Предлагам ПРОТЕСТ !!!!!!!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: си двойката че е най-сигурна

Мнение от Shondy » 18 Май 2008, 8:26

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 658#993658

и аз колеги ви предлагам протест ,нека моля ако прочете някой от админите да обедини малко тея теми ,за да се види че сме много.
ИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 4,4 е39
Мечтае да кара: M5 E39

и аз сам за

Мнение от joreto007 » 18 Май 2008, 10:36

и от други форуми има още недоволни така че ще се събереме само да се оточни дата и час

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 18 Май 2008, 10:39

Няма какво да го мислим, довечера да се съберем към 18:30 някъде в Младост. След това да се присъединим към протеста на транспортните фирми на "Цариградско шосе"!?
:?:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: N57 3.0xd

Мнение от Hellrider » 18 Май 2008, 10:42

малка поправка 2.33 е бензин 95
98 е почти 2 и 50 :twisted:
сто октановия не ми се мисли/него го спрях вече/

Аватар
Кара: си двойката че е най-сигурна

Мнение от Shondy » 18 Май 2008, 11:00

моля вижте на подписа колко форума има заинтересовани от събитието ,нека го направим индивидуално от транспортните фирми ,те се борят само за преференции за тях. Най много ми се иска от БМВ форума да срешна подкрепа ,но нека изчакаме всички да се запознаят с идеята .
ИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pandev22 » 18 Май 2008, 13:57

Hellrider написа:малка поправка 2.33 е бензин 95
98 е почти 2 и 50 :twisted:
сто октановия не ми се мисли/него го спрях вече/

а обикновенната нафта като е 2.55 кво да кажеме дизелите,а другата ве4е забраих как се сипва :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от paparazzo » 18 Май 2008, 15:30

ето и мнението на врага:
http://www.focus-news.net/?id=n956141
:!: :!: :!:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 18 Май 2008, 15:52

Enderial написа:
bobi_maxo написа:Ок, ясно е че цените на нефта се покачват, но не ми е ясно какв а е тая разлика м/у дизела и бензина от 20 ст. и нагоре?!
От хора запознати с производството на нефта съм чувал, че дизела е по-евтин за производство от бензина.

Защото колега, преди време хората видяха че дизела е няма и левче а бензина отива към два. После видяха че се правят и добри коли на дизел и дизела не е това което беше на времето пък и е по-икономичен... И след кратка сметка решиха да си продадат бензиновите кошери и да си купят такива дизелови.
От лукойл също са видяли това и след като им се е покачило продаването на нафта са си казали "Ей от тука са ше праиме пари..."
И така :mhihi:

П.с. А ако наистина са изпреварили дигането на акциза с 2 години спрямо препоръките на ЕС, съвсем спокойно можем да си протестираме и да ги смъкнем :winky:

Ами ето колега, че сам даваш отговор на въпроса какво ще стане ако се вдигнат рязко доходите на населението. Най-проста пазарна икономика, базирана на търсене и предлагане. Дизелът се търси повече и съответно цената му се покачва. Така става с всички стоки и услуги. Що никой не забелязва цената на газта? Беше 20-30 ст, стана 60 ст, сега май е над левче. Ми това е огромен скок, но пак ви се вижда евтино. Сложете всички газ в София и веднага ще стане 2 лв.
Иначе в Европа само в Англия съм виждал дизелът да е по-скъп от бензина, но това беше 2003 година. Сега не съм обръщал внимание какви са разликите между тези горива в Европа.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 18 Май 2008, 19:25

айде на метана :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: AUDI S6

Мнение от bmwmania » 18 Май 2008, 19:40

Anthony_J написа:
Enderial написа:
bobi_maxo написа:Ок, ясно е че цените на нефта се покачват, но не ми е ясно какв а е тая разлика м/у дизела и бензина от 20 ст. и нагоре?!
От хора запознати с производството на нефта съм чувал, че дизела е по-евтин за производство от бензина.

Защото колега, преди време хората видяха че дизела е няма и левче а бензина отива към два. После видяха че се правят и добри коли на дизел и дизела не е това което беше на времето пък и е по-икономичен... И след кратка сметка решиха да си продадат бензиновите кошери и да си купят такива дизелови.
От лукойл също са видяли това и след като им се е покачило продаването на нафта са си казали "Ей от тука са ше праиме пари..."
И така :mhihi:

П.с. А ако наистина са изпреварили дигането на акциза с 2 години спрямо препоръките на ЕС, съвсем спокойно можем да си протестираме и да ги смъкнем :winky:

Ами ето колега, че сам даваш отговор на въпроса какво ще стане ако се вдигнат рязко доходите на населението. Най-проста пазарна икономика, базирана на търсене и предлагане. Дизелът се търси повече и съответно цената му се покачва. Така става с всички стоки и услуги. Що никой не забелязва цената на газта? Беше 20-30 ст, стана 60 ст, сега май е над левче. Ми това е огромен скок, но пак ви се вижда евтино. Сложете всички газ в София и веднага ще стане 2 лв.
Иначе в Европа само в Англия съм виждал дизелът да е по-скъп от бензина, но това беше 2003 година. Сега не съм обръщал внимание какви са разликите между тези горива в Европа.

И сега е по-скъп дизела там, миналия месец бях там
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 4,4 е39
Мечтае да кара: M5 E39

гърците са решили проблема

Мнение от joreto007 » 18 Май 2008, 19:50

гърците са решили проблема с тази разлика че те са по единни и като кажат нещо го правят а не като в бг сички сме като бабите и дедеоците само се говори и нищо не се прави http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=495677

ентусиаст
Аватар
Кара: е70 sd

Мнение от asasin18 » 18 Май 2008, 23:42

предлагам писането да продължи :arrow: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=94203

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 18 Май 2008, 23:46

Както се разбра от новините, протест няма да има. А и транспортните фирми искат държавата да им възстановява част от акциза. Ние от това нямаме сметка.

ентусиаст
Аватар
Кара: е70 sd

Мнение от asasin18 » 19 Май 2008, 0:37

таблицата на колегите -- Всички цени са в Евро подренени в низходящ ред по цената на дизела
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: N57 3.0xd

Мнение от Hellrider » 19 Май 2008, 13:07

ще се изнасям в Беларус :evil:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата