Новите BMW-та май ще стават все по-грозни?
Модератор: Общи модератори
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: Новите BMW-та май ще стават все по-грозни?
аз чакам електрическото м3 с 1000 коня да видим ще еде ли асан боб или нема да еде
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- STEVAL
- кандидат ентусиаст
-
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Тези снимки на Х5 малко ги подлагам на съмнение, тъй като официалната премиера се очаква най-рано лятото, а тук на снимките виждаме някакви надписи в зала за представяне на Нойе Класе и тн, на които този модел не би трябвало да бъде представен все още официално. Но може би така ще изглежда все пак и на мен като цяло ми допада. Отзад е с много интересна броня, ако въобще може да се нарече такава, тъй като огромна част от „конвенционалната“ броня тук е отишла в калниците. Split-tailgate-a или е отпаднал или си го скрили под стоповете. Арките на калниците са ги вдигнали високо и направили в плосък профил – абе интересни детайли виждаме. Отпред има нужда от свикване най-малкото, което ме отважда на их3 автоматично и аз лично почнах да я приемам отпред (задницата и профилът й определено ме кефят).
i3 също отпред ми е странна – много ми харесва идеята да направят огромни хоризонтални бъбреци, в които да включат и фаровете, но нещо не ми допада реалното изпълнение. Има вероятност да ме дразни осветлението и без него да изглежда много по-добре. Определено са се оляли с тези светлини отпред.
Все пак мисля, че като (почти) всички модели назад във времето, тези ще отнесат първоначален хейт и в последствие ще почнат да се харесват масово. Но като цяло Г-поколението е страшно красиво и летвата им е вдигната.
i3 също отпред ми е странна – много ми харесва идеята да направят огромни хоризонтални бъбреци, в които да включат и фаровете, но нещо не ми допада реалното изпълнение. Има вероятност да ме дразни осветлението и без него да изглежда много по-добре. Определено са се оляли с тези светлини отпред.
Все пак мисля, че като (почти) всички модели назад във времето, тези ще отнесат първоначален хейт и в последствие ще почнат да се харесват масово. Но като цяло Г-поколението е страшно красиво и летвата им е вдигната.
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Светещи жанти кога? 
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи 
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
- Мечтае да кара: 911
carmanf1 написа:
Отзад е добре ама само на мен ли ми се струва че липсва двойната врата на багажника? Ако това е така е мега зле.
И да, без М-пакет ще е ужасна.
От всичките последни модели на БМВ, най-много ми харесва М5-цата в жълто. Много е злобна, напомпана и наистина я свързвам с нисан скайлайн - годзила. Респектираща ми е и злобна отпред много.

След това, лийка на 7мата серия lci също много ми допада отпред. Намирам я за много красива, представям си на живо.

Може би и последната X6-ца, но пак lci също ми допада като suv. Като визирам чисто визуалната им красота. Останалите са ми ужасни. Но тези трите, мисля, че са доста добри попадения като дизайн, поне отпред...

След това, лийка на 7мата серия lci също много ми допада отпред. Намирам я за много красива, представям си на живо.

Може би и последната X6-ца, но пак lci също ми допада като suv. Като визирам чисто визуалната им красота. Останалите са ми ужасни. Но тези трите, мисля, че са доста добри попадения като дизайн, поне отпред...

Life’s too short to drive boring cars.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
То като гледаш отстрани и никога няма да си купиш такова е лесно...щото като имаш вече допир с новите и се чудиш как си харесвал старите 
- TNT
- младши ентусиаст
-
На колко нови, дето изкара от магазина, пише твоето име на талона ? 

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70