Имотният пазар
Модератор: Общи модератори
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: Имотният пазар
TNT написа:Поне се изясниха критериите. Открити кабели и два котлона - за нищо не става
Ти се шегуваш, ама съм сменял котлони заради наемател - един шантав французин щеше да се откаже само заради котлоните - много държал сам да си готви всичко и 2 котлона му бяха малко

Never mistake motion for action...
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
DigitalExile написа:zAcK написа:Това е стена със зазидана врата, ама са я зазидали да си бере лайкатаВижда се, че има щурц над тия кривотии
И после 500к ойро искат
Все пак е "завършено по проект на Zoom studio, с естествени материали, скандинавски и италиански мебели."

Интересно ми е кое наричат естествени материли, де_ба

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Пода например,малко ли е?
На мен пък ми харесва апартамента,само цената му е
баси естетите сте се събрали тука
На мен пък ми харесва апартамента,само цената му е

баси естетите сте се събрали тука

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
То тоя апартамент... изобщо апартамент ли е
На мен ми се струва, че вярно са само 2 котлоните, че и газови
Ако няма 4 газови, 2 керамични и 2 индукционни, изобщо не се класира в темата
И мебелите ми се струва, че не са подредени по фън-шуи 

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
kiko написа:Пода например,малко ли е?
Аз щото, като по прос, гледам разни джилязни шкафове и т.н. и си викам, от кога Надин продават обзавеждане, ама то било пода, де_Ба.

Че и естествено

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Пода ако няма водно подово за тия пари въобще не ми го хвали. 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Точно.
Като ще даваш много пари, естествено трябва да имаш някакви претенции. То иначе по-добре си строй сам.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
Принципно при темата за многото пари и къща срещу апартамент, трябва да се има предвид, че с къщата си вземаш тежко и доживотно хоби, което няма свършване. Ако не си голям фен на селско-строителната хамалогия на чист въздух, а искаш да се шляеш по паркове, гори, планини, курорти, молове и туристически дестинации, ще е мъка, защото къщата иска постоянна работа по нея. Та набиваш 400 евра и после вместо да си пиеш кафето всяка сутрин в южния парк, ще трябва да косиш, да садиш, да кОпаш, да почистваш дворове, да ремонтираш постоянно нещо по къщата и тн и тн. Да не говорим, че като децата тръгнат на училище или ще станеш шофьор, или ще ги пуснеш в доста съмнително училище... Всеки си има приоритети в живота, но при имот лафа "за тея пари Е60" не вАжи за всички.
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
Само за децата си прав, затова къща се взима след като станеш на 40-50 (децата като са завършили вече).
За косенето и бачкането не е толкова страшно. 1 декар двор съм го косил 5-6 пъти тази година по 1-2 часа. На софиянците повече им е висенето в задръствания до работа и обратно за 1 седмица.
Покрив и ограда се правят веднъж на 50 години, друго няма кво. Никой не те задължава да гледаш домати и пипери и да копаеш всеки ден.
За косенето и бачкането не е толкова страшно. 1 декар двор съм го косил 5-6 пъти тази година по 1-2 часа. На софиянците повече им е висенето в задръствания до работа и обратно за 1 седмица.

Покрив и ограда се правят веднъж на 50 години, друго няма кво. Никой не те задължава да гледаш домати и пипери и да копаеш всеки ден.
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
DigitalExile написа:Ако е истинска стара стена се замазва, слага се гофре и се лепят тухлчки отгоре, прави и равни и става красиво.
Това на снимката е ужас.
Аз че бих потърсил начин да скрия кабелака ясно, ама да мажа стената, да слагам гофри, че после де лепя няква имитация на тухли заради 2 кабела

- DigitalExile
- ентусиаст
-
Въпрос на приоритети, аз много мразя да се виждат и стърчат кабели, да има кабел канали по стените и тн. Обичам всичко да е скрито и изчистено. Изглежда много по добре отколкото това черво с косми на снимката.
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Някой живял ли е постоянно във вила? Или иначе казано къща, която е във вилна зона, недалеч от града, има си ток, вода, интернет, пътя е окей с изключение на последния километър два, където не е асфалт, но живущите в района са го понасипали с чакъл.
Че като гледам какво се предлага из района, за същите пари са основно стари къщи за много сериозен ремонт.
Че като гледам какво се предлага из района, за същите пари са основно стари къщи за много сериозен ремонт.

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
drifty написа:Някой живял ли е постоянно във вила? Или иначе казано къща, която е във вилна зона, недалеч от града, има си ток, вода, интернет, пътя е окей с изключение на последния километър два, където не е асфалт, но живущите в района са го понасипали с чакъл.
Ако имаш кола, няма ядове.

- DigitalExile
- ентусиаст
-
drifty написа:Някой живял ли е постоянно във вила? Или иначе казано къща, която е във вилна зона, недалеч от града, има си ток, вода, интернет, пътя е окей с изключение на последния километър два, където не е асфалт, но живущите в района са го понасипали с чакъл.
Става, но без изолация и ако не е подготвена за зимата къщата излиза много дебело и не е удобно.
Аз имам вила близко до София и не я ползвам зимата по простата причина,че едно време е проектирана като вила и в момента ако искам да стане къща за целогодишно живеене това ще струва доста пари, почти колкото да построиш нова и смисъла се губи

Много зависи от вилата.
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Е, то и къща в село да купиш, пак няма да има изолация, ако е стара къща. Даже някои ги гледам и неизмазани.