5-годишна корейка или 10-годишна японка?
Модератор: Общи модератори
Re: 5-годишна корейка или 10-годишна японка?
BMW_POWER написа:alx написа:форд са вече много напред с материала за много неща. не ги подценявайте. особено новите линкълни нямат нищо общо с това което хората си мислят като чуят "форд"
Стига пък ти бреШевролет и те са голема работа. Особено новите камиони на Кадилак ...
Аз повече от 8-10К (това в мнооооого краен случай) за друга кола не давам. Като купих навремето първото Шеви за $2400 и с пръст ме сочеха, какъв боклук съм взел. Изключая консумативите (спирачки, предни лагери и гърнета), за осем години смених една бензинова помпа и една тръба от охладителната система. Като пуснах обявата за продажба ($800), замина за 15 минути. Аз съм ОК да карам кола, която ми струва $200 на година
всъщност новия навигатор като излезе 2018та беше доста по-добър от ескалейда... много по-добър. по-добър от мерцедес глс, по-добър от х7-цата дето излезе следващата година... сега ще видиме 2020 новия ескалейд, но от това което казаха ще запази атмосферния в8 мотор което автоматично го прави политически некоректен и "лоу тек". ще видиме. важното е, че форд избараха един интериор и комфорт които беше абсолютно съвместим с най- доброто което могат да предложат немците в този диапазон ($100-120к). карал съм ги всичките големи сув-ове- по-добро от навигатора в момента няма.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Какво не ти харесва на атмосферката? Да сложат ба Навигатора легендарния си 2.7 турбо
Ще свалят разхода под 20 на дълго
Бъзикам се!

Бъзикам се!
BMW_POWER написа:Какво не ти харесва на атмосферката? Да сложат ба Навигатора легендарния си 2.7 турбоЩе свалят разхода под 20 на дълго
![]()
Бъзикам се!
навигатора е със 3.5 литров в6 битурбо (същия мотор като във форд рептор-а ама с метален картер вместо пластмасов в раптор-а)... върви на най- обикновен бензин и прави 450 коня и 500 паунда въртящ момент достатъчни за 0-100 под 6 секунди... има и 100 литра резервоар и в реалния свят дава под 10/100 на извънградско със 120км/ч достатъчни за над 1000км пробег на дълъг път... и дава 12-13/100 на градско. мога да ти гарантирам, че колкото и да е изискан новия в8 в ескалейда, няма да има тези цифри в реалния свят...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:BMW_POWER написа:Какво не ти харесва на атмосферката? Да сложат ба Навигатора легендарния си 2.7 турбоЩе свалят разхода под 20 на дълго
![]()
Бъзикам се!
навигатора е със 3.5 литров в6 битурбо (същия мотор като във форд рептор-а ама с метален картер вместо пластмасов в раптор-а)... върви на най- обикновен бензин и прави 450 коня и 500 паунда въртящ момент достатъчни за 0-100 под 6 секунди... има и 100 литра резервоар и в реалния свят дава под 10/100 на извънградско със 120км/ч достатъчни за над 1000км пробег на дълъг път... и дава 12-13/100 на градско. мога да ти гарантирам, че колкото и да е изискан новия в8 в ескалейда, няма да има тези цифри в реалния свят...
Извънградско моооооже и да го докараш под 10. Ама на режим "тръгни-спри" 13.... малко като дилър ми звучиш. И ние сме карали чат-пат големи машини. И когато заседнеш 3км за 45 минути, сори, ама ....
BMW_POWER написа:И когато заседнеш 3км за 45 минути, сори, ама ....
джипа е със автоматичен старт/ стоп на мотора... седенето не му пречи. пък и не говориме такива есктремни ситуации- говоря нормално каране със 20-30 мили в час из града със чакане по сфетофари всеки 200-300 метра и така... не забравяй, че ако не ти е тежък крака и не "влизаш" в турбините това е само един 3.5 литра мотор закачен за една 10 (десет) степпена скоростна кутия.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Ми аз съм уличник и цял ден съм по улиците. Средната ми скорост е около 10 мили (16км) в час, според компютъра. Сега няма трафик и скочи на 15 мили (24км) в час. Сори, това е в моето село, дето сме милион на кръст. В голям град... Монреал си е 24/24 трафик. При вас, не знам. Аз съм излизал от Зоопарка на Торонто (виж го къде е на картата) посока изток повече от два часа. 3-5км макс и това е.
BMW_POWER написа:Ми аз съм уличник и цял ден съм по улиците. Средната ми скорост е около 10 мили (16км) в час, според компютъра. Сега няма трафик и скочи на 15 мили (24км) в час. Сори, това е в моето село, дето сме милион на кръст. В голям град... Монреал си е 24/24 трафик. При вас, не знам. Аз съм излизал от Зоопарка на Торонто (виж го къде е на картата) посока изток повече от два часа. 3-5км макс и това е.
аз не мисля, че по начало големите сув-ове имат място в градовете. карал съм гл в софия- ми не е работа... 2/3 от улиците по центъра ги минаваш в прибрани огледала и на честна дума... неам нерви. из града... електричка

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:BMW_POWER написа:Ми аз съм уличник и цял ден съм по улиците. Средната ми скорост е около 10 мили (16км) в час, според компютъра. Сега няма трафик и скочи на 15 мили (24км) в час. Сори, това е в моето село, дето сме милион на кръст. В голям град... Монреал си е 24/24 трафик. При вас, не знам. Аз съм излизал от Зоопарка на Торонто (виж го къде е на картата) посока изток повече от два часа. 3-5км макс и това е.
аз не мисля, че по начало големите сув-ове имат място в градовете. карал съм гл в софия- ми не е работа... 2/3 от улиците по центъра ги минаваш в прибрани огледала и на честна дума... неам нерви. из града... електричка
Е, аз още не съм си навил на масрафа, да имам кола за +100К, дето ще я ползвам само за извънградско.
Последно карах 350-ка. Извинявай, ама 18л за 75км....
Не ми се смята в мили с галон. Уплаши ми се джоба. Градско, като повече от 60 не съм вдигал и карах един креват.
steeN написа:Какво не му харесваш на F-150При мен има много голяма вероятност следващата ми кола да е Форд... вие се смейте.
Форд са читави, ширпотребата е мех, но от мустанг гт нагоре и малките въшки фиеста/фокус ст/рс са яки. Линкълните са интересни, но не мога да го преглътна тоя v6tt, нещо ме дразни как звучи и ме отблъсква от раптора. Навигатора е хубаво такси, но далеч не е по-добра кола от Х7, освен ако "добро" не значи да е с размери на апартамент. Аз съм фен на Рамовете и чакам да ми пуснат Ребел ТРХ с хелкатския мотор и го отнасям. Кадилак имат модерен мотор слънце, който отива в лимбо и няма дори да го сложат в новите бързи V-та, макар и да ги кръстиха на тоя мотор

- SpeedyMan
- ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 Touring
Абе що не си вземете 320d Touring - хем компактна, хем се кара добре, хем гори малко и върви прилично? Тия американски газки горят 25 на 100 като европейски TIR.
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Подкрепям...над 6 по борд не е вдигало 

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Мен пък Раптора много ме радва, жалко че по нашите ширини е тегаво да го имаш, а не ти и трябва реално. Ребела също бива.
Това на угасен мотор ли

Сондьора написа:Подкрепям...над 6 по борд не е вдигало
Това на угасен мотор ли

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
И е х-драйв

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
.
Последна промяна Вуйчо на 31 Май 2020, 11:02, променена общо 1 път

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Spunky написа:...
Explorer Sport съм си харесал аз

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.