FUN: Вицове, линкове, картинки и др...
Модератор: Общи модератори
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=vgbpmjlgimxp
Абе само на мен ли ми се струва приемлив тунинга на тая баварка ... нищо,че не е иначе модерния М пакет ?
Абе само на мен ли ми се струва приемлив тунинга на тая баварка ... нищо,че не е иначе модерния М пакет ?
- The Stig
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '00 e39 530dA
- Мечтае да кара: самолет
Зантее ли че кгоато чтеете нисапаното, вжано е пръвтаа и поледсанта бквуа от дмаута да
бдаът на мсятото си. Мжетое да рзбъракате мстеата на оастнаилте бвуки и все пак
нпиасатноо ще прдъолажва да се чтее с лкоета. Твоа ивда да пкаоже че вскичтоо твоа вемре
котео сте попрлеили в уилчище е нпразано, доасттънчо е блио да ви начуат да слгатае на
мстяото им бутквие от наалчото и каря на вяска дмуа кяото пиеште. Приичнтаа е в нчиана по
котйо виашят мъозк оработбва ирнфоцмаията. Ткаа уяспвате да преочттее нааписното джае
кгаото нтио енда дмуа не е изиспана пвраинло

нпиасатноо ще прдъолажва да се чтее с лкоета. Твоа ивда да пкаоже че вскичтоо твоа вемре
котео сте попрлеили в уилчище е нпразано, доасттънчо е блио да ви начуат да слгатае на
мстяото им бутквие от наалчото и каря на вяска дмуа кяото пиеште. Приичнтаа е в нчиана по
котйо виашят мъозк оработбва ирнфоцмаията. Ткаа уяспвате да преочттее нааписното джае

- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
The Stig написа:Зантее ли че кгоато чтеете нисапаното, вжано е пръвтаа и поледсанта бквуа от дмаута да
Зяюфе ли че купзо чявее нзуфамршюо, вагьо е пшшябаа и пкжжтящзуа байса от дзнреа да
блгйт на мзьуяво си.
А това доказва, че Не е достатъчно първата и последната буква да са на мястото си за да е наред всичко.Достатъчно е да са запазени първата и последната, но и останалите да са същите, без значение от подредбата им.Това което съм написал горе, е първото изречение от текста със запазени първата и последната буква, но с други произволни букви в средата.Сега ще ми кажеш ли, че 12-те години в училище са били излишни ?
Edit:
Ах, как не се сетих по - рано.Ами като са излишни тия букви в средата, що да се хАбим да ги пишем ?!
Зе ли че ко че но, во е па и па ба от да да
бт на мо си.
Всичко се разбира нали ?! Или мозъка ви го обработва още ?!

Последна промяна Cobb на 10 Юли 2009, 20:25, променена общо 1 път
- 320i_coupe
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW M? :)
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Туристите имат какви ли не оплаквания и не винаги почивката е такава, каквато я описва брошурата или каквато сме си я представяли. Някои от тях обаче са не само проява на капризи, но и на откровена глупост, както показва тази смешна класация на в. "Дейли телеграф".
1. Турист на сафари в Африка забелязал видимо възбуден слон и се оплакал, че гледката на мощното еректирало животно е провалило медения му месец, защото го е накарало да се чувства "неспособен и неадекватен" (като мъж).
2. Жена заплашила да извика полицията, тъй като според нея била заключена в хотелската си стая от персонала. Всъщност тя приела твърде буквално надписа "Не ме безпокойте", висящ от вътрешната страна на вратата. Като предупреждение да остане в стаята си.
3. "Плажът е твърде пясъчен."
4. Гост в хотел "Новотел" в Австралия се оплакал, че супата, която му сервирали, била твърде гъста и силна. Въпреки че в същото време продължавал да сърба с удоволствие.
5. "Слънчевите бани по монокини трябва да бъдат забранени на плажа. Това провали почивката ни, защото съпругът ми през цялото време зяпаше другите жени."
6. "Купихме слънчеви очила "Рейбан" за 5 евро от уличен търговец и се оказа, че са фалшиви."
7. "Никой не ни предупреди, че в морето ще има риби. Децата ни се наплашиха."
8. "Отне ни девет часа да се приберем със самолет от Ямайка в Англия, а на американците само три."
9. "С годеника ми запазихме стая с две легла, но ни настаниха в стая с двойно легло. Вие носите отговорност за това, че сега съм бременна. Това нямаше да се случи, ако бяхме в стаята, която резервирахме първоначално"
10. "В сравнение с тристайния апартамент на приятелите ни едностайния ни апартамент е значително по-малък!"
11. "В брошурата пишеше: "Няма фризьор в хотела". Ние сме фризьори, дали не може все пак да ни настаните тук?"
12. "Има прекалено много испанци. Рецепционистката говори испански, храната е испанска. Има твърде много чужденци".
13. "Пясъкът не е като този в брошурата. Там е жълт, а този е бял.
14. "Трябваше да се редим на опашка вън, а нямаше климатик."
15. "Ваш дълг е да ни предупреждавате предварително за шумни или невъзпитани гости в хотела."
16. "Бях ухапан от комар. Никой не ми е казвал, че те хапят."
17. "Мисля, че в брошурата трябва да се упоменава изрично, че местното магазинче не продава нормални бисквити като карамелени с крем или с джинджифил и орехи."
18. "Чист мързел е продавачите да спускат кепенците следобед. Често ми се налага да купя нещо по време на сиестата - тя веднага трябва да се забрани."
19. "По време на почивката си в Индия бях ужасена, че буквално във всеки ресторант се сервира къри. Аз не понасям пикантна храна."
20. "Записахме се за екскурзия до воден парк, но никой не ни каза, че трябва да си носим бански и хавлии."
източник: vesti.bg
1. Турист на сафари в Африка забелязал видимо възбуден слон и се оплакал, че гледката на мощното еректирало животно е провалило медения му месец, защото го е накарало да се чувства "неспособен и неадекватен" (като мъж).
2. Жена заплашила да извика полицията, тъй като според нея била заключена в хотелската си стая от персонала. Всъщност тя приела твърде буквално надписа "Не ме безпокойте", висящ от вътрешната страна на вратата. Като предупреждение да остане в стаята си.
3. "Плажът е твърде пясъчен."
4. Гост в хотел "Новотел" в Австралия се оплакал, че супата, която му сервирали, била твърде гъста и силна. Въпреки че в същото време продължавал да сърба с удоволствие.
5. "Слънчевите бани по монокини трябва да бъдат забранени на плажа. Това провали почивката ни, защото съпругът ми през цялото време зяпаше другите жени."
6. "Купихме слънчеви очила "Рейбан" за 5 евро от уличен търговец и се оказа, че са фалшиви."
7. "Никой не ни предупреди, че в морето ще има риби. Децата ни се наплашиха."
8. "Отне ни девет часа да се приберем със самолет от Ямайка в Англия, а на американците само три."
9. "С годеника ми запазихме стая с две легла, но ни настаниха в стая с двойно легло. Вие носите отговорност за това, че сега съм бременна. Това нямаше да се случи, ако бяхме в стаята, която резервирахме първоначално"
10. "В сравнение с тристайния апартамент на приятелите ни едностайния ни апартамент е значително по-малък!"
11. "В брошурата пишеше: "Няма фризьор в хотела". Ние сме фризьори, дали не може все пак да ни настаните тук?"
12. "Има прекалено много испанци. Рецепционистката говори испански, храната е испанска. Има твърде много чужденци".
13. "Пясъкът не е като този в брошурата. Там е жълт, а този е бял.
14. "Трябваше да се редим на опашка вън, а нямаше климатик."
15. "Ваш дълг е да ни предупреждавате предварително за шумни или невъзпитани гости в хотела."
16. "Бях ухапан от комар. Никой не ми е казвал, че те хапят."
17. "Мисля, че в брошурата трябва да се упоменава изрично, че местното магазинче не продава нормални бисквити като карамелени с крем или с джинджифил и орехи."
18. "Чист мързел е продавачите да спускат кепенците следобед. Често ми се налага да купя нещо по време на сиестата - тя веднага трябва да се забрани."
19. "По време на почивката си в Индия бях ужасена, че буквално във всеки ресторант се сервира къри. Аз не понасям пикантна храна."
20. "Записахме се за екскурзия до воден парк, но никой не ни каза, че трябва да си носим бански и хавлии."
източник: vesti.bg
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3