Кога ще е следващия срив в цените на имотите?
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Кога ще е следващия срив в цените на имотите?
Имам впечатления от Сестримо, което е в района, констатацията е вярна.skoti79 написа:Местните не позволяват виреенето на цигани там конкретно.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Bogat-Beden написа:Имам впечатления от Сестримо, което е в района, констатацията е вярна.skoti79 написа:Местните не позволяват виреенето на цигани там конкретно.
И как го правят?
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Щом вижда Пловдив, ще се справя да вижда и пушилките от КЦМ-то.zAcK написа:TNT написа:Минуса е, че ще имаш гледка към комина със сажди на КЦМ-то![]()
![]()
И какво му пука, като КЦМ-то е на 4-5 километраКакто ще види точно?
А ако говориш за мръсен въздух, в Пловдив ще е около 100 пъти по-зле
Като цена - на мен ми се вижда евтино. Waze в момента ми дава 33мин до там (в Пловдив съм), което е супер, но пък като гледам откъде ме прекарва - трябва кола с евтино окачване

- Bogat-Beden
-
-
bioz написа:Bogat-Beden написа:Имам впечатления от Сестримо, което е в района, констатацията е вярна.skoti79 написа:Местните не позволяват виреенето на цигани там конкретно.
И как го правят?
С бой.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
TNT написа:Щом вижда Пловдив, ще се справя да вижда и пушилките от КЦМ-то.zAcK написа:TNT написа:Минуса е, че ще имаш гледка към комина със сажди на КЦМ-то![]()
![]()
Като цена - на мен ми се вижда евтино. Waze в момента ми дава 33мин до там (в Пловдив съм), което е супер, но пък като гледам откъде ме прекарва - трябва кола с евтино окачванеЦената обаче ми се вижда супер спрямо Марково/Белащица и т.н.
Да ти кажа, аз от доста време рзглеждам места точно в склоновете на Родопите с гледка към Пловдив. Супер е там, а и както казах, климатът е супер

А за прецените защо пиша, че климатът там е як, ето снимки от градината на собственика на Пламцентър https://palmi.bg/, който е точно срещу КЦМ

Градината на къщата му се намира се близо до Руен и е супер яка

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
bioz написа:Bogat-Beden написа:Имам впечатления от Сестримо, което е в района, констатацията е вярна.skoti79 написа:Местните не позволяват виреенето на цигани там конкретно.
И как го правят?
Много бой !
Циганите в района живеят главно в Долна баня, там си имат махали.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
zAcK написа:склоновете на Родопите с гледка към Пловдив. Супер е там, а и както казах, климатът е супер![]()
Така е, имам вила над с.Брестник и наистина климата е много мек.Ние имаме 2 смокини с съседа има киви вместо асма

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
zAcK написа:TNT написа:Щом вижда Пловдив, ще се справя да вижда и пушилките от КЦМ-то.zAcK написа:TNT написа:Минуса е, че ще имаш гледка към комина със сажди на КЦМ-то![]()
![]()
Като цена - на мен ми се вижда евтино. Waze в момента ми дава 33мин до там (в Пловдив съм), което е супер, но пък като гледам откъде ме прекарва - трябва кола с евтино окачванеЦената обаче ми се вижда супер спрямо Марково/Белащица и т.н.
Да ти кажа, аз от доста време рзглеждам места точно в склоновете на Родопите с гледка към Пловдив. Супер е там, а и както казах, климатът е супер![]()
А за прецените защо пиша, че климатът там е як, ето снимки от градината на собственика на Пламцентър https://palmi.bg/, който е точно срещу КЦМ![]()
Градината на къщата му се намира се близо до Руен и е супер якаИначе и в Куклен, и в Храбрино и т.н. си хапват домашни маслини
![]()
Гледка към комина на КМЦ-то може и да има, но от него отдавна не излиза това, което е излизало преди 20-30 години! Имам бивш колега, който сега работи там, води разни проекти, и ми разказа за една от най-големите им инвестиции, касаеща точно пречистването на 'дима' и водата от завода! Всичко е по последни световни стандарти и е в десетки пъти под някогашните неща/стандарти!
Освен да кажа на брат ми да не се чуди много-много...
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
За 30000 лв. на 25 км. от Пловдив, аз не бих се чудил дълго...още повече че има и масивна постройка, а вероятно ток, вода и т.н., което си е направо бомба.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
sobiss написа:За 30000 лв. на 25 км. от Пловдив, аз не бих се чудил дълго...още повече че има и масивна постройка, а вероятно ток, вода и т.н., което си е направо бомба.
Ако постройката е и узаконена то направо е Бинго

ПС вчера мой приятел, работещ с италианци, ми разказваше за къщи в Италия по EUR 15 000 / няма грешка / с гледка към красиво езеро

Заради кУрона вироса са се появили уникални оферти в някои райони на Италия. Колко е вярно не знам

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
Разстоянието е дори по-малко от 25км... Ток и вода има, като водата не е с режим никога! Дори имало 'устройство' за намаляне на налягането на водата,че било голямо
... За инфо: Пловдивския 'Бевърли Хилс' (Марково и Белащица) имат режим на водата през лятото и есента! Всички имат пластмасови бидони за вода, нищо,че палата е за 'милиони'... Тока също не е 'перфектен',но имало и някакви 'устройства' и за него! Просто не съм виждал за какво става дума... Последния въпрос наистина е дали постройката е узаконена и с акт16! Поне така препоръчах/казах и на брат ми...

- Bogat-Beden
-
-
Даже подаряват къщи, но районите са плачевни откъм икономика и са обезлюдени ест..barty написа:ПС вчера мой приятел, работещ с италианци, ми разказваше за къщи в Италия по EUR 15 000 / няма грешка / с гледка към красиво езеро
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Bogat-Beden написа:Даже подаряват къщи, но районите са плачевни откъм икономика и са обезлюдени ест..barty написа:ПС вчера мой приятел, работещ с италианци, ми разказваше за къщи в Италия по EUR 15 000 / няма грешка / с гледка към красиво езеро
Бих взел една къща за "инвестиция" ако е за без пари.
А и като гледам нашата икономика и заплати едва ли ще ни уплаши една Италия

- Petrolhead
- Потребител
-
z
Последна промяна Petrolhead на 11 Юни 2020, 8:44, променена общо 1 път
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
Нищо не съм казвал за тока в с.Марково - грешно се разбира от написаното! Имах предвид във вилната зона на Руен... И не е режим,а просто тока е с малко 'плаващи' характеристики понякога. За водния режим на Марково - имам предвид не селото, а новите 'райони' около него! Инфото ми е от първа ръка (мои познати)! Ако ме лъжат,значи и аз лъжа вас
...
Относно цените - около Руен не като на Марково и Белащица! Дори от произволни обяви по сайтовете се вижда... Както и да е! Принципно, имало си документи и нот.актове (за къщата не е ясно още)... Ако няма 'документи' за мястото (или къщата), то е ясно, че не става! Да си мисли и да решава
!

Относно цените - около Руен не като на Марково и Белащица! Дори от произволни обяви по сайтовете се вижда... Както и да е! Принципно, имало си документи и нот.актове (за къщата не е ясно още)... Ако няма 'документи' за мястото (или къщата), то е ясно, че не става! Да си мисли и да решава