РОДНАТА КАЗАРМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 10 Фев 2009, 11:42

Абе ,я си кажете кой колко караула има :D .Аз имам само 2 и на двата бех разводач,ама на втория ги пуснах сами да се рзваждат,че много ми се спешеИзображение.Един път дигнаха цялото побеление под тревога щото един часови застреля една избягала свиня ,която влезнала между мрежените заграждения в поста му :mhihi: .И тоя яко спеч в тъмното щото свинята се устремила към него ама не се обозначила и пича изпразнил един пълнител и по Тантал-а (радиостанция тежаща 5 кила) дига караула под тревогаИзображениеИзображение Мамка му как ни събудиха тогава Изображение
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 10 Фев 2009, 11:45

имам незнайно колко караула-особено последните месеци ,щото разбраха ,че ше напускам!
на стрелби с М-16 /ние пуцахме и с натовско оръжие да свикваме с врага/ бухаме на трасиращи и излиза една коза на тира и ротния командва:спри стрелбатаааа ,а мене ме рита по крака и ми шепти:стрелай ,бе киртак,стреляй да апнеме....!!!

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 10 Фев 2009, 11:46

plradev написа:Абе ,я си кажете кой колко караула има :D .Аз имам само 2 и на двата бех разводач,ама на втория ги пуснах сами да се рзваждат,че много ми се спеше[img]

Аз имам към 40! :winky:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 10 Фев 2009, 11:47

plradev написа:Абе ,я си кажете кой колко караула има :D ]

30+, и към 20 дневалства /за 6 месеца служба/. Един път поркаме в телевизионното и аз треа да поддържам огъня на печката, ама съм се отплеснал от броенето на бутилките и към 4 се сещам, че треа да и тура на печката, влизам нема такъв студ, термометъра показва -5 в спалното, метнах 3 кубинки и пак в телевизионното да си допия.

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 10 Фев 2009, 11:48

Я азарма небех и донякъде ме е яд.

Аватар

Мнение от SKISA » 10 Фев 2009, 11:49

sonny написа:Я азарма небех и донякъде ме е яд.

казах ти и у миналата тема:аз съм бил и за тебе! и заменям стаж у казармата за опел корса с две врати....частично!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Турбо малолитражки
Мечтае да кара: AC COBRA

Мнение от vin_diesel » 10 Фев 2009, 11:50

SKISA написа:имам незнайно колко караула-особено последните месеци ,щото разбраха ,че ше напускам!
на стрелби с М-16 /ние пуцахме и с натовско оръжие да свикваме с врага/ бухаме на трасиращи и излиза една коза на тира и ротния командва:спри стрелбатаааа ,а мене ме рита по крака и ми шепти:стрелай ,бе киртак,стреляй да апнеме....!!!
ти само коза ли аз една крава бутнах на едни стрелби беше доста далеч и е помислих за движеща мишена големи разправии имах тогава ноо нищо не ми направиха ама краваря си е натовари та не можахме да апнеме
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от plradev » 10 Фев 2009, 11:52

На една от среблите пуцаме и трябваше да стреламе на единична стрелба.Обаче един идиот ръгнал на автоматична и при командата започни стрелбата се чува един доволен откос кррррр и оня се цепи " Гос'ин капитан завърших стрелбата.." ,а капитана невярващ лети към него и почва да го млати с един шомпол по каската и крещи : "К'во си завършил бееееее..",позеленел вече.... А нашия олигофрен му отвръща : " Гимназия...." Изображение
Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 10 Фев 2009, 11:54

Зима,болести и ... съответно карантина и без отпуск! Стоим по джамовете и направо подивяваме! Минава някаква мадама и някои се провикна звучно:
-Ей кур.о-о-о!!!!
Да ама дежурния ни чул и докладва на генерала!Строява ни началника всички курсанти на плаца и ни изнася целомъдрена реч:
-Наш курсант-лош курсант! Вика на девойка-кур.а,а тя не е кур.а,тя е другар в живота!!!!
И айде пак без отпуски и след карантината! :D
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 10 Фев 2009, 11:54

POL_Starshi написа:Ако знаете за 2 дни отпуск какви кенефи съм чистил! Направо си беше еб.ло ма..та! :puke:

Хмм, като каза кенефи се сещам за един случай в Горна баня - Там, в центъра на поделението имаше един гоолям кенеф. Викахме му градския кенеф. Той беше поверен за обслужване на химическата рота. Та, отивам аз една сутрин там да си свърша работата, а един новобранец застанал на вратата и не пуска никой защото били чистили. Ама един наежен такъв. Аз почвам да го убеждавам, ма то ни се води, ни се кара, ни седи да му се качиш. Накрая само му казах - пич, ще изкараш остатъка от деня тук. Обещавам. Отърчах до артелната и викам на един от войниците - давай едно пакетче мая. А, оня - за кво, бе. А, аз - то ще се разбере. Изчаках само химиците да се махнат, свърших си работата и във всяка дупка пуснах по едно парченце мая. След половин час като започна да извира оня ми ти гювеч... ма, смърди та се не трае. Свалиха химиците по спешност от Кърлежада се оправят с батака. Затвориха кенефа за два дена докато оправят мармалада.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Турбо малолитражки
Мечтае да кара: AC COBRA

Мнение от vin_diesel » 10 Фев 2009, 11:59

малииииии а един пумак щеше да ме застреля в главата Реджеп факри Ислям се казваше от сърница ония се у4и да стреля ама навел автомата надолу аз зад него и в страни с каска един рикошет в бетонен окоп пред него ии от там патрона в моита каска на главата от тогава мирен не го оставих тва мом4е носе 6е ми баници баклави и риба от язовира като се варнеше от домашен отпуск
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 Ci

Re: РОДНАТА КАЗАРМА

Мнение от st.George » 10 Фев 2009, 12:03

plradev написа:Така..служил съм в "поделението на преебаните връзкаи" 72345 или по-известно като Враня.2001-ва се увилних (няма да казвам като какъв,щото ше кажете "по-добе дъщеря к**ва отколкото син

dizelboy написа:1999 г новобрански разград вътрешни воиски после ни местиха тука в совия враня първо в рота за специално назна4ение парашутисти и в последствие се преместих в охранителна рота и си изкарах по посолствата

Патенцаааа :D 6 януари 2000г. влязох в РЯзград :D :D :D Там им липсваше БГ Меню на хората... :D :D :D Помня още баира дет беше поделението..., помня и плаца дет се е*яха ветровете... Помня и как на праиха "нинджи" :mhihi: Лицевите опори на юмруци, на сгурия..., 1-долу, 2-горе..., команда "Х" беше мноо приятна :mhihi: :mhihi: :mhihi: Еееххх..., спомени...
"Взрив от всички страни....!!!!!"
Март месец ни прехвърлиха в поделението на "пре*ебаните връзкари" 72345 :mhihi: Враня... :D :mhihi: :mhihi: Комба ми беше "Железния"!!! Голям човек, с голям мустак :D :mhihi: :mhihi:
А Злия, помните ли Злия :D :mhihi: :D :D ХахаХа...
Ехх, караулите пред посолствата мноо ми липсват :D Между 110 и 120 дадох :D Голям кеф, а? :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Те така и си се уволних официално на 6 януари 2001г. :D :mhihi: :mhihi: :mhihi:
E46 Ci :owned:
E46 318i m43b19 :arrow: SOLD!
E36 318i m40b18 :arrow: SOLD!

Аватар

Мнение от SKISA » 10 Фев 2009, 12:03

приемат при нас мадами да служат!съответно им строиме корпус една година преди тва! началника на у-щето ни сбира предния ден и дава указания като се тича сутрин за зарядката -главите да се обръщат наопаки да не гледаме мацките! то главите -добре ,ма долните глави орат в асфалта! след няколко месеца ,уж нежно и полека и по няколко тека и 2/3 беха глътнали глобусите!
кой ненормален изрод ше вкара при бесни нерези у казарма женки!?!?!?!?!!?!?!?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от plradev » 10 Фев 2009, 12:12

st.George написа: А Злия, помните ли Злия :D :mhihi: :D :D ХахаХа...

На Злия (к-н Христов) бих му взривил червената Е30-ка без да изпитвам угризения,че съм БМВ фен :twisted: :twisted: :twisted: Нема такъв изруд като тоя!!Няколко години след като се уволних ми кацна да му правя гражданска и ....... не си я направи при мен ИзображениеИзображениеИзображение Няма такъв долен пумияр като тоя човек :!:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36, 1.9., `99
Мечтае да кара: Touring
Детайли за колата: Kompact

Мнение от gele76 » 10 Фев 2009, 12:15

plradev написа:
st.George написа: А Злия, помните ли Злия :D :mhihi: :D :D ХахаХа...

На Злия (к-н Христов) бих му взривил червената Е30-ка без да изпитвам угризения,че съм БМВ фен :twisted: :twisted: :twisted: Нема такъв изруд като тоя!!Няколко години след като се уволних ми кацна да му правя гражданска и ....... не си я направи при мен ИзображениеИзображениеИзображение Няма такъв долен пумияр като тоя човек :!:

Подкрепям!!! А Дици помните ли?
Изображение
Тя не обичаше оралния секс, но всеки път мълчаливо преглъщаше обидата...

http://www.vbox7.com/play:7ede55b9&start=4

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата