сбивали ли сте по време на шофиране?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Re: сбивали ли сте по време на шофиране?

Мнение от Zubcho » 12 Апр 2010, 9:03

Четох няколко страници и разбрах, че с колегата titto трябва много да се внимава. Сакън да не го засечеш, или да му покажеш пръст. Със сигурност си нокаут. :lalala: :mrgreen: :winky: :mhihi:
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 12 Апр 2010, 22:22

Zubcho написа:Четох няколко страници и разбрах, че с колегата titto трябва много да се внимава. Сакън да не го засечеш, или да му покажеш пръст. Със сигурност си нокаут. :lalala: :mrgreen: :winky: :mhihi:
:gay: :yammy:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от StuNNeR » 12 Апр 2010, 22:49

Колеги, само ще ви кажа че работя на обществено място и ако ви кажа до каква степен съм стъписан от поведението на обществото ни от нискоинтелектуални и бездушни животни, направо съм погнусен! Вярно, всяко стадо си има черни овци, ма нашто май е пълно предимно с такива!

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Re: Re:

Мнение от Toneloker » 13 Апр 2010, 0:11

EBEEMVACIA написа:
emdless4 написа:
Vra4anin написа:да съм се сбивал по време на шофиране - не съм. Ама съм си биел ч**ия (или казано по-възпитано - правил съм си ножка :mhihi: ) по време на шофиране.

гаааааа.... с тва изби рибата агагаапхахахаа, имаше една тема "какво сте правили, което никой друг не е " или нещо подобно, само за там си :mhihi:

http://www.auto-vidin.com/forum-f17/topic-t2018.htmВидинският районен съд е наложил административно наказание “задържане в
поделенията на МВР” за срок от две денонощия на Е.П./27г./ от
с.Сланотрън. Наказанието е наложено по УБДХ за това, че на 4 март около
13.45 часа мъжът е мастурбирал в лек автомобил в двора на видинската
езикова гимназия.

То па да не си удариш една чи**я :mhihi:

Иначе не са ме били, па и аз не съм бил, ама май ще вземам бухалка ей тъй да има. Не, че ебавам много като някой ме засече стига да не спра на 1 метар зад бронята. Шото и ние тъй праим понякога.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Съветски зърнокомбайн
Мечтае да кара: ///М3 E36
Детайли за колата: От уния с детските болести по разпределителния вал и повдигачите....

Мнение от BMWPetio » 13 Апр 2010, 0:31

И аз като всички останали имам много подобни случаи.Даже бих казал прекалено много и ако започна да пиша за всички ще ми трябват доста страници.В повечето случи не се е стигало до физическа саморазправа но понякога е неизбежно.Миналата година по абетюрентските балове се организирахме БМВ тийм Пловдив да караме един абетюрент на бала му до Клисура.Събрахме се 6-7 БМВ-та и го закарахме благополучно.Но на връщане от Клисура малко преди Карлово както си караме в колона и аз бях 2-ра кола пред мен беше колегата Pistata 9889 който возеше на абетюрента родителите тръгва да изпреварва един Вф пасат и тоя чичка вместо да поддържа постоянна скорост той започва да ускорява , а отсреща идва ТИР. Видях как се развиват нещата и намалих за да оставя място за да има възможност колегата да се върнеобратно в лентата и да не се стигне до фатален край.При което както той така и аз побесняхме и след като мина ТИР-а имаше засечка на пасата.При което слизам и трагвам към тоя с голи ръце и чичката незнам как успя но мина през канафката и избяга и спира 30 метра по напред при което аз се връщам в колата и си взимам полицейската палка разпъвам я и трагвам да бягам кам колата в последствие се оказва че са 2 коли спряли но това не ме спира и чпродължавам да бягам към тях при което ме стига пистата и продължаваме и реакцията им беше да се качат в колите даже си затиснаха коланите отвън и със отворени врати потеглиха.По нататък ги настигаме пак и 100 пъти му повторих да отбие и да се разберем кой как трябва да кара.На всичкото отгоре прословутия чичка кара сина си абетюрент и тои.И незастраши само нашия живот ами и този на семейството си който бяха в колта.След няколко километра си продължихме по пътя , защото имаше вариант да се обади в полицията както един друг случай и после цяла вечер да се занимаваме пак с районни , полици и писане на обяснения.И като нищо щчхме да пропуснем печеното агънце което бяха приготвили домакините.
Друг случаи на кръстовището на Васил Априлов и 6-ти септември в Пловдив си спирам аз на светофара понеже ме хвана червеното и бронята ми едвам се подава на пешеходната пътека и някав пенсионер ми тропна с юмрък по капака на колата и ми се развика , че неможел мине при което слезнах погледнах за да се увера дали съм на пешеходната пътека и без много да му се обяснявам един десен прав и тоя на земята в нокаут ни марда ни шава.След това си се качих в колата и си продължих.
Знам че тия неша не са хубави и нищо не решават ама понякога се налага.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Spiro » 13 Апр 2010, 1:51

Ама викаш преби пенсионера а ?
Живей у борчове,за да те помнат хората !!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 13 Апр 2010, 3:22

Spiro написа:Ама викаш преби пенсионера а ?

с 1 удар! :mhihi: :kuku: :bowdown:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 13 Апр 2010, 8:41

vicho написа:

Ти си моя идол вече. Хвала на таквиз хора дето бият пенсиоери :clap: :clap: :clap: :clap:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

Lulin Boys Cska Sofia
Аватар
Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG

Мнение от HeBePeH » 13 Апр 2010, 9:37

Хаха битка е момчето , иначе скоро и аз попаднах на подобна история , самоче не бяхме с мойта кола , а с на едно приятелче корсата , на жена му. Таа караме си ния бавно и спокойно и на Константин Величков един ентусиаст с алфа се сили а от ляво а от дясно , нещо се беше филмирало момчето сигорно е играл цяла нощ NFS , и си мисли че всеки е длъжен да го пуска от едната в другата лента като засича по 1-2 коли на маневра , както си караше на зиг-заг и нас ни засече но по-сериозно и му свирнахме по продължително , а нашия човек тегли една дългааа на моя човек и дръпна на пред . Няма и 5 секунди светофара светка червено , а ния сме една кола зад него и енфектиралия ми приятел слиза с добронамерени чуства ,но големината и височината му неговорят за такава външност :lol: . Диалогът беше следният ... потропване на стъклото и питане къде си се разбързал беее сине майчин , а рейсъра започна нещо да мялка и да казва колко много бързал за работа ,и да ли едно извинявай ще оправи нещата :mhihi: :mhihi: :clap:
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП
.

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 13 Апр 2010, 9:59

Doberman_vas написа:
vicho написа:

Ти си моя идол вече. Хвала на таквиз хора дето бият пенсиоери :clap: :clap: :clap: :clap:

не само твой

предлагам на колегата VarVariN да му сложат ранг - Пенсионер Killer :mhihi: :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 13 Апр 2010, 10:04

vicho написа:...

предлагам на колегата VarVariN да му сложат ранг - Пенсионер Killer :mhihi: :mhihi:

Баце влизаш в бисерите на момента! :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah:

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 13 Апр 2010, 10:58

Доста тупаници съм отнасял, доста съм и вкарвал...но това преди 4-5 години...сега ... паля доста по-трудно.

Карам доста в София с Хасковска регистрация - гледам да спазвам правилника колкото мога...някое малко нарушение - да, рядко, но се случва...избягвам конфликтни ситуаций...до колкото мога.
Нито ми свирят, нито ме хранят...опитвам се да съм колегиален и май се получава.

Последния път обаче не мога да си простя, че не доведох нещата до край!
Кара приятелката ми с нейната кола. (Форд Фиеста)
Евлоги Георгиев.Малко преди стадиона.
Мен ме цепи главата от предишната вечер (имах повод и пийнах доста).
Пуснал съм седалката и нито съм буден, нито спя.
Чувам аз, че моята девойка започва да вика "Не.Не искам.Няма нужда". Чувам и някакъв мангал (не отвярям очите, но по гласа - не е на 15-16 - дъртичък) започва да я кълне, да и обяснява как ще я изкара сега от колата, как имал още 4-5 като него, дето щели да я спукат от ебане и все такива....случвало ли ви се е да са ви затворени очите и в същия момент да се разиграе сценка в главата ви...как буквално обезобразявате от бой някой? - кипна ми!
Отвярям очите и се просягам, обаче прозореца(нейния) свален много малко - няма как да го хвана за врата!
Отключвам вратата (приятелката ми съм я научил като се качи в колата да ги заключва) и тръгвам да слизам!
Нито за палки, нито за геги - за нищо не мислех - исках само да излезна и колкото се може по-бързо да докопам циганина...имам се за спокоен човек - като има проблем гледам да го обърна на смях и да се реши без бой...този път обаче исках просто да го пречукам копелето гадно - на около 30 години беше, не повече от 60килограма...викам си- мой е - с такава злоба и агресия тръгнах към него, че и 120кг да беше и 2 метра да беше - пак щях да скоча - буквално бях полудял за части от секундата.Нито ме интересуваше има ли още, нито мислех какво ще се случи ако верно са 5-6 човека.

От една страна съм благодарен на приятелката ми, че излезна от вратата и започна да крещи на онзи - махай се, бе, докато се опитваше да ме спре до колкото и позволяват 55те килца...от друга страна съм благодарен на светофарната уредба, че светна зелено и всички се разсвириха, че ги бавим....от друга страна бих дал всичко, за да върна момента...само за мъничко....
Още ме е яд като се сетя!!!

За себе си надали бих слезнал...но въпросната случка - не ставаше въпрос за мен...за първи път ми пада така пердето....буквално исках да му разбия главата на онзи...
На всичкото отгоре - аз излезнах виновн според мацката, че съм бил скочил...луда работа...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 13 Апр 2010, 11:23

VarVariN написа:...
Бах тез "абетюрент"-и, ше се утепате зарад тях :) :bowdown:

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 13 Апр 2010, 11:33

Абе много пъти съм казвал ,че СОБТ най лесно ще си набират кадри от тоя форум. :mhihi: Тук който и да барнеш се нинджа или командос. :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

Мнение от Is. » 13 Апр 2010, 13:02

Diff написа:емии баш до бой не се е стигало ама аз съм един от тия с е-класите дето вадят патлаци

А бе то хубаво , че вадиш патлаци , ама за къв х.й си извадил тази две годишна тема от небитието , а ?
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата