Имотният пазар

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Re: Имотният пазар

Мнение от Leon » 29 Ное 2022, 14:48

TNT написа:Поне се изясниха критериите. Открити кабели и два котлона - за нищо не става :mhihi:

Ти се шегуваш, ама съм сменял котлони заради наемател - един шантав французин щеше да се откаже само заради котлоните - много държал сам да си готви всичко и 2 котлона му бяха малко :mhihi:
Never mistake motion for action...

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 29 Ное 2022, 14:50

DigitalExile написа:
zAcK написа:Това е стена със зазидана врата, ама са я зазидали да си бере лайката :help: Вижда се, че има щурц над тия кривотии :bowdown:

:mhihi: И после 500к ойро искат

2022-11-29_13-42.png

Все пак е "завършено по проект на Zoom studio, с естествени материали, скандинавски и италиански мебели." :mhihi:

Интересно ми е кое наричат естествени материли, де_ба :shock: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 29 Ное 2022, 16:04

Пода например,малко ли е?
На мен пък ми харесва апартамента,само цената му е :help:
баси естетите сте се събрали тука :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 29 Ное 2022, 16:10

То тоя апартамент... изобщо апартамент ли е :mhihi: На мен ми се струва, че вярно са само 2 котлоните, че и газови :no: Ако няма 4 газови, 2 керамични и 2 индукционни, изобщо не се класира в темата :mhihi: И мебелите ми се струва, че не са подредени по фън-шуи :ok:
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 29 Ное 2022, 17:03

kiko написа:Пода например,малко ли е?

Аз щото, като по прос, гледам разни джилязни шкафове и т.н. и си викам, от кога Надин продават обзавеждане, ама то било пода, де_Ба. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Че и естествено :mhihi: Естествено джилязу в най-естествената му форма :mhihi: Тъй, де :ok:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 29 Ное 2022, 17:05

Пода ако няма водно подово за тия пари въобще не ми го хвали. :mhihi:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 29 Ное 2022, 17:33

Точно. :mhihi: Като ще даваш много пари, естествено трябва да имаш някакви претенции. То иначе по-добре си строй сам.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 30 Ное 2022, 0:26

Принципно при темата за многото пари и къща срещу апартамент, трябва да се има предвид, че с къщата си вземаш тежко и доживотно хоби, което няма свършване. Ако не си голям фен на селско-строителната хамалогия на чист въздух, а искаш да се шляеш по паркове, гори, планини, курорти, молове и туристически дестинации, ще е мъка, защото къщата иска постоянна работа по нея. Та набиваш 400 евра и после вместо да си пиеш кафето всяка сутрин в южния парк, ще трябва да косиш, да садиш, да кОпаш, да почистваш дворове, да ремонтираш постоянно нещо по къщата и тн и тн. Да не говорим, че като децата тръгнат на училище или ще станеш шофьор, или ще ги пуснеш в доста съмнително училище... Всеки си има приоритети в живота, но при имот лафа "за тея пари Е60" не вАжи за всички.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 30 Ное 2022, 0:53

Само за децата си прав, затова къща се взима след като станеш на 40-50 (децата като са завършили вече).
За косенето и бачкането не е толкова страшно. 1 декар двор съм го косил 5-6 пъти тази година по 1-2 часа. На софиянците повече им е висенето в задръствания до работа и обратно за 1 седмица. :lol:
Покрив и ограда се правят веднъж на 50 години, друго няма кво. Никой не те задължава да гледаш домати и пипери и да копаеш всеки ден.

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 30 Ное 2022, 1:15

DigitalExile написа:Ако е истинска стара стена се замазва, слага се гофре и се лепят тухлчки отгоре, прави и равни и става красиво.
Това на снимката е ужас. :ok:

Аз че бих потърсил начин да скрия кабелака ясно, ама да мажа стената, да слагам гофри, че после де лепя няква имитация на тухли заради 2 кабела :dunno: :conf:

ентусиаст
Аватар

Мнение от DigitalExile » 30 Ное 2022, 1:51

Въпрос на приоритети, аз много мразя да се виждат и стърчат кабели, да има кабел канали по стените и тн. Обичам всичко да е скрито и изчистено. Изглежда много по добре отколкото това черво с косми на снимката.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 30 Ное 2022, 11:17

Някой живял ли е постоянно във вила? Или иначе казано къща, която е във вилна зона, недалеч от града, има си ток, вода, интернет, пътя е окей с изключение на последния километър два, където не е асфалт, но живущите в района са го понасипали с чакъл.

Че като гледам какво се предлага из района, за същите пари са основно стари къщи за много сериозен ремонт.
Изображение

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 30 Ное 2022, 11:19

drifty написа:Някой живял ли е постоянно във вила? Или иначе казано къща, която е във вилна зона, недалеч от града, има си ток, вода, интернет, пътя е окей с изключение на последния километър два, където не е асфалт, но живущите в района са го понасипали с чакъл.

Че като гледам какво се предлага из района, за същите пари са основно стари къщи за много сериозен ремонт.

Ако имаш кола, няма ядове. :ok:

ентусиаст
Аватар

Мнение от DigitalExile » 30 Ное 2022, 11:28

drifty написа:Някой живял ли е постоянно във вила? Или иначе казано къща, която е във вилна зона, недалеч от града, има си ток, вода, интернет, пътя е окей с изключение на последния километър два, където не е асфалт, но живущите в района са го понасипали с чакъл.

Става, но без изолация и ако не е подготвена за зимата къщата излиза много дебело и не е удобно.
Аз имам вила близко до София и не я ползвам зимата по простата причина,че едно време е проектирана като вила и в момента ако искам да стане къща за целогодишно живеене това ще струва доста пари, почти колкото да построиш нова и смисъла се губи :dunno:

Много зависи от вилата.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 30 Ное 2022, 11:54

Е, то и къща в село да купиш, пак няма да има изолация, ако е стара къща. Даже някои ги гледам и неизмазани.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата