен това имаше само по 1 бройка от намалените.
Трябва да признаем и Технополис - без глупости, без гръмки реклами, всичко и на промоция да е, се сваля с 10%.
Емаг е възможно най-смешни магазин за техника, който само да ви светна не се води базиран в БГ и ако кредитната ви карта е смотана, както повечето в БГ може да ви такусват 2%.
За дрехи всеки знае, че истинските намаления са на стока от преходна година. Ски яке Дайнезе преди месец от 1500лв.на 860лв, сега на черния петък от 1500лв на 1200лв
Трябва да признаем и Технополис - без глупости, без гръмки реклами, всичко и на промоция да е, се сваля с 10%.
Емаг е възможно най-смешни магазин за техника, който само да ви светна не се води базиран в БГ и ако кредитната ви карта е смотана, както повечето в БГ може да ви такусват 2%.
За дрехи всеки знае, че истинските намаления са на стока от преходна година. Ски яке Дайнезе преди месец от 1500лв.на 860лв, сега на черния петък от 1500лв на 1200лв

- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
Само един сървър взех на по-ниска цена (наем), нищо друго не съм си купувал тая година. Съседите около мене дето са целите в кредити обаче си накупиха 50-60 инчови телевизори. Сигурно пак ще се дърпат за по 10лв. за входа на общото събрание 
Емаг са чума, а цените им изобщо не са добри. Обаче наливат в реклама и народа си плаща.

acho.rs написа:
Емаг са чума, а цените им изобщо не са добри. Обаче наливат в реклама и народа си плаща.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
acho.rs написа: Ски яке Дайнезе преди месец от 1500лв.на 860лв, сега на черния петък от 1500лв на 1200лв
Кой дава толкова пари за яке бре :О
По темата- спорт депо нищо не направиха, дебна няколко спортни долнища от половин месец и цената им не мръдна със стотинка..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Аз си взех няколко неща от силабг, които така или иначе щях да си взема. Сега имаше още 10-15%. Приятелката си взе лаптоп и козметика за коса. Без някакви крещящи проценти, но по-евтино.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Bogat-Beden написа:acho.rs написа: Ски яке Дайнезе преди месец от 1500лв.на 860лв, сега на черния петък от 1500лв на 1200лв
По темата- спорт депо нищо не направиха, дебна няколко спортни долнища от половин месец и цената им не мръдна със стотинка..
Ако не е оригиналното ново на Топ Гън или някакво състезателно, аз не бих. Ама то не съм мерило, а и със скъсани дрехи ходя на работа понякога, а по принцип ми е все тая как изглеждам.

Което ме подсеща най-накрая да се замисля за ново яке Топ Гън, понеже наближи ли премиерата на новия филм и цените им ще станат по 2.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Емаг е най-паляшкия магазин в ЦЕЛИЯ СВЯТ !
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
Дайте малко повече инфо де.... аз уж бях недоволен сутринта, пък по обяд се ухилих... 

Аз съм доволен от петъка. Купих си кафе машина от 439лв за 129лв. Направих справка с други сайтове на всякъде беше над 400лв. Доволен съм.

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Дано лаптопа не е от някой доставчик с който работя, че всичките се бяха наточили на петъчето.TNT написа:Аз си взех няколко неща от силабг, които така или иначе щях да си взема. Сега имаше още 10-15%. Приятелката си взе лаптоп и козметика за коса. Без някакви крещящи проценти, но по-евтино.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
KUM4o написа:Аз съм доволен от петъка. Купих си кафе машина от 439лв за 129лв. Направих справка с други сайтове на всякъде беше над 400лв. Доволен съм.
Аз преди няколко седмици купих още една машина Illy Iperespresso. Тук навсякъде е 400лв, аз я взех за 82 евро (машината + доставка DHL + 80 капсули кафе), даже се бях объркал и бях поръчал 2 ама незнайно защо отказах поръчката за втората

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Bogat-Beden написа:acho.rs написа: Ски яке Дайнезе преди месец от 1500лв.на 860лв, сега на черния петък от 1500лв на 1200лв