Футболен отбор на БМВ Клуб България

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от n1tr0s0x1d3s1st3m » 07 Ное 2008, 14:21

Не съм сигурен кога почва купата :((
Мето може би знае повече по върпоса?

А утре и аз мисля да мина... ФенМания са пичове и сигурно ще стане хубаво мачле :)

btw - дайте пари за членски внос, че пак почнаха да се събират по над 20-30 лв на човек... А с оглед на икономическата криза ми трябват ;)
Нали миналата зима всички седнахме и го решихме, че ще се събират тия пари... Вместо всеки мач да се надлъгваме...
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа...
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето ;) не карай пил - стигни жив!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ScrappyDoo » 07 Ное 2008, 17:02

Тъй като регистрацията ми е от скоро искам да попитам как евентално мога да се играя и аз за форума :) ако има разбира се такава възможност :)
Нано секунда - това е времето между светването на зелената светлина на светофара и клаксона на пернишкия Голф зад тебе!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от n1tr0s0x1d3s1st3m » 07 Ное 2008, 17:06

Здравей!
Виж в темата какво е написано...
И в предната тема...

Питай и Мето (sinqta strela) на ЛС, ако искаш де... Но при всички случаи трябва да си сериозен, а не просто така да питаш...

ScrappyDoo написа:Тъй като регистрацията ми е от скоро искам да попитам как евентално мога да се играя и аз за форума :) ако има разбира се такава възможност :)
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето ;) не карай пил - стигни жив!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ScrappyDoo » 07 Ное 2008, 17:14

щом питам съм сериозен :) няма да ви губа времето иначе. мерси за отговора . надявам се да се видим по терените ;)
Нано секунда - това е времето между светването на зелената светлина на светофара и клаксона на пернишкия Голф зад тебе!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от n1tr0s0x1d3s1st3m » 07 Ное 2008, 17:15

а дано :)
ScrappyDoo написа:щом питам съм сериозен :) няма да ви губа времето иначе. мерси за отговора . надявам се да се видим по терените ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BBB_666 » 07 Ное 2008, 21:03

Аиде машини наред не прощаваите на никои :mhihi: и естествено касмет щте стискам палци и се надявам да чета само хубави работи ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krilce » 08 Ное 2008, 15:27

БМВ 2-0 Фенмания
Добър мач между добри отбори.Винаги е удоволствие да се играе срещу добър и коректен отбор като фенмания.Браво на машините и успех на момчетата от фенмания.Другите отбори да взимат пример от тяхната игра и да почнат да играят за удоволствие а не за влизане в групите на шампионска лига :D
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BBB_666 » 08 Ное 2008, 20:04

Браво на момчетата само така :lol: и щтом са играли така евала на фенамня сичко е за да ти е готино и да се збавляваш ;) и само на пред :)

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 08 Ное 2008, 22:14

абе всичко е добре ма не разбрах КЪДЕ Е ЧИЧО :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение
Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 09 Ное 2008, 3:08

Reportera написа:абе всичко е добре ма не разбрах КЪДЕ Е ЧИЧО :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
в изтрезвителя

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 09 Ное 2008, 11:11

ИСКАМ СЪВСЕМ СЕРИОЗНО ДА СЕ ОТНЕСЕТЕ КЪМ ВЪПРОСА ЦЕЛИЯ ОТБОР...
КАКВО МИСЛИТЕ ЗА ИДЕЯТА ЕВЕНТУАЛНО НА 23.11 НЕДЕЛЯ ДА ОТИДЕМ ПРИ ДЕЦАТА В ДОМА ДА ИМ ЗАНЕСЕМ ТЕНИСКИТЕ И ДА ГИ ВИДИМ :?: :?:
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение
Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 09 Ное 2008, 14:09

Браво машини хубава побета.
Милене, аз съм много "ЗА" това посещение и ще доида с наи-голямо удоволствие дано и другите да мислят като мен :)
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BBB_666 » 09 Ное 2008, 23:49

Мда това е много добра идея ако го направите щте е много хубаво и ще зарадвате децата :D ако трябва да се саберат и пари за фанелките целя одбор и които иска за една добра кауза ;)

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 10 Ное 2008, 12:46

Reportera написа:абе всичко е добре ма не разбрах КЪДЕ Е ЧИЧО :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Моля целия отбор да приеме
моите извинения, обещавам
че повече няма да правя така!
:uups:
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от n1tr0s0x1d3s1st3m » 10 Ное 2008, 13:49

naskoksan написа:
krika написа:
в изтрезвителя

Моля целия отбор да приеме
моите извинения, обещавам
че повече няма да правя така!
:uups:

Хаха, не се заричай, че ще спреш да пиеш ;)))
НЕма как това да стане, казвам ти го от личен опит ;)))

Иначе за идеята на Милен - отдавна стана дума за това - и аз съм "ЗА"! Само трябва да се организираме...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата