FUN: Вицове, линкове, картинки и др...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар

Мнение от TUZara` » 10 Юли 2009, 12:33

http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=vgbpmjlgimxp

Абе само на мен ли ми се струва приемлив тунинга на тая баварка ... нищо,че не е иначе модерния М пакет ?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '00 e39 530dA
Мечтае да кара: самолет

Мнение от The Stig » 10 Юли 2009, 15:25

Зантее ли че кгоато чтеете нисапаното, вжано е пръвтаа и поледсанта бквуа от дмаута да
бдаът на мсятото си. Мжетое да рзбъракате мстеата на оастнаилте бвуки и все пак
нпиасатноо ще прдъолажва да се чтее с лкоета. Твоа ивда да пкаоже че вскичтоо твоа вемре
котео сте попрлеили в уилчище е нпразано, доасттънчо е блио да ви начуат да слгатае на
мстяото им бутквие от наалчото и каря на вяска дмуа кяото пиеште. Приичнтаа е в нчиана по
котйо виашят мъозк оработбва ирнфоцмаията. Ткаа уяспвате да преочттее нааписното джае
кгаото нтио енда дмуа не е изиспана пвраинло

:shock:
I always tell the truth, even when I lie

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36
Мечтае да кара: V8

Мнение от Cobb » 10 Юли 2009, 20:06

The Stig написа:Зантее ли че кгоато чтеете нисапаното, вжано е пръвтаа и поледсанта бквуа от дмаута да
бдаът на мсятото си. Мжетое да рзбъракате мстеата на оастнаилте бвуки и все пак
нпиасатноо ще прдъолажва да се чтее с лкоета. Твоа ивда да пкаоже че вскичтоо твоа вемре
котео сте попрлеили в уилчище е нпразано, доасттънчо е блио да ви начуат да слгатае на
мстяото им бутквие от наалчото и каря на вяска дмуа кяото пиеште. Приичнтаа е в нчиана по
котйо виашят мъозк оработбва ирнфоцмаията. Ткаа уяспвате да преочттее нааписното джае
кгаото нтио енда дмуа не е изиспана пвраинло

:shock:

Зяюфе ли че купзо чявее нзуфамршюо, вагьо е пшшябаа и пкжжтящзуа байса от дзнреа да
блгйт на мзьуяво си.

А това доказва, че Не е достатъчно първата и последната буква да са на мястото си за да е наред всичко.Достатъчно е да са запазени първата и последната, но и останалите да са същите, без значение от подредбата им.Това което съм написал горе, е първото изречение от текста със запазени първата и последната буква, но с други произволни букви в средата.Сега ще ми кажеш ли, че 12-те години в училище са били излишни ?

Edit:

Ах, как не се сетих по - рано.Ами като са излишни тия букви в средата, що да се хАбим да ги пишем ?!

Зе ли че ко че но, во е па и па ба от да да
бт на мо си.

Всичко се разбира нали ?! Или мозъка ви го обработва още ?! :roll:
Последна промяна Cobb на 10 Юли 2009, 20:25, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW M? :)

Мнение от 320i_coupe » 10 Юли 2009, 20:57

http://vbox7.com/play:6c61a679 :bgflag: :bgflag: България над всичко!!!!!!!!!
Изображение Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 10 Юли 2009, 23:54

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 11 Юли 2009, 5:27

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=373652

Така става като си мислиш че караш самолет :mhihi: :mhihi:
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение
Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 11 Юли 2009, 12:48

Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 11 Юли 2009, 16:51

Изображение

Аватар

Мнение от TUZara` » 11 Юли 2009, 17:12

Изображение

Пациенти ... :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 11 Юли 2009, 17:37

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 11 Юли 2009, 18:27

Туристите имат какви ли не оплаквания и не винаги почивката е такава, каквато я описва брошурата или каквато сме си я представяли. Някои от тях обаче са не само проява на капризи, но и на откровена глупост, както показва тази смешна класация на в. "Дейли телеграф".

1. Турист на сафари в Африка забелязал видимо възбуден слон и се оплакал, че гледката на мощното еректирало животно е провалило медения му месец, защото го е накарало да се чувства "неспособен и неадекватен" (като мъж).

2. Жена заплашила да извика полицията, тъй като според нея била заключена в хотелската си стая от персонала. Всъщност тя приела твърде буквално надписа "Не ме безпокойте", висящ от вътрешната страна на вратата. Като предупреждение да остане в стаята си.

3. "Плажът е твърде пясъчен."

4. Гост в хотел "Новотел" в Австралия се оплакал, че супата, която му сервирали, била твърде гъста и силна. Въпреки че в същото време продължавал да сърба с удоволствие.

5. "Слънчевите бани по монокини трябва да бъдат забранени на плажа. Това провали почивката ни, защото съпругът ми през цялото време зяпаше другите жени."

6. "Купихме слънчеви очила "Рейбан" за 5 евро от уличен търговец и се оказа, че са фалшиви."

7. "Никой не ни предупреди, че в морето ще има риби. Децата ни се наплашиха."

8. "Отне ни девет часа да се приберем със самолет от Ямайка в Англия, а на американците само три."

9. "С годеника ми запазихме стая с две легла, но ни настаниха в стая с двойно легло. Вие носите отговорност за това, че сега съм бременна. Това нямаше да се случи, ако бяхме в стаята, която резервирахме първоначално"

10. "В сравнение с тристайния апартамент на приятелите ни едностайния ни апартамент е значително по-малък!"

11. "В брошурата пишеше: "Няма фризьор в хотела". Ние сме фризьори, дали не може все пак да ни настаните тук?"

12. "Има прекалено много испанци. Рецепционистката говори испански, храната е испанска. Има твърде много чужденци".

13. "Пясъкът не е като този в брошурата. Там е жълт, а този е бял.

14. "Трябваше да се редим на опашка вън, а нямаше климатик."

15. "Ваш дълг е да ни предупреждавате предварително за шумни или невъзпитани гости в хотела."

16. "Бях ухапан от комар. Никой не ми е казвал, че те хапят."

17. "Мисля, че в брошурата трябва да се упоменава изрично, че местното магазинче не продава нормални бисквити като карамелени с крем или с джинджифил и орехи."

18. "Чист мързел е продавачите да спускат кепенците следобед. Често ми се налага да купя нещо по време на сиестата - тя веднага трябва да се забрани."

19. "По време на почивката си в Индия бях ужасена, че буквално във всеки ресторант се сервира къри. Аз не понасям пикантна храна."

20. "Записахме се за екскурзия до воден парк, но никой не ни каза, че трябва да си носим бански и хавлии."

източник: vesti.bg
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 11 Юли 2009, 18:35

:mhihi: :mhihi:

Изображение
Изображение

старши ентусиаст