Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?
Модератор: Общи модератори
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Re: Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?
Превръщането на темата в междуличностни нападки не променя фактите,симпатяги.
Външен дълг --ала бала.Никой не ни е накарал да го върнем предсрочно и накуп,можем да си го просрочваме до живот.Всяка страна винаги е имала и ще има такъв.
Но какво правим с вътрешно икономическото положение????Докато всички правителства досега се стараеха картинката да изглежда добре за пред Евросъюза за да могат да лапат от еврофондовете,всичко беше за сметка на народа.Кога и как всички на клона ще почнат да си взимат дължимото и да си връщат в последствие задълженията.По-голямата част от бизнеса е като шуробаджанащина-аз имам да ти давам,ти имаш да взимаш........Огромни просрочени задължения,лоши кредити,тези които си плащаме редовно влачим и заради онези които не го правят,лихвите растат,инвестиции в производство-няма.За януари новите инвестиции в страната са точно ..... 0 лева.Коя от политическите пачаври които отново ще са на политическата сцена ще направи нещо по въпроса????Кой разполага с истински експерти,а не с послушни пионерчета????
Между другото знаете ли че освен тези над 400 милиона евро годишно които плащаме като вноска в Евросъюза,България,като всяка страна с външни граници плаща 75% от акцизите и митата на стоки и товари преминаващи и влизащи през нас в ЕУ директно в бюджета на общността.За нас остават 25%.А сумата е малко под 4 милиарда годишно!!!!!
Външен дълг --ала бала.Никой не ни е накарал да го върнем предсрочно и накуп,можем да си го просрочваме до живот.Всяка страна винаги е имала и ще има такъв.
Но какво правим с вътрешно икономическото положение????Докато всички правителства досега се стараеха картинката да изглежда добре за пред Евросъюза за да могат да лапат от еврофондовете,всичко беше за сметка на народа.Кога и как всички на клона ще почнат да си взимат дължимото и да си връщат в последствие задълженията.По-голямата част от бизнеса е като шуробаджанащина-аз имам да ти давам,ти имаш да взимаш........Огромни просрочени задължения,лоши кредити,тези които си плащаме редовно влачим и заради онези които не го правят,лихвите растат,инвестиции в производство-няма.За януари новите инвестиции в страната са точно ..... 0 лева.Коя от политическите пачаври които отново ще са на политическата сцена ще направи нещо по въпроса????Кой разполага с истински експерти,а не с послушни пионерчета????
Между другото знаете ли че освен тези над 400 милиона евро годишно които плащаме като вноска в Евросъюза,България,като всяка страна с външни граници плаща 75% от акцизите и митата на стоки и товари преминаващи и влизащи през нас в ЕУ директно в бюджета на общността.За нас остават 25%.А сумата е малко под 4 милиарда годишно!!!!!
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Йордане, каквото и да беше направил, щяхте да го плюете до удавяне. Никой не си прави илюзии че щяхте да го изпратите с ръкопляскания ако беше останал до края на мандата си. Така че, тука няма угодия каквото и да е
От както са на власт герб, колко са платили по закъснелите плащания на държавата? Ще го постнеш ли или аз да го постна?
Щото гледам едни и същи неща ги пишеш, дето ги четеш суха статистика отнякъде. Че даже и даваш предположения как ще дойде Кипър и Гърция при нас. Да не стане обратното, след още 4 години управление на герб, да са ни оправили живота 

От както са на власт герб, колко са платили по закъснелите плащания на държавата? Ще го постнеш ли или аз да го постна?

- jordanpar
-
-
На това се надяваме всички.Затова и ще гласуваме за тях.Показаха за 4 години поне че са честни и кадърни.За разлика от предходните един скандал не е имало и едно съмнение за корупция.
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
Не бе, някои се надяваме да дойде кипърската или италианската криза тука, та да докажем че сме били прави за герб, че са боклуци до един
п.п. Защо ще гласуваме за тях, виж Станишев, ето ти Доган/Местан, ето ти Кунева! Виж каква хубава коалиция би станала

п.п. Защо ще гласуваме за тях, виж Станишев, ето ти Доган/Местан, ето ти Кунева! Виж каква хубава коалиция би станала

- jordanpar
-
-
Не бе,след всичко прочетено в тая тема е ясно че бъдещето е само едно-отново същите до сега.Така и ще направим-ще ги изберем.
Вярвам в светлото бъдеще.
Вярвам в светлото бъдеще.
Ivo_Borisov написа:вдигнаха рейтинга на герб.:
Точно така колега. И само да питам , тоя висок рейтинг с апарат за кръвно ли го измерихте ?

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
Не си прав, колега! Виж каква безработица е в България, нищо че е такава навсякъде в Европа! Виж каква междуфирмена задлъжнялост има, нищо че е от 2008-2009 някъде, трябваше да я изчистят иначе за нищо не стават. Трябваше да вкарат в затвора всички извършвали престъпления, които са управлявали преди тях, нищо че няма как, защото това е работа на съда и същите са си създали имунитет! Трябваше да не правят магистрали, ами с парите от Европа да вдигнат пенсиите и заплатите! Абе много неща трябваше да направят, ама са крали всички, нищо че няма доказателства! Няма начин да не са крали, нали? 

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
ivoo написа:Ivo_Borisov написа:вдигнаха рейтинга на герб.:
Точно така колега. И само да питам , тоя висок рейтинг с апарат за кръвно ли го измерихте ?И щото всичко живо на планетата смята да гласува за герб , затова ли изведнъж им станаха много симпатични мангалите , че ги издигат в листите .
Дали пък случаааайно не са си направили сметката да спечелят няколко хиляди цигански гласа ? http://www.standartnews.com/balgariya-p ... 81839.html И коалиция с ДПС ще направят ,само и само да се докопат пак до власт. Всички са гадни политически мастии , независимо как се казва партията им.
Има няколко колеги във форума, които още от 2009 са с негативни мнения за герб, единия си ти, другия е колегата Йордан. Въобще не си мисля че на сегашното положение ще дадете положителен коментар за тях

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
ivoo написа:Ivo_Borisov написа:вдигнаха рейтинга на герб.:
Точно така колега. И само да питам , тоя висок рейтинг с апарат за кръвно ли го измерихте ?.
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5642751

- jordanpar
-
-
Абе резултатите са чудесни.Герб ще сe завърнат на бял кон и ще имат тотално мнозинство.Трябва да си продължат мисията по подобряване социално-икономическите фактори в страната и забогатяването на всеки един честен данъкоплатец.
Вярвам,че през 2017г. българинът ще има доходи съизмерими с тези на Люксембург,благодарение на герб.
Все пак магистралите и пътищата вече са направени,детски градини има,стадиони и зали,ето и огромни молове,знам,че следващата им цел са големи доходи

Вярвам,че през 2017г. българинът ще има доходи съизмерими с тези на Люксембург,благодарение на герб.
Все пак магистралите и пътищата вече са направени,детски градини има,стадиони и зали,ето и огромни молове,знам,че следващата им цел са големи доходи

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Не. Това е един от поредните отчаяни опити на партията майка да довлече до урните всеки симпатизант.
- jordanpar
-
-
Което ще активизира и други партии и симпатизанти и съответно ще доведе до голяма изборна активност.Лавинообразния процес няма да е само при социалистите.Няма лошо.
Само че,знае ли от сега печелившата партия на какво паче яйце ще се насади след тези избори,защото ако само до три-четири месеца всички ние очакваме реални резултати /забележете не големи,а реални/ и да се види че работят.защото ако не,жална им майка .
Аз ако бях политик нямаше да се натискам точно сега да печеля еднолично избори а да си трая отстрани с подходящо мнозинство.Помнете че не на майските избори,а на следващите след тях ще се бетонират следващите управляващи.
Само че,знае ли от сега печелившата партия на какво паче яйце ще се насади след тези избори,защото ако само до три-четири месеца всички ние очакваме реални резултати /забележете не големи,а реални/ и да се види че работят.защото ако не,жална им майка .
Аз ако бях политик нямаше да се натискам точно сега да печеля еднолично избори а да си трая отстрани с подходящо мнозинство.Помнете че не на майските избори,а на следващите след тях ще се бетонират следващите управляващи.
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
jordanpar написа:Герб ще сe завърнат на бял кон и ще имат тотално мнозинство.:
а дано...че ако трябва още 20 години да ни оправляват комунисти и турци, направо да си припишем територияте между съседките и да се свършва тая агония.
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
jordanpar написа:Което ще активизира и други партии и симпатизанти и съответно ще доведе до голяма изборна активност.Лавинообразния процес няма да е само при социалистите.Няма лошо.
Знаеш кога да си "затраеш" ....

Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
jordanpar написа:Абе резултатите са чудесни.Герб ще сe завърнат на бял кон и ще имат тотално мнозинство.Трябва да си продължат мисията по подобряване социално-икономическите фактори в страната и забогатяването на всеки един честен данъкоплатец.
Все пак магистралите и пътищата вече са направени,детски градини има,стадиони и зали,ето и огромни молове,знам,че следващата им цел са големи доходи![]()
![]()
ирония? силен си, евала!
а на мен много ми се иска да видя ВМРО в парламента. има ли симпатизанти тук?
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът