FUN: вицове, картинки, линкове, текстове и т.н./архив/

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 24 Ное 2006, 15:02

t0sh написа:
BAYRON написа:Бил съм се напил.

-> Бил съм се бил напил :mhihi:

...и съм се бил (с)бил
Изображение

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Мнение от dinozab » 24 Ное 2006, 15:15

vld написа:
t0sh написа:

...и съм се бил (с)бил

...и съм бил победил :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Мнение от Tod » 24 Ное 2006, 15:20

dinozab написа:
vld написа:
t0sh написа:

...и съм се бил (с)бил

...и съм бил победил :mhihi: :mhihi: :mhihi:

И бре Юнак :D :mhihi:
Good Luck

Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Мнение от dinozab » 24 Ное 2006, 15:31

Мъж отива при доктор и вика-докторе жената стана много широка отдоло давай некво апче да се све малко пустата му и п***а.
Доктора-Аз хапче не мога да ти дам за тава ама един съвет мога.
Мъжа-Казвай че си е***о мамата.
Д.-Значи отиваш взимаш един пистолет и довечера женати като заспи и гърмиш един път във въздуха.И тя като се стресне да знаеш че поне 1-2 часа ша стане тесна.
Мъжа си отишъл и на другия ден доктора го срешта на улицата и го пита-Шо стана сношти стресна ли жената?
М.-Мани докторе станааа 3 бели.
Д.-Кви бели бре?
М.-Като стрелнах куру ми спадна,жената се насра и един излезе гол от гардероба и вика предавам се!
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Скъпо Е30 Кабрио

Мнение от Valio23 » 24 Ное 2006, 19:02

:mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 24 Ное 2006, 19:44

е колега ти изби рибата, тя тая снимка има 2 теми във форума .. хехех :mhihi:
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от jk » 25 Ное 2006, 15:37

снимката е култува

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Kenslay » 26 Ное 2006, 3:01

Не знам дали някой не ме е изпреварил с това, но не м исе четат толквоа много страници.Скъсах се от смях в 2:00 през нощта :)

Какво обсъждат в автомобилните форуми?
Теми от автомобилни форуми:

Lamborghini Forum:
Свистене на вятъра при 305км/ч, нямам идея за по-натам.

Fiat Forum:
Алооо? Сам ли съм тук бре?

Mercedes C-Klasse Forum:
Мерцедесчето ми се намокри тази неделя като ходих с него за хляб - какво да правя?

MX-5 Forum:
Един нещастен ловец мина през колата ми със скапания си Туарег!

VW Touareg Forum:
Нек’ъв Х5 ми се е закачил от долу на купето. Някакви идеи как да го махна?

Renault-Forum:
Продавам месечна карта за градски транспорт. Колата излиза по-рано от сервиза от очакваното!

Bentley Forum:
Днеска използвах пепелника. Как да си го сменя?

Porsche-Cayenne-Forum:
Разход под 31л/100км. Проблем в инжекциона?

Smart Forum:
Инсталирах двигател от мотоциклет. Най-сетне повече мощност!!!

Camaro Forum:
Приятелката ми спа с брат ми и жена му. Как да ги убия? Вече имам едно дело и не ми се връща в затвора…

Mustang Forum:
Некъ’ф мизерник със Сивик се опита днес да ме изпревари!

Civic Forum:
Некъ’ф мизерник с Мустанг се опита днес да ме изпревари!

Honda Accord Forum:
Мама ми подари колата си. Търся ефтини 18-ки!

VW Bora Forum:
Сърдит съм! Всички казват, че карам Голф с раница на гърба. (за това карам комби )

Opel Forum:
Моята Корса няма никаква ръжда! СЕРИОЗНО! (темата изтрита от модератора)

Lexus-Forum:
От къде да си намеря задни стопове като на VW?

Toyota Corolla E10 - Forum:
Разочарован съм от качеството на моята Е10! След 270′000км стъклото на километража е леееко надраскано.

Seat Marbella Forum:
Днеска успях да карам редом с един камион!

BMW 3er E36-Forum:
Къде има най-яките дюнери в града ве?

Trabbi-Forum:
Бях днеска до Мерцедес-Бенц да си сменя двигателя с техен. Обаче проблем: работи-не работи-работи-не работи…

мнението е променено един път:
Обаждане по телефона от Мерцедес: Инсталирали сме ви мотор за чистачки! Моля превключете от интервал още един път на горе за позиция едно!

Hummer Forum:
Днеска ми се счупи в движение единия носач. 14 ранени и 2ма убити……

Трябва ли задължително да си купя черната металик боя от представителството? Най-близкото е на 25км, което прави 50лв за бензин….

Yugo Forum:
Вашето кога за последно беше в движение?

Honda Civic CRX-Forum:
Кучето на съседа спи в тръбата на ауспуха ми. Мога ли въпреки това да запаля колата?

Toyota Forum:
Най-сетне направих 300′000км, кога ще се счупи най-сетне?

Polo Forum:
Най-сетне 6см по-ниско окачване! Сега обаче не стигам до микрофона за поръчки на МакДрайв…

Ferrari Forum:
Търся съвет за командировка в Колумбия. Искам много бързо да влезна и излезна!

Fiat-Forum:
Чудя се дали има живот извън сервиза?

BMW 7ца-Forum:
Помощ при програмирането на системното меню - как да си накарам пепелника да се затвори?

Mercedes new S-Klasse Forum:
Търся си 2ра кола с адекватни реакции при мъгла (т’ва ще дойде доста актуално )

Тойота Aygo Forum:
Всички ме питат колко е било голямо яйцето-изненада и дали след това трудно съм го сглобил.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от jk » 26 Ное 2006, 21:16

уникално - кефи ме тотално :mhihi:

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 26 Ное 2006, 22:25

Интересни закони. Някои от все още са действащи.

От 1916 г. в САЩ е забранено изпращането по пощата на цяла сграда, след като мъж изпратил 40000-тонна тухлена къща в Юта, за да избегне високите такси за превоз на товари.

През 1471 г. в Базел, Швейцария, една кокошка е обвинена, че е "въплъщение на дявола", след като снесла ярко оцветено яйце. Кокошката е изправена пред съд, призната е за виновна и е изпечена.

Според британски закон, прокаран през 1845 г., опитът за самоубийство е бил углавно престъпление, който се наказвал с обесване.

В Ривърсайд, Калифорния, има стар закон, който обявява целуването за противозаконно, освен ако двамата души не избършат устните си с розова вода.

В Парагвай дуелирането е разрешено, но само ако двете страни са регистирани донори на кръв.

Пенсилвания е бил първият щат, който легализирал вещерството.

Във Флорида жените могат да бъдат глобени, ако заспят под сешоара, както и собственикът на фризьорския салон.

Американската междущатска система изисква една миля на всеки пет да бъде права. Тези отсечки могат да се използват като временни летища по време на война или в други спешни случаи.

В Мичиган, САЩ, по закон мъжът притежава косата на жена си.

През 1837 г. британски съдия отсъдил, че ако мъж целуне жена против нейното воля, тя има законното право да му отхапе носа.

Закон на Военноморските сили на САЩ забранява носенето на червен химикал, молив или маркер на капитанския мостик. Т.к. през нощта на корабите свети "червена светлина", ако случайно маркирате плитчините с червено, няма да ги видите на тази светлина. Едно от най-големите морски бедствия се е случило в края на 20-е, когато цяла флотилия засяда в плитчините, които са били маркирани с червен химикал.

В Юта е незаконно да ругаете в присъствието на мъртвец.

В Полдинг, Охайо, на служителите на закона е позволено да ухапят куче, за да укротят.

В Лоугън Каунти, Колорадо, е незаконно мъж да целуне жена, докато тя спи.

В Охайо е незаконно да ви свърши бензина.

В Тексас е забранена цялата "Енциклопедия Британика", защото съдържа описание как да си направите бира вкъщи.

В Салем, Вирджиния, е имало закон, който забранявал да излизате от къщи, без да знаете къде отивате.

В Хюстън, Тексас, не можете да купите бира след полунощ в неделя, но можете да купите по всяко време в понеделник... веднага след полунощ в неделя.

Във Вирджиния Бийч, Вирджиния, ако сте пиян и не шофирате колата си, но този, който кара колата ви също е пиян, и двамата може да ви обвинят за шофиране в нетрезво състояние.

В Гейнсвил, Джорджия - световната столица на пилето - е противозаконно да ядете пиле с вилица.

По време на чумната епидемия в Европа, Папата прокарал закон да се казва "Бог да те благослови" на някой, който кихне. Тогава се е вярвало, че когато хората кихат, те изхвърлят злото от тялото си.

В Тексас престъпниците са задължени да дадат 24-часово предупреждение (устно или писмено) на своите жертви, като им обяснят естеството на предстоящото престъпление.

Канзаски щатски закон задължава пешеходците, коите пресичат магистрала през нощта, да носят светлоотразители.

В Калифорния не можете да поставите капан за мишки без да имате разрешително да лов.

В Кентъки ви трябва разрешително, ако искате да се разхождате гол из собствеността си.

Закон в Ню Хемпшир забранява да потропвате с крак, да клатите глава или по какъвто и да е друг начин да си тактувате в таверни, ресторанти и кафенета.
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 27 Ное 2006, 13:57

23-year-old metropolitan, Johnny Slick parks his brand-new BMW M3 in front of the office, ready to show it off to his colleagues.

As he gets out, a truck comes along too close to the curb and completely tear's off the driver's side door. Johnny immediately grabs his mobile phone and dials 911. Five minutes later, a policeman pulls up.

Before the policeman has a chance to ask any questions, Johnny begins screaming and ranting hysterically. His car, which he had just picked up the day before, was now completely ruined and would never be the same, no matter how the body shop tried to make it new again.

Johnny Slick finally winds down from his rant, the policeman shaking his head in disgust and disbelief:

"I can't believe how materialistic you city types are," he says. "You're so focused on your possessions that you don't notice anything else."

"How can you say such a thing?" Johnny asks arrogantly.

The policeman replies, "Didn't you know that your right arm is missing from the elbow down? It must have been torn off when the truck hit you!"

"Dang it! " Johnny screams...

"Where's my Rolex?!?"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 27 Ное 2006, 14:56

Седя си болен вкъщи и се чудя какво да правя...

И ВИЖТЕ КАКВО НАМЕРИХ СЛУЧАЙНО :!: ТОЗИ ПАРКИНГ ДА ВИ Е ПОЗНАТ :mhihi: А БАСЕЙНА :?: :mhihi:

http://www.sladur.com/tools/cgi-bin/pic3.php?ID=110357

ПС Става въпрос за 4тата снимка!Благодаря за подсказването :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Kenslay » 27 Ное 2006, 18:31

Братята американци са http://www.youtube.com/watch?v=x7all-nxDAE .. мм малко луди :)

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 27 Ное 2006, 19:50

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 28 Ное 2006, 22:27

:mhihi: това е в трамвайното депо дето е при красно село ;)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата