Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Избори 2013г.

АТАКА
53
13%
БСП
32
8%
България на Гражданите
14
3%
ВМРО
8
2%
ГЕРБ
219
52%
ДПС
4
1%
ДСБ
13
3%
Нова Алтернатива
5
1%
РЗС
5
1%
СДС
1
0%
Друга партия
17
4%
Няма да гласувам
52
12%

Общо гласове : 423
Потребител
Аватар

Re: Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

Мнение от Johnnie1 » 30 Мар 2013, 3:18

напротив, в момента се говори протести за съдебната система.. слагат се американски закони и като влезнат 500 души, ама без домашни арести и т.н и за 2г пиле няма да смее да прехвръкне :mhihi: един френд в сащ настъпва двойна непресечена щрак 800$, другият път да се замислиш. подкупваш полицай.. спокойно и в затвора можеш да полежиш.

навсякъде дето няма съдебна система е анархия, справка русия, мексико.

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 30 Мар 2013, 8:56

mitaka7 написа:това, което пишеш през три поста стана вече банално.

:yes:

Аватар

Мнение от F3P » 30 Мар 2013, 9:53

ineedmoney написа:само да ти поясня, понеже яко даваш пример със здравната ни система, крадене от болници и т.н
....

Като ти чета глупостите залагам по 50лв. на всяко от твърденията долу:

1: В момента си студент по медицина. Или си завършил в последните 2г.
2: Планираш да се изнесеш да работиш в чужбина. Като този план е бил налице още преди да започнеш висшето.

Тъй като ми дължиш 100лв. имаш 2 варианта:

1: Плащаш ги.
2: Млъкваш и НЕ споменаваш и дума за здравеопазването. Използвачите са ми по-противни и от политиците. Работи ви се в чужбина- ами учете там и после бачкайте. Специално за медицината трябва да сте задължени след завършване да работите 10г. в болница/клиника.
Изображение

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 30 Мар 2013, 11:36

ukelichko написа:Ми не съм прекалил, защото днес разбрах че за ремонт на една кирлива линейка, базирана на 14 годишен бус са отчетени(откраднати) за еднократен ремонт 70 хиляди лева. Това за ремонт на двигателя. Един нов бус струва толкова. А през това време Светла чака да и съберем дарения за да живее. Междувременно няколко келеши са задигнали тези пари точно от нея и от такива като нея. През това време в същата болница са ремонтирали и 4 тоалетни за още толкова пари. В работата ми има две места за инвалиди и на тях редовно паркират големите шефове и не им дреме. Една далавера за няколко милиона ДДС се източи ей така пред очите на цял град и нищо. Същевременно няма пари за пенсионерите и не могат да им се повишат пенсиите даже с 5 лева. И накрая някой задигна две пейки от ремонтирания парк. А като правиха тротоара на нашата улица през нощта комшийте се скъсаха да крадат плочки. Работниците пък ми предложиха тротоара да продължи и в моя двор за някоя и друга бира. Отказах, ама комшията така и още не може да разбере защо и ме обяви за ебати стиснатия, че за няколко бири съм се стиснал. И за това съм имал две коли а той защото е ларж няма.Навсякъде се краде, но има някаква граница и морал. При нас няма граница, няма морал. Дали е Искра Фидосова, дали е Сергей Станишев или Бойко, все тая. Рибата не мирише от към главата а от всякъде. Поне в нашия случай.

Ииии, според теб кой е виновен? Властимащите или манталитета на българина?
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 31 Мар 2013, 0:16

F3P написа:....

аз пък залагам 200лв на твърдението, че според теб здравеопазването трябва да е безплатно и че лекарите са мафия гледаща само как да скубят хората за пари.
И понеже сега ти си назад пред мен със 100лв ти позволявам да ми пратиш ЛС да ти разясня малко що е то българското здравеопазване и защо всъщност не съществува.
Като начало можеш да започнеш с това с кво се занимаваш към момента :yes:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 31 Мар 2013, 2:12

Леле, масово хората са :kuku: като гледам какви объркани мисли се бълват под формата на грамотно написани постове....
Самоубийство е-ако Герб се върнат на власт. Самоубийстово е и ако БСП или ДПС получат сериозни гласове.
Въобще- в цялата ситуация от последните 2 месеца и всички тези протести (организирани без значение от кой-хората излезнаха да протестират не заради някоя партия-ами за да се промени статуквото) - Българите искат нови управляващи, а не тези, които последните 4,8,12, 23 години управляват и се водят за не-сменяеми.
Българският бизнес има нужда от чист въздух- има нужда от реални пазарни условия- а не от некадърни париийни брокери, целящи единствено и само запълването на партийните каси от парите на "вярващите" бизнесмени- кланейки се в успеха чрез корупционни практики и спонсориране на Парламентарно Представени Партии...
Българите имат нужда от държавност - а не от елитарност и икономически болни амбиции на определени индивиди.
България има нужда от силно образование, от инвестиции в земеделието и животновъдтството (десетки векове наред сме пазили тези земи-за да стоят сега необработени или отровени от индустрия?!?!?) , от подобряване на бизнес-климата чрез въвеждането на облекчения за легалният пазар и безкомпромисна борба с черните борси, България трябва да създаде своя политическа идеология-която да противостои на чуждиите интереси и желания-без значения от партийната боя.

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 31 Мар 2013, 2:53

Бла бла бла.
Нещо конкретно?
Интересно че всички, които мислят да гласуват за ГЕРБ си го казват, а останали само словоблудстват без да предлагат нищо. Знаете кои ще са на изборите, кажете кой е вашия човек, кой ще ни оправи

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 31 Мар 2013, 11:32

Petrolhead написа:Бла бла бла.
Нещо конкретно?
Интересно че всички, които мислят да гласуват за ГЕРБ си го казват, а останали само словоблудстват без да предлагат нищо. Знаете кои ще са на изборите, кажете кой е вашия човек, кой ще ни оправи

Ето казвам си го и аз: няма да гласувам. И моля ви, не започвайте сега с клишетата за това, че ДПС и мангалите чрез моето негласуване ще определят кой да ни управлява. Който и да спечели сегашните избори, първата му работа ще е да се опита да се коалира с ДПС. Второто което ще направи е някой ход с който да се хареса на мангалите и бедните. Средният българин винаги ще го духа, както го е правил през последните 60 години при всички строеве и управляващи. Не ми казвайте Атака, защото Волен отдавна е запекъл сегментите и е преебал центровката. Против съм и за мажоритарен вот, защото тогава в парламента ще влязат вкупом Азис, Христо Стоичков, Софи Маринова, Митьо Пищова, Митьо Крика, Криско, Андреа и други народни любимци. Айде нема нужда.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 31 Мар 2013, 12:54

Petrolhead написа:Бла бла бла.
Нещо конкретно?

Ти нали не можеш да гласуваш, 'що се интересуваш толкова от предложения?

Герб та Герб - и като бетонираме олигархията к'во ? Тя Европата не е СССР и не дава пари за Чехльови усмивки и мили очи. Не дава и за братски целувки с Брежнев, опаааа Меркел. Нямам личен интерес и нямам обещани, неизплатени, европейски пари :mhihi: :mhihi: :mhihi: Не гласувам за бири и кебапчета, не бия дупе у джамията и не чакам инструкции от Москва. Също така, не ми се нрави и чифутската идея за всеобщо гласоподаване-някак си не ми се слива с тълпата дето е свикнала да и плащат за послушание и внимание.....Щях да забравя- нали знаеш другарят Сталин к'во е казал за изборите :winky: - та мисля да пропусна!
Ubi dubium, ibi libertas

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 31 Мар 2013, 15:19

hell's angel написа:Герб та Герб - и като бетонираме олигархията к'во ?

чакай малко бе човек, тя олигархията е много по-дълбоко вкоренена в БСП и ДПС отколкото в ГЕРБ. Естествено че има бизнесмени, които независимо от партията, ще си купуват конкурси и поръчки и естествено че все някой някъде ще сгафи. Но предпочитам да съдят бившия министър на земеделието от герб, отколкото бившия министър на енергетиката от БСП да се гласи за премиер и да ни зароби за 100 години към русия!
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 31 Мар 2013, 15:35

много добре ви го е казал колегата. Какво предлагате като нещете ГЕРБ? И на мен ми се иска да управлява някой по-кадърен, посочете ми го обаче да знам да гласувам за него??? Ясно ми е, че може да се управлява и по-добре, в това няма спор.... Кажете ми разумна алтернатива на ГЕРБ, убедете ме в това и съм там...

А че трябва да се гласува, а не да се пасува, това е 100%. И че циганите и другите отрепки печелят от негласуването ни, това не е клише, а истина.

И започна да ми писва да чета плюещи хора без никакви идеи. Реди ми 10 реда тъпотии и накрая завършва, с това, че нямало да гласува. Браво, да знаеш само, че реално пак гласуваш и то за по-голямото зло.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 31 Мар 2013, 18:43

sub_eleven написа:много добре ви го е казал колегата. Какво предлагате като нещете ГЕРБ? И на мен ми се иска да управлява някой по-кадърен, посочете ми го обаче да знам да гласувам за него??? Ясно ми е, че може да се управлява и по-добре, в това няма спор.... Кажете ми разумна алтернатива на ГЕРБ, убедете ме в това и съм там...

А че трябва да се гласува, а не да се пасува, това е 100%. И че циганите и другите отрепки печелят от негласуването ни, това не е клише, а истина.

И започна да ми писва да чета плюещи хора без никакви идеи. Реди ми 10 реда тъпотии и накрая завършва, с това, че нямало да гласува. Браво, да знаеш само, че реално пак гласуваш и то за по-голямото зло.

:yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 31 Мар 2013, 20:15

Агитката :mhihi: много сте насъскани - хайде по спокойно малко :mhihi: :mhihi: :mhihi: Кръвното, ала, бала :mrgreen:
Ubi dubium, ibi libertas

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 31 Мар 2013, 20:18

Свежо от новините по ТВ:

над 30 000 ( тридесет хиляди)!!!! представители на малкия и среден бизнес са фалирали за последната година.....
До тука с довода - бизнеса ми върви супер откакто Герб са на власт.( не казвам ,че те са виновни)
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 01 Апр 2013, 1:22

hell's angel написа:Тя Европата не е СССР

Още не, но започва доста да прилича...

Sent using Tapatalk 2
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата