Футболен отбор на БМВ Клуб България
Модератор: Общи модератори
- n1tr0s0x1d3s1st3m
- младши ентусиаст
-
Не съм сигурен кога почва купата
(
Мето може би знае повече по върпоса?
А утре и аз мисля да мина... ФенМания са пичове и сигурно ще стане хубаво мачле
btw - дайте пари за членски внос, че пак почнаха да се събират по над 20-30 лв на човек... А с оглед на икономическата криза ми трябват
Нали миналата зима всички седнахме и го решихме, че ще се събират тия пари... Вместо всеки мач да се надлъгваме...

Мето може би знае повече по върпоса?
А утре и аз мисля да мина... ФенМания са пичове и сигурно ще стане хубаво мачле

btw - дайте пари за членски внос, че пак почнаха да се събират по над 20-30 лв на човек... А с оглед на икономическата криза ми трябват

Нали миналата зима всички седнахме и го решихме, че ще се събират тия пари... Вместо всеки мач да се надлъгваме...
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа...
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето
не карай пил - стигни жив!

- ScrappyDoo
- кандидат ентусиаст
-
Тъй като регистрацията ми е от скоро искам да попитам как евентално мога да се играя и аз за форума
ако има разбира се такава възможност 

Нано секунда - това е времето между светването на зелената светлина на светофара и клаксона на пернишкия Голф зад тебе!!!
- n1tr0s0x1d3s1st3m
- младши ентусиаст
-
Здравей!
Виж в темата какво е написано...
И в предната тема...
Питай и Мето (sinqta strela) на ЛС, ако искаш де... Но при всички случаи трябва да си сериозен, а не просто така да питаш...
Виж в темата какво е написано...
И в предната тема...
Питай и Мето (sinqta strela) на ЛС, ако искаш де... Но при всички случаи трябва да си сериозен, а не просто така да питаш...
ScrappyDoo написа:Тъй като регистрацията ми е от скоро искам да попитам как евентално мога да се играя и аз за форумаако има разбира се такава възможност

- ScrappyDoo
- кандидат ентусиаст
-
щом питам съм сериозен
няма да ви губа времето иначе. мерси за отговора . надявам се да се видим по терените 

Нано секунда - това е времето между светването на зелената светлина на светофара и клаксона на пернишкия Голф зад тебе!!!
- n1tr0s0x1d3s1st3m
- младши ентусиаст
-
а дано

ScrappyDoo написа:щом питам съм сериозенняма да ви губа времето иначе. мерси за отговора . надявам се да се видим по терените

БМВ 2-0 Фенмания
Добър мач между добри отбори.Винаги е удоволствие да се играе срещу добър и коректен отбор като фенмания.Браво на машините и успех на момчетата от фенмания.Другите отбори да взимат пример от тяхната игра и да почнат да играят за удоволствие а не за влизане в групите на шампионска лига
Добър мач между добри отбори.Винаги е удоволствие да се играе срещу добър и коректен отбор като фенмания.Браво на машините и успех на момчетата от фенмания.Другите отбори да взимат пример от тяхната игра и да почнат да играят за удоволствие а не за влизане в групите на шампионска лига

ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
в изтрезвителяReportera написа:абе всичко е добре ма не разбрах КЪДЕ Е ЧИЧО![]()
![]()
![]()
![]()
Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
ИСКАМ СЪВСЕМ СЕРИОЗНО ДА СЕ ОТНЕСЕТЕ КЪМ ВЪПРОСА ЦЕЛИЯ ОТБОР...
КАКВО МИСЛИТЕ ЗА ИДЕЯТА ЕВЕНТУАЛНО НА 23.11 НЕДЕЛЯ ДА ОТИДЕМ ПРИ ДЕЦАТА В ДОМА ДА ИМ ЗАНЕСЕМ ТЕНИСКИТЕ И ДА ГИ ВИДИМ
КАКВО МИСЛИТЕ ЗА ИДЕЯТА ЕВЕНТУАЛНО НА 23.11 НЕДЕЛЯ ДА ОТИДЕМ ПРИ ДЕЦАТА В ДОМА ДА ИМ ЗАНЕСЕМ ТЕНИСКИТЕ И ДА ГИ ВИДИМ

meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер![]()
поздрави

Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра
- n1tr0s0x1d3s1st3m
- младши ентусиаст
-
naskoksan написа:krika написа:в изтрезвителяReportera написа:абе всичко е добре ма не разбрах КЪДЕ Е ЧИЧО![]()
![]()
![]()
![]()
Моля целия отбор да приеме
моите извинения, обещавам
че повече няма да правя така!
Хаха, не се заричай, че ще спреш да пиеш

НЕма как това да стане, казвам ти го от личен опит

Иначе за идеята на Милен - отдавна стана дума за това - и аз съм "ЗА"! Само трябва да се организираме...