Кога ще е следващия срив в цените на имотите?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

годината на голямата резачка

2020
35
30%
2021
32
28%
2022
14
12%
2023
3
3%
2024
4
3%
2025
3
3%
2026+
24
21%

Общо гласове : 115

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Re: Кога ще е следващия срив в цените на имотите?

Мнение от Bogat-Beden » 07 Май 2020, 10:14

skoti79 написа:Местните не позволяват виреенето на цигани там конкретно.
Имам впечатления от Сестримо, което е в района, констатацията е вярна.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 07 Май 2020, 10:15

Bogat-Beden написа:

И как го правят?

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 07 Май 2020, 10:17

zAcK написа:
TNT написа:Минуса е, че ще имаш гледка към комина със сажди на КЦМ-то :no: :no: :no:

И какво му пука, като КЦМ-то е на 4-5 километра :dunno: Както ще види точно? :mhihi: А ако говориш за мръсен въздух, в Пловдив ще е около 100 пъти по-зле :idea:
Щом вижда Пловдив, ще се справя да вижда и пушилките от КЦМ-то.

Като цена - на мен ми се вижда евтино. Waze в момента ми дава 33мин до там (в Пловдив съм), което е супер, но пък като гледам откъде ме прекарва - трябва кола с евтино окачване :mhihi: Цената обаче ми се вижда супер спрямо Марково/Белащица и т.н.
Изображение

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 07 Май 2020, 10:18

bioz написа:
Bogat-Beden написа:

И как го правят?

С бой.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 07 Май 2020, 10:37

TNT написа:
zAcK написа:
TNT написа:Минуса е, че ще имаш гледка към комина със сажди на КЦМ-то :no: :no: :no:

И какво му пука, като КЦМ-то е на 4-5 километра :dunno: Както ще види точно? :mhihi: А ако говориш за мръсен въздух, в Пловдив ще е около 100 пъти по-зле :idea:
Като цена - на мен ми се вижда евтино. Waze в момента ми дава 33мин до там (в Пловдив съм), което е супер, но пък като гледам откъде ме прекарва - трябва кола с евтино окачване :mhihi: Цената обаче ми се вижда супер спрямо Марково/Белащица и т.н.

Да ти кажа, аз от доста време рзглеждам места точно в склоновете на Родопите с гледка към Пловдив. Супер е там, а и както казах, климатът е супер :bowdown:

А за прецените защо пиша, че климатът там е як, ето снимки от градината на собственика на Пламцентър https://palmi.bg/, който е точно срещу КЦМ :mrgreen:

Градината на къщата му се намира се близо до Руен и е супер яка :bchug: Иначе и в Куклен, и в Храбрино и т.н. си хапват домашни маслини :ok:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Panamera 4S

Мнение от skoti79 » 07 Май 2020, 11:45

bioz написа:
Bogat-Beden написа:

И как го правят?

Много бой !
Циганите в района живеят главно в Долна баня, там си имат махали.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 07 Май 2020, 13:57

zAcK написа:склоновете на Родопите с гледка към Пловдив. Супер е там, а и както казах, климатът е супер :bowdown:

Така е, имам вила над с.Брестник и наистина климата е много мек.Ние имаме 2 смокини с съседа има киви вместо асма :mhihi: Лятото изилиза винаги лек ветрец към 17.00ч и е супер приятно на сянка.Имам гледка към целия Пловдив а за КЦМ се пада по в дясно и трябва специялно да се обърнеш а да го видиш.Прави ми впечателние че почва да се строи около нас както си трябва.Добре че пред нас е стръмен склон та новите къщи са ми зад гърба.Съседа до нас е семейство което си е продало апартамента в Пловдив и си живеят целогодишно горе вече

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 07 Май 2020, 18:38

zAcK написа:
TNT написа:
zAcK написа:

Да ти кажа, аз от доста време рзглеждам места точно в склоновете на Родопите с гледка към Пловдив. Супер е там, а и както казах, климатът е супер :bowdown:

А за прецените защо пиша, че климатът там е як, ето снимки от градината на собственика на Пламцентър https://palmi.bg/, който е точно срещу КЦМ :mrgreen:

Градината на къщата му се намира се близо до Руен и е супер яка :bchug: Иначе и в Куклен, и в Храбрино и т.н. си хапват домашни маслини :ok:

Гледка към комина на КМЦ-то може и да има, но от него отдавна не излиза това, което е излизало преди 20-30 години! Имам бивш колега, който сега работи там, води разни проекти, и ми разказа за една от най-големите им инвестиции, касаеща точно пречистването на 'дима' и водата от завода! Всичко е по последни световни стандарти и е в десетки пъти под някогашните неща/стандарти!

Освен да кажа на брат ми да не се чуди много-много...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Compact m43tu
Мечтае да кара: E28

Мнение от sobiss » 08 Май 2020, 10:07

За 30000 лв. на 25 км. от Пловдив, аз не бих се чудил дълго...още повече че има и масивна постройка, а вероятно ток, вода и т.н., което си е направо бомба.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 08 Май 2020, 10:46

sobiss написа:За 30000 лв. на 25 км. от Пловдив, аз не бих се чудил дълго...още повече че има и масивна постройка, а вероятно ток, вода и т.н., което си е направо бомба.

Ако постройката е и узаконена то направо е Бинго :yes:

ПС вчера мой приятел, работещ с италианци, ми разказваше за къщи в Италия по EUR 15 000 / няма грешка / с гледка към красиво езеро :shock:
Заради кУрона вироса са се появили уникални оферти в някои райони на Италия. Колко е вярно не знам :dunno:
:yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ildivvy » 08 Май 2020, 11:36

Разстоянието е дори по-малко от 25км... Ток и вода има, като водата не е с режим никога! Дори имало 'устройство' за намаляне на налягането на водата,че било голямо :shock: ... За инфо: Пловдивския 'Бевърли Хилс' (Марково и Белащица) имат режим на водата през лятото и есента! Всички имат пластмасови бидони за вода, нищо,че палата е за 'милиони'... Тока също не е 'перфектен',но имало и някакви 'устройства' и за него! Просто не съм виждал за какво става дума... Последния въпрос наистина е дали постройката е узаконена и с акт16! Поне така препоръчах/казах и на брат ми...

Изображение

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 08 Май 2020, 11:41

barty написа:ПС вчера мой приятел, работещ с италианци, ми разказваше за къщи в Италия по EUR 15 000 / няма грешка / с гледка към красиво езеро
Даже подаряват къщи, но районите са плачевни откъм икономика и са обезлюдени ест..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 08 Май 2020, 13:36

Bogat-Beden написа:
barty написа:ПС вчера мой приятел, работещ с италианци, ми разказваше за къщи в Италия по EUR 15 000 / няма грешка / с гледка към красиво езеро
Даже подаряват къщи, но районите са плачевни откъм икономика и са обезлюдени ест..

Бих взел една къща за "инвестиция" ако е за без пари.
А и като гледам нашата икономика и заплати едва ли ще ни уплаши една Италия :mhihi:
:yes:

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 08 Май 2020, 16:39

z
Последна промяна Petrolhead на 11 Юни 2020, 8:44, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ildivvy » 08 Май 2020, 18:44

Нищо не съм казвал за тока в с.Марково - грешно се разбира от написаното! Имах предвид във вилната зона на Руен... И не е режим,а просто тока е с малко 'плаващи' характеристики понякога. За водния режим на Марково - имам предвид не селото, а новите 'райони' около него! Инфото ми е от първа ръка (мои познати)! Ако ме лъжат,значи и аз лъжа вас :dunno: ...
Относно цените - около Руен не като на Марково и Белащица! Дори от произволни обяви по сайтовете се вижда... Както и да е! Принципно, имало си документи и нот.актове (за къщата не е ясно още)... Ако няма 'документи' за мястото (или къщата), то е ясно, че не става! Да си мисли и да решава :dunno: !

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата