Android,телефони,проблеми и подобни!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Re: Android,телефони,проблеми и подобни!

Мнение от laviatan » 26 Юни 2018, 14:18

Споко - и при мен започна да грее малко повече :yes:
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 3.2i CSL '03

Мнение от Дидо85 » 26 Юни 2018, 14:33

Ето тук има няколко съвета(повечето от които вече съм направил) и мисля да пристъпя директно последната стъпка, а именно Reset Device, но първо трябва да си съхраня важните неща.
https://www.technobezz.com/fix-overheating-issue-samsung-galaxy-s7/

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 26 Юни 2018, 19:07

Преинсталирах си уин10-та и сега smart switch категорично отказва да се инсталира - казва, че не бил съвместим с операционната система, съответно не мога да си архивирам телефона. Някой има ли подобен проблем или си е в моя телевизор? Не че нямам стар лаптоп, но като трябва да го вадя все не ми се занимава и ще изгоря в някакъв момент...
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Carless
Мечтае да кара: Всичкото ///M

Мнение от PolandBall » 26 Юни 2018, 19:57

Leon написа:Преинсталирах си уин10-та и сега smart switch категорично отказва да се инсталира - казва, че не бил съвместим с операционната система, съответно не мога да си архивирам телефона. Някой има ли подобен проблем или си е в моя телевизор? Не че нямам стар лаптоп, но като трябва да го вадя все не ми се занимава и ще изгоря в някакъв момент...

Пробвай да инсталираш това: https://www.microsoft.com/en-us/downloa ... px?id=5582 ресни PC-то и пробвай пак да инсталираш Smart Switch.
Последна промяна PolandBall на 26 Юни 2018, 19:58, променена общо 1 път
Khrevsu tvahyu gradu tore! Khrevsu kvatro midvhu piedhvro! Khrevsu Kristo midhvu? vhradro! Medvro vhtrienn utrah vreghgrho.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 26 Юни 2018, 19:57

Аз имам :). Ще го махна в такъв случай .

Изпратено от моят SM-G935F с помощта на Tapatalk
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 26 Юни 2018, 20:55

PollandBall написа:
Leon написа:Преинсталирах си уин10-та и сега smart switch категорично отказва да се инсталира - казва, че не бил съвместим с операционната система, съответно не мога да си архивирам телефона. Някой има ли подобен проблем или си е в моя телевизор? Не че нямам стар лаптоп, но като трябва да го вадя все не ми се занимава и ще изгоря в някакъв момент...

Пробвай да инсталираш това: https://www.microsoft.com/en-us/downloa ... px?id=5582 ресни PC-то и пробвай пак да инсталираш Smart Switch.

:yes: Благодаря, стана! Никога нямаше да се сетя.
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 3.2i CSL '03

Мнение от Дидо85 » 27 Юни 2018, 9:24

Vra4anin написа:Дидо, Лавиатан - имате някое бъгаво приложение и заради него грее и кляка батерията. Да нямате от онези приложения, които "почистват" телефона и пестят батерията?

Аз нямам почти никакви приложения на телефона - едно да чета спорта, олх-а, още едно новинарски и едно за телевизия онлайн.
А такова приложение за почистване на телефона - ползвам това, което е вградено на Самсунгите от менюто "Поддръжка на устройството" -> Оптимизиране (то затваря отворениете приложение и освобождава малко рам) :dunno:

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 21 Юли 2018, 17:25

Момчета, имам едно Сони Z3 Compact. Беше даден за ремонт във Виваком. По спомен му сменяха дисплея и външния корпус. От тогава обаче тоя телефон се шашна нещо и започва сам да си избира номера, да си отваря страници, да си пише няк'ви букви и т.н.
Та да препоръчате някой читав майстор в София, който да го спаси? :help:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vladobate » 26 Юли 2018, 13:21

Имам Lenovo Yoga Tablet 10 и от година все бъгва , забавя и т.н. Има ли начин да се преинсталира софта ( не ъпдейт ) , за да заработи нормално и как ? Благодаря.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 26 Юли 2018, 14:53

vladobate написа:Имам Lenovo Yoga Tablet 10 и от година все бъгва , забавя и т.н. Има ли начин да се преинсталира софта ( не ъпдейт ) , за да заработи нормално и как ? Благодаря.

устойство с 1GB Ram няма как да работи задоволително през 2018г ... потърси и за други с тези параметри, ще видиш, че е така

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vladobate » 26 Юли 2018, 18:33

host написа:
vladobate написа:Имам Lenovo Yoga Tablet 10 и от година все бъгва , забавя и т.н. Има ли начин да се преинсталира софта ( не ъпдейт ) , за да заработи нормално и как ? Благодаря.

устойство с 1GB Ram няма как да работи задоволително през 2018г ... потърси и за други с тези параметри, ще видиш, че е така

Е не , няма как някво смотано сърфиране в нета ( не филми , не клипчета или други ) да чакам да ми зарежда по 3 минути . Или да се налага да рестартирам , че да "живне" , два пъти дневно за да си прочета пощата. Паднал му е ресурса поне тройно ама не знам как да го съживя .

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от PolandBall » 26 Юли 2018, 21:33

Ресетни го до фабрични настройки, може и да го съжеви малко, но не очаквай чудеса.
Khrevsu tvahyu gradu tore! Khrevsu kvatro midvhu piedhvro! Khrevsu Kristo midhvu? vhradro! Medvro vhtrienn utrah vreghgrho.

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330xd

Мнение от Kurtov » 26 Юли 2018, 22:50

Здравейте момчета и момичета.
Майка ми има Htc one m8s, а също и нужда от помощ :mrgreen: .
Смартфона загрява страшно много, дори ми излиза съобщение, че телефона прегрява, да беше БМВ да му пусна парното. Преди не беше така, но явно след някакви ъпдейти се е получило, поне аз не си го обяснявам по друг начин.
А също и не работи бутона за отключване/заключване и когато някой пише например остава отключен и дисплея свети и започна отново да грее яко, докато не натисна няколко пъти копчето и най-накрая проработи и го заключа.
Дали мога да върна стара версия на софтуера, понеже във всяко друго отношение телефона си работи нормално и на този етап няма как да го сменим с нов.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vladobate » 26 Юли 2018, 23:07

PolandBall написа:Ресетни го до фабрични настройки, може и да го съжеви малко, но не очаквай чудеса.

Благодаря , получи се. Достатъчно ми е.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от PolandBall » 27 Юли 2018, 0:28

Kurtov написа:Здравейте момчета и момичета.
Майка ми има Htc one m8s, а също и нужда от помощ :mrgreen: .
Смартфона загрява страшно много, дори ми излиза съобщение, че телефона прегрява, да беше БМВ да му пусна парното. Преди не беше така, но явно след някакви ъпдейти се е получило, поне аз не си го обяснявам по друг начин.
А също и не работи бутона за отключване/заключване и когато някой пише например остава отключен и дисплея свети и започна отново да грее яко, докато не натисна няколко пъти копчето и най-накрая проработи и го заключа.
Дали мога да върна стара версия на софтуера, понеже във всяко друго отношение телефона си работи нормално и на този етап няма как да го сменим с нов.

Най-простото което можеш да пробваш е да го рисетнеш. Ако проблема след рисета продължава, може да има хардуерен проблем и да се наложи да носиш да го погледнат в сервиз.

@vladobate :bchug:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата