Израел и Палестина- какво е решението?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+

Re: Израел и Палестина- какво е решението?

Мнение от m.dimitrov1992 » 22 Юни 2025, 16:18

Jordana написа:Тази операция на САЩ е част от много сложен дипломатически процес който не е само между Иран САЩ и Израел а в доста по широк фомат от заинтересовани играчи с глобални интереси в региона . Моето лично мнение е че Биби се осра като карпатска лисица с тия атаки , вече седмица не може да постигне нищо . Бомбят ги тия същите обекти и няма резултат , като очевидно не могат сами да вземат решение за прекратяване размяната на удари . Намесата на Тръмп е единствено и само за да излезе Израел от тая каша , и да се даде гаранция на Иран че аятоласите няма да се пипат , след като вече няма проблем с ядрената програма . Тоест тия удари и цирка който се разиграва нямат връзка с това има ли там ирански уран и какво точно са поразили В2 ...Целта е "постигната" и вече има повод да се прекрати ескалацията тъй като иранските ядрени съоръжения са "унищожени ".....официално . Предполагам че до няколко дни ще се успокоят нещата .

Иранския парламент е гласувал затваряне на Ормузкия Проток преди час... Ще видим колко ще се вдигне петрола

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 22 Юни 2025, 16:23

Ормузкият проток не е тяхна собственост, та да го затварят, когато си пожелаят!
И ако до момента Израел и САЩ ги бомбеха леко, следващото ще е доста по-сериозно и най-вероятно доста от вождовете на чалмосаните австралопитеци ще заминат :idea:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 22 Юни 2025, 17:41

Те имат само два начина да го затворят , или като потопят някой друг танкер което е доста нереално според мен щото има огромни негативни и за Иран аспекти такъв подход . Например разливи на петрол и други силно неприятни моменти при обстрел на танкерния флот в персийския залив . Или да минират пролива , което е по сигурно и няма как да се разминира щото ако влезнат там военни кораби на сатаната да разминират ще бъдат изпратени в ада . :mhihi: А може да си останат и само с това символично гласуване за затварряне на пролива , което да респектира танкерите .
Последна промяна Jordana на 22 Юни 2025, 18:35, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 22 Юни 2025, 17:47

Ако го минират, арабите ще са следващите, които ще ги набомбят :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 22 Юни 2025, 21:02

Колкото и да се пените - бомбардировките на ционистите са безполезни и само показват безсилие и отчаяние. :ok:

Както казаха персите - знанието не може да се избомби, а материала е спасен.

Всяка бомба на империалистите е пирон в собствения им ковчег. :mrgreen:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 22 Юни 2025, 21:15

enigma написа:Колкото и да се пените - бомбардировките на ционистите са безполезни и само показват безсилие и отчаяние. :ok:

Както казаха персите - знанието не може да се избомби, а материала е спасен.

Всяка бомба на империалистите е пирон в собствения им ковчег. :mrgreen:

Глупчо. Всяко яйце- бомба по капитализма. С кокошки токачки ще им разгониме гнилия капитализъм… всъщност… чакай, че се обърках… :ok:
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 22 Юни 2025, 22:56

Много интересна и актуална тема, която трябва да буди въпросителни и може би притеснения във всеки от нас.
Честно казано в момента не съм притеснен и не виждам опция нещо да се случи.Нещо което да ни засегне от днес за утре.

Когато учих в техническия, декана ми преподаваше една от 100-те математики които имах , един ден по време на лекция след телефонен разговор той погледна в земята, помисли, засмя се и каза " колеги ако някой ви говори нещо и не знаете за какво става въпрос, от мен да знаете става въпрос за пари, някой някъде във веригата ще изкара пари "

Та.... истината тук е че трябва да се следи потока на парите, преди войната в Украйна само ден преди това, се преместиха разни значителни суми пари от едни сметки в други, преди ковида също, сега на същите сметки нищо не се пипа/мести ...... това ме кара да съм спокоен, може и да греша , далеч съм от това да твърдя че съм напълно прав.

Друго интересно е че доста видеа излезнаха преди самото нападение на САЩ, как на войниците им дават - макарони и сирене и пиле(да не се взима буквално тук е така в момента, просто различно от стандартното ) - по техни думи e нещо обичайно което са им давали например когато са били в Ирак преди да нападнат .......

Както и интересно е това с пицата и пентагона до колко е вярно.....

Абе като цяло интересна тема.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 23 Юни 2025, 8:33

Горивата до вчера бяха +9 стотинки, откакто почнаха да се гърмят с Иран. Днеска вероятно ще закръглим +10. До края на лятото да не чукнем пак 3 лева :no:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 23 Юни 2025, 8:38

Крайно време е, дори е странно колко са евтини, а всичко друго скача яко.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 23 Юни 2025, 11:55

ivanski_2 написа:Много интересна и актуална тема, която трябва да буди въпросителни и може би притеснения във всеки от нас.
Честно казано в момента не съм притеснен и не виждам опция нещо да се случи.Нещо което да ни засегне от днес за утре.

Когато учих в техническия, декана ми преподаваше една от 100-те математики които имах , един ден по време на лекция след телефонен разговор той погледна в земята, помисли, засмя се и каза " колеги ако някой ви говори нещо и не знаете за какво става въпрос, от мен да знаете става въпрос за пари, някой някъде във веригата ще изкара пари "

Та.... истината тук е че трябва да се следи потока на парите, преди войната в Украйна само ден преди това, се преместиха разни значителни суми пари от едни сметки в други, преди ковида също, сега на същите сметки нищо не се пипа/мести ...... това ме кара да съм спокоен, може и да греша , далеч съм от това да твърдя че съм напълно прав.

Друго интересно е че доста видеа излезнаха преди самото нападение на САЩ, как на войниците им дават - макарони и сирене и пиле(да не се взима буквално тук е така в момента, просто различно от стандартното ) - по техни думи e нещо обичайно което са им давали например когато са били в Ирак преди да нападнат .......

Както и интересно е това с пицата и пентагона до колко е вярно.....

Абе като цяло интересна тема.
Как имаш възможност да знаеш/гледаш въпросните сметки и движенията по тях?

Изпратено от моят motorola edge 50 neo с помощта на Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 LCI 320D xDrive
Детайли за колата: N47/184 Hp

Мнение от nikola59 » 23 Юни 2025, 17:05

:mhihi: Смешници, както и преди писах - да дълбаеш дупка в морето. Ето това направи бомбАта на бомбите:
Вече има видео потвърждение, че 20-30 метра скала са изтръгнати и това е, в края на кратера има локва, а не дупка в „тавана“ на ядреното съоръжение. Подземният ядрен комплекс във Фордоу не е пострадал след американския удар.
2025-06-23_18-00-42.jpg

:mhihi: Те това е - клоунадата продължава. Щом го казва гответе 5-тарка за литър :mhihi: :
photo_2025-06-23_17-50-46.jpg

:ok:
photo_2025-06-23_17-53-46.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 23 Юни 2025, 17:18

- Защо нападнахте Ирак?
- Имаха оръжия за масово поразяване.
- А защо не нападнете Северна Корея?
- Защото наистина имат оръжия за масово поразяване.

Та и с Иран така :lol:
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 23 Юни 2025, 17:25

zAcK написа:Ако го минират, арабите ще са следващите, които ще ги набомбят :mhihi: :mhihi: :mhihi:

… гледаш в грешната посока… гледай на изток, доста по на изток ;)

Затварянето ще е символично. Поне така си мисля. Ако го направят реално (щото не е трудно- фарватера е доста тесен) - ще им бутнат правителството…
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 23 Юни 2025, 17:27

streetz написа:- Защо нападнахте Ирак?
- Имаха оръжия за масово поразяване.
- А защо не нападнете Северна Корея?
- Защото наистина имат оръжия за масово поразяване.

Та и с Иран така :lol:

Северна Корея не могат да нападнат, защото ония държат Сеул на прицел с възможно най-ниско технологичните оръжия и ще е страшна касапница.
Иначе досега щяха да са го сготвили според мен…
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 23 Юни 2025, 17:36

Това видео (снимка от видео) даже не е от бомба, нито е във фордо , фродо или както му се вика там.... Даже в руски форум се обсъжда, че не е , ахахахаха
https://www.tiktok.com/@rachidoujdi63/v ... 8339182853
6 day ago

Коле, нещо ? Ако ша ми копи пействате - че и ехидничите...нема нужда, само показва колко сте зле информирани. Или добре промити, което е още по-лошо.
Хм,хм...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата