Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Избори 2013г.

АТАКА
53
13%
БСП
32
8%
България на Гражданите
14
3%
ВМРО
8
2%
ГЕРБ
219
52%
ДПС
4
1%
ДСБ
13
3%
Нова Алтернатива
5
1%
РЗС
5
1%
СДС
1
0%
Друга партия
17
4%
Няма да гласувам
52
12%

Общо гласове : 423

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Re: Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

Мнение от Bogat-Beden » 26 Мар 2013, 20:39

ineedmoney написа:Много голяма грешка правите ако си мислите че Димитров е червен. И аз си мислех така в началото ама бях в грешка. Цялата работа с ориентацията на цялото тяхно поколение е базирана на факта разочарование. Както ви каза по-назад в темата, той е бил на площада 89-та и е гласувал за СДС и т.н..няма как да е червен в тоя смисъл на думата.
От тогава до сега този тип хора на неговото поколение, са гласувал и за червени и за сини и за царе и пожарникари и в крайна сметка 4 години по-късно не е бил на лице резултата който са искали. Опозицията се възползва от разочарованието и хоп цикъла се затваря за нови 4 години.
Това поколение няма та ти каже че са от БСП защото не са, няма да ти кажат че Бойко е свършил това и това, защото джобовете им са изтънели заради кризата която той докара на България и от там на целия свят. Дефакто това са онези 50% българи които не гласуват, но критикуват всички и всичко. Защото когато те бяха млади и от тях зависеше дали да има 20 години преход или да изтрепят ПолитБюро, да въведат лустрацията и т.н те се скриха като мишки, а други почнаха да лижат гъзове на генерали и барети. Цяло едно поколение си помисли че е дошла демокрацията за 1 ден, ама нов бардак със стари к*рви не става. За пореден път се повтарям, че просто някои хора в политиката не трябва да са живи за да тръгнем напред.

+1
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 26 Мар 2013, 20:44

Извинявам се на всички ,които може и да съм засегнал,разбира се че е било умишлено,но пък не е било с лоши чувства.
Само да кажа 2 думи,аз съм си добре и общо взето винаги съм си бил добре и до някъде късметлия ,просто имам по-развито чувство за справедливост и може би съм станал по-циничен ,но пък живота е такъв :mhihi:
Благодаря на колегата BMW_RIDER ,един от малкото хора които имат ясна визия за случващото се около тях :bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 26 Мар 2013, 21:44

jordanpar написа:И за Мирославчо не чух поддръжниците на вече бившите какво мнение имат по въпроса????К'во стаа,май сини,червени,кафеви всички са един дол дренки,а????Ама иначе дайте пак да ги изберем.пХааа.

Ти го обяви вече за престъпник и го вкара в затвора, какво да ти кажем повече???
А и да ти напишем нещо, ще го извъртиш или няма да го приемеш. Както излезе по медиите, че е обвинен, така излезе и неговия отговор пак там. Прочети какво пише и ето ти го отговора!
Само ще си позволя да го цитирам : "Повдигнато ми е обвинение по дело, което е отлежавало три години и половина в изчакване на подходящия момент, но за мен това е възможност да изчистя името си и да посоча поръчителите"
И кой е свидетеля по делото? Калинката която го направи за смях и на всичко отгоре къде е калинката сега? В БСП ;)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Johnnie1 » 26 Мар 2013, 21:52

Е.Димитров написа:

отново се газираш, а тия етикети дето ги лепкаш наляво надясно говори за липса на качества ;) иначе аз нямам вина, че не можеш да си подбираш думите и създаваш у хората чувство че си червен. беше драснал че бсп не са били сторили кой знае какво, което е в противоречие с 90% от хората в страната.

симпатизирам на герб по същият начин както хората са симпатизирали преди на сдс ;) само че Костов е писал в работническо дело бкп как да задържи власт и т.н всички знаем че сдс си беше направено от червените за червените.

при ГЕРБ може да има лайна надолу по линията, но поне техните лидери и министри с няколко изключения всички са про-западно ориентирани и реални партньори на ЕС.. на мен само това ми е предостатъчно понеже съм бил стажант 5м в администрацията на ЕК и после още 7 месеца съм работил при проверки на отчетите по структурните фондове.
Виждал съм фондове, които не се спират при по-големи нарушения от допустимите понеже работят на еднаква "честота" с ЕС.. за тия дето плямпат, че не сме били колония на ЕС (а на Москва) се случи друго и 100% ще спрат пак парите при нова тройна коалиция. И не щото толкова им дреми дали сме руска или тяхна колония, а щото треперят от нашите роми, те ни отиват в Русия, отиват в ЕС и трябва да плащат от своя джоб и да обират всичките пасиви, няма да го допуснат никога ;) за тва и се месят. Кога в цялата история на България канцлера на най-мощната държава в европа говори с български министър председател преди да си подаде оставката? просто геополитика, но сами ще си уверите.

относно бомбата на деня, слушах по бтв някакъв от съда дето рецитира членове от закона и обвинения за Мирослов, не знам дали са истина или не, няма да се учудя ако е крал.. НО има някои много тревожни факти, които тия от бтв накараха юриста да признае..! Първо че разследването е от 2009-2010, второ разследването тепърва започва няма нищо доказано, трето един от главните свидетели са уволнената без диплома Калинка.
И водещите му казаха че след 3г разследване, 1 месец преди изборите всичко изглежда като политическа атака.. явно са видели истинските социологически проучвания и стигнаха до там да използват съда официално.. щото по принцип само си освобождават милионери.

Една 16г пикла с бати в съда изкараха 1 приятел секс-маниак дето не я е докоснал и нямат доказателства.. какво остава за дето играят млн, но няма да ги спаси.

п.с На запад се знае за всички богаташи как са направили първият млн.. тука е мистерия или 99% са крали, и затова никой не вярва ни на герговци, ни на ганчовци, така че не ги давайте за примери.. то само като им видиш бизнеса още от едно време на мутрите - горива,дърва,мрамор, захар.. тва не е цялата икономика, има много фирми дето нараснаха точно в кризата

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 26 Мар 2013, 22:07

Ivo_Borisov написа:Ти го обяви вече за престъпник и го вкара в затвора, какво да ти кажем повече???
А и да ти напишем нещо, ще го извъртиш или няма да го приемеш. Както излезе по медиите, че е обвинен, така излезе и неговия отговор пак там.

Тоз пък,сериозно ли? :mhihi:
АЗ пък помня един арест пак на един министър,само че от тройната където ясно се чуваше ''И тъй като вие сте закоравял престъпник ,на коленееее!!''
Сещщщаш се,нали :mhihi: ,симпатяга,намерил с какво да ми дава довод.И после преди броени месеци го оневиниха.Та казваш,тея сегашните са по-различни от онея предишните като методи и мислене,а????
Ха ха,пичове,всички са мастии,стига грозна реклама на герб ,БСП или други бълвочи.С това ви мислене само различно скъпи кypви си избирате.

п.п.плюс това се спомена че делото е било притискано три години от дадени кръгове за да не излезе наяве и събирането на доказателства е продължило толкова дълго защото е било опорочено.така че ще поживеем ще видим,аз никого не съм отсъдил с думи какъв е,само питам на база прочетено в новините днес.Искам даже да ме цитираш къде го посочвам като такъв,че ми писна от твойте преиначавания на думи?!!!!!Даже учудено питам как са посмяли да обвинят министър .капиш?

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 26 Мар 2013, 23:27

jordanpar написа:В момента слушам Гриша Ганчев как разсъждава за изминалите 3-4 години.За всички е ясно че той е най крупния бизнесмен и работодател за региона си.Казва че над 2000 души от неговите работници във всички сфери на дейност са съкратени.Казва че дори за човек с неговите мащаби бизнесът е задушен от управляващите.Знаем с какъв позитивизъм бе посрещнат завода за автомобили на Грейт Уол.Всичко е в застой.
И в същото време тук някакви неизвестни никому бизнесмени от форума казват че 2 пъти им скочил стокооборота,че всичко е да го шибнеш и да тръгне.Аз даже бих призовал Петролхед-а да каже коя е неговата фирма,с какво се занимава,та това ще е една добра реклама индиректно спомената в най-четения автомобилен форум.Хайде,петролхед????Щот Гришата спомена че за 5 години е налял от данъци 221 милиона лева в държавата от дейността си.И този човек се оплаква.А тук незнам колко трябва да са ти показателите да се хвалиш в цял форум че си двойно по-добре????????
.И нека някой обясни за Мирослав Найденов?Защо е е даден на съд?????Та той е бивш член на най-градивното правителство до сега според някой тук???????????

Виждам, че си слушал пропускливо или не си разбрал основното ... инче щеше да разбереш какъво се опитваше иска да каже, макар че се изразява доста просташки доста истини каза за тези които имат уши да чуят...

Ще обобщя за хората които ги интересува какво общо взето каза гришата - две неща, 1 манталитета на българина 2. контрабандата ( за това е затворил завода за захар)

Аватар

Мнение от jordanpar » 26 Мар 2013, 23:43

Май и ти коментираш както ти отърва.Човека каза,че манталитета на българина облечен във власт е проблема.Цитирам ''политическа мастия'' и прочее.И че контрабандата се е засилила последните няколко години точно и не само че не се преследват едрите риби,а те именно определят политическите постове.

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 27 Мар 2013, 0:36

От неговото интервю, всеки си гледа квото си хареса...аз като, и не само, конспирациите си ме влекат, а и не се споменават пряко, винаги, някои неща...Каза три важни ..."Идват избори...да видим дали екипа ще е да или не...без кредит държавата я няма..." :mhihi:

Аватар

Мнение от jordanpar » 27 Мар 2013, 0:55

Всъщност едното и аз го определям като важен акцент.
И аз съм на мнение че държавата ни ако не е в реален,то в предстоящ фалит.Нещо ,което го криха от няколко години.Няма как да обясним уж добрите макроикономически показатели с реалната мизерщина в страната.Чудно ми е само кога ще ни го кажат официално и ще ни лъснат нааканите гъзове.Годината няма да е никак хубава,лошото е че някой хора знаят какво предстои и от длъжници ще станат мултимилионери.В смисъл дори да не е заради реални показатели,има достатъчно голям кръг хора,които ще имат файда България да рухне както през '97.
Прогнозата ми е лична и твърде може би черногледа,но има много фактори сочещи натам.Ние сме следващите след Кипър и Гърция.

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 27 Мар 2013, 1:00

Няма черногледо...или си социалокапиталист...или държвата тряя да купи обратно все..не са кой знае колко милиарда....
При първия вариант е ясно..
При втория не е....щото нема кой да контролира краденето в тия фирми/холдинги/корпорации/монополи, както искаш....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 27 Мар 2013, 1:15

За фалит много рано да се говори... Малко в сферата на фантастиките. Не сме почнали да взимаме кредити още (не сме минали дори 20% от БВП).
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 27 Мар 2013, 1:23

steeN написа:За фалит много рано да се говори... Малко в сферата на фантастиките. Не сме почнали да взимаме кредити още (не сме минали дори 20% от БВП).

Е как ще е рано? Да чака да минат изборите и тогава ли да говори? :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 27 Мар 2013, 1:47

Айде пак апокалиптични картини.
Данчо дрисна и не ми пише да му покажа работещо производство, само рони сълзи и хвърля обвинения по неизвестно кого. Всички са маскари, а?

Аватар

Мнение от jordanpar » 27 Мар 2013, 2:07

И какво като ни е нисък външния дълг?Като сме хубави в очите на слепите в Европа и кво?Германия има брутен дълг около 80% от БВП-то и,ама какво от това,те поне имат какво да си местят от единия крачол в другия!!!Междуфирмената задлъжнялост е ужасна и много по-важна.Собственици на доставчици,те на търговски представители,материали на ишлеме с висящи плащания,общините имат да взимат от държавата по проекти,подизпълнители чакат на тях.фирми със отложени плащания........... да изброяваме ли.Имаме вътрешен корпоративен дълг от около 220% от БВП!!!! 80% от тези дългове са просрочени отдавна.Нивото на лошите и преструктурирани кредити е около 26%.През 2011 и 2012 фирмите по-скоро са теглили нови заеми за да погасят стари,а не че са се справяли чрез дейността си с това.
Данните са към 13 януари тази година,трябваха ми по едно планиране.
Та....... казвате добре сме,а?И като нямаме реална икономика а само търговия и услуги,а те са водещите по задлъжнялост.....Нали знаете как ще решат този проблем бързо в краен случай?
Така,че петролчо,това че 5 от 100 са доволни не значи че всички са еднакво нахранени на масата.Виж данните и тогава ми говори,че може да дойде време да няма при кого да си похарчиш парите.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 27 Мар 2013, 9:37

Е.Димитров написа:

Комсомолец, пак не каза дали ще гласуваш за момичето? :mhihi: :mhihi:

Модератори, не бива да допускате хора, като всезнайкото който цитирам, да обиждат другите потребители във форума, ще си помислим, че има някаква тенденциозност във вас, и едни могат да обиждат, а други не, или пък че правилата не важат за всички.
да не цитирам какво е писало човечето, но мисля, че е време да вземете мерки!
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата